Discuție Utilizator:Gutza

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Wikimedia CEE Spring 2015 Romania[modificare | modificare sursă]

First of all congrats with adminship. And secondly could you please add something to meta:Wikimedia_CEE_Spring_2015/Structure/Romania. I'm going to write it all but I don't know what to start with. --Jarash (discuție) 12 februarie 2015 23:11 (EET)

Thanks; please give me a bit more context on what you need, I'm not sure what that's all about. --Gutza DD+ 13 februarie 2015 11:42 (EET)
They are planning a contest on writing articles about Central and Eastern Europe. There is a list of articles about each country. It's something like an outline of Romania. I started to create such a list about Romania but it's quite a challenge for a person who has never been there. Somebody made a list of 200 articles about his country and now they think that there should be about 200 articles about every country. But I can't think of anything else. And also I noticed that User:Wintereu joined the effort. Anyway thank you for being with us. --Jarash (discuție) 13 februarie 2015 16:59 (EET)
Even 300 articles. A little encyclopedia. --Jarash (discuție) 13 februarie 2015 18:47 (EET)
Fair enough, there you go. I'll add more stuff as I remember it. I suggest you present this concept in here as well (English is fine, but make sure to introduce the topic properly). --Gutza DD+ 14 februarie 2015 03:09 (EET)

Precizări[modificare | modificare sursă]

Din moment ce afirmați că vă este teamă să nu cad în zona atacurilor propriu-zise recunoașteți implicit că nu a fost un atac la persoană. Pe de altă parte, mențiunea dvs este incompletă pentru că nu era vorba de simple afirmații, ci de cele neargumentate ceea ce schimbă radical situația. Prima avertizare la care faceți referire a încercat să țină cont doar de efect, nu și de cauza care a generat-o. Iar dacă cel care a generat-o este unul din experimentații contributori văd că se închid ochii. Rămân același visător care crede că aceste lucruri se vor rezolva pe Wikipedia în limba română (ca să nu mai zic românească pentru că apar fel și fel de interpretări). SenatorulX (discuție) 7 mai 2015 20:06 (EEST)

Am și spus explicit că nu a fost un atac grav, nu înțeleg ce vă nemulțumește. Cât privește „cauzele” și „efectele”, vă rog chiar să parcurgeți WP:FAP (și în general paginile către care se face trimitere) – acolo scrie mare cu aldine „Nu există nicio scuză pentru atacuri la persoană la adresa altor contribuitori. Nu procedați astfel sub niciun motiv.” Deci indiferent de cauze. Dacă aveți vreo plângere de făcut în privința altui redactor vă rog folosiți Wikipedia:Reclamații și încetați cu remarcile pasiv-agresive („rămân același visător” șamd). --Gutza DD+ 7 mai 2015 20:31 (EEST)
Mă nemulțumește că tratați remarca mea ca fiind un atac la persoană (chiar dacă precizați că nu grav), ceea ce nu este după cum recunoașteți implicit. Plângeri am făcut și pentru lucruri mai grave făcute de un administrator, dar... toți s-au făcut că plouă, deși unii mi-au dat dreptate pe pagina lor de discuții.

Remarcă pasiv-agresivă? Genial. Mulțumesc că mi-ați dat posibilitatea să-mi dau seama cu cine vorbesc. SenatorulX (discuție) 7 mai 2015 21:04 (EEST)

Senator vs. Japonez[modificare | modificare sursă]

Mi se pare foarte interesant că Senatorul s-a legat de capacitățile intelectuale ale altora dar AdiJapan nu. Cel puțin în viziunea dumneavoastră.--109.100.41.154 (discuție) 8 mai 2015 18:06 (EEST)

addOnloadHook[modificare | modificare sursă]

Salut. Cel putin unul din script-urile tale (Utilizator:Gutza/replace.js) foloseste addOnloadHook. Acesta nu mai este recunoscut; vezi m:ResourceLoader/Legacy_JavaScript#addOnloadHook (eu am inlocuit cu jQuery( document ).ready, dupa cum mi s'a sugerat). Toate bune! //  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 19 iunie 2015 14:48 (EEST)

Mulțumesc pentru notificare! --Gutza DD+ 19 iunie 2015 16:13 (EEST)

Blocare dificilă[modificare | modificare sursă]

Ați declarat că sunteți dispus să faceți blocări dificile. Ark25 continuă adăugarea de legături externe în articole. Este deschisă o reclamație, care trebuie rezolvată. Cum îi stă în natură, a spart discuția în mai multe locuri (pagina lui de discuții, pagina mea de discuții, Cafenea, Discuție Wikipedia:Vandalism) și ne bombardează cu replici interminabile, astfel că după o zi off-wiki este greu de urmărit și de către mine, care am inițiat de această dată discuția. Vedeți vă rog și replica mea de la Reclamații. Salutări, --Mihai (discuție) 1 iulie 2015 01:41 (EEST)

Vă asigur că urmăresc discuțiile, în limita timpului disponibil (câteva minute pe zi). Totuși ați făcut bine că m-ați anunțat în mod explicit – însă exemplul Dvs. este prost ales, deoarece arată activitatea unui redactor oarecare introducând o legătură externă într-un articol. Este legătura respectivă nepotrivită? A apărut vreo colecție uriașă de legături pe undeva? În caz contrar, disputa este de natură editorială și nu necesită intervenția vreunui administrator. --Gutza DD+ 1 iulie 2015 01:53 (EEST)
Problema este că a făcut asta deja în mai multe articole, nu e singurul revert de această natură în ultimele zile făcut de mine. Tocmai asta e problema: a făcut asta în masă și vrea să facă așa în continuare. Nimeni nu poate ține ritmul; cert este că el nu are nici o expertiză în zecile de domenii în care vrea să facă asta: trece cu lejeritate de la linkuri despre gravitație în ziarul lumina la articole istorice; nu poate avea discernământ. În mod ideal problema o fi editorială, când cineva umple cu spam un proiect de dimensiuni mici este cu totul altceva. Este un disruptive behavior. Aveți de gând să redeschideți discuția cum vrea el, sau să aplicați consensul atins în iarnă? --Mihai (discuție) 1 iulie 2015 02:02 (EEST)
Eu pot să vă asigur că revenirile făcute de Mihai au fost justificate. Dacă plagiatul este mai mult sau mai puțin discutabil, tonul neenciclopedic, inserarea de texte copiate fără măcar un minim efort de wikizare și adăugarea de legături externe nepotrivite pentru subiect (prin prisma relevanței acestora și/sau a verificabilității), reprezintă o certitudine. --Wintereu 1 iulie 2015 02:20 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul BakedFish a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 9 iulie 2015 16:16 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul BurntFish a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 10 iulie 2015 00:16 (EEST)

Rugăminte[modificare | modificare sursă]

Dacă nu te superi, explică-mi și mie, foarte pe scurt, despre ce „încăpățânare” este vorba aici. N-aș vrea să fie greutăți deoarece eu mai folosesc calculatoare vechi, care mai merg, dar n-au flag BIOS pentru SO noi. De fapt, am 5 calculatoare acasă, dar cele performante le folosește familia, știi că copiii nu se pot descurca decât cu 8.1. Eu mă descurc și cu bicicleta. :) --Turbojet 17 iulie 2015 09:15 (EEST)

Strainu vrea să reproducă funcționalitatea gadgeturilor curente în editorul vizual și s-a proptit de niște impedimente tehnice pe care administratorii de sistem pentru editorul vizual refuză să le adreseze. Nu ar trebui să vă afecteze în niciun fel. --Gutza DD+ 17 iulie 2015 10:36 (EEST)
Mulțumesc. Eu nu folosesc editorul vizual. :) --Turbojet 17 iulie 2015 11:45 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Raul1372 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 18 iulie 2015 20:16 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Gutza. Aveți mesaje noi la Discuție_Wikipedia:Corectarea_diacriticelor#.C3.8Enlocuire_diacritice_.C3.AEn_editorul_vizual. Continuarea de la discuția din pagina mea de utilizator.--Strainu (دسستي‎)  18 iulie 2015 22:48 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.