Un show obișnuit

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
RegularShowRomanianLogo.png
Informații generale
Gen Comedie
Fantezie
Umor suprarealist
Creator(i) J. G. Quintel
Actor(i) J. G. Quintel
William Salyers
Sam Marin
Mark Hamill
Țară de origine Statele Unite ale Americii
Limbă(i) Engleză
Nr. de sezoane 5 (4 difuzate)
Nr. de episoade 160[1] (115 difuzate) (Lista episoadelor)
Producție
Producător(i) Janet Dimon

(producători executivi)
Chris Reccardi
(sezonul 1)
Mike Roth
(sezonul 2-present)
Producător(i)
executiv(i)
J. G. Quintel
Companie(i) de
producție
Cartoon Network Studios
Perioada de difuzare aproximativ 11 minute
Difuzare
Canal original Cartoon Network
Difuzare originală 6 septembrie 2010
Legături externe
Site oficial

Un show obișnuit (engleză Regular Show) este un serial american de animație creat de J. G. Quintel (fost director de creație la Minunatele peripeții ale lui Flapjack). Serialul a fost conceput inițial dezvoltat ca un scurt-metraj pentru emisiunea Cartoonstitute nedifuzată de Cartoon Network și prezintă personaje inspirate în parte din filmele pentru studenți ale lui Quintel, The Naïve Man from Lolliland și 2 in the AM PM. A primit acordul de difuzare la 13 august 2009 din partea postului Cartoon Network și a debutat la 6 septembrie 2010. Serialul a fost reînnoit pentru un al treilea sezon spre sfârșitul anului 2010 și a avut premiera la 19 septembrie 2011. "Stick Hockey" a început al treilea sezon al serialului.

Subiect[modificare | modificare sursă]

Serialul îi are ca personaje principale pe Mordecai si Rigby, doi buni prieteni care fac din problemele si treburile plicticoase de zi cu zi niste lucruri fantastice. Cei doi sunt îngrijitorii unui parc, dar slujba e atât de plictisitoare încât ar face orice trăsnaie să se mai distreze și ei. Din această cauză au mereu probleme cu șeful lor, Benson, care e de fapt un automat de gumă de mestecat.

Personaje[modificare | modificare sursă]

originalul logo

Personaje principale[modificare | modificare sursă]

  • Mordecai este o gaiță albastră în vârstă de 23 de ani și cel mai bun prieten al lui Rigby.Desi este mai responsabil decât acesta,cei doi reușesc să intre mai tot timpul în bucluc datorită invidiei.
  • Rigby este un raton de 23 de ani care se comportă ca un adolescent întârziat;dă dovadă de o imaturitate crasă.Majoritatea problemelor din parc sunt cauzate de el.

Personaje secundare[modificare | modificare sursă]

  • Tataie: O fi arătând el ca un om, dar de fapt Tataie e o acadea din Lolliland. De când se știe a fost putred de bogat și a trăit în puf. Se bucură de orice lucru ca un copil,deși are peste 100 de ani.Tatăl lui ,domnul Maellard,este proprietarul parcului.
  • Benson: Cum Tataie e complet dus cu pluta, lui Benson,mașina de gumă de mestecat, îi revine misiunea de a administra parcul. El e șeful lui Mordecai și Rigby și nu-i scapă o clipă din ochi.
  • Skips nu poate nici să meargă, nici să fugă; se duce de colo colo țopăind. Un yeti înțelept și puternic, acesta poate repara orice strică Mordecai și Rigby.Este cel mai bătrân membru al parcului.
  • Mitch "Musculosul" Sorrenstein și Fantoma Bate Palma,un om verde și o fantomă cu un braț înfipt în cap și voce subțire, sunt echipa rivală de îngrijitori ai parcului,dar sunt și prieteni cu Mordecai și Rigby;rivalitatea lor se manifestă de obicei în înfruntări reciproce care sunt ori verbale,ori prin intermediul farselor.
  • Margaret este o domnișoară măcăleandru, care lucrează la cafeneaua de peste drum de parc. Mordecai e topit după ea și inventează mereu motive să ia o pauză de cafea când ea e la serviciu.
  • Eileen este o cârtiță cu aspect omenesc,care lucrează la aceeași cafenea cu Margaret.Ea este îndrăgostită de Rigby,care la început nu este conștient sau ,mai degrabă,nu o bagă în seamă,dar care ulterior pare că o place.
  • Starla este iubita Musculosului.Ea este echivalentul feminin al acestuia,cu exceptia părului pe care îl are prins în două cozi.Cei doi au mai fost împreună de două ori până acum ,înainte ca ea să se despartă de el în episodul "Musculoasa",la sfârșitul cărora se împacă din nou.
  • Thomas (a nu fi confundat cu Thomas, fiul de 300 de ani al morții care a apărut în Mort la ora opt) este un recent nouvenit în parc. El este o capră antropomorfică care a fost introdus în premiera sezonului 4, Ieșire 9B. A fost ales pentru a dobândi credite suplimentare pentru colegiu.

Dublaj[modificare | modificare sursă]

Dublajul a fost realizat de MediaVision.

Episoade[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Format:Portalbox