Discuție Utilizator:Gutza

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Ultimul cuvânt (sic!)[modificare sursă]

Nu e vorba de nimicuri semantice, ci de o repliere a ta după replica elegantă a lui Andrei. Dacă aș crede că voiai să negociezi ceva, aș zice că ai folosit tactica lansării unor cereri exagerate, dar sincer nu reușesc să văd ce sperai să obții de-acolo. Cred că pur și simplu ai vrut să-l contrezi pe Turbojet și nu prea a ieșit cum ai sperat, dar nu e cazul să faci pe victima. Toți simțim că ne pierdem timpul în discuțiile astea contradictorii, nu numai tu.--Strainu (دسستي‎)  21 noiembrie 2015 00:35 (EET)

În primul rând, apreciez că vii cu o argumentație explicită; din păcate se întâmplă prea rar aici. Dar îți spun sincer că nu a fost niciun fel de repliere – Andrei a fost elegant pentru că asta-i este firea, însă mi se pare că a gestionat situația suboptim; eu am cedat în discuția aia pentru că am încredere în judecata lui și nu am vrut să mai pun paie pe foc, nu pentru că vorbele pe care le-a pus pe hârtie m-ar fi convins că poziția mea este greșită. Pentru că vorbele chiar au fost, în opinia mea, greșite. Dacă ar fi fost să fac semantică, așa cum ai făcut tu cu mine, ar fi trebuit să iau foc după asta – adicătelea ce fel de mișelie e asta, dacă aici intră în cârdășie cu catindatul cu promisiuni că „îți zic eu când vine pontul, monșer”, iar pe urmă îmi vinde mie gogoși care le știm noi cum că, mă-nțelegi, chipurile „o discuție nu se încheie dacă încă se adaugă opinii” (care, vezi bine, nu se mai înțelege om cu persoană). Dacă lași forma la o parte ai să vezi că am susținut fix același lucru de sus până jos: discuției trebuie să i se permită să se stingă de la sine, așa cum s-a întâmplat la toate candidaturile anterioare. Pentru că propunerea lui Turbojet era în esență următoarea: lăsăm discuția să se stingă (lucru relativ ușor de obținut dacă el nu mai contrează pe nimeni), după care vine în ultima clipă și „lămurește” toate criticile (și imediat după asta discuția este închisă prin definiție de un birocrat, tocmai pentru că era ultimul moment în care se mai putea spune ceva). Or mie asta mi se pare greșit – de ce ar trebui să procedăm așa, în premieră la candidatura lui Turbojet? Ok, poate că sunt eu subiectiv, susceptibil, paranoic, cum vrei tu – dar ce folos obiectiv aduce comunității abordarea asta cu „anunță-mă când sunteți gata să luați o decizie ca să vă mai spun eu câteva cuvinte de încheiere, cuvinte pe care nu le voi spune până atunci”? --Gutza DD+ 21 noiembrie 2015 01:20 (EET)

NIMIC, propunerea lui Turbo nu aduce niciun folos și niciun ponos, asta încercau să-ți spună și Andrei și Accipiter și eu. E o discuție care n-ar fi trebuit să existe și al cărei rezultat e nerelevant pentru alegerea sau nu a lui Turbojet. Tu ai arătat o lipsă de încredere în instituția birocratului, de unde și reacțiile mai virulente, inclusiv a mea. Nu o lua personal și nu te victimiza, ci încearcă să vezi care e soluția cea mai bună care să asigure conviețuirea tuturor. Și ăsta chiar că e ultimul meu cuvânt--Strainu (دسستي‎)  21 noiembrie 2015 12:05 (EET)

Patrulare[modificare sursă]

Întrucât considerați că pe ro.wp se face prea mult caz de funcția de administrator, probabil că același lucru l-ați spune și despre funcția de patrulator. De ce atunci nu-mi acordați un vot de încredere aici?--VolohD 19 decembrie 2015 01:02 (EET)

O, pașă, cât de darnic ești! :)--Silenzio (discuție) 19 decembrie 2015 04:24 (EET)


Urări[modificare sursă]

Vă doresc să aveți parte în noul an de sănătate, liniște, mulțumire și putere de muncă ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 31 decembrie 2015 19:09 (EET)

Notificare[modificare sursă]

Bună seara. În acest moment există o solicitare aici privind blocarea lui BAICAN XXX la Wikiștiri, și un apel personal din partea mea pentru o blocare globală. Sunt conștient că dumneavoastră ați încercat să rezolvați această problemă acum câteva luni, din păcate fără noroc. Sper că sunteți din nou interesat să rezolvăm această problemă. Vă mulțumesc anticipat. --Robbie SWE (discuție) 17 ianuarie 2016 19:04 (EET)