Discuție Utilizator:ValydinDD

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie ValydinDD) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 4 septembrie 2017 12:41 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Igor Crețu, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 15 octombrie 2017 03:25 (EEST)

Text copiat de la moldovenii.md. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2017 03:27 (EEST)

Conținutul infocasetelor[modificare sursă]

Găsiți conținutul afișat de infocasetă în itemul de Wikidata corespunzător articolului. Infocasetele care preiau date din Wikidata conțin la baza lor o mențiune „Modifică date / text” - un click pe „date” vă duce direct la itemul de Wikidata. —Andreidiscuție 16 ianuarie 2018 14:34 (EET)

Articolul dumneavoastră, Unionism (Moldova)[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Bună ziua, am observat că recent ați creat o nouă pagină, Unionism (Moldova). Mai întâi, vă mulțumesc pentru contribuție; Wikipedia se bazează exclusiv pe eforturile voluntarilor ca dumneavoastră. Din păcate, pagina pe care ați creat-o acoperă un subiect despre care deja avem o altă pagină - Unirea Republicii Moldova cu România. Din cauza duplicării, articolul dumneavoastră a fost propus pentru ştergere rapidă. Acesta nu este un comentariu care se referă la dumneavoastră personal și sperăm că veți continua să îmbunătățiți Wikipedia. Dacă subiectul articolului pe care l-ați creat vă interesează, atunci poate ați putea contribui la articolul Unirea Republicii Moldova cu România - ați putea să discutați noile informații la pagina de discuții a articolului.

Dacă sunteți de părere că articolul pe care l-ați creat ar trebui să rămână separat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. În plus dacă ați dori ca cineva să revizuiască articolul înainte de a fi publicat, pentru a nu fi propus rapid pentru ștergere, ați putea să treceți prin procesul de creare de articole sau să folosiți funcția de căutare pentru a găsi informații pe care le avem deja în enciclopedie. Nu vă descurajați. Wikipedia are nevoie de contribuțiile dumneavoastră. DieselEngineRO (discuție) 15 aprilie 2018 20:27 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Divizia Secuiască, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 17 septembrie 2018 14:43 (EEST)

■■■■ Avertisment final privitor la vandalism[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți mai primi pentru modificări distructive, precum cele de la pagina Categorie:Avioane fără pilot. Dacă vandalizați Wikipedia din nou, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Victor Blacus (discuție) 27 noiembrie 2018 19:40 (EET)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Protocoalele secrete dintre SRI și instituții, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! אלכסנדרו(discuție) 28 noiembrie 2018 18:30 (EET)

Informații din surse cu încredere îndoielnică, prezentate eronat (nicio instanță sau organ abilitat nu a decis că protocoalele sunt ilegale, pure speculații ale unor jurnaliști). Prea puțin context pentru a familiariza cititorul cu privire la subiect. אלכסנדרו(discuție) 28 noiembrie 2018 18:32 (EET)

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! אלכסנדרו(discuție) 28 noiembrie 2018 18:40 (EET)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia. Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți cutia cu nisip. Vă mulțumim! אלכסנדרו(discuție) 28 noiembrie 2018 23:09 (EET)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia. Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate. Dacă doriți să experimentați, folosiți cutia cu nisip. Vă mulțumim! אלכסנדרו(discuție) 28 noiembrie 2018 23:30 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Protocoalele secrete dintre SRI și instituții[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Protocoalele secrete dintre SRI și instituții, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Protocoalele secrete dintre SRI și instituții până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Silenzio (discuție) 29 noiembrie 2018 03:00 (EET)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Lăcătușerie, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 30 noiembrie 2018 00:39 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information red.svg Vă rugăm să nu mai adăugați informații fără să citați o sursă de încredere sau care conțin cercetare originală, cum ați făcut la pagina Egalitate socială. În acest fel încălcați politica Wikipedia privind verificabilitatea. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 2 decembrie 2018 14:50 (EET)

■■■■ Ultimul avertisment[modificare sursă]

Nu vă puteți baza la nesfârșit pe faptul că cineva va curăța articolele după Dvs. Atunci când creați un articol scurt (ciot), asigurați-vă că acesta corespunde criteriilor unui ciot bun. La următoarea pagină precum Douglas (companie), creată în plină ignoranță de manualul de stil, verificabilitate și alte lucruri esențiale pentru un articol, riscați să fiți blocat. //  Gikü  vorbe  fapte  5 decembrie 2018 10:18 (EET)

Temperatura camerei[modificare sursă]

👉 Wikipedia:Manual de stil אלכסנדרו(discuție) 5 decembrie 2018 19:02 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Aceasta este ultima avertizare! Puteți fi blocat fără nicio altă avertizare următoarea dată când veți adăuga informații fără a cita surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Istoria evreilor din Ungaria. Pafsanias (discuție) 6 decembrie 2018 23:50 (EET)

Redenumiri contestabile--Accipiter Q. Gentilis(D) 7 decembrie 2018 13:54 (EET)[modificare sursă]

Opriți-vă din redenumirile căilor ferate. Nu aveți consens. --Accipiter Q. Gentilis(D) 7 decembrie 2018 13:54 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Aceasta este ultima avertizare! Puteți fi blocat fără nicio altă avertizare următoarea dată când veți adăuga informații fără a cita surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Funcție analitică. Vă rog să luați în serios avertismentele anterioare și să renunțați la atitudinea de tip BAICAN XXX, care va atrage în mod inevitabil blocarea contului dumneavoastră. Pafsanias (discuție) 10 decembrie 2018 16:00 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 48 ore. Justificare: ignorarea avertismentelor; introducere de conținut neverificabil, traduceri automate și text în alte limbi.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  10 decembrie 2018 22:52 (EET)

Iradierea alimentelor[modificare sursă]

Stimate coleg, articolul se află pe pagina mea de articole în lucru și nu în spațiul public tocmai pentru că este... în lucru. Vă rog așadar să aveți nițică răbdare până termin eu ceea ce e de terminat, apoi vă invit la comentarii. Până atunci, vă invit să citiți și să corectați din articolele pe care le-am marcat {{Articol neverificat}} precum Deșeu radioactiv, Contaminare radioactivă, Metamictizare, care zac astfel de ceva timp.--Looz O. Mim (discuție) 15 decembrie 2018 12:27 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Sistemul MKfS de unități a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Nu există (încă) un consens în privința redenumirii. Victor Blacus (discuție) 15 decembrie 2018 14:47 (EET)

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Antitrinitarism, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 20 decembrie 2018 08:43 (EET)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Limba protoromână, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 24 decembrie 2018 13:46 (EET)

■■■■ Avertisment final privitor la vandalism[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți mai primi pentru modificări distructive, precum cele de la pagina Az aranyember (film din 1919). Dacă vandalizați Wikipedia din nou, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Redenumirea pentru a nu știu câta oară fără o minimă verificare și fără a obține consens. Donarius (discuție) 25 decembrie 2018 12:58 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Combinatului de Lianți și Azbociment Bicaz[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Combinatului de Lianți și Azbociment Bicaz, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Combinatului de Lianți și Azbociment Bicaz până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 decembrie 2018 18:41 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 7 zile. Justificare: Vandalism: creare arbitrară de pagini, redirecționări, categorisiri și redenumiri, în ciuda avertismentelor anterioare.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Pafsanias (discuție) 25 decembrie 2018 22:40 (EET)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți primi pentru crearea de pagini neadecvate la Wikipedia.
La următoarea astfel de pagină creată, ca Institutul de Istorie și Institutul de Arheologie și Istoria Artei, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. Pafsanias (discuție) 6 ianuarie 2019 13:42 (EET)

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, precum ați făcut la pagina Wikipedia:Pagini de șters/Combinatul de lianți și azbociment Bicaz, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Pafsanias (discuție) 6 ianuarie 2019 13:54 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 14 zile. Justificare: Vandalism insistent: introducere de informații false, creare de pagini noi, redenumiri și redirecționări arbitrare, încălcare a drepturilor de autor.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Pafsanias (discuție) 6 ianuarie 2019 17:56 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 6 luni. Justificare: Abuz de utilizare a conturilor multiple: clone folosite pentru ocolirea blocării. Confirmare prin checkuser la m:SRCU#Wikiobai@ro.wikipedia.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Pafsanias (discuție) 18 ianuarie 2019 14:44 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: nelimitat. Justificare: Abuz de utilizare a conturilor multiple: clonă a utilizatorului blocat BAICAN XXX folosită pentru ocolirea blocării (LTA și vandalism crosswiki). Confirmare prin checkuser la m:SRCU#Wikiobai@ro.wikipedia. --Pafsanias (discuție) 19 ianuarie 2019 22:51 (EET)