Discuție Utilizator:Radu Gherasim

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Cuprins:

1 Bun venit!
2 Sursa și drepturile de autor ale imaginii Sting6.jpg
3 Previzualizare
4 Sursa și drepturile de autor ale imaginii KFOR2.jpg
5 KFOR
6 Provincia Socialistă Autonomă Kosovo si Format:Infobox SFRY-SAP
7 Re:
8 Bravo
9 includeonly
10 Cutie
11 Categorisire
12 Slobozia
13 Belgrad
14 Belgrad - modificări
15 Belgrad
16 Succes!
17 Belgrad
18 Re:nazism
19 Belgrad
20 Fișier
21 Scrisoare
22 Ce-o fi?
23 Crăciun fericit!
24 Sărbători Fericite!
25 Articol Belgrad
26 Informații minimale despre cioturi
27 Format:Războiul Rece
28 Max-Planck-und-Albert-Einstein.jpg
29 Format:Infobox conflict militar
30 Format:CadruInfo Conflict militar
31 Format
32 Articolul Germania
33 Nelamurire
34 Mindaugas
35 Invazia sovietică a Poloniei
36 Concursul de scriere
37 Re: Format
38 Aștept cu interes orice contribuție
39 Revolta din Noiembrie
40 Crăciun fericit și An Nou cu bucurii !
41 Re:Problemă format Citat carte
42 Fișier:Caglavica march 2004 unrest in Kosovo.jpg

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Radu Gherasim) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! --Laur | Discuție 19 februarie 2007 14:24 (EET)

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Sting6.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia fișierul Sting6.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Mulțumesc! — Sebi talk 28 octombrie 2008 18:20 (EET)

Sursa și drepturile de autor ale imaginii KFOR2.jpg[modificare sursă]

 • Ați trimis la Wikipedia fișierul KFOR2.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
 • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Kosovo[modificare sursă]

Salut, observ ca si pe tine te intereseaza acest subiect. Putem colabora daca vrei la crearea/imbunatatirea articolelor despre Kosovo, poate chiar initia un proiect. Apropo de premiul pe care l-ai primit, eu l-as refuza politicos.. probabil ca cel care ti la acordat nu cunoaste prea bine problema si simbolurile.. sau poate dimpotriva. In orice caz, tinem legatura Planck (discuție) 27 ianuarie 2009 06:26 (EET)

Da, stiu. Chiar am facut niste modificari zilele trecute, am schimbat caseta din dreapta cu una mai buna si am mai completat-o. Cand o sa am un pic de timp o sa scriu despre Adem Jashari, fostul lider UCK, pe care l-am initiat de curand. Pe mine ma intereseaza Serbia/sarbii in general, fiindca i-am descoperit a fi (cei mai) apropiati noua din pct de vedere al istoriei, culturii, credintei, societatii etc.. Am observat aici la wikipedia ca se incearca impunerea neutralitatii si a punctului de vedere neutru(PDVN).. idee absolut necesara pentru functionarea proiectului. Problema este ca in unele situatii acesta neutralitate este foarte greu de atins, e nevoie de multa rabdare, diplomatie si comunicare eficienta. In special in probleme de istorie/religie/politica popoarele au viziuni diferite. Noi romanii avem si noi punctul nostru de vedere si sustin ca acesta trebuie sa primeze in fiecare articol. Ma refer acum la articolul despre Kosovo care are in caseta informatii despre Kosovo ca stat independent, cu drapel si tot ce vrei. Tot asa, cand o sa am niste timp voi corecta si chestia aia si.. sper sa ma sustii daca va fi vre-un conflict. Cu bine, Planck (discuție) 28 ianuarie 2009 06:03 (EET)

KFOR[modificare sursă]

La articolul Pierderile în personal ale KFOR, am mai modificat din " Șapte ofițeri UNMIK" în "Șapte polițiști UNMIK". E adevărat că Officer înseamnă și ofițer, în anumite contexte, dar mai înseamnă și:

 • căpitan (pe un vas comercial)
 • funcționar (superior)
 • membru al unui comitet de conducere
 • polițist (chiar cu grad mic, de subofițer)

E vorba de un alt "false friend", care mai păcălește pe unii treducători începători. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 14 februarie 2009 10:51 (EET)

Provincia Socialistă Autonomă Kosovo si Format:Infobox SFRY-SAP[modificare sursă]

Am inlocuit formatul Format:Infobox SFRY-SAP cu formatul mai general Format:CadruInfo foste subdiviziuni. Contine aceleasi informatii si nu are rost sa creezi formate doar pentru 1 sau 2 articole. Formatul copiat de tine de la en.wiki a fost propus pt stergere, vezi Wikipedia:Pagini de șters/Format:Infobox SFRY-SAP. --Orioane -msg- 16 februarie 2009 09:40 (EET)

Re:[modificare sursă]

Am rezolvat. Exista un parametru în format care îți permite să scrii ce vrei la statut. --Orioane -msg- 17 februarie 2009 14:04 (EET)

Bravo[modificare sursă]

Salut,

În primul rand felicitari pt articolele legate de Kosovo. Keep it up.

În al doilea rand, am o idee referitoare la unele articole. Cred ca poti sa pui infoboxul Format:CadruInfo foste subdiviziuni si la pagini ca Provincia otomană Kosovo. Arata mai frumos si ajuta la navigare. Parca la tr.wiki si la lv.wiki e deja un format de genul respectiv. Orioane -msg- 14 martie 2009 09:57 (EET)

includeonly[modificare sursă]

Nu știu ce ați încercat la Format:Referințe, dar v-am anulat modificările pentru că formatul nu mai făcea ce trebuia, și anume nu mai punea articolele în categoria celor care au lipsuri în bibliografie. Ca idee:

 • Codul noinclude marchează părțile din format care au efect la pagina formatului, dar nu se transmit paginilor unde e folosit formatul.
 • Codul includeonly are efectul invers: marchează părțile care se se transmit celorlalte pagini, dar nu au efect în pagina formatului.

Dumneavoastră ați scos categorizarea din includeonly și ați pus-o la noinclude.

În altă ordine de idei, văd că ați scris pe pagina de utilizator un text în alfabetul chirilic. E plin de greșeli. Dacă ați făcut-o cu intenție îmi cer scuze. — AdiJapan 17 martie 2009 14:05 (EET)

Îmi puteți spune de ce ați modificat din nou Format:Referințe? V-am explicat și aici și la Cafenea de ce nu e bine cum vreți dumneavoastră, și tot așa ați făcut. Se pare că avem o problemă de comunicare. În orice caz, v-am anulat modificarea.
În ce privește motoul, evident că nu e într-o limbă slavă, ci în română. De-asta pot să spun categoric că e greșit. Vedeți corespondența fonetică la en:Serbian Cyrillic alphabet. — AdiJapan 18 martie 2009 08:40 (EET)
Categorie:Articole cu suport bibliografic necorespunzător conține acele articole unde cineva a semnalat că există afirmații nesusținute prin surse. Semnalarea se poate face în două feluri: fie printr-o etichetă {{referințe}} pusă la începutul articolului sau al unei secțiuni din el, fie printr-o etichetă {{necesită citare}} pusă la afirmațiile care are nevoie de surse.
La Adem Jashari există mai multe afirmații, în secțiunea „Decesul”, care au nevoie de surse, de aceea articolul e pus în categorie. Dacă vreți să nu mai apară categoria completați cu sursele care trebuie și scoateți etichetele.
În schimb la Atacul de la Prekaz nu există nici un fel de etichete, cel puțin deocamdată, de-asta nu apare categoria. — AdiJapan 18 martie 2009 16:43 (EET)

Cutie[modificare sursă]

Cutia CadruInfo Foste Tari nu arata statele succesoare sau predecesoare decat daca aricolele respective exista. Orioane -msg- 21 martie 2009 08:39 (EET)

Premii[modificare sursă]

Te-am decorat cu 2 premii pentru activitatea ta pe Wikipedia. Vezi în pagina ta de utilizator. Succes!--Tudorτ 23 aprilie 2009 14:10 (EEST)

Categorisire[modificare sursă]

Salut,

Cand creezi categorii, te rog sa le adaugi in arborele de categorii: ca aici. Orioane -msg- 11 mai 2009 13:29 (EEST)

Slobozia[modificare sursă]

Salutare!

Mă bucur că ai înțeles așa de repede și de ușor modul de lucru de la Wikipedia în ceea ce privește AC.

În privința articolui despre Belgrad ai garanția mea că va deveni AC când îl vei termina. Mai ales dacă combini sursele din engleză, cu cele din sârbă și eventual cu cele din română, ar fi excelent - ar întrece în calitate chiar și versiunea din engleză a articolului. Important e să nu te grăbești, ci să faci totul pe îndelete, atent și cu răbdare.

Ce vreau să-ți spun, dacă îți propui să lucrezi la articolul Slobozia mai târziu, te rog specifică în cadrul dezbterii de la AC că retragi propunerea și că vei reveni cu ea cu altă ocazie. După aceea mă voi ocupa eu să închei discuția și s-o arhivez, în felul ăsta mai aerisesc pagina cu propunerile AC.

Apropo, și eu am bacalaureatul anul ăsta :) Astfel, fiind colegi de generație, îți urez mult succes la examene!--Tudorτ 15 mai 2009 11:57 (EEST)

Îl retrag eu, vroiam doar să am confirmarea ta că ești de acord să-l retrag.--Tudorτ 16 mai 2009 12:35 (EEST)

Mi-ai lăsat un mesaj cerând-mi niște explicații referitoare la AC. Nurmărul articolele de calitate se reduce treptat pentru că multe dintre ele nu mai îndeplinesc criteriile în vigoare. În ultima vreme eu mă ocup de încheierea dezbaterilor de la AC. Alături de mine au mai fost aleși și alți responsabili, însă ceilalți sunt mai puțin activi în această direcție.

Multe articole nu mai îndeplinesc criteriile pentru că acestea s-au schimbat radical în urmă cu vreun an. Wiki.ro evoluează tot mai mult spre calitatea informațiilor. La început, când a fost lansată versiunea în limba română articolele de calitate erau destul de slabe, însă acum încercăm să ne apropiem de calitatea celor din wiki.en iar pentru asta am ridicat nivelul cerințelor în ceea ce privește AC. Pentru articolele care nu pot obține statul de AC, deși sunt bine realizate, există Wikipedia:Articole bune.

Toate cele bune!--Tudorτ 18 mai 2009 15:15 (EEST)

Belgrad[modificare sursă]

Salut!

Mi-ai lăsat un mesaj acum căteva zile. N-am apucat să-ți răspund pentru că am fost prins cu treabă.

Ziceai ceva despre secțiunea Arhitectură, despre niște articole suplimentare.

Te referi cumva la acele articole de apar la începutul secțiunii, la See also?

Dacă e vorba despre alea, da, le poți introduce și în articolul din română, chiar dacă nu există articole pentru toate. O să apară cu roșu. Eventual, poți să creezi acele pagini atât cât să fie, pentru a apărea albăstrite în articolul despre Belgrad.

O zi bună!--Tudorτ 23 mai 2009 12:29 (EEST)

Belgrad - modificări[modificare sursă]

Salut Radu!

Vezi că am făcut numeroase modificări pe articol.

Am aranjat imaginile într-un mod mai estetic și mai aromonios.

La secțiunea Municipii am schimbat tabelul cu unul de la Wiki.en.

Acela de la Wiki.en avea și stema fiecărui municipiu.

Unele însă nu apar la noi. Te rog să le încarci tu și pe Wiki.ro.

De asemenea, tabelul e în engleză, nu uita să traduci titlurile de coloană.

Toate cele bune!--Tudorτ 4 iunie 2009 12:50 (EEST)

Va fi promovat mâine sau poimâine, cel târziu. Până atunci vreau să mă mai uit puțin peste articol căci mai sunt câteva lucruri de îmbunătățit pe ici, pe colo. De asemenea, vreau să vorbesc și cu Sebi. Nu-ți fă griji căci articolul va fi promovat, stai liniștit. Dacă mai rămâne puțin în dezbatere este tocmai pentru a-l îmbunătăți.--Tudorτ 4 iunie 2009 15:06 (EEST)

Belgrad[modificare sursă]

Bună seara, Radu. Tocmai am terminat cu articolul Brazilia, care era și el propus la AC, iar mâine vine rândul lui Belgrad. În seara asta nu mai pot, pentru că toată ziua am corectat la greșeli și am capul calendar. Din păcate sunt prins în multe discuții la AC și nu pot da curs tuturor solicitărilor de o dată, trebuie să le iau pe rând, iar fiecare articol consumă multă energie și mult timp. Numai bineSebimesaj 14 iunie 2009 23:05 (EEST)

Succes![modificare sursă]

Vreau să vă urez multă baftă la examene. Știu că sunteți cam supărat pe noi, dar îmi doresc foarte mult să reveniți asupra deciziei și să vă întoarceți, pentru că lucrurile încet-încet se rezolvă. Aș fi extrem de deranjat dacă din cauza unor dezbateri la AC v-ați retrage, știind că, în mare măsură, vina îmi aparține oarecum. V-am scris nu pentru a mă scuza, ci pur și simplu așa am simțit. SuccesSebimesaj 18 iunie 2009 12:50 (EEST)

Mă bucur să văd cele ce mi-ați scris în pagina mea de discuții. Eu unul voi fi gata să vă întâmpin și să colaborăm cât mai mult, mai ales pe parte de geografie. Încă o dată succes la examene și să ne revedem cât mai curând.Sebimesaj 18 iunie 2009 14:45 (EEST)

Belgrad[modificare sursă]

Salut, Radu - am operat câteva modificări minore în introducere și am adăugat o serie de sugestii și explicații la Discuție:Belgrad. Cel mai important: nu te lăsa! Este o muncă aproape finalizată și e una extraordinară! - Mirko (discuție) 9 iulie 2009 03:49 (EEST)

{{Infobox conflict militar}}[modificare sursă]

De ce ai modificat formatul? A afectat toate paginile legate. Vezi aici un exemplu → Războiul Civil American. Te rog foarte mult, ori traduci parametrii, ori revi la versiunea anterioară. Apropo, ar trebui tradusă și pagina de documentație. --Sebi B. discută 12 iulie 2009 14:50 (EEST)

Re:nazism[modificare sursă]

Am explicat deja la Wikipedia:Reclamații motivele care au stat la baza ștergerii.--Strainu (دسستي‎)  30 iulie 2009 23:16 (EEST)

Belgrad[modificare sursă]

Salut Radu!

În ce situație mai e articolul Belgrad?

Din câte mi-aduc aminte, mare lui problemă era exprimarea.

Ai mai corectat? Ai de gând să mai lucrezi la el?

Cred că nu mai e mult pentru a obține statutul.

Vrei să arhivez dezbaterea de acum de la AC?

Ca să lucrezi în liniște și pe îndelete la el, iar după aceea, îl propui din nou.

Ce zici? Aștept mesajul tău.--Tudorτ 24 august 2009 13:49 (EEST)

Ok, îl voi retrage.--Tudorτ 26 august 2009 13:01 (EEST)
Gata, l-am retras. Acum poți lucra în liniște la el. Te aștept cu el când e gata. Spor la scris, salutări!--Tudorτ 29 august 2009 18:29 (EEST)

Fișier[modificare sursă]

Ți l-am recuperat, dar sincer, nu-i văd utilitatea. Există File:Solid white.svg și alte variante de imagini complet albe la Commons. —Andreidiscuție 23 septembrie 2009 14:28 (EEST)


Bună![modificare sursă]

Dacă vrei te poți înscrie la Proiect:șah sau Proiect:Handbal. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ervinsteaua1 (discuție • contribuții).


Aveți mesaje noi
Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 28 septembrie 2009 12:48 (EEST)

Scrisoare[modificare sursă]

Salut Radu!

Felicitări pentru inițiativa ta!

Postează mesajul pe care mi l-ai trimis mie la Cafenea și vorbește acolo cu ceilalți colegi.

În momentul de față eu sunt cam ocupat și nu pot să te ajut, n-am timp de Wikipedia acum.

Spor la scris, succes!--Tudorτ 30 septembrie 2009 19:10 (EEST)

Ce-o fi?[modificare sursă]

Salut! În DEXonline se definește cuvântul bazaconie ca "Lucru bizar, de mirare, de necrezut". Am explicat la Cafenea de ce e bazaconie. Sper că explicația e suficient de clară. Dacă nu, mă contactați. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 4 decembrie 2009 10:08 (EET)

Crăciun fericit![modificare sursă]

Guido Reni 003.jpg


Dragul meu Radu Gherasim!

Cu ocazia sfintei sărbătoriri a nașterii Mântuitorului Isus Cristos, te rog să primești împreună cu cei dragi cele mai calde urări tradiționale de

Crăciun Fericit !

Zoltán


Sărbători Fericite![modificare sursă]

Sărbătorile de iarnă sunt magice și leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei apropiați și fie ca noul an să vă aducă numai zile albe și frumoase ca și zăpada de pe brazi. La mulți ani!


P.S: Sărbători fericite! Ervin
Bolas navideñas.jpg
12242008 ChristmasEve00028.JPG
Sărbători fericite!

Fie ca toate visele pe care le făurești în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimă, iar în casă, fericire și belșug.

Sărbători frumoase! Lucian C.
Windbuchencom.jpg

Remediere format Foste țări[modificare sursă]

Te rog să ai amabilitatea să te ocupi de rezolvarea problemei sesizate.

Sărbători fericite!

Vali (discuție) 24 decembrie 2009 13:13 (EET)

Articol Belgrad[modificare sursă]

Salutare Radu!

Acum sunt în plină sesiune, dar îți promit că mă voi uita peste articol.

Probabil și tu dai examene zilele astea, așa că-ți urez bafta!

Cele bune, Tudorτ 17 ianuarie 2010 02:04 (EET)

Informații minimale despre cioturi[modificare sursă]

Vă salut, domnule Gherasim. De câteva minute am observat că lucrați la un infobox, aveți disponibilitatea de a intra într-o discuție tripartită? Mă refer la acest dialog pe care l-am început ieri cu colegul nostru Compact, în strânsă legătură cu dezbaterile de la Cafenea. Vă mulțumesc pentru atenția acordată, al dumneavoastră coleg, --ZOLTAN (discuție) 28 ianuarie 2010 20:22 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Meszzoli.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
--ZOLTAN (discuție) 28 ianuarie 2010 21:50 (EET)

Format:Războiul Rece[modificare sursă]

Salut, Radu. Am observat că există două formate despre același subiect: {{Cold War}} și {{Războiul Rece}}. Sunt de părere că doar unul este necesar și că, în consecință, trebuie unite. Tu ce părere ai? Să-l redirecționez pe primul către al doilea? Sau să-l transform pe al doilea conform primului?Sebimesaj 2 februarie 2010 19:43 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.


Ostereier 11.JPG
Paște fericit!

Fie ca această sărbătoare să vă aducă bucurie și căldură în suflet dumneavostră și familiei domniei voastre

Hristos a înviat!

Zoltán
Max-Planck-und-Albert-Einstein.jpg[modificare sursă]

Cred că se poate eticheta cu {{DP-anonim}}) și inclus toate explicațiile trecute și la en.wp — nu se știe autorul, dar a fost realizată în 1929, acum peste 70 de ani. —Andreidiscuție 6 aprilie 2010 12:22 (EEST)

Format:Infobox conflict militar[modificare sursă]

De ce ai anulat modificările mele? Am mutat parametri vechi în noua infocasetă și le-am unit.--Luciandrei (discuție) 7 aprilie 2010 00:04 (EEST)

Format:CadruInfo Conflict militar[modificare sursă]

De ce insiști să folosești formatul acesta? Și de ce ai anulat aiurea modificările mele? Dacă existau probleme la tranziția către noul tip de format acestea trebuiau discutate și rezolvate.--Luciandrei (discuție) 11 iunie 2010 22:35 (EEST)

Format[modificare sursă]

Salut ! aveți un mesaj nou aici --P- 7-discuție 25 iunie 2010 12:02 (EEST)]]

Articolul Germania[modificare sursă]

Am revenit asupra articolului Germania. Desigur traducrea mai are unele date neactualizate (ca președinte mai apare Horst Koehler) și inexact traduse, dar motivul principal este că felul cum un articol este înlocuit complet nu este în stilul obișnuit al Wikipediei. Imaginați-vă că cineva vine peste două luni cu o traducere completă a articolului din de.wp și o pune aici. De aceea vă propun următoarele: introduceți mai întâi din articolul tradus, secțiunile care lipsesc complet din articolul curent; de exemplu demografie, mare parte din geografie, ștință etc. Astfel articolul crește fără a fi nevoie de înlocuirea completă și primiți deja feedback de la utilizatori. Câteva păreri: o direcționare de tipul pentru detalii vezi articolul principal are rost numai dacă acel articol are mai mult conținut decât secțiunea de la care se face trimitrea, la introducrea unui text tradus se poate consemna în descrierea modificărilor sursa traducerii și data când textul a fost tradus făcând astfel o trimitere la autorii din en.wp conform licențelor, traducerea la cleanroom (vezi imag. de la științe) este eronată, traducerea oferită pe internet: cameră curată.

Efortul pe care l-ați depus pentru traducrea articlului trebuie apreciat ca atare și sunt sigur că la urmă vom avea un articol despre Germania mult mai bun decât cel actual. Numai bine. --Mishuletz (discuție) 10 iulie 2010 15:38 (EEST)


Mă miră faptul că vă mirați că Mishuletz a dat "revert" articolului dumneavoastră. Trebuia să vă așteptați la așa ceva. Încă din decembrie v-am scris că Ați copiat articolul din Wikipedia pe pagina dumneavoastră cu intenția, de altfel lăudabilă, de a-l dezvolta. Sunt convins că veți adăuga date pertinente. Care e finalitatea? Veți "vărsa" articolul în locul celui existent. La ce nu v-ați gândit este că, în același timp, alți voluntari completează articolul inițial. Înlocuindu-l cu al dumneavoastră, practic anihilați munca multor cotribuitori. Astfel vă veți aduce contribuția la izgonirea membrilor din simplul fapt că au opinii bizare față o muncă depusă cu multă plăcere și drag. De aceea am spus că e o bazaconie. Articolele se completează acolo unde sunt. La groapa de nisip puteți crea un articol nou, pe care, când îl considerați complet, îl mutați în Wikipedia. Nu calitatea articolului rezultat prin rescriere în "groapa cu nisip" o pun în discuție, ci riscul ca unele contribuții la fel de valoroase, sau poate chiar mai valoroase, ale altora la articolul "public" să se piardă când se introduce în locul lui articolul rescris.. De aici rezulta clar ce finalitate va avea ceea ce faceți. Acum Mishuletz doar v-a repetat motivele. Am numărat cel puțin 28 de utilizatori înregistrați, plus câțiva neînregistrați, care au muncit la articolul inițial, începând cu 2006. Chiar toți sunt proști? Toate cele bune, --Miehs (discuție) 11 iulie 2010 18:11 (EEST)

Nelamurire[modificare sursă]

Am observat ca ati scos imaginea ce reprezenta Belgradul in Harta iosefina a Banatului pe motivul ca se suprapunea cu temperaturile? Este o mare gogomanie, scuzati-mi expresia. Am vazut ca ati adus o contributie importanta la articolul Belgradului, nu inteleg in schimb ce v-a determinat sa eliminati o harta de o asa importanta asupra zonei Banatului. V-as ruga dati un revert la gogomanie sau gasiti o alta pozitie a imaginii oriunde in text. Vad ca v-a explicat Miehs mai sus despre unele apucaturi pe care a constatat EL ca le aveti, eu nu am urmarit activitatea dumneavoastra. Din cate pricep, dumneavoastra nu intelegeti limba romana si va comportati ca la maidan, ce va place ramane, ce nu va place stergeti. Ar trebui sa fiti mai atent cu contributiile altora, harta asta nu este un lucru de care nu are nimeni nevoie, daca nu stiti aflati ca sunt harti care fac parte din ABC-ul cartografierii moderne, sunt Alfa si Omega. Astept corectarea de catre dumneavoastra a gogomaniei. Numai bine. --Asybaris aport 26 iulie 2010 20:19 (EEST)

Draga prietene, in primul rand, harta nu este reușită, asa au facut-o niste prosti acum 230 de ani, asa stiau ei s-o faca, eu personal nu am facut nimic. In al doilea rand, harta nu se suprapunea peste tabelul dumneavoastra. In al treilea rand, nu am cum sa ma adresez mai frumos, cand motivatia dumneavoastra pentru a scoate harta era de domeniul gogomanilor. Bineinteles ca-mi cer scuze pentru limbaj, nu am vrut sa va supar, m-am adresat in stilul gogomanilor si atat. Spor la treaba, incercati sa nu mai scoateti munca altora din articole si bineinteles ca prin munca altora nu ma refer la munca mea(in acest caz), ci a acelor prosti de habsburgi(in acest caz) care au facut acum 230 de ani niste harti ce sunt referinta in cartografia moderna. Spor la treaba si numai bine.--Asybaris aport 26 iulie 2010 21:42 (EEST)

Mindaugas[modificare sursă]

Vezi ca am curatat imaginea individului. Daca nu-ti place, da revert. Mie mi se pare mai buna asa cum am facut-o. Numai bine.--Asybaris aport 23 septembrie 2010 22:31 (EEST)

Invazia sovietică a Poloniei[modificare sursă]

Felicitări pentru luarea inițiativei :). Dacă ai nevoie de articol să-l dezvolți singur îl înlocuiesc cu un altul din Proiectul Săptămânii.— Ionutzmovie discută 4 octombrie 2010 23:18 (EEST)

Puteți să-mi vorbiți la per tu. Acum înlocuiesc articolul, nu are rost să-l mai ținem dacă te ocupi de el.— Ionutzmovie discută 5 octombrie 2010 00:02 (EEST)

Concursul de scriere[modificare sursă]

Felicitări pentru cele două premii luate la concurs (la secțiunile societate și cea mai bună listă). Ți le-am adăugat aici.— Ionutzmovie discută 11 octombrie 2010 20:21 (EEST)

Re: Format[modificare sursă]

Multumesc. Putem sa ne tutuim. Compactforever Discuție 19 octombrie 2010 07:19 (EEST)

Aștept cu interes orice contribuție[modificare sursă]

Aștept cu interes orice contribuție. Sunt convins că îmbogățirea articolului nu poate decât să-i ridice calitatea. Mulțumesc pentru interes.

Vali (discuție) 31 octombrie 2010 20:07 (EET)

Revolta din Noiembrie[modificare sursă]

Te poți ocupa puțin de articolul Revolta din Noiembrie? Mulțumesc.— Ionutzmovie discută 28 noiembrie 2010 13:42 (EET)

Crăciun fericit și An Nou cu bucurii ![modificare sursă]


FLW Gammage Auditorium ASU PHX AZ 20186.JPG

Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2011 plin de bucurii și împliniri !

 • • Wars • ~~  • •
RoHoEn Painted Globe 1010147.JPG
Re:Problemă format Citat carte[modificare sursă]

Mulțumesc de avertizare! E ok acum?--Strainu (دسستي‎)  22 aprilie 2011 23:13 (EEST)

Fișier:Caglavica march 2004 unrest in Kosovo.jpg[modificare sursă]

Nu înțeleg la acest fișier: cum a fost el eliberat în domeniul public? —Andreidiscuție 31 mai 2011 18:05 (EEST)

PS: la fel și la celelalte imagini cu același format. —Andreidiscuție 31 mai 2011 18:10 (EEST)

Sărbători fericite[modificare sursă]

Îți urez dumitale și tuturor celor dragi dumitale Sărbători fericite, un An Nou 2012 cu bucurii și împlinirea tuturor dorințelor. Wars, 24 decembrie 2011 02:27 (EET)

RO HO EN 2007 Dec 08 40231-1.jpg

Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2012 plin de bucurii și împliniri !

 • • Wars • ~~  • •
Image-Denver CO AMH The Ballet Dancers 326.JPG


Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 1 octombrie 2012 11:14 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Războiului menit să pună capăt oricărui război.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
--Bătrânul (discuție) 1 octombrie 2012 16:04 (EEST)

Răspuns[modificare sursă]

De acord. Succes! Cu stimă, Lucian GAVRILA (discuție) 5 octombrie 2012 11:18 (EEST)

Probleme legate de permisiunile fișierului Untitled-TrueColor-02.png[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Untitled-TrueColor-02.png. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 noiembrie 2013 23:56 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Max-Planck-und-Albert-Einstein.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Max-Planck-und-Albert-Einstein.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 3 ianuarie 2014 01:03 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Boj na kosovu.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Boj na kosovu.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:34 (EET)

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Sopot grb.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Sopot grb.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:36 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Ivan subasic.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Ivan subasic.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:39 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului NAM Identificador.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:NAM Identificador.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:41 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Grundgesetz cover.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Grundgesetz cover.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:42 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Dreigroschenoper.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Dreigroschenoper.JPG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:43 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Orlovi.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Orlovi.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:47 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Yugoslav Wars Montage.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Yugoslav Wars Montage.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:50 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ucpmb logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ucpmb logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:50 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Demographics Yugoslavia.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Demographics Yugoslavia.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:53 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Kosovo Municipalities.PNG[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Kosovo Municipalities.PNG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:55 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Kosovo (UNMIK).PNG[modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Kosovo (UNMIK).PNG. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

 • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
 • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 16:55 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Uck kla logo.svg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Uck kla logo.svg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 7 februarie 2014 17:10 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Categorie:Adunarea Generală a Organizație Națiunilor Unite[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Categorie:Adunarea Generală a Organizație Națiunilor Unite propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Adunarea Generală a Organizație Națiunilor Unite până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Nicolae Coman (discuție) 19 februarie 2014 07:36 (EET)

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 12 martie 2014 21:21 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe. 7 noiembrie 2014 10:41 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Răspuns[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Radu Gherasim. Aveți mesaje noi la Discuție:Istoria Poloniei (1945–1989)/AB1. 10 aprilie 2015 00:12 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Ionutzmovie discută 10 aprilie 2015 00:12 (EEST)

Ștergeri poze personale[modificare sursă]

Am șters varianta de la ro.wiki a acestui fișier, dar e și unul cu titlu identic la Commons, care se afișează global, deci va trebui să cereți acolo ștergerea. Salutări, --Mihai (discuție) 24 august 2017 06:40 (EEST)