Wikipedia:Curățenie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
În prezent, această pagină este inactivă și este păstrată doar ca referință istorică.

Pagina de curățenie este un loc unde pot fi listate articolele cu probleme (gramaticale, prost formatate, confuze, etc). Orice utilizator poate repara sau lista articole aici.

Curățenia veche: Categorie:Articole de curățat.


Dacă sunteți aici pentru că ați găsit o pagină care necesită atenția dumneavoastră, sunteți încurajați să fiți îndrăzneți și să editați singuri acea pagină, pentru a rezolva problema. Dacă, de exemplu, nu aveți suficiente cunoștințe despre un subiect relevant, puteți să apelați la atenția altor editori după cum urmează:

  1. Verificați Resursele pentru întreținere și colaborare, un tabel inserat pe partea dreaptă a acestei pagini, pentru a fi siguri că nu există o pagină mai potrivită pe care să listați articolul.
  2. Adăugați formatul articolelor sau paginilor de discuții ale acestora (țineți cont de faptul că formatul curățenie aplicat unui articol va face ca articolul să fie evitat de către cititori; adăugați-l articolelor doar dacă există un motiv). Pentru probleme generale, folosiți {{curățenie|februarie 2006}} sau doar {{curățenie}}
  3. Nu uitați să va semnați după ce ați listat articolul. Creați o secțiune nouă, dacă dumneavoastră sunteți primul care listează în acea zi.
  4. Explicați ce trebuie făcut, într-o manieră scurtă, dar specifică, pe pagina de discuții a articolului.

  1. Vă puteți semna cu ajutorul celor patru tilde ( ~~~~ )
  2. Amintiți-vă, deci că puteți categorisi un articol care are nevoie de curățenie în categoria Articole de curățat.

15 februarie 2006[modificare sursă]

14 februarie 2006[modificare sursă]