Discuție Utilizator:Coulibiac

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Coulibiac) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 3 septembrie 2019 14:11 (EEST)

Buna[modificare sursă]

Buna. Multumesc mult pentru ajutorul acordat la pagina În căutarea lui Nemo. Te rog mult mă poți ajuta pentru a nota pe pagina wiki Wall-e în limba româbă informația conform căreia cosmonautul Dumitru Prunariu a dublat vocea unui robot în filmul Wall-e. Conform comunicatului de presă https://m.cinemagia.ro/stiri/20-de-ani-de-magie-de-la-primul-film-disney-dublat-n-limba-romn-45661/ Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 46.97.168.56 (discuție • contribuții).

:Bună ziua! Mă bucur că v-am ajutat. Dacă doriți să adăugați o sursă la acel articol, puteți să vedeți pe pagina Ajutor:Note, unde vă sunt explicate formatele. Vă recomand de asemenea să aruncați o privire și asupra paginii Ajutor:Bun venit. Dacă mai aveți și alte nelămuriri, puteți întreba pe pagina Cafenea.--Coulibiac (parabole) 6 septembrie 2020 14:39 (EEST)

Buna ziua. Oricat as incerca sa adaug sursa comunucatului- Nyok si altii reverteaza sursele la nesfarsit. Incercati sa adaugati aceasta informatie cu sursa dvs. Multumesc foarte mult din nou.

A se vedea Ajutor:Note. Există un format carevtrebuie introdus, de aceea modificările dumneavoastră sunt șterse. Coulibiac (discuție) 6 septembrie 2020 15:54 (EEST)

Am încercat dar tot anulează modificarea. Imi puteti spune care este formatul? Sau da rsalizati dvs modificarea? Multumesc tare mult penyru tot. Efectiv este o informatoe oficiala nu stiu cum acyioneaza acest Nyok, Gikunetc este contrar politicii Wikipedia.

În limba română dublează: Cătălin Botezatu, Vika Jigulina și Edward Maya. Eroare la citare: Eticheta de închidere </ref> lipsește pentru eticheta <ref>". Având în vedere că sunteți nou, vă pot recomanda să vă creați un cont pentru a putea accesa pagina de teste și unde puteți exersa formatele și altele, a se vedea pagina Ajutor:Cum mă înregistrez. Coulibiac (discuție) 6 septembrie 2020 17:12 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Reinhard Heydrich, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2019 22:55 (EEST)

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei, așa cum ați făcut la pagina Discuție Utilizator:Zoe Burghezul, fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți pagina personală de teste dacă doriți să experimentați. Vă mulțumim! Nu modificați mesajele altora pe paginile de discuții. Victor Blacus (discuție) 6 octombrie 2019 22:58 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Paul Gusty, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 7 noiembrie 2019 13:17 (EET)

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, precum ați făcut la pagina Florin Cioabă, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Nyook 24 martie 2020 15:58 (EET)

■■■■■ Blocare[modificare sursă]

Stop hand.svg

S-a propus blocarea accesului dvs. la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât, în ciuda avertizărilor, ați continuat să faceți modificări necorespunzătoare. Dacă vă schimbați atitudinea și doriți să contribuiți în mod constructiv, puteți reveni după expirarea blocării.--Nyook 1 aprilie 2020 13:03 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Vandalism.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 1 aprilie 2020 13:06 (EEST)

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, precum ați făcut la pagina Academia Română, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. --NGC 54 (discuție | contribuții) 3 aprilie 2020 13:09 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 48 de ore. Justificare: Vandalism.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 3 aprilie 2020 13:10 (EEST)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la Idiotul. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți pagina personală de teste. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Kunok Kipcsak (discuție) 2 mai 2020 00:17 (EEST)

Obscenități[modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă rugăm să nu mai adăugați obscenități pe paginile Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Discuție Utilizator:Kunok Kipcsak. Limbajul vulgar reprezintă o jignire la adresa contribuitorilor și vizitatorilor acestui site. Astfel de acțiuni sunt o formă de vandalism și, dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Kunok Kipcsak (discuție) 2 mai 2020 00:24 (EEST)

■■■■ Avertisment final privitor la ștergeri[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți mai primi pentru modificări distructive.
Următoarea dată când veți mai șterge conținutul unei pagini sau un format de pe paginile Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Wikipedia:Cafenea, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Kunok Kipcsak (discuție) 2 mai 2020 00:26 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 1 săptămână. Justificare: Abuz utilizare conturi multiple (Sock puppetry): Per m:Special:Diff/20034174.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --NGC 54 (discuție | contribuții) 2 mai 2020 12:27 (EEST)

Acum putem fi prieteni? Zoe Burghezul (discuție) 15 mai 2020 17:33 (EEST)

Curățarea vandalismului[modificare sursă]

Information icon Bună ziua, vă mulțumesc pentru eliminarea vandalismului din Dorian Popa. Vă sunt recunoscător, dar țin totuși să vă atrag atenția că nu ați reușit să restaurați în întregime articolul la starea lui dinaintea vandalizării. Cea mai bună modalitate de a trata vandalismul este de a verifica istoricul paginii și de a determina cum arăta el înainte de a fi vandalizat. Apoi, puteți restaura întregul articol, sau partea relevantă a lui, la o versiune anterioară adecvată. Dacă doar ștergeți vandalismul vizibil, atunci orice conținut șters sau modificat de vandal se va pierde. Vă mulțumesc încă o dată și vă stau la dispoziție dacă doriți alte lămuriri. Pafsanias (discuție) 15 mai 2020 23:21 (EEST)

Am înțeles. Vă mulțumesc pentru clarificare. Coulibiac (discuție) 15 mai 2020 23:28 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: o lună. Justificare: Abuz utilizare conturi multiple (Sock puppetry).
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 17 mai 2020 09:43 (EEST)

Despre notabilitate[modificare sursă]

Ați afirmat că un pictor cu articol în 27 de limbi nu ar fi notabil. Interesant. Pe ce vă bazați? --Donarius (discuție) 13 octombrie 2020 07:43 (EEST)

@Donarius: Dacă vă referiți la Konstantin Korovin, probleme în articol au fost introduse imediat după ce a fost creat. Acum scot etichetă (prima dată nu avea surse introduse, și de aceea).--Coulibiac (parabole) 13 octombrie 2020 (EEST)
La această versiune introdusesem.--Coulibiac (parabole) 13 octombrie 2020 08:03 (EEST)

Advertisment[modificare sursă]

Ce înseamnă acest cuvânt în limba română? --Pafsanias (discuție) 22 octombrie 2020 11:42 (EEST)

@Pafsanias: Este numele unei societăți de investiții financiare bazate în România. Puteți vedea și Prime Transaction, articolul conceput de către utilizatorul avertizat, cu link-uri care redirecționează către site-ul firmei.--Coulibiac (vorbărie) 22 octombrie 2020 12:13 (EEST)
Prime Transaction, tradus în română, ar însemna tranzacție primară.--Coulibiac (vorbărie) 22 octombrie 2020 12:16 (EEST)
Și „advertisment”...? --Pafsanias (discuție) 22 octombrie 2020 12:18 (EEST)
La contul public mă refeream. Coulibiac (discuție) 22 octombrie 2020 12:19 (EEST)
@Pafsanias: Scuzele mele, nu am fost concis când v-am explicat. Utilizatorul Transaction adăuga numai link-uri către site-ul firmei, și nu știam prin ce format se avertiza în legătură cu promovarea.--vorbărie (vorbărie) 22 octombrie 2020 12:27 (EEST)
Poate că am fost eu prea concis... Mă refeream la cuvântul „advertisment”, pe care îl folosiți frecvent, deși nu există în limba română: [1], [2], [3]. Nu de alta, dar se molipsesc și alții: [4]! --Pafsanias (discuție) 22 octombrie 2020 12:49 (EEST)
Abia acum am observat... Greșeala mea. Uneori mai introduc greșit litere... Îmi pare rău.--Coulibiac (vorbărie) 22 octombrie 2020 13:05 (EEST)