Utilizator:Andrei Stroe/Arhivă discuţii iul-aug 2011

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Citare surse[modificare | modificare sursă]

Am observat că la se poate ilumina o sursă pus la bibliografie atunci când se dă click pe o notă de subsol. La noi nu se evidențiază acest lucru, adică se trimite către sursa respectivă dar acesteia din urmă nu îi apare un background de culoare albastru deschis. Vezi linkul de mai sus, poate te lămurești mai bine și poate reușești să rezolvi acest mic obstacol. PS: Nu trebuie neapărat ca formatul {{harvnb}} să fie pus la referință pentru ca sursa bibliografiei să fie evidențiată. Se poate pune <ref>[[#Miller2005|Miller (2005)]], p.23.</ref> iar la formatul citare la parametrul |ref= să fie pus |ref=#Miller2005 --Radudiscuție 1 iulie 2011 09:55 (EEST)

Modificări[modificare | modificare sursă]

Îs curios de ce el nu putea face modificări, iar eu da. --Cezarika1 7 iulie 2011 10:51 (EEST)

Cred că s-a încurcat. Intra în pagina Lumea disc, vedea formatul de navigare jos și încerca să-l intre în pagina de modificare prin linkurile v-d-m, care duceau spre un format cu titlul greșit. —Andreidiscuție 7 iulie 2011 11:00 (EEST)

Propunere LC[modificare | modificare sursă]

Vezi te rog ce ar mai lipsi la această propunere, autorul este dispus să îmbunătățească lista la sugestiile noastre și ar fi păcat să nu o dezvolte.— Ionutzmovie discută 8 iulie 2011 17:13 (EEST)

Plecare[modificare | modificare sursă]

Plecat de pe Wikipedia până la schimbarea unor administratori. Mulțumesc pentru sfatul dat dar, cel puțin deocamdată, nu voi mai avea nevoie de el. Voi îngheța toate proiectele începute până la primenirea administratorilor. O zi excelentă.--Senator (discuție) 8 iulie 2011 22:11 (EEST)

Biserici catolice din Bucovina[modificare | modificare sursă]

Andrei, am început o serie de articole despre bisericile romano-catolice ale comunității germane din Bucovina. Majoritatea acestora au 100 ani și peste și în prezent sunt mai mult închise, dar o dată satele în care au fost construite au fost populate de mulți etnici germani, care au emigrat ulterior. Știu că articolele pot să fie considerate de unii ca neenciclopedice (bisericile nu sunt monumente istorice, nu prea sunt amintite pe Internet și nici nu au o arhitectură deosebită), dar sunt de interes pentru cei care studiază istoria Bucovinei. Consider că este necesar să fie păstrate, deoarece ele fiind aproape abandonate în prezent pot oricând să dispară și atunci ar dispărea ultimele amintiti ale comunității germane din satele Bucovinei. Dacă cumva nu voi fi prezent, te rog să ai grijă ca să nu fie șterse. --Cezarika1 11 iulie 2011 09:47 (EEST)

Dacă văd vreo discuție (nu cred că va fi cazul), o să amintesc argumentul tău. —Andreidiscuție 11 iulie 2011 09:48 (EEST)

Redenumire[modificare | modificare sursă]

Salut. Redenumește tu articolul acesta: FC Timișoara.--MSClaudiu (discuție) 11 iulie 2011 11:14 (EEST)

 Rezolvat. —Andreidiscuție 11 iulie 2011 11:18 (EEST)
Mersi.--MSClaudiu (discuție) 11 iulie 2011 11:20 (EEST)

Andrebot vs. Țetcu Mircea Rareș[modificare | modificare sursă]

Salut. Mă uit prin commons:Category:Someșu_Rece,_Cluj și deduc că Andrebot poate încărca automat imagini la commons. Este vreo șansă să-l pornești pentru imaginile recente ale dlui Țetcu Mircea Rareș? //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 11 iulie 2011, 19:32 (EET)

Nu doar atât. Există un python script scris special pentru uploadurile dlui Țetcu, script pe care Andrebot e autorizat la Commons să-l ruleze. Trebuie să îi dau însă parametrii pentru fiecare set de imagini, și am rămas în urmă pentru că am fost în concediu și în rest sunt destul de ocupat, dar îl voi rula pe cât posibil. —Andreidiscuție 11 iulie 2011 19:47 (EEST)
Mersi. Tîrziu am realizat asta xD //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 11 iulie 2011, 20:11 (EET)
Apropo, este posibilă clasificarea imaginilor în categorii mai exacte? De exemplu commons:Category:Wooden_church_in_Someșu_Rece,_Cluj și commons:Category:Interior of wooden church in Someșu Rece, Cluj în loc de commons:Category:Someșu Rece, Cluj (corectează ș-ul), care este prea generală, pentru imaginile din commons:Biserica de lemn din Someșu Rece. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 11 iulie 2011, 20:17 (EET)
Da, dar poate introduce un lot întreg într-o singură categorie, pe care i-o specific la început. —Andreidiscuție 12 iulie 2011 09:39 (EEST)

stergere actualizare pagina Lowe Romania[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei,

Am incercat sa actualizez o pagina de informatii despre grupul de publicitate Lowe in romania si mi-ai sters-o; initial recunosc ca m-am descurcat mai greu cu notabilitatea informatiilor, insa ulterior am redus totul la facts & data, ducumentate si cu trimteri catre surse. Nu inteleg de ce nu a fost ok si ce ar trebui sa fac astfel incat sa fie acceptata actualizarea.

Exista deja o pagina asemanatoare (ceea ce propusesem eu) ca structura, aproape identica, despre grupul McCann in Romania. http://ro.wikipedia.org/wiki/McCann_Erickson. De ce aceea este in regula si ceea ce am propus eu nu ar fi. Sunt acelasi gen de informatii, aceasi structura, in oglinda. Vad ca cea de la McCann cuprinde inclusiv linkuri catre site-urile oficiale ale companiilor din grup.

Imi poti explica te rog care este regula incalcata si de ce pentru o companie este ok iar pentru alta nu? Si, imi dai si un sfat te rog? Sunt informatii importante despre un jucator mare din piata, iar utilizatorii din Romania, in special profesionistii din media&advertising, sunt direct interesati.

Multumesc anticipat! Kundahala (discuție) 12 iulie 2011 21:47 (EEST)RalucaKundahala (discuție) 12 iulie 2011 21:47 (EEST)

Bună ziua[modificare | modificare sursă]

Nu înțeleg încăpățînarea dvs. de a-mi șterge articolele despre Soft Expert pe care încerc să le postez.Am observat că există pe Wikipedia articole similare cu cele scrise de mine despre firme ca Siveco și Total Soft, pe care nu le-a șters nimeni!Iar amenințarea cu blocareaCu stimă accesului la modificarrea paginilor o consider inacceptabilă, cenzura a fost desființătă în țara noastră, tovarășe Stroe!Dacă nu înțelegeți acest lucru vă recomand o călătorie în Republica Populară Democrată Coreeană sau în Republica Populară Chineză!Sper că veți da dovadă de bun simț și înțelegere și mă veți lăsa să îmi postez materialele fără a profera din nou amenințări.Vă doresc o zi bună și aștept răspunsul dvs. Cu stimă, Soft Expert. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Soft Expert (discuție • contribuții).

Citiți și singur îndrumările și politicile Wikipediei. Dacă mă luați cu „tovarășe”, puteți să așteptați mult și bine un alt răspuns. —Andreidiscuție 18 iulie 2011 15:25 (EEST)

Totuși![modificare | modificare sursă]

Abordînd acest ton dictatorial și plin de dispreț, nu meritați alt apelativ decît cel de tovarăș.Este regretabilă atitudinea dvs. și ar trebui să o schimbați. Wikipedia nu este proprietatea dvs. personală și ar trebui să aveți mai mult respect față de utilizatori.Vă doresc totuși o zi bună, chiar dacă a-ți reușit să o stricați pe a mea.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Soft Expert (discuție • contribuții).

Informare email[modificare | modificare sursă]

Buna seara Andrei,

Ti-am trimis aseara un email legat de crearea paginii "Florin Ghioca". Voiam doar sa te anunt ca am transmis email-ul respectiv, nu stiu daca ai avut timp sa il citesti.

Multumesc, Adela Ade1902, 18 aprilie 2011, 21:19Ade1902 (discuție) 18 iulie 2011 21:20 (EEST)

Nu era nimic confidențial, deci nu era necesar să-mi trimiteți e-mail, puteați să scrieți direct aici. Am șters pagina recreată deoarece și varianta dinainte a fost ștearsă în urma unei discuții. Puteți redeschide discuția făcând o cerere de recuperare la Wikipedia:Pagini de șters în care să prezentați argumentele, pe baza politicilor relevante. Dacă pagina e de păstrat, ea va fi recuperată cu tot istoricul ei, nu doar recreată. —Andreidiscuție 19 iulie 2011 09:57 (EEST)

Multumesc. Am procedat astfel. :) O zi buna, Adela 89.121.249.10 (discuție) 20 iulie 2011 10:42 (EEST)

Andrei, care sunt urmatoarele etape? Merci, Adela 95.76.231.19 (discuție) 22 iulie 2011 01:56 (EEST)
Așteptăm să vedem ce spune lumea. Dacă nu există obiecții într-un termen rezonabil, atunci se poate recupera. —Andreidiscuție 22 iulie 2011 09:25 (EEST)

Multumesc mult de raspunsul rapid. :) Obiectiile pot primi raspuns argumentat oricum. :) Scuze, mai am o intrebare: ce inseamna termen rezonabil in acceptiunea voastra? Multumesc mult si o zi cat mai buna, Adela 89.121.249.10 (discuție) 22 iulie 2011 09:46 (EEST)

Nu mai puțin de 5 zile. De regulă 7; uneori dacă discuția se complică, rămân mai mult. —Andreidiscuție 22 iulie 2011 09:51 (EEST)

OK, am inteles. Merci mult! :) O zi buna si weekend placut, Adela 89.121.249.10 (discuție) 22 iulie 2011 09:52 (EEST)

Cele 5 zile au trecut. Stiu, de regula 7. :) Numai ca maine plec din tara pentru o perioada un pic mai lunga si accesul la email va fi limitat, asa ca nu am cum sa urmaresc... :( Merci, Adela 95.76.231.19 (discuție) 25 iulie 2011 18:34 (EEST)

‎Poate ești mai în temă[modificare | modificare sursă]

‎Am trecut la patrulări pe pagini noi, am dat de articolul Anamaria Pop; cred că trebuie șters imediat. Nu am găsit nici sursă credibilă care să ateste notabilitatea doamnei Pop. Poate, tu ești mai „agil” în a găsi surse.... Mersi.--ZOLTAN (discuție) 21 iulie 2011 12:51 (EEST)

Foarte probabil că nu este notabilă. Face parte dintr-o serie de articole copiate de respectivul utilizator, care nu cred că s-a gândit prea mult dacă respectivele persoane sunt sau nu notabile. —Andreidiscuție 21 iulie 2011 12:53 (EEST)

SPAM[modificare | modificare sursă]

Buna Andrei, Ai revocat modificarile pe care le-am facut eu pe Intact Media Group argumentand ca informatiile sunt luate de pe site-uri comerciale. Informatiile erau luate de pe www.intactmediagroup.ro, site-ul oficial al companiei, pe care de altfel l-am citat. Asadar, faptul ca am editat companiile membre, updatand astfel profilul, e benefic pentru toata lumea si nu trebuia sters. Cat despre introducere, era deasemenea luata de pe site-ul oficial. Inteleg ca nu vrem sa facem publicitate aici, iar data viitoare cand voi cita audiente voi avea grija sa folosesc site-uri oficiale precum BRAT si SATI. Insa chiar cred ca pentru structura companiei, site-ul oficial este o sursa de incredere. RominaStan (discuție) 22 iulie 2011 12:36 (EEST)RominaStan

Da, informații pur factuale relativ la cine conduce compania și structura ei pot fi citate de acolo. —Andreidiscuție 22 iulie 2011 14:26 (EEST)

Reclamații..., și altele=[modificare | modificare sursă]

Salut, Andrei. Apreciez rezoluția ta de la „pseudo-(sub)pagina” de reclamații, inițiat de Morarescu. Sigur, nu doresc să mă disculp pentru expresiile cam „tari”, pe care le-am utilizat în ultima mea „epistolă” către BAICANXXX. Cred, că la un moment dat, oricât de răbdători, neutrii, bine-voitori am fi, urmează inevitabil „analiza” unei „balanțe” „a ce am câștigat și ce am pierdut?” Cred că în ultimul un an și jumătate, cumulat, s-au pierdut sute de ore (poate, mii, nu știu...) pentru a face lecții, dispute lingvistice, mai nou, lupte pe pagina de reclamții, cu „inovatorul” BAICANXXX; eu unul, am obosit, am epuizat tot ceea ce înseamnă „argument logic”, nu vreau să fiu ținta unor „clone”, „frați”, „amici”, etc. ai lui BAICAN. Cred, că propunerea ta, de a se analiza activitatea „de după" blocarea lui BAICANXXX, este binevenită; dar, te rog, nu-mi cere mie să fac acest pas. Observ că toată lumea se ferește de contribuitorul în cauză, până și Sebi (unul din ultimii atacați) a „capotat”. De ce ? Eu, nu știu. Cred doar că este urgent nevoie de a se lua anumite măsuri. Salve,--ZOLTAN (discuție) 25 iulie 2011 13:11 (EEST)

Cred că a făcut asta deja Victor. —Andreidiscuție 25 iulie 2011 14:44 (EEST)

Salut Andrei[modificare | modificare sursă]

Nu m-am așteptat să fiu luat din "prima" în nume de rău,mă așteptam cel mult la o prevenire,corectare,nu chiar ștergere,referitor la Alert Pay.

(Autopromovare sau reclamă: conținutul era: „

{{șr|reclama}}

Ce este AlertPay? AlertPay este un sistem de plată online prin care poți efectua rapid și în siguranta, plăți și transferuri).

Eu cred că,afară de "autopromovare" Ce este AlertPay?are dreptul la existență în Wikipedia,mersi in română pentru înțelegere.

Articolele de la Wikipedia se scriu pe subiecte notabile, se scriu neutru și pe pe baza surselor de încredere. —Andreidiscuție 27 iulie 2011 21:37 (EEST)

Twinkle BC[modificare | modificare sursă]

Salut, la ce se referă „BC” în contextul uneltei Twinkle (acolo unde scrie revenire (BC))? //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 27 iulie 2011, 21:31 (EET)

Îl folosești când faci revert la o modificare despre care știi că e făcută cu bună credinţă, dar este greșită (spre deosebire de revenire (VANDAL), care e clar făcută cu rea intenție). —Andreidiscuție 27 iulie 2011 21:34 (EEST)
Mulțumească. //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 27 iulie 2011, 21:36 (EET)

Doctor[modificare | modificare sursă]

Salut! Ca fapt divers: dacă la noi titlul nu face parte din nume, în Germania el devine parte integrantă din nume, fiind înscris și în cartea de identitate. Mai mult, cine are 2 doctorate, apare scris cam așa: Dr Dr Andrei Stroe. Și pe mine m-a mirat când am aflat. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 27 iulie 2011 22:01 (EEST)

Județul Saac =[modificare | modificare sursă]

Te informez și pe tine despre ce se întâmplă la articolul din titlu în speranța că poate vei reuși să aduci lucrurile pe făgașul normal. Ca să nu bat câmpii, te rog frumos intră la Discuții urmărește intervențiile mele începând cu 30.06.2011 și după aceea intră la Istoric ca să vezi ce a făcut Mihai Andrei din acest articol. Poate reușești să aduci articolul la normal. Mi se pare că ești din Buzău. Sper să observi aberațiile menționate de acest utilizator. --Senator (discuție) 28 iulie 2011 21:27 (EEST)

Referitor la pagina zibo.ro[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei. Ai propus spre ștergere pagina zibo.ro și îți înțeleg raționamentul. Vroiam să-ți spun însă că luni 1 august va apărea un articol despre zibo.ro în wall-street.ro. Cred că e o sursă mai mult decât credibilă, pentru a respecta criteriul de notabilitate. Mulțumesc. ````

Traducere[modificare | modificare sursă]

Dacă ai ceva timp, poți să traduci ceva din engleză:

  • Hottest Boy
  • Hottest Hook-up
  • Breakthrough Artist
  • Best UK and Ireland New Act

?

Toate acestea sunt din Tinie Tempah la secțiunea „Awards and nominations”. -- Martinas Angel (discuție) 29 iulie 2011 15:15 (EEST)

Întrebare[modificare | modificare sursă]

Andrei ce tip de poze sa folosesc pentru a fi acceptate? Iar textul acel cu numele este creat de mine de ce il stergi de fiecare data? Daca ai putea sa il editezi tu conform regulilor ar fi perfect sau sa mi sugerezi ce anume sa folosesc. Multumesc.

Pentru că textul ăla este o imagine și în infobox la nume se pune un text, pentru a avea un aspect unitar și pentru a putea fi citit de oricine. Folosește poze libere - vezi la WP:DA cum trebuie respectate drepturile de autor de către noi și de către cei care preiau conținut de la noi. —Andreidiscuție 1 august 2011 13:41 (EEST)

Yoshikawa (discuție) 1 august 2011 18:56 (EEST) pagina stearsa[modificare | modificare sursă]

Buna, vad ca ai sters articolul despre luthierul Viorel Dumitrascu. Pe acelasi principiu ar trebui stearsa si urmatoarea pagina: http://ro.wikipedia.org/wiki/Silvian_Rusu Astept un feedback la acest mesaj! Mersi mult si o zi fainaAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Yoshikawa (discuție • contribuții).

Pagina a fost ștearsă pentru că nu reieșea de nicăieri vreun indiciu privind notabilitatea subiectului. Ea trebuie să reiasă clar din articol și să fie susținută de surse de încredere care îl descriu în suficient detaliu pentru a scrie un articol. —Andreidiscuție 1 august 2011 19:55 (EEST)

Redenumiri de categorii[modificare | modificare sursă]

Am rugămintea să operezi aceste redenumiri:

Motivarea se găsește la Discuție Categorie:Facilități de fizică a particulelor. La eventuale întrebări pot răspunde diseară. Mulțumesc. -- Victor Blacus (discuție) 2 august 2011 00:07 (EEST)

Cereri de aprobare pentru roboți[modificare | modificare sursă]

Salut! Când ai timp, mai aruncă-ți o privire pe la Wikipedia:Robot/Cereri de aprobare. Cred că ar fi util să mai existe încă o părere, în afară de a mea, înainte să închidem discuția. Răzvan Socol mesaj 2 august 2011 09:12 (EEST)

Te rog ajuta salva pagina Numele slave[modificare | modificare sursă]

Salut, te rog ajuta

Fragmentul inserat (sau întreaga pagină) va fi șters dacă în termen de 7 zile nu se înregistrează progrese notabile în procesul de redactare:

Numele slave,

poti folosi Anglia articolul en:Slavic names, sau

franceza, fr: Prénoms slaves, 

spaniela: es:Nombres eslavos,

Te rog ajuta la imbunatatirea articolul. Utilizarea versiunea in limba engleza. en:Slavic names. Va multumesc.

Thank you Wojgniew (discuție) 2 august 2011 22:41 (EEST)

frate ce am scris cu apa distilata era bine si la sfarsit era linkul unde gasesti sa cumperi ;oricum frectie ca ai sters[modificare | modificare sursă]

frate ce am scris cu apa distilata era bine si la sfarsit era linkul unde gasesti sa cumperi ;oricum frectie ca ai stersAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Gabriel137 (discuție • contribuții).

Frate, ce ai scris cu apa distilată își are loc pe site-ul tău pe care-ți promovezi ideile și produsele, nu pe o enciclopedie. —Andreidiscuție 4 august 2011 13:41 (EEST)

Propunere[modificare | modificare sursă]

Vă invit la o propunere. -- Martinas Angel (discuție) 5 august 2011 01:54 (EEST)

Denumiri[modificare | modificare sursă]

Denumirile muzeelor trebuie să apară neapărat în limba română? -- Martinas Angel (discuție) 5 august 2011 13:04 (EEST)

Trebuie să apară așa cum sunt ele cunoscute în românește. Există exemple și exemple: British Museum, dar și Muzeul Luvru. —Andreidiscuţie 5 august 2011 13:09 (EEST)

Twinkle[modificare | modificare sursă]

Începând din octombrie voi avea ceva mai mult timp pentru proiect. Îmi recomanzi să folosesc unealta asta? N-am folosit-o încă niciodată. -- Victor Blacus (discuție) 5 august 2011 17:55 (EEST)

Da. Încă nu e tradusă și adaptată complet, dar mai lucrez la ea. Simplifică mult lucrurile: îți deschide pagina de discuție a utilizatorilor care au creat paginile pe care le ștergi sau la care dai revert, simplifică plasarea formatului {{mesaj}}, etichetarea etc. —Andreidiscuţie 5 august 2011 18:02 (EEST)

Cetatea Veche a Romanului[modificare | modificare sursă]

Buna ziua, Ati sters articolul postat despre Cetatea Veche a Romanului. Am postat articolul din cauza inexistentei unor informatii minimale pe Wikipedia in acest caz. Consider ca ar fi fost necesar ca sa intrebati intai daca sunt detinatorul drepturilor de autor al paginii respective. Liviu R.

Vedeți WP:DA pentru cum trebuie să procedați. —Andreidiscuţie 5 august 2011 21:04 (EEST)

Format:Infocaseta Clădire[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei ! Poți să renovezi formatul Infobox building pe care l-am redenumit în Infocaseta Clădire deoarece nu mă pricep la codurile pentru hartă și nici nu știu ce culoare și ce imagine trebuie să conțină antetul formatului ? Există multe articole la ro.wp care au nevoie de această infocasetă. Mulțumesc. --Alindiscuție 5 august 2011 20:57 (EEST)

Nu știu dacă pot acum, m-am apucat de alte câteva chestii. —Andreidiscuţie 5 august 2011 21:04 (EEST)
Nu trebuie chiar acum. --Alindiscuție 5 august 2011 22:25 (EEST)

Probleme imagini[modificare | modificare sursă]

Bună ziua!

În legătură cu pozele, aș vrea să menționez că acestea au toate informațiile puse(sursa etc.), iar în legătură cu autorul fotografiilor nu știu dacă este cel care a publicat poza pe site-ul respectiv. Când aveți timp disponibil aș dori să lămurim mai bine problema.--Cristian 6 august 2011 20:14 (EEST)

Ideea cu imaginile e că aici trebuie să publicăm doar imagini pentru care nu doar că avem permisiunea deținătorului drepturilor de autor, ci care pot fi publicate, modificate și redistribuite în mod liber. Nu toți autorii și-au dat acordul pentru așa ceva, iar o imagine publicată undeva cu consimțământul autorului (sau chiar de către el) nu este automat redistribuibilă în oricâte locuri. Pentru orice imagine, trebuie să știm sigur: de unde provine, cine deține drepturile de autor și că este publicată sub o licență liberă (și să avem dovezi în sensul ăsta).
Sunt doar câteva excepții pentru cazuri absolut imposibile, de exemplu logourile organizațiilor care nu vor fi în veci eliberate sub licență liberă, dar de care avem nevoie să le ilustrăm. Ele sunt acoperite de politica materialelor protejate. —Andreidiscuţie 7 august 2011 12:13 (EEST)

Vandalism[modificare | modificare sursă]

Articolul Puya este vandalizat de utilizatorii anonimi. Poate sunteți de acord să-l protejați (după ce va fi aranjat). -- Martinas Angel (discuție) 7 august 2011 14:03 (EEST)

Deocamdată, o simplă revenire la varianta anterioară și un avertisment ferm sunt suficiente (ambele pot fi făcute de oricine, nu doar de un administrator). Dacă același utilizator persistă, este blocat, iar abia dacă vine de la multiple IP-uri este cazul să semiprotejăm pagina. —Andreidiscuţie 7 august 2011 15:16 (EEST)

Block[modificare | modificare sursă]

Hi. Could you block Utilizator:Lolox76 for removing speedy delete template from an article that he has created? It has happend here, here, here, here and here. I have nothing against the article Artur Balder, but I think it should be up to you local administrators to decide if the template should be removed, or the article deleted. It shouldn't be up to the user that created the article. We already know what he thinks. -- Tegel (discuție) 7 august 2011 22:19 (EEST)

Hi. I saw that you warned the user and replaced the template. I think that is a good first step. Thanks for your support. -- Tegel (discuție) 8 august 2011 13:51 (EEST)
You could also weigh in on the AfD you started. I, for one, see a lot of footnotes, about half of which lead to sources that could account for some notability. This is the same conclusion reached at en.wp after a similar AfD. —Andreidiscuţie 8 august 2011 13:57 (EEST)
Hi. As you can see from the history it was MoiraMoira that placed the deletion template on the article. I have nothing against the article. If it would be up to me the article can stay as long as the language is OK. My problem is that the creator of the article removed the deletion template. The creator of the article has a conflict of interest and should leave it to someone else to remove the template. -- Tegel (discuție) 8 august 2011 15:14 (EEST)

Încă o propunere[modificare | modificare sursă]

Te invit (mi-am adus aminte că trebuie să-ți scriu la singular; scuze) la o altă propunere. Sper că nu te enervez. -- Martinas Angel (discuție) 8 august 2011 02:47 (EEST)

Nu mă enervez, dar nu prea m-am implicat în discuțiile despre listele de calitate. —Andreidiscuţie 10 august 2011 12:09 (EEST)

Padureni localizare[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei!

Harta aceea este exportata de pe Open Street Map si editata de mine cu inkscape. As dori sa stiu care este licenta necesara pentru OSM (mai am si fisierul Kingisepp.svg la fel). Poti sterge pe cel cu Padureni, deoarece am gresit prelucrarea (vezi patratul negru). Multumesc! Compactforever Zâi! 8 august 2011 16:09 (EEST)

Imaginile OSM sunt libere, dar licența exactă nu o știu. Utilizator:Strainu cred că poate să clarifice exact ce și cum. —Andreidiscuţie 8 august 2011 16:10 (EEST)
Cred că sunt sub {{CC-BY-SA-2.0}}. —Andreidiscuţie 8 august 2011 16:12 (EEST)
Priceput Compactforever Zâi! 8 august 2011 16:16 (EEST)
[conflict de editare]Hărțile OSM sunt disponibile sub CC-BY-SA-2.0, după cum scrie aici--Strainu (دسستي‎)  8 august 2011 16:16 (EEST)

Fișierul Lazarus ME 2[modificare | modificare sursă]

Am introdus și informația necesară pentru a demonstra că acest fișier se află sub incidența drepturilor de autor.--Cristian 10 august 2011 11:42 (EEST)

Nu avem voie să stocăm și să folosim fișiere aflate sub incidența drepturilor de autor. Excepțiile trebuie justificate temeinic. —Andreidiscuţie 10 august 2011 11:45 (EEST)
Dar dacă creez o fotografie și o inserez pe Wikipedia iar aceasta informații despre o entitate sau este captură a unui material protejat de drepturi? Ce tip de licență poate avea fotografia în acest caz?--Cristian 10 august 2011 11:56 (EEST)
Nu fișierul propriu-zis e protejat de drepturi de autor, ci datele pe care le reprezintă el. Dacă faci o captură de ecran, munca ta artistică este zero, și toate drepturile de autor aparțin celui care a făcut filmul/site-ul/softul etc. Deci este în continuare protejat și drepturile nu-ți aparțin; la fel se aplică în cazul fotografiilor de tablouri. —Andreidiscuţie 10 august 2011 11:59 (EEST)

Erou Ion Călin[modificare | modificare sursă]

Salut! Apreciez faptul că ai modificat pagina creată recent de mine, in legătură cu Ion Călin, și că ai adăugat link-uri, categorii etc. Cu toate astea, ai adus și un element irelevant, chiar în titlu, mai exact "(comunist)". Ion Călin a fost rudă cu mine, mai exact unchiul meu, și tocmai de aceea am decis să scriu pe Wikipedia în legătură cu el. În ciuda la ce ai citit prin diferite parți până acum, te asigur că acest detaliu de care am vorbit mai sus, este incorect. Cât de curănd voi aduna mai multe informați și voi modifica conținutul articolului, dar până atunci, te rog frumos să modifici numele paginii, și să scoți partea cu (comunist). O zi bună iți doresc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Horiacalin (discuție • contribuții).

Sunt deschis la orice sugestie de redenumire, dar trebuie făcută diferența față de alt Ion Călin despre care avem un articol. Dezambiguizarea asta am ales-o pentru că nu mă așteptam să fie controversată în vreun fel – în fond, a intrat în Partidul Comunist în 1937 pe când acesta era în ilegalitate și a fost atât de convins că a luptat ca voluntar și în Spania. —Andreidiscuţie 11 august 2011 13:36 (EEST)

Da, adevărul este că a intrat in Partidul Comunist pe vremea când acesta era ilegal, dar în zilele noastre, această "ștampilă" îndeamnă la condamnare, de aceea nu mi se pare tocmai corectă. El a luptat cam toată viața împotriva fascismului și a avut și niște realizări impresionante din punctul acesta de vedere, tocmai de aceea acum este trecut ca fiind erou. Deci daca se poate, te rog, să modifici, fie in (antifascist) fie in (erou). Legat de celălalt Ion Călin, am găsit pagina și cu el, tocmai de aceea adăugasem inca un "nume". O zi buna in continuare.

Adrian Mutu[modificare | modificare sursă]

Salut, te invit să modifici ce am scris eu, cu viziunea ta asupra lucrurilor, daca dorești să negi anumite fapte, daca ai alte surse pe care eu le-am omis pentru că nu le am, te rog să imi scrii un mesaj, cu găndurile tale, Cu stima, Marian

Andrebot[modificare | modificare sursă]

Salut! Andrebot mai se ocupă cu notificările privind cereri de deblocare? Dacă da, este o cerere la Discuție Utilizator:Neodown.ro pe care n-a "observat-o". Dacă nu, poate te uiți tu peste cerere (că eu l-am blocat inițial). Răzvan Socol mesaj 12 august 2011 20:52 (EEST)

Teoretic da. Scriptul e în cron, dar mi se pare că nu rulează. O să încerc să mă asigur că totul e ok. —Andreidiscuţie 12 august 2011 22:12 (EEST)
L-am reparat. Nu mergea pentru că nu mai aveam același owner pe fișierul user-config.py din Pywikipediabot. —Andreidiscuţie 12 august 2011 23:05 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Neodown.ro a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 13 august 2011 00:00 (EEST)

Autopatrolled[modificare | modificare sursă]

Salut! Mă uitam peste contribuțiile lui Erdelyi kopo și cred că niște modificări precum acestea ar fi util să fie verificate (nu neapărat de tine sau de mine, că eu, unul, nu prea mă pricep în acest domeniu, dar poate alții se pricep și au o altă opinie). Am văzut că nu este stabilită vreo procedură pentru scoaterea din grupul "Patrulă automată", așa că l-am scos eu din acest grup, dar am zis că ar fi frumos să-ți spun și ție.

Apropo de acest grup: uneori se numește "Patrulă automată", alteori Patrule automate, alteori Patrulare automată. Nu știu cum e mai corect (poate "Patrulați automat"), dar Wikipedia:Patrulatori automați mi se pare chiar greșit (pentru că ei nu patrulează nimic, ci modificările lor sunt patrulate automat). Răzvan Socol mesaj 15 august 2011 17:44 (EEST)

OK, eu n-am nimic împotrivă.
La partea a doua, nu cred că s-a uitat cineva pe toate denumirile de internaționalizat (unele cred că folosesc o traducere implicită generică); redirectul ăla l-am pus pentru că apărea în pagina cu lista grupurilor din care face parte un utilizator. N-ar strica să investigăm. —Andreidiscuţie 16 august 2011 09:39 (EEST)

WLM[modificare | modificare sursă]

Please review comunicatul de presă--Strainu (دسستي‎)  16 august 2011 18:13 (EEST)

Nu pot să spun că mă pricep la comunicate de presă, dar mi se pare ok. —Andreidiscuţie 16 august 2011 18:38 (EEST)

Tipografia Global Print[modificare | modificare sursă]

Buna ziua. Va deranjez si eu deoarece am o mare neclaritate, in legatura cu crearea si postarea articolului. Am citit toate politicile am refacut articolul insa tot nu se poate publica acesta fiind sters de dvs. pe motiv ca nu respecta anumite politici. In acest caz as avea rugamintea sa imi explicati mai exact ce nu respecta deoarece, am verificat la alte articole din acelasi domeniu, fiind asemanatoare cu al meu. In speranta ca ma veti lamuri astept un raspuns. Multumesc.BDVGP (discuție) 16 august 2011 18:16 (EEST)

Există multe firme, nu toate sunt entități enciclopedice. Dacă un articol despre o firmă nu arată pentru ce e cunoscută, atunci înseamnă că nu avem de-a face cu un subiect enciclopedic. Mai mult, datele prezentate trebuie să provină din surse de încredere, independente de subiect pentru a demonstra (nu doar afirma) notabilitatea subiectului. —Andreidiscuţie 16 august 2011 18:27 (EEST)

Aș dori să contruiesc o infocasetă[modificare | modificare sursă]

Doresc să încep articolul Playstation Vita in română Mytzu21 (discuție) 17 august 2011 21:40 (EEST)

Aveți {{Casetă computere}} pe care o puteți folosi, nu e nevoie de una nouă. Sigur, și ea necesită o curățenie, dar ca începător formatele pot fi foarte greu de făcut bine. —Andreidiscuţie 17 august 2011 21:41 (EEST)

M ați putea ajuta să aflu formatul infocasetei din articolul Playstation Vita din engleză? Mytzu21 (discuție) 17 august 2011 22:01 (EEST)

Editați pagina de la en.wp unde e inclus formatul, localizați codul formatului (începe cu două acolade). Ce urmează imediat după cele două acolade deschise și până la primul pipe este numele formatului. Apoi mergeți în pagina cu numele Template:numele formatului de la en.wp. Apăsați pe "Edit" sau "View source" și veți vedea codul.
Problema e că nu vă ajută cine știe ce. Codul de acolo e foarte posibil să nu funcționeze aici. De aia spun: folosiți {{Casetă computere}}, care oricum va fi la un moment dat adusă la forma standard inclusiv pe baza funcționalităților celei de la en.wp. —Andreidiscuţie 17 august 2011 22:06 (EEST)

PC Garage[modificare | modificare sursă]

Salut, de ce nu am voie sa pun informatii de istoric pe pagina si cateva referiri din presa, precum are si magazinul Emag de exemplu?

Astept raspuns.

Multumesc Betrayed (discuție) 18 august 2011 11:01 (EEST)

Fișier:Petre Alexandru.jpg[modificare | modificare sursă]

De ce ai marcat fișierul ăsta ca înlocuibil? Protagonistul pare să fi decedat.--Strainu (دسستي‎)  18 august 2011 12:16 (EEST)

Pentru că, conform justificării, o folosim pentru că este „o fotografie rară”. Nu este un motiv pentru care să nu căutăm o imagine liberă, fotografiile pot fi rare din multe motive. —Andreidiscuţie 18 august 2011 12:48 (EEST)

Zunarilla[modificare | modificare sursă]

Sincer nu am inteles de ce ai sters articolul si ce era insuficient, atata era de zis despre subiectul in sine, dar daca ti se pare mai bine asa fara nici o informatie atunci e ok. Sa caute si altii cat am cautat eu jumatate de zi pentru a gasi ce ma interesa pe un site civilizat. Cu ocazia asta am sa imi sterg si contul daca e posibil sau nu voi mai avea interventii, e clara situatia. Arowana (discuție) 18 august 2011 19:12 (EEST)

Reîntoarcerea unui izgonit[modificare | modificare sursă]

Nu vi se pare că Utilizator:Razboinicu'luminii are același stil și aceleași preocupări cu Utilizator:Falco? Tgeorgescu (discuție) 18 august 2011 22:51 (EEST)

Sau mai curând cu acesta (89.137.138.118). --92.80.203.99 (discuție) 19 august 2011 00:31 (EEST)
Nu sunt convins că e primul. Al doilea, probabil. Nu am motive să efectuez un checkuser, dat fiind că după blocarea contului înregistrat nu au mai fost probleme, dar dacă după expirarea ei revin blocările, atunci mai este de investigat și luat măsuri. —Andreidiscuţie 19 august 2011 10:49 (EEST)

Probleme pagina dedicata jocului Minecraft[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei,

Sunt un reprezentant din echipa Minecraft România. Am observat ca te ocupi de pagina dedicata jocului Minecraft și ași dori sa te atenționez asupra unui utilizator care face modificari numai pentru a obține reclama. Acest utilizator este Utilizator:Mafios X, un fost membru al echipei noastre, care din motive necunoscute ne-a spart forumul, ne-a șters baza de date și a redirecționat site-ul catre un nou site înfiintat de el, cauzand foarte multe probleme. În acest moment el încearca sa isi adauge site-ul ca fiind comunitatea din Romania, chiar daca a fost inființata dupa comunitatea noastra și chiar daca noi avem sustinerea minecraft.net, comuniatea noastra fiin și mult mai numeroasa. Noi nu ne dorim reclma, noi dorim doar sa promovam jocul in Romania, așa ca ne angajam sa actualizam pagina dedicata jocului constant, chiar daca nu o sa ne fie permis sa ne adaugam site-ul la legaturi externe (daca ne este permis, cu atat mai bine) și deasemena ne dorim ca astfel de oameni care nu știu decat sa fure și sa incerce sa distruga munca altora sa fie excluse (acest utilizator avand antecedente cu foarte mulți oameni pe care i-a inșelat, dar întodeauna nu a avut succes, deoarece niciodata un hoț nu se bucura prea mult de ce a agonisit).
Pentru a întari argumentele mele te rog sa te uiți si pe site-urile noastre: al meu si al lui, astfel vei observa care dintre ele este acctualizat constant si care comunitate este mai mare.
Pentru orice întrebare te rog sa imi lași un mesaj sau sa ne contactezi la adresa de email: contact@minecraftromania.ro .
Aștept raspunsul tau si iți multumesc anticipat!

Gheorghescu Radu,
Administrator Minecraft Romania
Utilizator: MinecraftRomania (discuție) 19 august 2011 00:12 (EEST)

Buna[modificare | modificare sursă]

Buna. Am observat ca mi-ati sters pagina http://ro.wikipedia.org/wiki/Adines . care este problema , ca doar nu fac reclama la site-ul meu. Vreau doar sa scriu informatiile despre el acolo, cu director , activitate , an etc . Astept un mesaj de la dumneavoastra. Va multumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Okazional33 (discuție • contribuții).

Nu despre orice și nu orice se poate scrie la Wikipedia, doar ce scrie şi în surse de încredere, și doar dacă există suficiente astfel de surse din care să închegăm un articol. —Andreidiscuţie 22 august 2011 09:44 (EEST)

Nu te-ai lasat?[modificare | modificare sursă]

Vad ca nu te-ai lasat de meseria asta.--Luis Molnar (discuție) 22 august 2011 10:16 (EEST)

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Andrei Stroe. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Strainu (دسستي‎)  22 august 2011 16:45 (EEST)

Poze la Commons[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei!

Cum imi pot incarca fotografiile direct pe commons?

Mersi, Compactforever Zâi! 23 august 2011 00:06 (EEST)

Mergi la commons:Pagina principală; ar trebui să fii autentificat deja cu contul tău (dacă nu, faci autentificarea), apoi ai "Upload File" în meniul din stânga (Participate), care ar trebui să te ducă într-un wizard care să te ghideze restul pașilor. —Andreidiscuţie 23 august 2011 09:45 (EEST)

Stergere pagina Soft Expert[modificare | modificare sursă]

Valentin.dumitru (discuție) 23 august 2011 17:49 (EEST) Buna ziua,

Cum pot crea o pagina despre o companie ca oricare alta pagina de pe wikipedia despre zeci de companii de soft romanesti astfel incat sa nu mai fie stearsa?


Multumesc. Valentin.dumitru (discuție) 23 august 2011 17:49 (EEST)

V-ar putea ajuta en:User:Jmabel/PR. —Andreidiscuţie 23 august 2011 18:17 (EEST)

84.158.168.159[modificare | modificare sursă]

Ai blocat 1 saptamana dar ai scris in mesaj o luna. Just FYI. :)--Strainu (دسستي‎)  24 august 2011 18:57 (EEST)

Mersi de atenționare. —Andreidiscuţie 24 august 2011 19:13 (EEST)

Patrulǎ automatǎ[modificare | modificare sursă]

Mi-a fost schimbatǎ permisiunea la 'patrulǎ automatǎ'. Ce înseamnǎ asta? Eb00kie (discuție) 24 august 2011 20:33 (EEST)

Nu vă afectează. Îi afectează doar pe cei care patrulează schimbările recente pentru a înlătura vandalismul; astfel modificările dumneavoastră nu mai sunt marcate ca necesitând o verificare. De fapt, nici nu credeam că veți observa. Mai multe detalii aveți la Wikipedia:Patrulare. —Andreidiscuţie 25 august 2011 09:53 (EEST)

Viorel Isticioaia-Budura[modificare | modificare sursă]

Te-ai uitat sa vezi cine este domnul Viorel Isticioaia-Budura inainte sa tastezi ca subiectul nu este notabil? Cu stima, Marian Dan 25 august 2011 12:39 (EEST)

M-am uitat să văd ce surse s-au adus în articol. Pe baza lor se judecă notabilitatea. —Andreidiscuţie 25 august 2011 13:26 (EEST)

Salut Andrei :)[modificare | modificare sursă]

Mă numesc Aurelian. Sunt nou aici, pe wikipedia. Recent mi-ai șters articolul Togemo Player. Am înțeles că a fost detectat drept articol de publicitate/promovare. Însă nu e așa. http://www.facebook.com/pages/Togemo-Player/237261526315902?sk=info Togemo este o aplicație nouă pe piață, astfel eu m-am gândit să fie explicată esența ei și pe wiki. Mersi mult și succese în continuare.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Aurelyan (discuție • contribuții).

Criteriile de includere ale subiectelor la Wikipedia sunt enunțate la WP:N. —Andreidiscuţie 25 august 2011 13:28 (EEST)

Buna ziua ![modificare | modificare sursă]

Site-ul www.curtea-de-arges.ro contine date despre locatiile neaprobate de dumneavoastra. Daca se poate as dori sa cunosc daca aprobati din nou acest link sau link-ul exact catre locatie, in cazul meu locatii. Va multumesc !Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Razvanmil (discuție • contribuții).

Linkul pe care l-ați introdus în multiple site-uri este către un portal de știri și informații locale despre un oraș. Nu oferă cititorului informații enciclopedice suplimentare și la obiect pentru niciunul din articolele în care l-ați introdus. Vedeți și WP:LE pentru detalii despre ce anume poate fi inclus la legături externe. —Andreidiscuţie 25 august 2011 15:22 (EEST)

Am stuidat zic eu acum destul de bine si regulile si ce post-uri sunt. Eu zic ca va contrazice-ti singur. Spune-ti ca sait-ul meu este un portal de stiri, dar sunt linkuri cu stiri la mai multe orase, inclusiv la Curtea de Arges, la anumite locatii (ex. barajul vidraru) nu mi-ati acceptat link-ul dar la unele locatii vad : www.sait.com/barajulvidaru.html. Razvanmil (discuție) 29 august 2011 14:51 (EEST)razvanmil

Dacă ați studiat criteriile de includere, vă rog să precizați exact ce informații enciclopedice față de subiectul fiecărui articol oferă acel link cititorilor. —Andreidiscuţie 29 august 2011 14:57 (EEST)

Nu mi-ati raspuns la intrebare. Ati raspuns la acesta cu o alta intrebare. Aceeasi intrebare as avea si eu despre alte linkuri pe acesta enciclopedie care nu respecta criterile de includere sau sunt identice cu portalul meu - chair pe curtea de arges este un link cu stiri..... Parerea mea, rezultata in urma studierii diverselor link-uri si a conditiilor de includere este ca selectarea linkurilor se face dupa bunul plac al adminului enciclopediei. Avand in vedere acest lucru va doresc mult succes in tot cea ce faceti chair daca este uneori discriminator. Va multumesc !Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Razvanmil (discuție • contribuții).

Linkurile se pun în pagini dacă aduc informații de interes enciclopedic direct. Nu ne interesează dacă facem discriminare, nu ne interesează ce e în alte pagini. Că sunt multe linkuri puse aiurea în alte pagini este un motiv de a le curăța pe ele, nu de a perpetua linkuri generice cu vagă legătură cu subiectul în toate paginile. —Andreidiscuţie 6 septembrie 2011 12:08 (EEST)

Am un mare respect pentru aceasta enciclopedie si pentru altele, dar raspunsul este foarte general. E grav daca asa este modul de lucru si abordare al administratorilor si in general al enciclopediei, citez "nu ne interesează dacă facem discriminare, nu ne interesează ce e în alte pagini". Probabil ca nici nu va uitati pe multe linkuri - am spus probabil, deci nu acuz pe nimeni si motivul ar fi multitudinea acestora. Ati spus tot cu asta... Pacat...sincer, aveam alte asteptari...in nici un caz legate de : "gata pune linkul tau....". Oricum, va multumesc pentru raspuns, e de calitate... Stima !Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Razvanmil (discuție • contribuții).

Îmi pare rău, dar pot să spun că și eu aveam alte așteptări de la un nou enciclopedist decât să ducă lupta pentru a adăuga un anume link într-o serie de pagini. —Andreidiscuţie 7 septembrie 2011 10:16 (EEST)

Nu duc nici o lupta. Nu vreau sa mai adaug nici un link in aceasta enciclopedie. Nu sunt un enciclopedist.... dar altii sunt... si ofera informatii enciclopedice mai multe decat mine...sau deloc si au link aici...Asa ca ramaneti cu discriminarea dumeavoastra (am citat)..sau mai bine zis faceti-va un pic de curat in linkuri ca sa nu mai aveti discutii contradictorii cu userii care doresc un link aici...ca de fapt asta faceti...Nu ati raspuns concret la nimic si stiti ceva nici nu mai vreau raspunsul...si nu sunt vreun frustrat... Cred ca ar fi cel mai bine asa. Sincer va urez mult succes ! Stiu ca e dificila munca dvs., dar fiti corect... in tot ceea ce faceti, vertical, nu cu unii o lege si cu altii alta...

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Dragaviki a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 25 august 2011 23:00 (EEST)

Avertisment ștergere pagina Interdicția judecătorească[modificare | modificare sursă]

Salut! Am refrazat articolul despre Interdicția judecătorească și rog scoaterea avertismentului/propunerii de ștergere pentru violarea drepturilor de autor. Totodată îmi cer scuze pentru situația creată.--Tezla (discuție) 26 august 2011 23:23 (EEST)

UploadWizard WLM2011[modificare | modificare sursă]

Când ai timp, testează te rog http://commons.prototype.wikimedia.org/wiki/Special:UploadWizard?campaign=wlm-ro --Strainu (دسستي‎)  29 august 2011 12:34 (EEST)

Am încărcat asta. Pare destul de OK (dacă la Commons propriu-zis există formatul acela). Nu văd ce alte cazuri de utilizare s-ar mai putea testa. —Andreidiscuţie 29 august 2011 14:12 (EEST)

Ctitor[modificare | modificare sursă]

Mutat la Discuție Format:Infocaseta Monument

Buna[modificare | modificare sursă]

Salut, ce nou mai este pe aici? demult nu am fost pe aici, ceva introducere daca se poate. --Redfox hq (discuție) 30 august 2011 01:02 (EEST)

Stergere pagina Matrix Deviz[modificare | modificare sursă]

Buna ziua,

As dori sa inteleg pe ce principiu se pot adauga pagini despre produse in sectiunea in limba romana a Wikipedia.

Va multumesc, Alin ILIE

Principiile pe care le căutați sunt cele ale verificabilităţii, neutralităţii și notabilităţii. —Andreidiscuţie 30 august 2011 14:58 (EEST)

Constantin Dominte eo:Constantin Dominte[modificare | modificare sursă]

Salut! Am vazut că ai șters Constantin Dominte eo:Constantin Dominte. Cu ani în urmă Vichipedia în limba română început cu cioturi mai nesignificante. Un fost administrator aici ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 31 august 2011 11:21 (EEST)

Salut. Da, am șters articolul pentru că nu dădea niciun indiciu privind notabilitatea sa. Nu toți cunoscătorii de esperanto sunt notabili și nici toți profesorii care cunosc esperanto. Dacă dorești să recreezi articolul, ar fi bine să dai măcar o idee despre ce îl face pe el cunoscut: ce lucrări a scris, ce acțiuni ale lui l-au făcut cunoscut; iar dacă dai și câteva surse care vorbesc despre el, este excelent. —Andreidiscuţie 31 august 2011 11:24 (EEST)

Te rog să mă ajuți privitor la:

  1. template talk:Normdaten#testaje și evaluări "Există o greșeală legată de denumirea categoriei: ..."
  2. Caut contacte la utilizatori din București și colaboratori lucrănd la Biblioteca Națională a României privind tematica "VIAF inter project linking".

Muțumesc anticipat! Gangleri ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 31 august 2011 12:40 (EEST)

Fososești IRC? Vezi ChatZilla (ChatZilla). Poți venii la #cafenea? Bate acolo "Salut gangleri!". Voi fii atenționat acustic la toate mesajele conținănd numele meu.
Din păcate nu lucrez la Biblioteca Națională și nici nu prea am legătură cu ea. În mare parte a timpului pe care îl petrec online nu pot folosi însă IRC, deși aș vrea.
O să încerc să schimb numele respectivelor categorii cu un robot diseară. Sper să nu uit. —Andreidiscuţie 31 august 2011 13:57 (EEST)
Numele categorilor sunt folosite la formatul Normdaten. Te rog sa verifici împreuna cu comunitatea daca numele poate fii redenumit, de exemplu în format:Informații bibliotecare. Te rog sa folosesti botul numai pentru redenumire. Inscructii privind plasarea formatului si verificarea parametrilor vor urma. Cine programeaza actualmente boti? Te rog nu de a nu schimba "category" în "categorie" etc. decat dupa doua luni dupa ce sau finalizat adaptarile internationale.
Te rog sa identifici printr-o discutie la cafenea persoanele care pot contribui la adaugarea informatilor necesare. Mersi anticipat! ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 31 august 2011 15:07 (EEST)

Te rog să ceri "semiprotect" pentru formatul si categoriile legate de "VIAF inter project linking". Sunt uni anonimi mai deștepți. Daca doresc sa contribuie doresc sa știu ce nume de utilizator au. Probabil nu au alta treabă ... Mersi! ‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 31 august 2011 18:10 (EEST)

Rugăminte[modificare | modificare sursă]

Dacă vezi duplicate pe la commons despre Palatul Cantacuzino din Florești, unul adus de la Flickr de mine și unul încărcat de Eu.Bianca, propune-l pe al meu pentru ștergere ca duplicat. Eu n-am timp să caut cum se numeau cele încărcate de mine. Mersi.--Strainu (دسستي‎)  31 august 2011 20:40 (EEST)

Număr OTRS pentru bg15mc.ro[modificare | modificare sursă]

Puteți verifica vă rog dacă a ajuns un email la info-ro # wikipedia.org legat de acest lucru? --Mircea87 (discuție) 31 august 2011 20:44 (EEST)

2011083010006867. —Andreidiscuţie 31 august 2011 21:09 (EEST)