Sari la conținut

Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Je sais” (ro: „Eu știu”) este un cântec al interpretei franceze Shy'm. Produs de K-Maro, acesta a fost inclus pe cel de-al treilea material discografic de studio al artistei, Prendre l'air, servind totodată drept primul extras pe single al albumului.

Înregistrarea beneficiază de un videoclip filmat în Los Angeles, California (S.U.A.) și o surprinde pe solistă într-un deșert. Scurtmetrajul a fost aclamat de mass-media francofonă pentru coregrafiile afișate, fiind notate totodată și o serie de asemănări cu stilul Rihannei. Cântecul în sine a fost și el felicitat de critica de specialitate, majoritatea notând schimbarea stilului muzical și încercarea artistei de a-și extinde audiența. „Je sais” a fost interpretat de Shy'm cu numeroase ocazii, notabilă fiind prezentarea de la gala premiilor NRJ Music Awards, unde piesa a primit și o nominalizare la categoria „Cântecul francofon al anului”. De asemenea, „Je sais” a fost cel de-al zecelea cel mai difuzat videoclip în Franța pe parcursul anului 2010.

Compoziția s-a dovedit a fi un succes în țara natală a solistei, ocupând locul trei în ierarhia celor mai bine comercializate descărcări digitale, devenind cel mai mare succes al acesteia în ierarhia digitală. Mai mult, s-a bucurat de succes și în cadrul listelor de difuzări, ocupând treapta cu numărul unsprezece în clasamentul posturilor de radio. „Je sais” a activat și în Elveția sau Valonia, în ambele teritorii devenind cel mai mare succes al albumului Prendre l'air.

Știați că?
Știați că?
Știri
Știri
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
22 iunie:
Diego Maradona

Alte aniversări: 21 iunie22 iunie23 iunie

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.