Discuție Utilizator:Rsocol

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Trimite un mesaj nou

Stergerea paginilor de redirectionare care nu au diacritice romanesti sau majuscule[modificare | modificare sursă]

Salutare! Am observat că ai șters câteva dintre paginile marcate de mine pentru speedy deletion. După cum ai văzut, ieri și astăzi mă ocup de aranjarea paginilor ce țin de municipiul Suceava (cartiere, obiective, monumente, străzi, clădiri, parcuri etc.). Nu văd rostul să fie păstrate paginile cu diacritice incorecte ca pagini de redirecționare. Am observat, de exemplu, că pagina "Gara Ițcani" de redirecționare către "Gara Ițcani" (Gara Suceava Nord) ai șters-o, însă la "Palatul de Justiție" nu ai procedat similar. Te-aș ruga totuși să îndepărtezi paginile marcate de mine cu speedy. Voi mai marca câteva, căci ieri nu am reușit să termin. Mulțumesc pentru interes și pentru ajutor. Musichistory2009 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Musichistory2009 (discuție • contribuții). 29 martie 2013 00:42‎

Tech news: 2013-23[modificare | modificare sursă]

Wikipedia anului 1917[modificare | modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Rsocol. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Macreanu Iulian. 09 06 2013 10:10 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

user Iuliacirstea[modificare | modificare sursă]

buna ziua nu ma pricep de loc la wikipedia am avut contul sters si cum nu mai vreau sa gresesc mai bine intreb

in primul rand pot sa imi schimb userul din Iuliacirstea in Iulia Cirstea ?

pe urma ce ar trebui sa fac sa am si eu o pagina pe wikipedia sunt model si mai nou actrita si ma gandesc ca poate ma ajuta am multe linkuri de la revistele de moda de la agentii mei pe imdb si am vazut alte modele ca au cont si eu nu inteleg cum sa fac acest lucru

multumesc de ajutor iulia Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iuliacirstea (discuție • contribuții). 31 august 2014 19:59‎

Pentru redenumirea contului (având în vedere că aveți un cont global, folosit și la Wikipedia în limba engleză), trebuie să faceți o cerere în pagina meta:Steward requests/Username changes (vedeți instrucțiunile, partea referitoare la redenumiri globale). Dacă nu vă descurcați, pot să vă ajut eu cu scrierea cererii.
Referitor la scrierea unui articol despre dvs, la Wikipedia nu sunt recomandate autobiografiile. Cel mai bine este să așteptați ca un wikipedist cu experiență să constate că sunteți o persoană notabilă, despre care există suficiente surse de încredere, iar apoi să creeze un articol în conformitate cu Manualul de Stil, susținut cu referințe la astfel de surse.
La o căutare sumară, am găsit doar câteva posibile surse (Mediafax, Agerpres, Antena 1, Click, Ziarul de Iași, Playboy) și s-ar putea să fie cam puțin pentru a scrie un articol în Wikipedia. Să mai așteptăm să apară mai multe articole în presă, inclusiv critici de film referitoare la prestația ca actriță în filmul Kira Kiralina, iar apoi (dacă găsim surse suficiente), s-ar putea ca cineva să scrie un articol la Wikipedia.
Până atunci, puteți încerca să contribuiți la alte articole (fără legătură cu persoana dvs, pentru a nu intra într-un conflict de interese), urmând îndrumările din pagina Ajutor:Bun venit. Succes! Răzvan Socol mesaj 3 septembrie 2014 17:26 (EEST)

Stergere cont[modificare | modificare sursă]

Buna Seara, Ma asistati va rog in stergerea contului AlinMitan? Multumesc frumos AlinMitan (discuție) 5 septembrie 2014 21:28 (EEST)

Răzvan, utilizatorul dorește să facă uz de dreptul de a părăsi proiectul. Vezi această discuție. -- Victor Blacus (discuție) 5 septembrie 2014 23:23 (EEST)
Contul de utilizator nu poate fi șters, deoarece eventualele contribuții nu ar mai putea fi atribuite (vezi și How do I change my username/delete my account?). Ceea ce putem face dacă doriți să apelați la dreptul de a părăsi proiectul (care nu este același lucru cu ștergerea contului), ar fi:
  • ștergerea paginii de utilizator - nu e cazul, pagina AlinMitan nu a fost creată;
  • redenumirea utilizatorului, sub un nume de genul "Utilizator plecat nr.1" - având în vedere că aveți un cont global, redenumirea ar trebui solicitată în pagina meta:Steward requests/Username changes; totuși, având în vedere că la celelalte proiecte nu există contribuții și că acest cont nu va mai fi folosit niciodată, poate s-ar putea face o excepție, redenumind doar utilizatorul de la ro.wiki.
Ce s-ar mai putea face, dar nu se face în mod normal:
  • ștergerea paginii de discuție a utilizatorului
  • ștergerea eventualei redirectări care s-ar crea automat în urma redenumirii paginii de discuție a utilizatorului (dacă aceasta nu a fost ștersă în prealabil)
  • înlocuirea semnăturilor din paginile de discuție - din fericire, aici nu e vorba decât de pagina de discuții a utilizatorului și de pagina mea de discuție (în care a fost scrisă această cerere)
Dacă doriți într-adevăr apelarea la dreptul de a părăsi proiectul (nu doriți ștergerea contului), vă rog să confirmați dacă primele două puncte, enumerate mai sus, vă sunt suficiente. Răzvan Socol mesaj 9 septembrie 2014 18:54 (EEST)

Tech News: 2014-37[modificare | modificare sursă]

8 septembrie 2014 12:33 (EEST)

Tech News: 2014-38[modificare | modificare sursă]

15 septembrie 2014 11:34 (EEST)

Tech News: 2014-39[modificare | modificare sursă]

22 septembrie 2014 12:04 (EEST)

Tech News: 2014-40[modificare | modificare sursă]

29 septembrie 2014 12:44 (EEST)

Tech News: 2014-41[modificare | modificare sursă]

6 octombrie 2014 09:10 (EEST)

Tech News: 2014-42[modificare | modificare sursă]

13 octombrie 2014 11:53 (EEST)

Tech News: 2014-43[modificare | modificare sursă]

20 octombrie 2014 16:47 (EEST)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Warden ro01 a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 22 octombrie 2014 15:45 (EEST)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Dorin Dospinescu a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 24 octombrie 2014 19:15 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Rsocol. Aveți mesaje noi la Discuție_Utilizator:Strainu. Strainu (دسستي‎)  26 octombrie 2014 18:10 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Tech News: 2014-44[modificare | modificare sursă]

27 octombrie 2014 07:20 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Dorin Dospinescu/Arhiva1 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 31 octombrie 2014 00:15 (EET)

Modificare nume pagina - Telekom România[modificare | modificare sursă]

Buna Numele corect al paginii este Telekom Romania.

Ma poti ajuta cu aceasta modificare?

Mersi mult, Dora Tudor

Am efectuat redenumirea. Vezi Discuție:Telekom Romania Communications#Unire cu articolul nou-apărut pentru detalii. Răzvan Socol mesaj 3 noiembrie 2014 17:31 (EET)

Tech News: 2014-45[modificare | modificare sursă]

3 noiembrie 2014 19:28 (EET)

Tech News: 2014-46[modificare | modificare sursă]

10 noiembrie 2014 17:00 (EET)

Tech News: 2014-47[modificare | modificare sursă]

17 noiembrie 2014 20:28 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Adys16 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 22 noiembrie 2014 12:16 (EET)

Tech News: 2014-48[modificare | modificare sursă]

24 noiembrie 2014 21:31 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Zelialex a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 26 noiembrie 2014 15:06 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul 188.27.144.144 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 4 decembrie 2014 12:16 (EET)

Tech News: 2014-50[modificare | modificare sursă]

8 decembrie 2014 19:11 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Cappuccinnoh a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 9 decembrie 2014 23:16 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul BlizzardEnt a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 10 decembrie 2014 00:16 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Rsocol. Aveți mesaje noi la Discuție_Proiect:Monumente_istorice.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul 86.121.83.142 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 14 decembrie 2014 14:16 (EET)

Tech News: 2014-51[modificare | modificare sursă]

15 decembrie 2014 18:43 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Saturnian a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 17 decembrie 2014 03:46 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul 86.127.46.1 a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 20 decembrie 2014 21:16 (EET)

Ajutor[modificare | modificare sursă]

am o întrebare. Un utilizator anonim a modificat și a șters în mod repetat o parte importanta din articol discriminare apoi a fost blocat.Utilizatoru anonim va avea probleme cu poliția și legea penală? Utilizatorul anonim a sters o parte importanta din articolul discriminare din ro.wikipedia.org Este infractiune ce am facut utilizatorul anonim ? Poate vizitatorii in acele 2 ore cind o parte importanta din articolul discriminare era stearsa sa depuna plingere penala impotriva utilizatorului anonim ca din cauza utilizatorului anonim vizitatorii au fost bazati pe informatia incompleta de la discriminare si nu au stiut ce este discriminarea si tipurile de discriminare si din aceasta cauza vizitatorii au avut de suferit? mersi mult--Eugeniuu (discuție) 22 decembrie 2014 12:46 (EET)

Vedeți răspunsul din pagina Discuție_Utilizator:Andrei_Stroe#Ajutor mersi. Răzvan Socol mesaj 22 decembrie 2014 15:38 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Utilizator anti Victor Blacus a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 22 decembrie 2014 17:16 (EET)

Tech News: 2014-52[modificare | modificare sursă]

22 decembrie 2014 18:52 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Mgall a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 27 decembrie 2014 15:47 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Turbojet a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 29 decembrie 2014 15:47 (EET)

Tech News: 2015-01[modificare | modificare sursă]

29 decembrie 2014 18:51 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Dan Mihai Pitea a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 30 decembrie 2014 03:47 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Rsocol. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui AdiJapan.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Tech News: 2015-03[modificare | modificare sursă]

12 ianuarie 2015 18:47 (EET)

Tech News: 2015-04[modificare | modificare sursă]

19 ianuarie 2015 20:12 (EET)

Tech News: 2015-05[modificare | modificare sursă]

26 ianuarie 2015 18:08 (EET)

Tech News: 2015-06[modificare | modificare sursă]

2 februarie 2015 18:31 (EET)

Tech News: 2015-07[modificare | modificare sursă]

9 februarie 2015 18:26 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Peregrinusss0 a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 16 februarie 2015 15:45 (EET)

Tech News: 2015-08[modificare | modificare sursă]

16 februarie 2015 19:57 (EET)

Răspunsuri avertizări imagini[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Andrei Stroe a lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine.

au lăsat un răspuns la un mesaj de avertizare despre o imagine. Încărcarea imaginilor și drepturile de autor sunt subiecte sensibile. Este important ca toate neclaritățile cu privire la avertizări să fie lămurite pentru a evita apariția unor nemulțumiri ce pot fi evitate.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Strainubot (discuție) 18 februarie 2015 03:45 (EET)

Tech News: 2015-09[modificare | modificare sursă]

23 februarie 2015 18:28 (EET)

Cereri de deblocare[modificare | modificare sursă]

Utilizatorul Mprotect CCTV a cerut deblocarea.

Notă: Ați primit acest mesaj automat deoarece sunteți înscris(ă) pe lista de la pagina Utilizator:Andrebot/Abonați newsletter sysop. Pentru a vă dezabona, ștergeți-vă numele din acea listă.Puteți șterge acest mesaj după rezolvarea cererilor. Dacă o faceți înainte de rezolvarea cererilor, veți primi notificarea din nou până când cererea va fi rezolvată. –Andrebot (discuție) 26 februarie 2015 20:49 (EET)

Tech News: 2015-10[modificare | modificare sursă]

2 martie 2015 18:41 (EET)