Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Afișierul administratorilor   Cereri de protejare   Propuneri de știri   Propuneri Știați că   Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou

Patrulă automată[modificare | modificare sursă]

Utilizator Racconish[modificare | modificare sursă]

Bună seara. În urma unei analize atente a contribuțiilor pe care acest utilizator le-a efectuat de-a lungul timpului, consider că am putea să-i acordăm statutul de patrulă automată. --Wintereu 27 ianuarie 2015 21:29 (EET)

Rezolvat Rezolvat, de acord. --Gutza DD+ 27 ianuarie 2015 23:15 (EET)

Alții[modificare | modificare sursă]

+ 4 candidați la statut de patrulă automată: Kristiaan van Andrej, Cornel Grad, Antonio1952 și Eugen Dihoru. --XXN, 26 martie 2015 22:51 (EET)

Rezolvat Rezolvat pentru Eugen Dihoru.--Strainu (دسستي‎)  6 iunie 2015 02:02 (EEST)

Bacania Veche[modificare | modificare sursă]

Buna ziua,

As dori sa creez pagina Bacania Veche cu scop pur informativ despre ce este acest magazin, ce fel de produse se gasesc in el si care este istoricul sau.

Imi puteti recomanda, va rog cum ar trebui sa fie scris astfel incat sa nu cada sub incidenta reclamelor sau a auto-promovarii.

Multumesc!

Ioana Lazarescu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bacania Veche (discuție • contribuții).

Trebuie scris pe ton neutru și exclusiv din informații publicate în surse de încredere independente (nu în comunicatele, pe site-ul organizației, sau în articolele plătite de ea, care nu sunt surse independente — în acest sens, unele aspecte, cum ar fi oferta comercială actuală, s-ar putea să nu fie de interes enciclopedic). Dacă nu pot fi găsite astfel de surse, atunci e posibil ca subiectul să nu fie notabil.
Trebuie să vă atrag atenția și că, dacă sunteți reprezentant al acelei organizații și scrieți despre ea la Wikipedia, conform termenilor de utilizare (vedeți titlul 4 - Abținerea de la anumite activități, paragraful „Disimularea contribuțiilor plătite”), trebuie să declarați acest lucru în comentariul fiecărei modificări sau pe pagina de discuție a articolului pe care îl editați. —Andreidiscuţie 25 mai 2015 14:55 (EEST)

Solicitare[modificare | modificare sursă]

Stimati administratori, Sunt Preotul Mihai Caitar din Münster, Germania. Va rog sa stergeti numele meu din Lista de oameni de cultura romani care au emigrat in Occident. Ma gasiti la capitolul "Clerici" in randul doi. Acolo se spune ca sunt ceangau. Afirmatia nu corespunde adevarului si in consecinta este un afront. Orice persoana umana are dreptul sa fie ceea ce este si sa nu fie inregimentat intr-un grup lingvistic sau etnic, care ii este strain. M-am nascut din parinti romani. Nu cunoscu si nu vorbesc limba ceangaiasca, despre care se vorbeste in articolul "Ceangaii". Cultura, despre care se vorbeste in acelasi articol, imi este straina. Preot Mihai Caitar 29 mai 2015 --Preot Mihai Caitar (discuție) 29 mai 2015 22:09 (EEST)

Rezolvat Rezolvat --Silenzio (discuție) 30 mai 2015 03:51 (EEST)