Wikipedia:Afișierul administratorilor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Afișierul administratorilor Cereri de protejare Propuneri de știri Propuneri Știați că Reclamații


Comandă rapidă:
WP:AA


Aceasta este o listă de discuții pentru coordonarea și discutarea chestiunilor administrative de la Wikipedia. Deși ținta ei sunt administratorii, orice utilizator este bine-venit să lase un mesaj sau să se alăture discuțiilor de aici.

Vă rugăm să comentați concis. Cu siguranță administratorii nu vor fi atenți la textele foarte lungi.

Puteți consulta și arhiva pentru discuții anterioare.

Deschideți un subiect nou


Problem with page moves[modificare sursă]

Special:Contribuții/L_E_M_G_T_H - This user has been causing disruption on a number of Wikis, moving pages by replacing the letter "n" with "m". You'll need to fix up the local damage, and I recommend that you block. See also this Wikidata discussion. Bovlb (discuție) 3 iulie 2018 07:43 (EEST)

Already done, see Wikipedia:Reclamații#Vandalizări_în_serie. Anyway, thanks for the heads-up. —Andreidiscuție 3 iulie 2018 12:17 (EEST)
Încă nu au fost anulate acțiunile sale pe toate wikipediile. --GEO (discuție) 3 iulie 2018 13:15 (EEST)

Adevărul Absolut[modificare sursă]

Pe [1] un nou-venit (pare-se) predică Adevărul Absolut. Conform cu [2] și [3] acest lucru nu promite nimic bun. Tgeorgescu (discuție) 9 iulie 2018 15:53 (EEST)

E un păcat.--Cumanul (discuție) 10 iulie 2018 13:16 (EEST)

Administratori tehnici[modificare sursă]

În curând (nu mi-e clar când, dar până la sfârșitul verii) va fi introdus un nou grup de utilizatori care să poată edita css-ul și Javascript-ul care afectează toți utilizatorii (asta implica și gadgeturile). Doar administratorii vor primi acest drept,ceea ce cred că înseamnă că editorii de formate vor pierde dreptul de a edita anumite pagini. Mai multe detalii aici.

Cum noi ne mișcăm greu, cred că ar trebui deja să vedem cine și-ar dori acest drept. Personal cred că nu ne trebuie un proces separat și că ideal ar fi să avem cel puțin 4 oameni cu dreptul acesta. Eu candidez, indiferent de metodologia de alegere. Strainu (دسستي‎)  10 iulie 2018 11:09 (EEST)

Cum adica, eu imi pierd dreptul de face formate? Asta nu e bine. Asybarisaport 10 iulie 2018 15:59 (EEST)
Nu, problema e doar în spațiul de nume MediaWiki. Veți pierde posibilitatea de a edita gadgeturi, de exemplu.--Strainu (دسستي‎)  10 iulie 2018 16:02 (EEST)
Chestia e ca atacurile la casuta de email nu s-au oprit, sunt atacuri cel putin unul pe zi. Asybarisaport 10 iulie 2018 16:20 (EEST)
Atacurile vor tot fi, important e să nu poată să conducă la nimic. —Andreidiscuție 30 iulie 2018 18:02 (EEST)
Voi candida și eu ca să pot continua să mențin Twinkle și gadgeturi. Probabil putem face ca la administratori, cu un formular centrat pe chestiunile relevante, cum ar fi securitatea accesului și pentru ce sunt necesare permisiunile (gadgeturi, css etc.). Dar dacă și eu și Strainu candidăm, probabil ar trebui ca cineva independent de noi să hotărască ce întrebări anume sunt relevant de pus în formularul standard; sau pentru început să le lăsăm fără întrebări standard și la latitudinea comunității, deși presimt că se vor lansa discuții irelevante. —Andreidiscuție 30 iulie 2018 18:15 (EEST)
Propunere: procedura să fie o cerere pe aceasta pagina cu o motivatie scurta a administratorului care cere statutul (sa poata fi cerut doar de administratori), exprimarea voturilor sa dureze 3-5 zile si sa fie acceptata daca nu se exprima opozitie motivata, un administrator sa inchida discutia si sa ceara la meta sau unui viitor birocrat local acordarea tehnica a drepturilor. Motivatia sa contina si o propozitie ca a luat la cunostinta cerintele priv. la securitatea parolei. IP-urile sa fie excluse de la exprimarea de opinii cum e si la alegerea de administratori. --Mihai (discuție) 31 iulie 2018 03:10 (EEST)
Eu zic să fie tot la Wikipedia:Candidați, pentru a putea fi găsite ușor, cu restul sunt de acord.--Strainu (دسستي‎)  2 august 2018 14:17 (EEST)

Întrucât este vorba de o chestiune pur tehnică, în opinia mea ceea ce trebuie să fie luat în considerare este capacitatea candidatului de a face față. Condițiile pe care le văd eu sunt:

 • să aibă permisiunile de administrator,
 • să demonstreze că este performant în javascript,
 • să demonstreze că este performant în css.
 • să demonstreze că este performant în alte aspecte ale programării, necesare, dar despre care eu nu știu în acest moment ce mai trebuie.

Dreptul de a fi administrator tehnic nu este un post de politician, nu este o recompensă. Criteriul practic este să aibă formație de IT. Singura obiecție care ar putea fi exprimată este că, deși are o astfel de formație, nu se pricepe (cu dovezi). Iar revocarea să se poată face tot pe același criteriu: dacă nu este în stare să răspundă la mai multe cereri pe profil însemnă că permisiunile i-au fost acordate inutil.

Nu pricep nici de ce problema se pune aici. Candidatura ar trebui pusă la meta, unde candidatul să fie supus unei probe practice și, dacă face față, primește drepturile. Dacă comunitatea îl acceptă ca administrator, cine și ce să mai voteze? Cei ce habar n-au de javascript sau de css, dar să aibă o nouă ocazie să zică că „am încredere”, respectiv „nu-mi place persoana”? --Turbojet  2 august 2018 15:37 (EEST)

Nu cred că ar trebui să fie administrator. Probabil ar trebui să fie editor de formate și module. În mare ar trebui să fie aceleași cerințe ca la Wikipedia în limba engleză.--MSClaudiu (discuție) 2 august 2018 22:04 (EEST)
MSClaudiu, aveți vreun link? Eu n-am reușit să găsesc noua procedură la en.wp.Strainu (دسستي‎)  4 august 2018 10:48 (EEST)
Strainu Nu. Dar eu zic sa nu ne grabim si sa asteptam sa vedem ce se decide la meta.--MSClaudiu (discuție) 4 august 2018 20:56 (EEST)
Dacă nu se ia nicio decizie în următoarele 3 săptămâni, vom pierde capacitatea de a edita gadgeturile și acele fișiere. Pentru mine asta este o problemă destul de serioasă.--Strainu (دسستي‎)  4 august 2018 21:24 (EEST)
Salut. Am tradus pagina Wikipedia:Administratori de interfață și partea cu anularea permisiunilor. E ok?--MSClaudiu (discuție) 5 august 2018 12:14 (EEST)
Părerea mea e să scoateți rapid din pălărie o înțelegere minimală valabilă 3 luni, timp în care aveți timp suficient să obțineți un consens. Propun:
 • Candidează dintre administratori cine se simte în stare să lucreze în/cu javascript/css
 • Se acordă permisiunile.
 • Se reevaluează pentru prima dată după 3 luni, moment în care va exista un consens la ro.wiki deja stabilit.
Nu mai pierdeți timpul, deoarece trebuie să existe și timp suficient să dovediți că aveți dreptul la permisiunile respective în urma unui consens local deja stabilit. Deocamdată este mai mult decât suficient unul minimal. --Accipiter Q. Gentilis(D) 5 august 2018 13:21 (EEST)

Strainu Vezi aici:[4].--MSClaudiu (discuție) 5 august 2018 14:24 (EEST)

 • @Turbojet: În principiu aveți dreptate, dar unele lucruri nu le putem măsura direct; singurul lucru practic e să ne dăm cu părerea despre competența cuiva decât să le cerem... să scaneze diplome? Plus că mai sunt și persoane competente fără diplome și licențiați incompetenți. În plus mai trebuie să decidem și dacă avem încredere că nu vor abuza nivelul acesta de acces, iar pentru asta e nevoie de ani de zile de interacțiuni pe acest site, nu există nici un alt fel de metodă.
 • @Strainu: Mă gândeam să mai informalizăm discuțiile și să reducem numărul de pagini, la fel de bine putem trimite și spre arhiva acestui site decât să creăm pagini noi de candidatură.
 • @Accipiter Q. Gentilis: Putem să atingem consensul și acuma și, în plus, chestii de-ăstea cu dat cu țârâita nu prea funcționează, mai ales că ar trebui să contribuie și stewarzii de la meta, care sunt convins că nu au de gând să dea drepturile și să le retragă după 3 luni dacă ne răzgândim între timp.
 • Propun ca atunci când se va închide discuția asta să fie adăugate regulile și informațiile la Wikipedia:Administratori într-o nouă secțiune.--Mihai (discuție) 9 august 2018 22:11 (EEST)
Tocmai de aia propuneam administratori, căci ei au fost deja verificați de comunitatea locală că nu sunt vandali. Cum nu trebuie mulți, cred că dintre administratori se găsește cine să facă față.
Tocmai pentru că nu se poate cere scanare de diplome, care, oricum, nu dovedesc performanța (poate s-au ocupat de alt domeniu, de exemplu au absolvit IT dar proiectează hardware) ziceam că ar trebui să dea un test, test pe care nu noi am fi competenți să-l evaluăm. WMF are programatori competenți și care pot face o evaluare. --Turbojet  9 august 2018 22:38 (EEST)
[Precizez că nu am nici cea mai vagă intenție să candidez, nici să mă răzgândesc.] Mi se pare exagerat de complicat un test, opinia mea e să evităm să ne formalizăm, mai ales având în vedere numpărul redus al utilizatorilor activi (mă refer la cei 30-40 care chiar sunt activi). Ca idee generală sunt împotriva delegării de atribuțini către meta, ba chiar unele ar trebui aduse înapoi, precum acordarea statutului de robot sau patrulator. Am văzut formularele execrabile de opinie pentru care un utilizator primește salariu de la Fundație, plus poveștile cu superprotectul șamd. Plus ideea că trebuie să depunem cereri în altă limbă pentru a se face verificări CU nu mi se pare în ordine. Cât despre programatorii WMF, unii sunt plătiți pentru inovații ca gruparea limbilor în coloana stângă, care are ca singur efect că nu mai se mai poate naviga liber înapoi la proiectele mici ca ro.wiki când te interesează variantele multilingve ale unui articol – plus că cred că s-ar prăpădi de râs la ideea că ar trebui să își asume o muncă în plus. --Mihai (discuție) 9 august 2018 23:11 (EEST)

Candidatură Strainu[modificare sursă]


Candidatură Andrei Stroe[modificare sursă]


Omul care „știa” prea multe[modificare sursă]

Urechile ciulite, se pare că cineva are niște „scăpări”. Cred că e mai grav de cât credeam.--Cumanul (discuție) 11 iulie 2018 12:46 (EEST)

@Cumanul B.: deci la mine te referai probabil. Web Source Content (Discuție) 11 iulie 2018 13:15 (EEST)

De ce ca Asybaris01 să mă compare cu un „vandal”? Nu de alta, dar mă refer la cineva care mi-a spus mie că „mă consideră un vandal”. Sau ceva de genul: un atac la persoană (asupra mea) de la Asybaris pe pagina mea de discuție? Web Source Content (Discuție) 11 iulie 2018 13:24 (EEST)

@Cumanul B.: Aveți dovezi care să susțină această acuzație?--Strainu (دسستي‎)  11 iulie 2018 13:28 (EEST)
Strainu V-aș rug să vedeți aici mesajul lui Asybaris. Web Source Content (Discuție) 11 iulie 2018 13:33 (EEST)

@Web SourceContent: Vă rog nu deturnați discuția. Ce-are sula cu prefectura?

@Strainu: Nu cred că este o acuzație „în materie penală”, ci mai degrabă o bănuială. O bănuială ca cea cu Stone Justice.--Cumanul (discuție) 11 iulie 2018 13:36 (EEST)

Bănuielile nesusținute de dovezi ar trebui ținute de fiecare pentru sine, altfel puteți fi dvs. cel acuzat de încălcarea politicilor privind dezvăluirea identitătii.--Strainu (دسستي‎)  11 iulie 2018 13:41 (EEST)
Da, dar în ce mă privește listele respective sunt la zi. Exact ca „dosarele”, așteaptă momentul. Ocultarea lor nu face decât să favorizeze perpetuarea acestor greșeli și încărcarea dosarului. :) --Turbojet  11 iulie 2018 15:49 (EEST)
Stați să înțeleg, sunteți avocatul lui Ark și insinuați că Sourcecontent1 este reîncarnare lui?--Cumanul (discuție) 11 iulie 2018 15:45 (EEST)
Nu este. Ark este mai versat și ar reacționa altfel la reproșuri. Eu bănuiesc pe altcineva, dar nu pot spune, tocmai pentru că nu am încă dovezi. --Turbojet  11 iulie 2018 15:52 (EEST)
Nu este stilul lui Ark. Am și eu bănuieli, fără dovezi. -- Victor Blacus (discuție) 11 iulie 2018 15:59 (EEST)
Cumanul B., ce trebuie să înțelegeți e că astfel de acuzatii fără dovezi sunt echivalente cu hărtuirea și vă expun la blocări. Înțeleg că treceți printr-o perioadă de revoltă și cred că administratorii au dat dovadă de destulă reținere în ceea ce vă privește tocmai datorită activității trecute, însă dacă veți continua cu acest comportament singurul care va avea de pierdut pe termen lung sunteți dvs. Dacă nu mai puteți sau nu mai doriți să contribuiți constructiv luați o pauză, nu căutați cearta cu orice preț. Poate mai târziu veți vedea lucrurile diferit. Strainu (دسستي‎)  11 iulie 2018 16:02 (EEST)

Nu înțeleg rostul acestei discuții. A început cumva „vânătoarea de vrăjitoare” și se strâng probe pentru arderea pe rug a cuiva? --Donarius (discuție) 11 iulie 2018 16:06 (EEST)

Nu trec printr-o perioadă de revoltă, dacă ar fi fost așa apelam la alte unelte și gestionam altfel lucrurile.--Cumanul (discuție) 11 iulie 2018 16:22 (EEST)
@Donarius: Nu vă faceți probleme. Atunci când sunt arse pe rug, vrăjitoarele wikipedice renasc din propria cenușă ca păsările acelea pirogene. --Pafsanias (discuție) 12 iulie 2018 14:54 (EEST)
Nu-mi place mesajul dvs. de mai sus. Aceleași insinuări. Puteți să mă ardeți pe rug dacă asta doriți, dar nu știu ce o să câștigați. :) --Donarius (discuție) 12 iulie 2018 15:00 (EEST)
Eu nu câștig mai nimic și probabil nici dumneavoastră. Dar, pentru alții, arderea pe rug are un efect catartic. --Pafsanias (discuție) 12 iulie 2018 15:08 (EEST)
Praful de pe toba...Asybarisaport 12 iulie 2018 15:09 (EEST)

Dupa modul de exprimare si greseli, sigur Web SourceContent nu este nici Ark25, nici Clonarius.--213.233.108.105 (discuție) 14 iulie 2018 15:27 (EEST)

Vă mulțumim că ne-ați luminat. Știți și ce numere o să fie câștigătoare la Loto? --Donarius (discuție) 14 iulie 2018 15:32 (EEST)

Phishing[modificare sursă]

De la IP 109.102.200.145 a fost solicitată resetarea parolei mele. Cf. și istoricul acesta. Și istoricul paginii șterse Krav Maga IKMF România. -- Victor Blacus (discuție) 20 iulie 2018 19:33 (EEST)

Animalele HQ (aceeași persoană fizică cu anonimii) a solicitat resetarea parolei mele. -- Victor Blacus (discuție) 20 iulie 2018 21:17 (EEST)

Și eu am primit mesaje repetate de la en.Wikipedia, ro.Wikipedia, MediaWiki, Meta și Commons că individul anonim 109.102.104.212 a solicitat resetarea parolei mele pentru a se putea loga pe contul meu. După localizare, este același cu 109.102.104.60 (blocat în prezent pentru 24 de ore); probabil are legătură și cu anonimii 109.102.200.145 (blocat și acesta) și 109.102.105.182. Încearcă de fapt o răzbunare pentru ștergerea paginilor Krav Maga IKMF și Krav Maga IKMF România. După insistență și modul ciudat de exprimare (a se vedea și Wikipedia:Pagini de șters/Krav Maga IKMF România) îl bănuiesc pe un utilizator înregistrat din 2016 și foarte „activ” pe aici, dar nu am dovezi.--Bătrânul (discuție) 21 iulie 2018 07:23 (EEST)
Eu vreau să zic că utilizatorul acesta este cel care a comandat crearea articolului Krav Maga IKMF. Probabil cel bănuit ar fi Alex4ff, același persoană pornind de la Krav Maga / IKMF. 109.102.104.236 (discuție) 21 iulie 2018 07:35 (EEST)
Nu. Dar dumneata, anonimule din Codlea, nu ești cumva același 109.102.104.212 care tot încearcă să-mi schimbe parola? Cum de ai sărit ca ars după numai 12 minute de la postarea mea? --Bătrânul (discuție) 21 iulie 2018 07:43 (EEST)
Probabil. Dar de ce considerați că Krav Maga IKMF nu este un subiect notabil?

109.102.104.236 (discuție) 21 iulie 2018 07:49 (EEST)

Ca să mă tot răzbun cu ștergerile paginilor Krav Maga IKMF și Krav Maga IKMF România, vă rog să explicați din suflet de ce ați justificat că acestea sunt un subiect nenotabil? Probabil că Andrei Stroe și-a luat decizia de ștergere în urma discuției. 109.102.104.236 (discuție) 21 iulie 2018 08:09 (EEST)

Anonimul cu IP-ul 109.102.203.198 localizat în Rociu, Argeș a cerut resetarea parolei contului meu la ora 19:47, imediat la 2 minute după ce am cerut ștergerea rapidă a articolului Krav Maga IKMF după criteriul G4.--Cumanul (discuție) 21 iulie 2018 09:22 (EEST)

Mai sunt și alți utilizatori care au pățit același lucru de la aceeași gamă de adrese. În ciuda aversiunii mele la blocat game largi, de data asta am blocat 109.102.0.0/16 pentru o săptămână, poate revine la sentimente mai bune.--Strainu (دسستي‎)  21 iulie 2018 11:01 (EEST)
Perfect! Eu am ezitat să blochez un interval atât de larg. -- Victor Blacus (discuție) 21 iulie 2018 11:35 (EEST)
Am avut victime colaterale 2 utilizatori. Din păcate se pare că trebuie găsite soluții alternative. Strainu (دسستي‎)  28 iulie 2018 13:36 (EEST)
De asta am ezitat; totuși, am aprobat când ați operat blocarea. Cu dilema asta vom trăi încă multă vreme. -- Victor Blacus (discuție) 28 iulie 2018 14:19 (EEST)

Fermă de clone[modificare sursă]

Salutări, am observat de o vreme o fermă de clone, care funcționează după următorul tipic: completează articole despre localități din diverse țări cu informații traduse automat (relativ cizelate, dar uneori cu greșeli sesizabile), fără surse. Cele mai recente, Stamtare si Strivesc. Într-una din zilele trecute am mai văzut vreo 5 identici. Ce părere aveți, cum e de procedat? --Mihai (discuție) - 15 iulie 2018 17:46 (EEST)

Deocamdată să nu presupunem că avem de-a face cu clone, ci mai degrabă probabil cu un fel de experiment în grup de utilizare a traducerilor automate. Posibil să nu fie vorbitori de română.
Traducerile nu mi se par deloc cizelate, am verificat câteva cu Google Translate și textul rezultat e identic cuvânt cu cuvânt. Dar și Google Translate se descurcă bine la articole scurte, cu fraze simple. La orice e puțin mai complex, nu se mai înțelege nimic. Pentru început, {{au-trad1}} în pagina de discuții a utilizatorului și {{Traducere automată}} în articole. Eventual ceva mesaje personalizate dacă vrem să inițiem un dialog. —Andreidiscuție 18 iulie 2018 13:12 (EEST)
Uitându-mă mai bine, constat că aceste editări au ca scop autoconfirmarea conturilor, pentru ca apoi să se abandoneze aceste editări și să treacă la editări foarte direcționate în vederea promovării unui anumit politician dintr-o anumită țară. —Andreidiscuție 25 iulie 2018 11:49 (EEST)
Mda, nemaiurmărind situația intens de vreo săptămână, mi-a luat două minute să îmi dau seama că toate drumurile duc către Vladimir Plahotniuc. Ping ‎Gikü, cred că îți propusesei să lucrezi la PDVN. Eu susțin blocarea nelimitată fără discuții suplimentare, e evident că încearcă să ocolească sistemul și par destul de versați. --Mihai (discuție) 25 iulie 2018 12:07 (EEST)
A se vedea și Flickrim. --Mihai (discuție) 27 iulie 2018 00:56 (EEST)
m:Steward requests/Checkuser#Strivesc@ro.wikipedia / Info: inclus și pe utilizatorul Cryptodude blocat de Andrei Stroe. Web Source Content (Discuție) 27 iulie 2018 10:55 (EEST)
Ce treabă are Cryptodude? Nu traduceri automate, nu promovarea punctului de vedere al PDM. Doar o pagină de atac introdusă la nesfârșit la pagina unui politician din altă țară.
În altă ordine de idei, s-a făcut checkuserul. Ditamai ferma. Administratorii care pot pune umărul sunt invitați. Sunt și niște range-blockuri de făcut, pe alea o să le fac eu. —Andreidiscuție 30 iulie 2018 11:28 (EEST)
Incredibil cât de mulți sunt... //  Gikü  vorbe  fapte  30 iulie 2018 11:48 (EEST)
Yes check.svg Realizat împreună cu Strainu. -- Victor Blacus (discuție) 30 iulie 2018 12:23 (EEST)

Discuție_Utilizator:PheonixRo#Fără_atacuri_la_persoană![modificare sursă]

:Mesaj adus de aici Solicit deprotejarea și ștergerea acestei atenționări. Ea este făcută de un individ necunoscut (82.137.14.42), pentru care nu există dovezi că ar avea legătură cu subiectul și care nu are calitatea (și tăria) să-și asume ceva. O astfel de atenționare ar fi putut fi făcută de un administrator (sau similar), ori ar fi putut fi făcută o astfel de apreciere (atac la persoană) chiar de către cel vizat. PheonixRo (discuție) 14 august 2018 21:56 (EEST)

Utilizarea unor IPuri de Elvetia în momente când intrati în conflict cu cineva nu vă conferă dreptul de a aminti de tărie si calitate in cazul de fata. Sunteți comic.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.137.14.42 (discuție • contribuții). 19:21, 14 August 2018 (UTC)
Protejarea este o acțiune prin care paginile nu mai pot fi editate de anumiți utilizatori. Nu pot fi (de)protejate secțiuni.--Strainu (دسستي‎)  15 august 2018 00:32 (EEST)
Mulțumesc pentru răspuns, dar informația este inutilă dacă o raportez la nivelul meu de cunoștințe în administrarea Wikipedia. Acea (falsă) atenționare va rămâne așa? Sau poate fi ștearsă, având în vedere considerentele menționate aici, în corpul solicitării?PheonixRo (discuție) 15 august 2018 01:00 (EEST)

Redirectări genitiv[modificare sursă]

Ca parte a Inițiativei de Curățenie, am șters unele dintre paginile de redirecționare la genitiv care au fost listate aici (și formele din articole au fost corectate). Au rămas totuși cele care trimit la foarte multe articole (zeci, sute). Ar trebui pus un robot să înlocuiască formele în articole? Ar dura cam mult să fie făcute manual. -- Alex Nico  (mesaj) 28 august 2018 02:42 (EEST)

Cererile pentru roboți le puteți face la Wikipedia:Sarcini pentru roboți. Am început să modific articolele, însă personal nu consider că redirecționările ar trebui șterse. Sunt forme destul de probabil a fi folosite de utilizatori și cred că ar fi mai bine să fie în continuare disponibile.--Strainu (دسستي‎)  29 august 2018 01:05 (EEST)
La o privire mai atentă, se pare că unele dintre redirecționările rămase sunt folositoare. Poate că ar trebui lăsate, mai ales cele legate de țări. Totuși nu cred că formele Dispozitivului Mueller, Raionului Ismail, Uniunii Naționale a Barourilor din România, etc. aveau vreun folos. -- Alex Nico  (mesaj) 29 august 2018 01:15 (EEST)
E de la caz la caz, sigur. Ideea e să nu le ștergem pe cele care au multe legături, sau la care numărul a crescut din 2010 încoace, pentru că e un semn că sunt folosite.--Strainu (دسستي‎)  29 august 2018 01:30 (EEST)

WP:MEDSI[modificare sursă]

Poate cineva să facă WP:MEDSI să trimită la Wikipedia:Surse de încredere (medicină)? Tgeorgescu (discuție) 30 august 2018 14:07 (EEST)

Rezolvat Rezolvat. Unde era problema? --Pafsanias (discuție) 30 august 2018 14:33 (EEST)
Ok, mulțumesc. Credeam că nu se procedează așa pentru WP:... Tgeorgescu (discuție) 30 august 2018 14:45 (EEST)