Discuție Utilizator:Wojgniew

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag of the United Kingdom.svg English version of this message

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Wojgniew) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 28 februarie 2011 23:52 (EET)

Nume slave[modificare sursă]

Cu multă placere. Am urmat două direcții care mi s-au părut mie a fi normale în momentul de față:

1. Să îmbunătățesc articolul atât cât știu/pot.

2. Să iau legătura cu un conațional de-al tău care știe foarte bine limba română și, fiind polonez, poate contribui mult mai mult la îmbunătățirea articolului.

Am cele mai bune intenții și sper că această colaborare să continue. Singurul impediment este cel lingvistic. Știu prea puțin limba engleză, iar poloneza... aproape deloc. Trăiască Google Translate.

Cu colegialitate, --Senator (discuție) 3 august 2011 09:50 (EEST)