Discuție Utilizator:לערי ריינהארט

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

The phonetic transcription of « לערי ריינהארט » is /lɛʁi ʁɑjnhɑʁt/ (leri raynhart).
#REDIRECTtestwiki:user talk:לערי ריינהארט
Această pagină este o redirecționare fină.

user talk:Gangleri
user talk:לערי ריינהארט aka "Gangleri"
testwiki:user talk:לערי ריינהארט aka "Gangleri"


SITENAME: Wikipedia · language: ro: română ·  Romanian · Rumänisch · rumano · roumain · rumeno · румынский · 罗马尼亚语 · الرومانية · רומנית · रोमानियाई · rumana · #footer
local curent version: 1.43.0-wmf.1 (8e1947e) · versions at b: · c: · d: · d2: · m: · mw: · n: · q: · s: · t: · t2: · v: · voy: · w: · wikt: · w:en: · m:special:sitematrix#ro · template:Wikivar · m:
mediawiki:Sidebar română ·  Romanian · Rumänisch · rumano · roumain · rumeno · румынский · 罗马尼亚语 · الرومانية · רומנית · रोमानियाई · rumana
your local preferences · Einstellungen · Preferencias · Préférences · Preferenze · Настройки · 设置 · تفضيلات · העדפות · मेरी वरीयताएँ · Preferoj
user / ‎Utilizator‎: ‎לערי ריינהארט · rights · all subpages T · ‎/common.css · /common.js · /previous user page · archives archived talks · b: · c: · d: · d2: · m: · mw: · n: · q: · s: · t: · t2: · v: · voy: · w: · wikt: · w:en: · w: · :en:
 local WLH‎ · local RC‎ · local logs‎ · local watchlist‎  edit‎ · local ontributions‎ · local mediawiki:Common.css · local mediawiki:Common.js · local mediawiki:Gadgets-definition · local notifications
m:…/global.css · m:…/global.js · global account information · global user contributions
PAGEID: 11946 · links here · purge ↺ · section=0 · REVISIONID: 11332940 · permanent link · (layout: 2015-09-17…b LTR RTL short)‎
testing and validation links: BiDi issues · gadget issues · #related languages / #related dialects · /local notes

linc prescurtat

Transcripția numelui de utilizator « לערי ריינהארט » este « lɛʁi ʁɑjnhɑʁt » .
Pagini redirecționate aici: Discuție Utilizator‎:Gangleri


Maestrul interwiki în cadrul Premiilor Wikipediei Române 2005
Marele absent în cadrul Premiilor Wikipediei Române 2005

Trimiteți un mesaj nou ...
sau la de, en, eo, is, ro, meta


Bine ați venit![modificare sursă]

Omagiu

Gangleri bine ai venit la Wikipedia.[modificare sursă]

Gangleri, bine ai venit la Wikipedia. Ne bucurăm că te-ai alăturat muncii pe Wikipedia, o enciclopedie liberă, multilinguală, creată prin colaborarea oricui. Te invităm să citești pagina de ajutor pentru a obține mai multă informație despre felul în care funcționează Wikipedia. Dacă ai orice întrebare, nedumerire sau nesiguranță întreabă la Cafenea, chiar dacă nu are nici o tangență cu Wikipedia. Sau ne poți trimite un e-mail la wikiro-l@wikipedia.org. Pentru a începe explorarea prin Wikipedia, îți recomandăm să vizitezi Portalul Comunității. Aici vei găsi legături către tot ceea ce este Wikipedia. De asemenea îți recomandăm să vezi pagina Articole de calitate, unde se află o listă de articolele considerate a fi bine documentate și bine scrise. Ai mai putea trece și prin pagina de Actualități, pentru a afla mai multe evenimente cotidiene, pe la Noutăți Wiki, pentru a afla mai multe despre modul de dezvoltare al ro.wiki.

Te rugăm de asemenea să te înscrii pe pagina Wikipedia:Wikipedist, unde se află o listă a Wikipediștilor vorbitori de limbă română din întreaga lume (România, Republica Moldova, Voivodina, Ucraina, Statele Unite, Israel, etc.) și să participi la un Wikipedia:Autointerviu

În plus, te rugăm în vederea colaborărilor tale viitoare la Wikipedia să respecți licența GNU pentru Documentație Liberă, așa cum ai mai făcut și până acum.

Vezi și: General disclaimer ~ Ambasada Wikipedia ~ Greșeli frecvente în Wikipedia ~ Schimbări recente în proiect (în timp real)

privitor la literele speciale ale limbii române[modificare sursă]

Referitor la folosirea literei ș în en.wiki: En.wiki nu folosește Unicode, ci iso8859-1. Deci toate aceste diacritice estice, nu pot fi folosite acolo, decât prin coduri ca & # x 1 5 F;, dar în nici un caz în titluri. În aceași situație se află wiki în franceză, spaniolă și încă câteva limbi. Până de curând și Wikipedia germană folosea iso8859-1, dar s-a decis schimbarea pe Unicode. Succes pe Wikipedia. --ro.Danutz | Nicolae Guță & Sorina - Toate zilele | pt.Danutz 26 Sep 2004 13:57 (UTC)

Icelandic Sheepdog --> Ciobănesc islandez[modificare sursă]

  • Salut Gangleri! Câțelul "Icelandic sheepdog" se cheamă în românește "Ciobănesc islandez". O să vină în curând articole noi despre Islanda! [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 10 Oct 2004 06:51 (UTC)
  • Servus! În primul rând, mulțumesc că ai adăugat semnul de subtitlu... pagina de discuții e acum mai ușor de navigat. În privință cu IRC, poți să ajungi într-o cameră de chat dacă bați în Address Bar, direct în Firefox, adresa canalului (de exemplu, irc://irc.freenode.net/wikimedia ). Asta va deschide clientul ChatZilla și vei putea să faci chat direct. Dacă nu merge, poți să bați irc://irc.freenode.net și după aia, în ChatZilla, să bați /join #wikimedia. Mi-e mi-a mers pentru prima dată astăzi și am și discutat cu cei de la Wikimedia channel la freenode. Ich hoffe, daß es funktioniert! [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 10 Oct 2004 12:07 (UTC)

Despre tine[modificare sursă]

What is English for Despre tine? Thanks. I am interested becose in my contry very popular O-ZONE group sing Moldavian/romanian songs.

tt:User:Untifler

en:Kazan[modificare sursă]

Hi! Could you briefly translate this article!

thanks. tt:User:Untifler --217.30.248.187 13 Noi 2004 20:40 (UTC)

Am auzit ca si tie iti place Islanda. Eu sunt utilizatorul Utilizator:Planck. Poate vom avea odata timp sa discutam (pe IRC) subiecte legate de Islanda sau Scandinavia (un subiect pe care de asemenea il consider interesant)

Salut Gangleri! În primul rând, scuză-mă că îți răspuns atât de târziu la mesaj! Am avut multă treabă și pe Wikipedia și în afară.

Am investigat chestia cu DOCTYPE și după câte am aflat, este bine să rămână:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Pentru recunoașterea limbii, este doar necesar să schimbi această linie:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="ro" lang="ro" dir="ltr">

Cel mai important este lang="ro"

Cred că //W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN se referă doar la versiunea documentului DTD, care este declarația că documentul este XHTML. Această declarație se vede în engleză când specifici //EN. Nu am văzut nici un site cu //RO, nici alte Wikipedii (de exemplu, Wikipedia în germană are tot //EN nu //DE).

Scuză-mă că nu ți-am scris prin e-mail dar este eroare întotdeauna când încerc prin Wikipedia! Poți să îmi scrii oricând la rowikipedia@yahoo.com. Salutări, [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 22 Dec 2004 08:09 (UTC)

PS: Am văzut site-ul Lenauschule și mi-a plăcut informațiile despre Timișoara. Acesta este wiki pentru școala Lenauschule? Ar trebui și noi la ROwikipedia să facem liste de toate localitățile din fiecare județ.


Format:Amiguitate[modificare sursă]

Betr.: Ortografia limbii române[modificare sursă]

hier: Remarca la "Îmbunătățirea calității" Probabil a fost o neatenție, dar "Ași fi bucuros" este Condiționalul de la "A fi", deci se scrie într-un cuvânt întreg. "a-și" este prescurtarea formei reflexive "a își", de ex. "a-și da cu pumnii-n cap". Tschüss! Moby Dick, 6 Ian 2005, 11:37 (UTC)

Dezambiguizare[modificare sursă]

Salut! Am văzut că ai mutat niște articole la extensia "_(dezambiguizare)". Asta nu știu dacă e bine, fiind folosită doar pentru articole unde este o variantă predominantă. De exemplu: hai să zicem că sunt 5 localitați numite Oradea în România. Articolul principal ar fi la Oradea cu legătură la Oradea (dezambiguizare). La Oradea (dezambiguizare) ar scrie:

Oradea se poate referi la:

  • Oradea, Bihor
  • Oradea, Alba
  • etc
  • etc

Dar, dacă nu este o formă predominantă, cum e cazul cu Abrud, nu are rost să faci redirect la Abrud (dezambiguizare) (deci, să muți pagina la acest nume). Dezambiguizarea poate să fie făcută direct pe pagina Abrud. Deci, când utilizatorul bate "Abrud" este dus la articolul Abrud, care conține:

Abrud se poate referi la:

   * Abrud, o localitate în județul Alba
   * Abrud, o localitate în județul Constanța

Plus, Format:Dezambiguizare jos. Cred că așa este mai ușor decât să faci redirect de la numele simplu la varianta cu _(dezambiguizare), și numa acolo să fie legăturile la articolele efective (e.g. Abrud, Alba sau Abrud, Constanța. Mulțumesc și salutări, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 13 Ian 2005 06:44 (UTC)

PS: Ar mai trebui făcut încă un lucru - mutat toate articolele pentru municipii "neimportante" (deci, pentru care nu se fac excepții în numire) la județul lor. Adică, de exemplu: Beiuș --> Beiuș, Bihor. Totodată, asta înseamnă că la Beiuș să se facă dezambiguizarea, cu legături la toate localitățiile numite Beiuș din țară. Cam același lucru sa făcut deja cu Abrud.

Mi se pare mai bună ideea ca dacă există mai multe localități cu același nume, dar una din ea e orasș, mi se pare că ar fi mai bine dacă ar sta în articolul cu numele "Oradea", care ar trebui să includă un link și către celelalte articole "Oradea, nume_județ". (cum este cazul la "Târgoviște"). Ca o observație, nu există două orașe cu același nume. Însă dacă aceste localități omonime sunt comune/sate, (Mănești -- în Dâmbovița și Prahova) atunci ar trebui să fie direct dezambiguare.193.231.116.73 15 Ian 2005 22:07 (UTC)
Mulțumesc pentru interes și colaborarea la această discuție. Toate ideile și propunerile sunt importante.
ro.wikipedia nu este limitată la localitățile din Romănia ci cuprinde și regiunile în care limba română este limbă oficială și regiunile în care trăiesc români / vorbitori în limba română (inclusiv varientele acesteia). Până în prezent aceste date nu sunt disponibile la ro.wikipedia.
Exită și alte forme omonime: de exemplu Călărași (dezambiguizare). Idea vine de la en.wikipedia unde chiar și orașul Chicago (en:Chicago) duce la en:Chicago, Illinois. Acest fapt ușurează sistematica. Unii contribuitori sunt pecați de mult din România și nu sunt prea familiarizați cu schimbările actuale.
Am baza comletă de date despre localitățile din AT, CH, DE. Acolo mereu sunt detectate / create alte dezambiguizări. Corectarea lincurilor de la "Ce se leagă aici" precum și corectarea lincurilor "InterWiki" (la Wikipedii în alte limbi) este anevoioasă. Din nefericire nu conoaștem exact dezvoltarea în viitor, avem la dispoziție doar alegerea unei strategii promițătoare și elaborarea unui consens.
Actualmente creez niște formate care generează automat cod petru ro.wikipedia. Dacă avem prea multe "excepții" vom avea mai mult de făcut.
Voi elabora alte idei și voi revenii cu amănunte și argumente. O să fiu din când în când pe irc://irc.freenode.net/ro.wikipedia . Salutări Gangleri | Di | D 15 Ian 2005 22:26 (UTC)

Salut Gangleri! Am schimbat formatul de dezambiguizare mai mult pentru motive prezentaționale și pentru că așa este standard pe celelalte Wikipedii. Am văzut că ți-ai depus candidatura ta pentru administrator - mai trebuie votul lui Danutz și ești aprobat. Eu am candidat pentru statutul de birocrat, care cred că ne va trebui pentru bot-uri sau altceva pentru proiectul localităților. Utilizator Dr evil ne-ar puta ajuta, cred. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 17 Ian 2005 02:50 (UTC)

Salut Gangleri[modificare sursă]

Eu nu prea mă pricep la wikipedia...am început mai târziu și direct cu cea în română, așa că nu prea știu ce se poartă pe acolo. De abia pe acum am înțeles cum se creează categoriile, deci mai am de îmvățat. Pe lângă asta interesul meu e mai spre tehnic, fiind student la Electronică, dar mă gândeam că înainte de a avea ceva tehnic în română, ar trebui să avem ceva de bază cum este Geografia României ,Literatura,ș.a.sau măcar o structurare a wikipediei. Nu prea am înțeles ce ai făcut prin Proiectul Localitățile din România...dar dacă aș avea mai mult timp poate aș încerca ceva. Pe lângă asta versiunea în română nu prea te ajută la editare mai avansată, sau poate nu am văzut eu, așa că de multe ori recurg la ver. engleză. Acum începe și sesiunea deci voi fi și mai rar. Poate peste o lună... Mai vorbim pe atunci, dacă nu face nimeni nimic între timp. Cheers!Elerium | [ Discuție Elerium ]

Pri kategorioj[modificare sursă]

Bv pardoni min sed mi ne ĝuste komprenis kio estas via tekniko. Ĉu vi bonvolos iom klarigi al mi ? Mi fakte ekzemple ŝanĝis la mencion eo:Kategorio:Listo de urboj de Ĉeĥio al eo:Kategorio:Urboj de Ĉeĥio unuope en cento da artikoloj. Ĉu vi do konas pli rapidan teknikon (krom uzi roboton , kio certe estus la plej boan saolvo, sed mi ne jam studis kiel regi roboton). Dankas ArnoLagrange 19 Ian 2005 09:10 (UTC) (bv respondi ĉe eo ĉar mi plej ofte tie estas :-)

Dankon pro la klarigoj, kaj gratulojn pro la rimarkinda sprita lertega plurnivela truko. Mi studos ĝin kaj certe okaze uzados ĝin. ArnoLagrange 20 Ian 2005 03:08 (UTC)

No, I was not in Berlin. - Andre Engels 19 Ian 2005 11:43 (UTC)

Scuze că n-am apucat să-ți răspund. În ultimul timp tot n-am avut destul timp. Sper să-mi fac odată timp să verific tot. Cât despre mIRC, deocamdată nu-l mai am pe calculator si n-am avut timp să-l instalez. --ro.Danutz | pt.Danutz 19 Ian 2005 19:24 (UTC)

În primul rând, scuză-mă că nu te-am contactat... am avut multă treabă în afară de Wikipedia și am participat cu niște știri românești la http://en.wikinews.org. În orice caz, mulțumesc că l-ai contactat pe Grin și că se vor muta articolele despre Brazilia la altă categorie. Am confirmat chestia pe pagina lui de discuții. Felicitări și pentru atâtea interwiki links și categorii care ai adăugat în ultimul timp! Altfel, ce se mai întâmplă cu proiectul localităților? Acum e gata pentru bot, adică să începem să generăm paginile de localități? Salutări, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 26 Ian 2005 01:18 (UTC)

Administrator[modificare sursă]

Felicitări! Acum ești administrator pe Wikipedia în română! --Gutza 26 Ian 2005 11:34 (UTC)

Dreptatea leului și altele[modificare sursă]

Salut Reinhard!

  • Mi-am luat libertatea să mut :wikisource:Dreptatea Leului la Dreptatea leului, pentru că, din câte se pare, așa arată titlul dat de Alexandrescu însuși; iar în limba română nu funcționează regula din limba engleză potrivit căreia cuvintele din titlu se scriu cu literă mare. Mulțumesc pentru ajutor ;-)
  • În legătură cu Utilizator:Iulianu/Transliterarea numelor chirilice: nu am studiat deloc limba rusă; ce am pus acolo am luat de la sfârșitul Dicționarului Ortografic-Ortoepic-Morfologic :-D Dacă găsești inexactități sau ai completări, simte-te liber să modifici respectiva pagină. De asemenea, cred că ar fi util ca pagina să fie mutată undeva mai aproape de Manualul de stil al Wikipediei românești.
  • Mi-ar face plăcere să te ajut în legătură cu adăugarea de transcrieri fonetice IPA în :ro:Wikipedia. Momentan însă sunt într-o perioadă cam aglomerată, motiv pentru care nici nu prea am timp să intru pe wikipedia. Acum încerc să traduc infobox-urile tuturor statelor lumii (cele din Listă de state suverane), ceea ce se dovedește neașteptat de laborios :-). Promit ca imediat ce termin să mă alătur efortului tău.
  • Multă baftă și pe curând! IulianU 27 Ian 2005 14:35 (UTC)

Formatul de la WikiSource[modificare sursă]

Formatul de la Wikisource parcă e : Autor:Grigore Alexandrescu, așa era pe prima pagină și așa am făcut și eu, numele fiind cred Grigore Alexandrescu, eu așa știu.Elerium 27 Ian 2005 14:37 (UTC)


Tebelul pentru Wikitravel[modificare sursă]

Gangleri, eu nu pe Wikipedia română un acces mai mare ca al tău. Ce pot face eu în plus este să fac din utilizatori obișnuiți administratori. Probabil că pentru ce-mi ceri tu avem nevoie de un dezvoltator. Va apărea cu siguranță unul pentru că este nevoie, probabil Ronline. Până atunci putem continua să folosim tabelul folosit până acum pentru că funcționează normal. --ro.Danutz | pt.Danutz 27 Ian 2005 17:45 (UTC)

Wikisource...[modificare sursă]

Am schimbat puțin formatele Format:Wikisource, Format:Wikiquote și Format:Wikitravel cu stilul nou MonoBook. Cred că ar fi o bună idee să transformăm syntax-ul la Autor:Ion Luca Caragiale în loc de Ion Luca Caragiale, pe format. Cred că un format pentru discuții actuale ar fi excelent, fiind că eu nu prea folosesc "Lista de urmărire", deci ar fi foarte bun pentru a știi ce chestii sunt de făcut. În final, felicitări pentru că ai devenit administrator și pentru tot ce ai făcut la Wikipedia până acum. Să sperăm că se va dezvolta acest proiect din ce în ce mai tare! Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 28 Ian 2005 06:40 (UTC)

"Lista de urmărire" este o trusă foarte utilă. Dacă la un moment dat numărul obiectelor urmărite depășește câteva sute, alte metode ar putea fii / pot fii folosite pentru o "urmărire tematică". Acesta a fost și scopul întroducerii Categorie:Discuții actuale. Trusa "Modificări corelate" aplicată la o categorie prezintă pentru obiectele aceleași informații ca și "Schimbări recente" / "Articole urmărite" / "Contribuțiile mele" dar "filtrat" și devine un ecvivalent util. Gangleri | Di | D 28 Ian 2005 12:39 (UTC)

Judetul Botosani[modificare sursă]

Judetul Botosani nu face parte din Bucovina, ci din Moldova - Bucovina denumeste regiunea ocupata de austrieci la 1775 82.77.215.78

Format : Unește[modificare sursă]

M-am uitat în istoric. Uitatsei să închizi comentariul :). Good work !! Elerium 1 Feb 2005 17:52 (UTC)

Cum o mai duci...[modificare sursă]

Salut. Ce mai faci? cu ce te mai ocupi? Cand facem o tura prin Islanda :) ? anu asta dau bacu' si nu prea am timp sa scriu articole dar cred ca ma apuc iar. Succes in proiectul tau cu localitatile din Romania --Planck 6 Feb 2005 21:35 (UTC)

Gangleri, cum se definesc InterWiki-urile, ca tot n-am inteles. Cel putin Meta.WikiMedia - e prea dezorganizat, incat sa intelegi ceva din ce zice. Al tau : D.evil 7 Feb 2005 07:49 (UTC)

despre teme ...[modificare sursă]

  • Nu, momentan, nu ma intereseaza nici o tema, si cred ca actuala, e cea mai buna alegere. Ar trebui, oarecum dezvoltata, si pus un termen, lung, zic eu, pt. ea. Momentan sunt muuuuuuult prea ocupat cu WikiBooks Romania, incat lucrul pe WikiPedia Romania, e facut majoritar in trecere.
  • as propune, sa legam intr-un fel cele 2 proiecte, astfel incat userii sa se imparta, si astfel, daca e nevoie ca existenta unei carti x , refent al unui articol y - sa existe, atunci legatura sa se faca cu WikiBooks Romania. Cel putin, Biblioteca mea personala, daca s-ar putea transforma tot textul in HTML ( automat, nu sa editez eu de mana ) - ar fi superb. Am putea creea din WikiBooks Romania, o sursa de informatii, pt. WikiPedia. ( sper ca ai inteles ideea, ca nici eu nu reusesc sa o spun mai bine :D )
  • daca ai nevoie de editari grafice, si sfaturi cu privire la CSS-ul WikiPedia, da-mi un mesaj. Cel putin pt. mine, culoarea roz a paginilor de discutii, sta ca un bat, infipt undeva ... Un alb/albastriu - e mai indicat :) Plus ca s-ar putea aduce cateva modificari cu cateva aditiuni de -mos-radius ... etc. in MonoBook.css - sau alte comenzi CSS - Browser Based.

Pe langa continut, grafic, textul trebuie sa arata si bine.

D.evil 12 Feb 2005 19:00 (UTC)

Sondaj despre Monobook[modificare sursă]

Salut Gangleri. Te rog votează la sondajul privind aparența Monobook pentru Wikipedia, la Discuție MediaWiki:Monobook.css. Mulțumesc, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 13 Feb 2005 06:29 (UTC)

Re: Diviziuni administrative[modificare sursă]

Mulțumesc pentru mesaj!

Problema cu "județele" apare din cauza traducerii mecanice a cuvântului englezesc "county" prin "județ".

Nu am nimic împotrivă ca, de pildă subunitățile teritoriale ale Estoniei să fie numite "județe", pentru că nu există, după cunoștința mea, nici un echivalent românesc încetățenit pentru cuvântul eston maakond.

Însă mi se pare ilar să vorbim despre Județele Irlandei, atâta timp cât subunitățile teritoriale anglo-saxone se numesc în românește comitate de când lumea și pământul.

Am început să schițez o explicație la Utilizator:Iulianu/Diviziuni administrative.

Cheers, IulianU 14 Feb 2005 16:56 (UTC)

Cafenea, comunitate[modificare sursă]

Salut! În primul rând, am arhivat cafeneaua. În al doilea rând, felicitări pentru ce ai scris la sub secția "Cum putem evita emoționalizarea discuției?" Să știi că apreciez ce crezi despre comunitatea Wikipedia și că descurajezi argumentările! Întradevăr, în ultimul timp au fost destul de multe argumente, dar să știi că parcă simt că comunitatea ro.wikipedia e mai tare și mai integrată decât oricând. În fond, argumente de stilul ăsta sunt chiar bune... înseamnă că Wikipedia în română începe să lucreze! Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 16 Feb 2005 10:09 (UTC)

Salut Gangleri. Eu nu am avut până acum această problemă. Mi-e mi-se mai întâmplă când fac o pagină nouă (bat URL-ul în address bar) și creez pagina, schimbările nu apar dupa ce apăs pe "Salvează pagina". Dar, asta este o problemă cu cache-ul - adica, conținutul paginii noi se salvează în page history. Tu când faci editări, chiar de pierd total, sau apar în history numai că Firefox-ul (cred că folosești Firefox) nu la arată fiind o versiune mai veche în cache. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 16 Feb 2005 11:54 (UTC)

GangleriBot[modificare sursă]

Hello. GangleriBot is now flagged as a bot, here and on the Esperanto Wikipedia. If you need the flag removed at any time, just ask at meta:Requests for permissions. Angela 19 Feb 2005 10:43 (UTC)

Schimbări[modificare sursă]

Gangleri, am modificat acele legături pentru că așa este normal, săa vem titluri în română. Există o discuție referitoare la acestea, deschisă chiar de tine, numai că nu se prea discută, crecă la Discuție:Wiktionary. Câteodată n-am răbdare să mă autentific, de aceea editez cu o adresă IP. --Danutz

Wikipedia: Proiectul biografii[modificare sursă]

Mulțumesc pentru propunere. Din păcate nu am nici timpul necesar, nici talent pentru o "funcție" administrativă. Câteva articole sunt încă în lucru pe "șantier", nu preiau, nici nu traduc articole gata scrise, obișnuiesc să redactez singur, folosind mai multe izvoare de informație. Tematica variază în funcție de interesul momentan sau de dispoziție (sunt întrucâtva "launisch"). Ași dori "Wikipediei" românești un procedeu (Verfahren) de "cleanup", cum are de ex. en.wikipedia. Sunt o mulțime de articole cu tematici foarte interesante, dar redactate neîngrijit, fără diacritice, gramatical incorect, cu stil ce lasă de dorit (uneori într-o limbă vorbită ca într-o discuție la cafenea). Colaborarea la o enciclopedie cere cunoștințe, obișnuința documentării, capacitatea de a spune totul într-un spațiu restrâns și - mai ales - simț de răspundere față de cititori. Ar mai fi multe de spus, poate cu altă ocazie. Moby Dick 26 Feb 2005, 10:54 (UTC)

Imagine:Wiki-ro-martisor.png[modificare sursă]

Hi Gangleri! Is Imagine:Wiki-ro-martisor.png what you were asking for? If not, just delete it. --Borislav 4 Mar 2005 21:04 (UTC)

Hi Gangleri! I never hear for Martisor, i concult friend, but we like celebration in Serbia and we make it . Best regards --Bonzo 4 Mar 2005 22:18 (UTC)

Salut. Bine v-am gasit. Sper sa fiu de ajutor comunitatii Wikipedia. Admir acest proiect si vreau sa ma implic si eu. Cat despre Formula 1... eu nu am invățat Italiana ...tot ce am prins știu de pe la Tv, deci e posibil sa fie nevoie de ceva corecturi la traducerile mele. Te-am adaugat în Yahoo Messenger...cred... sper sa mai vorbim... vreau sa mai contactez contribuitori Români sa mai invăț de la ei cîte ceva... Salut.

Mulțumesc pentru mesaj.

Nu sunt încă un Wikipedist foarte activ, dar am să încerc să contribui câte puțin, totuși.

Articolul despre mărțișor l-am scris eu insumi. Însa poza am luat-o de pe articolul echivalent in limba engleză, pe care nu l-am facut eu.

Articolul despre contabilitate este scris de mine, și a fost inspirat dintr-o lucrare universitară la care sunt coautor.

Aș vrea să traduc un articol de pe Wikipedia în engleză, dar nu știu exact care sunt condițiile și în ce măsură as putea face acest lucru. --BeGe 12 Mar 2005 09:42 (UTC)

Salut Gangleri, Te rog aruncă o privire aici și spune-ți punctul de vedere. Mulțumesc anticipat, IulianU 21 Mar 2005 23:19 (UTC)

Salut Gangleri,

Am propus mutarea acestui articol pe Wikibooks. Te rog aruncă o privire aici și spune-ți punctul de vedere. Mulțumesc anticipat, IulianU 21 Mar 2005 23:24 (UTC)

Salut Gangleri! Utilizator:82.76.92.46 a vandalizat mai multe pagini, în special ale unor politicieni. Ar trebui să fim cu ochii pe el. Cheers, IulianU 24 Mar 2005 16:13 (UTC)

Se pare că 82.76.92.46 a revenit. Putem cere blocarea acestui IP? IulianU 25 Mar 2005 11:33 (UTC)

Salut! nu prea mai sunt online.[modificare sursă]

Salut Gangleri ! Sorry, dar sunt out of order pentru o saptamana...sau doua. Sunt plecat si nu am net decât foarte putin. Voi reveni oricum :). Bye for now Elerium | [ Discuție Elerium ] 25 Mar 2005 21:04 (UTC)

Mersi pentru mesaj[modificare sursă]

Salut colega,

Multumesc pentru mesaj si pentru aducere aminte. Anii petrecuti la Facultatea din Timisoara nu se uita asa usor. Eu am terminat-o mai demult. N-am vazut pana acum mesajul tau, am dat intamplator de el. Nu prea am timp de discutii, si nici bani sa stau pe Internet decat strictul necesar. Mai exact, acest strict necesar inseamna ca-mi cheltuiesc cu Internetul intreaga mea contributie de consilier la Primaria Tismana. Sunt in slujba promovarii imaginii Tismanei ultimul site construit fiind www.primariatismana.ro site-l oficial al primariei.

Daca vrei sa-mi scrii, scrie-mi acolo. Daca vrei sa vizitezi Tismana, vin-o. Salutari, NNTomoniu

Nu am maifost de mult ca utilizator pe wikipedia in română. Taijiquan e denumirea consacrata, nu e vina mea pentru Taiji quan. Asa ca as ruga ca Taijiuan sa raman articol principal. Vad o grava eroare de gramatica pe prima pagina la Wikipedia: creăm în loc de CREEM. Aș fi recunoscator daca cineva ar înlocui-o. De asemenea mesajul pentru donații nu își mai are rostul și ar trebui scos. ( Utilizator:Gebeleizis D)

  • Referitor la eroare:

creá vb.,. ind. prez. 1 sg. creéz, 3 sg. și pl. creeáză, 1 pl. creăm; conj. prez. 3 sg. și pl. creéze; ger. creând; part. creát Trimis de siveco, 10/08/2004. Sursa: Dicționar ortografic

în consecință, este absolut corect.

Sitenotice[modificare sursă]

Am văzut că recent ai scos vechea notificare. Chiar voiam să recomand asta undeva... am însă o rugăminte, s-ar putea pune în loc la Sitenotice o notificare despre proiectul dezvoltării paginilor țărilor?

  • ok

Semnătura ta[modificare sursă]

Vezi că nu îți funcționează al doilea link din semnătură ;-)

Mulțumiri pentru salut[modificare sursă]

Mulțumesc pentru urările de bunvenit la Wikipedia!

Cu atât mai încântat cu cât ele vin de la un timișorean care știe că Pink Floyd ar fi trebuit să deruleze în 1990, între Operă și Catedrală, un Sunet+Lumină comparabil cu "Zidul". (Îl meritau chiar și cei care au pierdut continuarea Revoluției.)

Numai bine!

--Thought 30 Mar 2005 04:31 (UTC)

Wikitravel, Monobook.css[modificare sursă]

Salut Gangleri! Mii de scuze pentru întârzâierea replicilor, am fost foarte ocupat! Deci, Wikitravel folosește versiunea 1.3.0 pentru că ei întotdeauna folosesc o versiune mai veche. A fost foarte mult timp până când au făcut doar upgrade la 1.3. Deci, cred că vor rămâne așa. Cred că e un proiect destul de decadent, acest Wikitravel. Mi-se pare că nu este administrat bine de la en.wikitravel și din cauza asta merge așa încet. Considerând faza a doua pentru Monobook.css, să fiu sincer, eu m-am obișnuit cu interfața nouă. Dar, dacă vrei, pot oricând să organizez runda a doua. Nu știu, doar, dacă mai sunt aceleași controverse ca în prima parte... ambele tabere s-au calmat puțin :) Încă o chestie - ro.wikipedia crește foarte ușor. Ce să facem!?! Ne bat cei din spate. Salutări, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 30 Mar 2005 06:47 (UTC)

If you find a page more than once on a category page:

  • delete the page
  • restore the deleted page
  • make an unimportant edit or zero-edit to the page.

Regarding the Nynorsk thing: I have read it, and I got sick of it. Did some coding, and now I can do it all over again and more. I have an idea how to program it, but cannot get myself to doing it. - Andre Engels 31 Mar 2005 07:33 (UTC)

Salut Gangleri! Eu am început un proiect personal "Wikipedie de calitate" care tinde să creeze articole de calitate traduse de la en.wiki pe diverse subiecte. Am început cu sisteme de transport și Bilbao la ora actuală, și vreau să tradus articolele din en.wiki, să fie destul de lungi, cu multe legături și cu cât de multe poze. În scurt, să fie articole frumoase enciclopedice, nu cioturi cum am avut până acum! În orice caz, vreau să creez articole despre sisteme de metrou mondiale. Aceasta este un interes de al meu de mult timp, și vor fi articole destul de lungi - cu hărti, istorie, poze, etc. Am făcut până acum articolul Metroul din Paris. Vreau să te întreb - ce părere ai tu despre numirea acestor articole. La en.wiki folosesc o combinație, în general numele nativ, deci ex. Paris Métro. Eu zic să avem un nume standard, adică Metroul din <numeoraș> - Metroul din București, Metroul din Paris, Metroul din Madrid. Putem face un redirect la "Metroul Parisian", "Metroul Madrilen", "Metroul Bucureștean" și "Metrou București", etc. Problema este că alte țări, precum Germania, Regatul Unit și Suedia au alte nume pentru metrou - U-Bahn, Underground, Tunnelbana, etc. Eu zic că e cam ciudat să numim aceste articole "Metroul din Berlin", "Metroul din Stockholm" etc. Care ar fi un nume bun? U-Bahn Berlin? Că U-Bahn-ul din Berlin este prea lung și confuz. Dar pentru Underground? Să facem doar "London Underground"? Salutări, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 6 Apr 2005 09:29 (UTC)

Există o pagină cu listă de șabloane (Vorlagen) ? Mishuletz 10 Apr 2005 01:03 (UTC)

Wikipedia moldovenească[modificare sursă]

Salut! Te rog să comentezi despre ce să întâmplă la ora actuală cu Wikipedia moldovenească la mo.wikipedia.org. Vezi "articolul" meu la Utilizator:Ronline/Wikipedia moldovenească și exprimă-ți opinia acolo. Mulțumesc, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 10 Apr 2005 10:04 (UTC)

Au început înscrierile la concursul de scriere de pe Wikiștiri dotat cu premii reale! Pentru a câștiga trebuie doar să participi scriind cel puțin un articol în fiecare zi. Deviza este cantitate, calitatea situându-se pe locul al II-lea. Totuși, articolele trebuie să conțină cel puțin două paragrafe. Mai multe detalii pe pagina concursului. -- Mihai 13 Apr 2005 16:35 (UTC)

Existență sau viață?[modificare sursă]

Te-am speriat cu titlul mesajului? Nu asta intenționam.... ai reușit să îți repari computerul? Îți poți citi emailurile sau ce se întâmplă? - Mihai 15 Apr 2005 16:53 (UTC)

Live Preview[modificare sursă]

Hello, Gangleri. I'm sorry I didn't reply earlier, I've been a bit busy. Thanks for spreading Live Preview, I'm glad you like it. Unfortunately I don't think I will be maintaining it any longer for a few reasons, but only time will tell if there will be a need for it in the future (Mediawiki 1.5 has an feature coincidently called Live Preview). Thanks again and see you around. Pilaf

Antoni Grabowski - The translation of the week[modificare sursă]

Hello, could you have a look at Antoni Grabowski (Translation of the week)? Amike Sopiro

Hi. I replied to your question here. Angela 7 May 2005 20:02 (UTC)

Gangleri cred că te grăbești cu sysop-ii[modificare sursă]

Salut Gangleri !. Știu că nu zic bine ceea ce zic, dar totuși zic. Cred că te grăbești în acceptarea așa ușor a sysop-ilor. Seby cred că mai are de învățat în ceea ce înseamnă wikipedia. Nu știu dacă e chiar așa bine să dai drumul la sysop după niște paste-uri de pe diferite site-uri, upload-ul de imagini fără un copyright verificat, ș.a. Cred că experiența cu D.evil ar trebui să dea de gândit. A vrut să fie sysop și apoi văd că a renunțat. Este adevărat că este nevoie de sysopi, pentru că doar tu văd că mai dai pe aici, și din când în când Ronline, dar nici să dai la primul venit. Sunt de acord că ar trebuit să fie încurajat în continuarea editărilor, dar cred că realizarea proiectului localităților din Județul Constanța nu necesită statutul de sysop, ci mai degrabă ducerea la bun sfârșit a acestui proiect pe care și l-a asumat îl va propune ca și candidat pentru sysop.Elerium | [ Discuție Elerium ] 8 May 2005 21:17 (UTC)

Secondez cele spuse de Elerium mai sus. Îl apreciez foarte mult pe Seby pentru faptul că la doar 13 ani pare dornic și entuziasmat să contribuie la Wikipedia, însă nu cred că a dobândit încă abilitățile tehnice și puterea de discernământ necesare pentru a putea fi un bun sysop. IulianU 12 May 2005 22:26 (UTC)

Sasa Stefanovic[modificare sursă]

Hi please see this page. m:Stewards/elections_2005. --Саша.Стефановић

Welcome back ![modificare sursă]

Welcome Back ! Long time not seen. Salut Gangleri ! Bine ai revenit ! Sunt multe chestii începute de tine și aș vrea să le continui, dar după 20 iunie. Până atunci am dat dat licența la Facultate. Elerium | [ Discuție Elerium ] 11 iun 2005 11:54 (UTC).

Întrebare[modificare sursă]

Am postat următoarea definiție:

Statul este o întreprindere care are ca obiect de activitate jefuirea cetățenilor de o parte din munca lor.

Pentru aceasta folosește diverse pretexte de genul: vinărit, oierit, bir, șpagă, taxă, impozit, acciză, CAS, TVA, mită, vamă, asigurări, RCA, etc, etc, etc.

A fost ștearsă (întreaga pagină) aproape imediat.

Am vreo șansă să aflu de ce s-a întâmplat așa?

Victort 12 iun 2005 14:15 (UTC)

Administratori[modificare sursă]

Seby, domnule Gangleri, candidez la postul de administrator pentru a doua si poti sa-ti vezi parerea pro, contra sau abtinere pentru postul de administrator; Wikipedia:Candidaţi_sysop.

Propunere pentru politica de degradare[modificare sursă]

Salut!

Te rog citește și comentează Wikipedia:Propunere pentru politica de degradare.

Mulțumesc, Gutza 2 iul 2005 23:21 (UTC)

Localitatile...[modificare sursă]

Salut Reinhardt!

N-am dat cam de mult pe aici si am vazut abia acum mesajul tau. Am observat azi la schimbari recente ca cineva si-a batut de proiectul cu Localitati din Romania, introducand ceva link-uri cu pornoshaguri. Trebuie sa ii avertizam pe admini. --Zazen 5 iulie 2005 08:06 (UTC)

Părere cerută[modificare sursă]

Te rog expune-ți părerea în discuția aceasta. - Mihai | D] 6 iulie 2005 12:11 (UTC)

Vot politică generală a desemnării paginii principale[modificare sursă]

Salut! Pentru buna desfășurare a votului pentru desemnarea unei noi pagini principale am propus un vot pentru hotărârea fără alte polemici fără de sfârșit aici. Te rog să participi și tu la el. - Mihai | D 6 iulie 2005 18:46 (UTC)

Purge = ?[modificare sursă]

Cuvant cautat : purge

I. substantiv
1. epurare
2. (med.) purgativ
3. a elibera de
4. purificare
verb tranzitiv
1. e epura
2. a dezvinovati

- Mihai | D 13 iulie 2005 15:12 (UTC) PS: Mai există "WikiPagina" &ndash "VichiPagina"?

Asta nu știe nici d-zeu – o formulare asemănatoare cu "g-d", "G-tt" (?). Mersi mult Gangleri | Di | D 13 iulie 2005 15:43 (UTC)

Bot request - categorizări[modificare sursă]

Salut Gangleri,

Mă poți ajuta în legătură cu Wikipedia:Proiectul_categorizării_paginilor#Etape_premerg.C4.83toare?

Mersi anticipat, IulianU 19 iulie 2005 20:52 (UTC) (p.s. Am adresat aceeași întrebare și lui Romihaitza)

Cioturi perfecte[modificare sursă]

Te rog expune-ți punctul de vedere în această discuție. -Mihai | D 20 iulie 2005 07:04 (UTC)

== LA MULTI ANI! == Iosefina

Ungurii Kiss Laszlo vandalizează site-ul României!!![modificare sursă]

65.65.230.53 și Kissl vandalizeaza in mod continuu site-ul oficial al Romaniei (ROMANIA) din limba engleza, de exemplu nu vor nici in ruptul capului la locatia României să accepte faptul că România se află în Europa Centrală de sud-est. Ei vor pur și simplu numai Europa!!!? :(

au mai șters de asemenea paginile de cultura, investitii, guvernul româniei, asa ceva e inacceptabil!!!

ar trebui recuperate paginile inapoi!!!

Salut, Reinhardt! Am impresia că tu ești specialistul în formate... Uită-te te rog aici: (http://ro.wikipedia.org/wiki/Discuție_Utilizator:Vlad/Formate) (îmi făcusem o pagină unde pusesem formatele pe care le cunoșteam, ca să le am la îndemână, dar Mihai avea dreptate, activate, puneau pagina în toate categoriile respective). Apoi: http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator%3AVlad&diff=129042&oldid=128975 Așa că m-am apucat de lucru, deși văzusem aici că unele formate erau în teste / nu erau anunțate etc. dar asta era acum aproape 4 luni. Așa că deocamdată cam așa arată Wikipedia:Mesaje speciale MediaWiki (deși realizez și eu că este de fapt o listă de formate, nu neapărat de mesaje MediaWiki, și atunci ar trebui mutată?!? P.S. Sper să nu te superi că mi-am permis să îndrept două typos în josul paginii tale de utilizator... --Vlad 25 septembrie 2005 16:17 (UTC)

Premiile Wikipediei Române 2005[modificare sursă]

Îmi face plăcere să te anunț că ai fost ales câștigătorul categoriei Maestrul interwiki, dar totodată Marele absent în 2005 în cadrul Galei Premiilor Wikipediei Române 2005.
Felicitări!
--rebel 28 decembrie 2005 02:27 (EET)[răspunde]

Sunt expert local pentru rromi dintr-un oraș al Văii-Jiului Jud.Hunedoara și aș dori să pot găsi un prieten adevărat care să mă poată ajuta la întocmirea unor proiecte pentru rromii din Valea-Jiului.Din acest subiect reese că trbuie să cunoască ce este un proiect,cum trbebuie făcut etc.< br /> Menționez că nu-mi doresc să colaborez numai pe baza proiectelor și mi-aș dori o colaborare pe toate planurile sociale,economice,politice și de orice natură care să ne conducă la un numitor comun de a face ceva bun pentru semeni noștri.În speranța că cineva va avea disponibilitatea de a face acest pas îi doresc tot binele din lume.

Sunteți pro sau contra existenței unei Wikipedii separate în limbă moldovenească ?[modificare sursă]

Votul pentru existenta acestei enciclopedii

Este timpul să scăpăm de această pacoste. S-a politizat mult prea mult pe această temă și acum a venit momentul să terminăm acest bâlci. Există mari șanse să eliminăm această eroare și să votăm cu toții să eliminăm această problemă. Nu există limba moldovenească!

Condiții de vot: minim 25 de editări pe domeniul MO:wiki sau pe domeniul RO:wiki. Toți din domeniul RO:wiki au dreptul să voteze! Mergeți la vot până în 12 FEBRUARIE 2006!

http://mo.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Alegeri

Alegeri pentru primul Administrator român la MO:Wiki

http://mo.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administratori

Mulțumesc pentru încrederea acordată[modificare sursă]

Mă refer la candidatura pentru checkuser. Numai bine și te mai așteptăm pe la ro.wp! --Vlad|-> 14 ianuarie 2006 02:19 (EET)[răspunde]

La ce e bun formatul ăsta? Chiar nu am habar. --SCriBu | -> 15 ianuarie 2006 17:08 (EET)[răspunde]

DIRMARK este o pseudo-variabilă neimplementată încă in programele MediaWiki. Scrierea în limba română este de la stânga la dreapta. Conținutul este deci &lrm;. Alte scrieri sunt de la dreapta la stânga. Aceste folosesc &rlm;.
Formatul va ajuta temporar la realizarea cererii de la
bugzilla:04547 – "Enable interwiki templates (common templates)"
user:SCriBu vezi variabilele de la template:wikivar și variantele formatului la proiectele înrudite.
"Amike" Gangleri | T 16 ianuarie 2006 11:37 (EET)[răspunde]


ajutorul tau e binevenit[modificare sursă]

Trebuie sa inchidem mo:wikipedia odata si sa rezolvam problema. Avem nevoie de tine! Bonaparte talk 25 februarie 2006 20:44 (EET)[răspunde]

Schimbarea numelui de utilizator[modificare sursă]

Dumneavoastră în calitate de administrator ce părere aveți despre această discuție de la pagina mea de utilizator ? Vă mulțumesc anticipat ! Semnat de EMINESCU la data de 3 mai 2006.

Dear Ambassador, could you please give me the correct pronunciation (especially the place of stress) of the name Eugeniu Coșeriu? My guess is [ɛuˈʤɛnju kɔˈʃɛrju], i.e. with stresses on Eugeniu Coșeriu and the i’s not forming a syllable of their own. Please answer me at my German talk page (in any language you like). --Daniel Bunčić, 19 mai 2006 14:46 (EEST)

cum sa instalez mircul[modificare sursă]

as vrea sa instalez si eu mircul si nu stiu sa-l instalez l-am sters din greseala si as vrea sa ma ajutati sa-l instalez

usefull tools: Firefox /firefox/nightly/latest-trunk/, ChatZilla /chatzilla/nightly/, Java®, pastebin.com
mult succes · Gangleri · T · m: Th · T 2 iunie 2006 17:14 (EEST)[răspunde]

Iara a venit boul asta pe en:wiki si face scandal, en:Moldovans en:Moldovenism -- Bonaparte talk 3 iunie 2006 13:17 (EEST)[răspunde]

Am instalat extensia respectiva, am intrat pe canalul wikipedie, eram numai 3 useri si nu raspundea nici unul. —SCriBu msg 12 iunie 2006 18:55 (UTC)

Afișierul administratorilor[modificare sursă]

se găsește la adresa Wikipedia:Afișierul administratorilor. Toate cele bune, Mihai | D 7 iulie 2006 23:25 (EEST)[răspunde]

Proiectul localităților[modificare sursă]

Bună, Gangleri! Am făcut câteva adăugări formatelor Format:Analiză județ (simplu) și Format:Legendă Analiză județ (simplu), astfel încât am reușit să introduc și categoriile pentru cioturi și hărți. Rezultatul a apărut deja pe pagina Wikipedia:Proiectul localitățile din România/sumar (simplu). Nu știu însă pentru ce avem nevoie de formatul Format:Continuare Analiză județ (simplu); acest format trebuie creat și nu știu ce trebuie să cuprindă. Deja suntem destul de mulți contribuitori la proiectul localităților și ar fi bine de exemplu dacă am știi cum trebuie să completăm pagina Wikipedia:Proiectul localitățile din România/sumar (ghid). Salutări, --Emily | msg. 19 iulie 2006 17:58 (EEST)[răspunde]

Te-as ruga sa-ti schimbi votul in favoarea inchiderii si stergerii wikipediei moldovenesti, nu te inteleg de ce ai votat alaturi de rusi? -- Bonaparte talk 25 iulie 2006 15:46 (EEST)[răspunde]

CA Wikimedia Inc.[modificare sursă]

Citește aici! -Mihai | D 8 septembrie 2006 16:42 (EEST)[răspunde]

Proiect - localități din România[modificare sursă]

Buna Ziua Gangleri! I work on the communes on the Dutch Wikipedia. And I saw you're busy with the same thing on the Romanian Wikipedia so can you please look at my suggestion here?. Mersi! Al 15 decembrie 2006 18:43 (EET)[răspunde]

Nominalizare[modificare sursă]

Felicitări, ai fost nominalizat pentru un premiu cu ocazia Premiilor Wikipediei Române 2006. -- Orioane -msg- 27 decembrie 2006 12:44 (EET)[răspunde]

despre o fata care nu invata[modificare sursă]

o fata care nu invata care nu invata de mica sau un baiat nu o sa invete cand o sa fie mare;))

Buna nustiu ce sa fac sunt pentru prima data va rog mul ajutati-ma sa-mi instalez mircul abia astept va multumesc!


Probleme cu utilizatorul Adrian Corvin[modificare sursă]

Avand in vedere ca sunteti administrator in aceasta enciclopedie, ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a interveni vizavi de utilizatorul Adrian Corvin. Dansul vandalizeaza permanent articolele Orșova, Mehedinți, Muntenia, Slatina, Scornicești, Județul Olt, Listă de comune din județul Olt, precum și alte articole despre unele localități din județele Mehedinți și Olt. Va rog de asemenea sa deblocati articolul Oltenia (acest articol a fost blocat din cauza insistentei lui Adrian Corvin de a prezenta o "Oltenie mare", adică ceva ce nu a existat vreodata. Bineinteles ca Adrian Corvin nu a putut aduce surse in sprijunul afirmatiilor sale (apasa aici pentru a accesa lista de surse pe care am postat-o acum o saptamana). --Olahus2 20 aprilie 2007 09:18 (EEST)[răspunde]


Hi Gangleri,

According to this request on metawiki, I removed your sysop status here. Altcevadeastădată 17 octombrie 2007 12:38 (EEST)[răspunde]

my signature[modificare sursă]

[[{{SUBST:ns:user}}:Gangleri|Gangleri]] · [[{{SUBST:ns:user_talk}}:Gangleri|T]] · [[m:user:Gangleri|m:]] [{{SUBST:localurl:m:user talk:Gangleri|action=history}} Th] · [[m:user talk:Gangleri|T]] · [[m:special:Emailuser/Gangleri|email me]] · 
<br />
~~~~

generates:
Gangleri · T · m: Th · T · email me ·
Gangleri · T · m: Th · T · email me · 26 octombrie 2007 02:38 (EEST)[răspunde]

Petre_Hartopeanu[modificare sursă]

Liebe Kollegen,

Übersetzung wäre schön, wenn jemand kann deutsch-rumänisch und deutsch-englisch:

          http://de.wikipedia.org/wiki/Petre_Hartopeanu

und Diskussion:

          http://de.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Petre_Hartopeanu

Petre_Hartopeanu war ein Künstler mit Herz und Verstand und ein sehr angenehmer Mensch!

Ich kann nicht rumänisch, es wäre schön, wenn jemand aus deutsch übersetzen kann, eine englische Übersetzung wäre auch willkommen.

Mit freundlichen Grüßen aus München http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Tamas_Szabo

91.13.188.248 19 decembrie 2007 06:12 (EET)[răspunde]

לערי ריינהארט[modificare sursă]

Salut! Eu nu cunosc alfabetul în care este scris numele dumneavoastră de utilizator. Prin urmare nu știu dacă este un nume sau o înjurătură de mamă. Având în vedere că este o encilcopedie în limba română, cred că ar fi firesc ca numele de utilizator să fie scris cu alfabetul latin.--Miehs 7 februarie 2008 08:28 (EET)[răspunde]

Transcripția numelui de utilizator apare la pagina mea de utilizator în Alfabetul Fonetic Internațional. Pentru un utilizator care se autoaprecează ca « Utilizator en-4 » , « Utilizator fr-4 » , « Utilizator de-3  » , « Utilizator it-2 » , « Utilizator es-2 » acest articol excelent ar trebui să conține toate informațile necesare pentru a pronunța numele.
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 8 februarie 2008 00:49 (EET)[răspunde]
Subscriu și eu la observația lui Miehs (deși înțeleg perfect că este alegerea Dvs. să folosiți orice grafie doriți). Dar să știți că poate depinde și de fonturile instalate pe calcultatorul de pe care accesăm wikipedia. Astfel, unii pot să nici nu vadă aceste caractere. Și la fel mă declar la fel de neputincios de a pătrunde sensul acestor caractere, tocmai pentru că nu sunt într-o grafie care să-mi fie familiar (dar chiar și dacă ar fi fost un alfabet latin, să fi fost o limbă necunoscută, datele problemei ar fi fost aceleași). --Vlad|-> 21 februarie 2008 20:16 (EET)[răspunde]

IRC Wikinews[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru invitația pentru IRC trimisă prin mail. Vă asigur că apreciez efortul dvs. de a facilita colaborarea (viitorilor) participanți la acest proiect și că voi accesa pagina. Cu această ocazie vă rog să aruncați o privire la cererea de aprobare a unui bot exprimată aici, ca administrator. Și "meine Wenigkeit" are de fapt această funcțiune, dar nu se pricepe decât la combaterea vandalismelor. Mulțumesc. --placet D 24 februarie 2008 14:55 (EET)[răspunde]

JS Wikipedia[modificare sursă]

Salut,

Din cate stiu, tu ai lucrat foarte mult cu JS-ul din Wikipedia romana. As vrea sa aflu de ce la noi e folosita functia addLoadEvent in locul lui addOnloadHook de la en.wiki. Sunt niste probleme cu FF3 si voiam sa stiu daca ar fi probleme in cazul in care s-ar face schimbarea.--Strainu (دسستي‎)   20 iunie 2008 23:54 (EEST)[răspunde]

Proiect:Dezvoltarea paginilor țărilor[modificare sursă]

Proiect:Dezvoltarea paginilor ţărilor

Întrucât sunteți membru al acestui proiect vă anunț că începând din luna august 2008, acesta va fi readus în actualitate, încercându-se astfel atingerea scopurilor propuse ințial. Aș vrea să confirmați dacă mai doriți colaborarea la acest proiect, iar în caz afirmativ să vă implicați în discuții. Mai multe detalii găsiți pe pagina proiectului. Mulțumesc, Sebi talk 5 august 2008 21:45 (EEST)[răspunde]

Sărbători fericite[modificare sursă]

Sărbătorile de iarnă sunt magice și leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei apropiați și fie ca noul an să vă aducă numai zile albe și frumoase ca și zăpada de pe brazi. La mulți ani!


P.S: Sărbători fericite! Lucian









Rugăminte[modificare sursă]

Salut! Am observat că la lista de la Discuție:Grupul de Acțiune Banat există o serie de articole, între care unele (Anton Sterbling, Ernest Wichner, Rolf Bossert, Richard Wagner (scriitor), Werner Söllner, Gerhard Ortinau, Helmuth Frauendorfer, Horst Samson, Roland Kirsch) au fost inițiate de mine, altele doar completate de mine, exclusiv cu informații adunate cu migală de pe internet. Din păcate, despre Albert Bohn nu am găsit material suficient pentru un aticol. Dacă aveți date, poate reușiți să faceți măcar un articolaș. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 17 octombrie 2009 11:00 (EEST)[răspunde]

Întâlnire, 27 martie 2010[modificare sursă]

Salut. În întâlnirea ce se prefigurează la finalul lui martie aș dori să finalizăm procedura de înființare a Asociației Wikimedia România. În acest sens m-aș bucura să-ți exprimi punctele de vedere cât privește subiectele discutate la Wikipedia:Întâlniri/București5. Toate bune. --Rebel 23 februarie 2010 10:15 (EET)[răspunde]

Caractere nordice[modificare sursă]

Bună ziua. Am văzut că ați trăit ceva timp prin Islanda și mă gândeam că ne puteti ajuta cu echivalentele latin-1 pentru caracterele nordice. Mai multe amănunte pentru ce dorim să facem, precum și lista de litere aveți la Wikipedia:Sarcini pentru roboți#Creare_automat.C4.83_de_redirect.C4.83ri. Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎12 august 2010 22:24 (EEST)[răspunde]

Curiozitate[modificare sursă]

Stimate coleg, curiozitatea este mama tuturor păcatelor și cauza marelui păcat inițial deci, ca un indiscret și păcătos (cit. curios) recidivist ce sunt nu mă mai pot abține să vă întreb referitor la numele folosite de dv.: «Lary Reinhardt» (cu litere ebraice!) și «Gangleri», pe fondul declarației dv. că sunteți de etnie romă. Dacă intenția dv. a fost de a trezi curiozitatea, la mine ați reușit con brio. Una dintre supozițiile mele este posibilitatea că dv. aparțineți de Ieniși, oare? Vă rog să-mi iertați indiscreția total lipsită de vre-o intenție de a vă inoportuna cu ceva. Cu sincere urări de bine, --Alex F. (discuție) 26 august 2011 13:44 (EEST)[răspunde]

Dragă Alex, am contribuit la Vichipedi din 2004 purtănd numele de utilizator "Gangleri". Am ajutat la traducerea interfeței 1n numeroase limbi find administrator atăta la eo: căt si la yi:, mi: etc. La un moment dat am citit la yi: un articol prezentănd administratorii. Abia după un sfert de ceas am realizat că secțiunea "Leri Rainhard" (scrisă cu litere ebraice) se referea la mine. De atunci am cerut redenumirea numelui meu de utilizator în toate proiectele testănd atăt probleme legate de conținueare unui spațiu în numele de utilizator căt și probleme legate de scrierea de la dreapta la stănga și probleme leate de prezentarea acestora pe ecran . Am dorit să contribuiesc si la rmy:. Cu cătiva ani in urmă vizibilitatea ochilor scăzuse significabil. Deasemenea am avut doar un acces limitat la internet. M-am retras la un catolog de cărți LibraryThing. Salutări din München ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 26 august 2011 14:58 (EEST)[răspunde]
Vă mulțumesc pentru răspuns și pentru promptitudine - deși mi-ați alterat o bunătate de teorie :). Cu urări de multă sănătate, --Alex F. (discuție) 26 august 2011 15:59 (EEST)[răspunde]
Bună ziua, לערי ריינהארט. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 31 august 2011 11:25 (EEST)[răspunde]
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Inf. bibliotecare[modificare sursă]

Dragă domnule, eu am încercat să corectez înainte, dar mi s-a părut o activitate foarte dificilă ținând cont de faptul că era vorba de o categorie foarte populată. Pe scurt, dvs. ați greșit forma de gerunziu scriind "avănd" în loc de "având". Pe lângă faptul că literele respective sunt diferite, ele se pronunță în mod diferit în limba română (cine are ureche muzicală își dă seama de acea mică diferență). Era clar că nu puteam lăsa acea greșeală să persiste. Bun, spuneți că s-a produs o eroare în lanț, nu-mi dau seama pe moment, puteți detalia? Eventual voi încerca să corectez. --Cezarika1 8 septembrie 2011 07:24 (EEST)[răspunde]