Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou

Patrulă automată[modificare]

Utilizator Racconish[modificare]

Bună seara. În urma unei analize atente a contribuțiilor pe care acest utilizator le-a efectuat de-a lungul timpului, consider că am putea să-i acordăm statutul de patrulă automată. --Wintereu 27 ianuarie 2015 21:29 (EET)

Rezolvat Rezolvat, de acord. --Gutza DD+ 27 ianuarie 2015 23:15 (EET)

Alții[modificare]

+ 4 candidați la statut de patrulă automată: Kristiaan van Andrej, Cornel Grad, Antonio1952 și Eugen Dihoru. --XXN, 26 martie 2015 22:51 (EET)

Rezolvat Rezolvat pentru Eugen Dihoru.--Strainu (دسستي‎)  6 iunie 2015 02:02 (EEST)

Bacania Veche[modificare]

Buna ziua,

As dori sa creez pagina Bacania Veche cu scop pur informativ despre ce este acest magazin, ce fel de produse se gasesc in el si care este istoricul sau.

Imi puteti recomanda, va rog cum ar trebui sa fie scris astfel incat sa nu cada sub incidenta reclamelor sau a auto-promovarii.

Multumesc!

Ioana Lazarescu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bacania Veche (discuție • contribuții).

Trebuie scris pe ton neutru și exclusiv din informații publicate în surse de încredere independente (nu în comunicatele, pe site-ul organizației, sau în articolele plătite de ea, care nu sunt surse independente — în acest sens, unele aspecte, cum ar fi oferta comercială actuală, s-ar putea să nu fie de interes enciclopedic). Dacă nu pot fi găsite astfel de surse, atunci e posibil ca subiectul să nu fie notabil.
Trebuie să vă atrag atenția și că, dacă sunteți reprezentant al acelei organizații și scrieți despre ea la Wikipedia, conform termenilor de utilizare (vedeți titlul 4 - Abținerea de la anumite activități, paragraful „Disimularea contribuțiilor plătite”), trebuie să declarați acest lucru în comentariul fiecărei modificări sau pe pagina de discuție a articolului pe care îl editați. —Andreidiscuţie 25 mai 2015 14:55 (EEST)

Solicitare[modificare]

Stimati administratori, Sunt Preotul Mihai Caitar din Münster, Germania. Va rog sa stergeti numele meu din Lista de oameni de cultura romani care au emigrat in Occident. Ma gasiti la capitolul "Clerici" in randul doi. Acolo se spune ca sunt ceangau. Afirmatia nu corespunde adevarului si in consecinta este un afront. Orice persoana umana are dreptul sa fie ceea ce este si sa nu fie inregimentat intr-un grup lingvistic sau etnic, care ii este strain. M-am nascut din parinti romani. Nu cunoscu si nu vorbesc limba ceangaiasca, despre care se vorbeste in articolul "Ceangaii". Cultura, despre care se vorbeste in acelasi articol, imi este straina. Preot Mihai Caitar 29 mai 2015 --Preot Mihai Caitar (discuție) 29 mai 2015 22:09 (EEST)

Rezolvat Rezolvat --Silenzio (discuție) 30 mai 2015 03:51 (EEST)

Pocor[modificare]

Știe cineva ce este cu Pocor? Peste câteva zile se împlinește un an de când a plecat în vacanță!. --GEO (discuție) 10 iulie 2015 19:28 (EEST)

Îmi pare tare rău pentru colegul Pocor, a cărui activitate am apreciat-o personal foarte mult și pentru care îi mulțumesc. Sper să fie bine, sănătos și în putere. Aștept să se întoarcă pe proiectul nostru atunci când va găsi de cuviință - dacă nu cumva este încă printre noi, cu o altă identitate ;) Din păcate, vor trebui aplicate prevederile de la Wikipedia:Revocare#Expirare. Îi adresez formal un mesaj pe pagina sa discuții, înainte de a demara procedura. --Pafsanias (discuție) 16 iulie 2015 14:12 (EEST)
Poate ar fi bine ca mesajul să fie transmis inclusiv prin e-mail. --Wintereu 16 iulie 2015 14:21 (EEST)
Mă bazez pe speranța că mai are încă activată opțiunea de notificare automată prin e-mail a modificărilor de pe pagina sa personală de discuții. Dacă nu, probabil că nu dorește realmente să fie deranjat, iar alegerea sa trebuie respectată. Puteți încerca să-l contactați, însă, pentru că adresa sa e funcțională, din câte se pare. --Pafsanias (discuție) 16 iulie 2015 14:32 (EEST)
Am depus cererea de retragere a permisiunilor de administrator la m:Steward requests/Permissions#Pocor@ro.wikipedia, conform politicii de revocare. --Pafsanias (discuție) 19 iulie 2015 23:20 (EEST)

Ștergerea descrierii modificării[modificare]

Rog un administrator să șteargă doar descrierea acestei modificări făcute de mine, întrucât cea care urmează este corectă și aceasta poate induce în eroare. --Mihai (discuție) 20 iulie 2015 16:28 (EEST)

Yes check.svg Realizat. —Andreidiscuţie 20 iulie 2015 16:32 (EEST)

Bourge[modificare]

Ar trebui probabil începută procedura de revocare și în cazul utilizatorului Bourge, administrator la Wikiștiri. Ultima lui activitate pe vreun proiect Wikimedia datează din anul 2012. --Wintereu 21 iulie 2015 00:25 (EEST)

Administratorii wikipediei nu au vreo putere la celelalte proiecte și nici regulile noastre nu se aplică acolo. Mai nou însă, există o politică similară globală (ceva cu 6 luni de inactivitate dacă nu există o altă politică locală contrară). Vă sugerez să depuneți cererea direct la meta:Steward requests.--Strainu (دسستي‎)  21 iulie 2015 00:28 (EEST)

Redenumire tenis[modificare]

[mutat la Discuție:Tenis]

77.234.45.181[modificare]

IP-ul acesta îmi aduce aminte de Baican, dar momentan m-ar interesa dacă poate fi considerat un Open proxy. Aparent e vorba de un endpoint al unui serviciu VPN oferit de Avast cu produsele lor de securitate. Asta înseamnă că e un proxy, că nu putem afla detalii despre locația reală a editorului, dar nu e chiar open, caci necesită autentificare. Deci, blocăm capetele de VPN sau nu?--Strainu (دسستي‎)  22 august 2015 02:58 (EEST)

Se pare că da, la en:wp en:Wikipedia:WikiProject on open proxies#208.31.49.57.— Ionutzmovie discută 22 august 2015 03:10 (EEST)