Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou

Modificare avertisment[modificare | modificare sursă]

Numele meu de utilizator este perianu si astazi 27.01.2014, am primit un avertisment din partea unui administrator(asa cred), referitor la o bibliografie a unui sculptor. Articolul se intituleaza Vlad-Dan Perianu si respecta regulile impuse de Wikipedia. Daca totusi exista anumite erori va rog frumos sa-mi aratati unde si ce anume am gresit. Tin sa precizez ca modelul dupa care am scris articolul a fost bibliografia maestrului sculptor Marian Zidaru. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Perianu (discuție • contribuții) la 27 ianuarie 2014.

Utilizator Racconish[modificare | modificare sursă]

Bună seara. În urma unei analize atente a contribuțiilor pe care acest utilizator le-a efectuat de-a lungul timpului, consider că am putea să-i acordăm statutul de patrulă automată. --Wintereu 27 ianuarie 2015 21:29 (EET)

Rezolvat Rezolvat, de acord. --Gutza DD+ 27 ianuarie 2015 23:15 (EET)