Discuție Utilizator:Strainu/Arhiva 5

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Arhiva 1 | Arhiva 2 | Arhiva 3 | Arhiva 4 | Arhiva 5 | Arhiva 6 | Arhiva 7 | Arhiva 8 | Arhiva 9 | Arhiva 10

Arhiva 5
4 noiembrie 2009 - 25 iulie 2010

Modificare paginilor de discuție[modificare sursă]

Military dog barking.JPG

Dacă mai schimbi pagina mea de discuții, te dau pe mâna câinilor sălbatici. --Redfox (discuție) 4 noiembrie 2009 19:00 (EET)

Puteți să mă blocați și pe o sută de ani, și să se prabușească proiectul Wikipedia în limba română căci aici articolele de calitate sunt doar la pagina Cafenea, Reclamații și paginile de discuții ale utilizatorilor.--Redfox (discuție) 4 noiembrie 2009 19:31 (EET)

Ați protejat un utilizator (Simplex) care ocazional a făcut niște modificări la niște formate, deci să crăpați de ciudă de incapacitatea de a gestiona un proiect, de a soluționa conflicte. Să se prăbușească acest proiect blestemat și să vă atace cât mai mulți vandali, fincă sunteți un om foarte orgolios și asta vă va aduce pagube. --Redfox (discuție) 4 noiembrie 2009 19:36 (EET)

Și să mă includeți în lista neagră a wikipediei românești, și eu regret că am pierdut un an și trei luni pe acest proiect unde munca mea nici nu a fost apreciată, numai câte elemente grafice (proprii am încărcat pe acest site) și nici macar un mulțumesc nu am auzit doar numai acei care vă sunt "devotați" acordați premii la dreapta și stânga. Sunt așa de enervat acum încât destruge totul ce am lucrat aici, dar e imposibil căci deja materialul se află în proprietatea Wikipedia. Să aveți cât mai puțini contribuitori și să vă facă mare bătaie de cap în fiecare zi vandalii de pe Wikipedia. --Redfox (discuție) 4 noiembrie 2009 19:42 (EET)

Format:Caractere[modificare sursă]

E drept ceace afirmați cu privire la

  • sa nu inducem in eroare si sa respectam si oamenii care vor sa vada diacriticele corecte
  • dar dece nu faceti un robot care le-ar transforma direct pe cele incorecte - --Pax- 21 noiembrie 2009 08:28 (EET)
Mulțumesc mai am o rugäminte cum afli maiul unui utilizator---Pax- 21 noiembrie 2009 15:43 (EET)
Incă o dată vă mulțumesc - văd din păcate că unii se ceartă mai mult la cafenea, în loc să se preocupe de scriere de articole--Pax- 21 noiembrie 2009 17:39 (EET)

Crăciun fericit![modificare sursă]

Guido Reni 003.jpg


Dragul meu Strainu!

Cu ocazia sfintei sărbătoriri a nașterii Mântuitorului Isus Cristos, te rog să primești împreună cu cei dragi cele mai calde urări tradiționale de

Crăciun Fericit !

Zoltán

Sărbători Fericite![modificare sursă]

Sărbătorile de iarnă sunt magice și leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei apropiați și fie ca noul an să vă aducă numai zile albe și frumoase ca și zăpada de pe brazi. La mulți ani!


P.S: Sărbători fericite! Ervin
Bolas navideñas.jpg
12242008 ChristmasEve00028.JPG
Sărbători fericite!

Fie ca toate visele pe care le făurești în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimă, iar în casă, fericire și belșug.

Sărbători frumoase! Lucian C.
Windbuchencom.jpg
Christmas tree 2008 (1).JPG
Nașterea Domnului să facă minuni și acum prin împlinirea tuturor dorințelor, luminarea drumului numit „viață” și îmbunarea sufletului.
Sărbători fericite și un An Nou îmbelșugat! Coco
Juletræslys.jpg

Sărbători fericite![modificare sursă]

Acum, când colindele, toate născute sub zăpezi, aduc cu ele mireasma de Iisus născut în iesle, simțim și noi tot mai tare atmosfera de Sărbătoare ce se apropie. Deschideți ușa și lăsați spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățișarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An 2010! La mulți ani!
CandleChristmas.JPG
Sărbători fericite! Daniel Mesaj 24 decembrie 2009

Sărbători fericite[modificare sursă]

Jeeny-xmas tree.png

Crăciun Fericit!

„Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului să vă lumineze aceste sărbători, aducandu-vă bucurie, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm, să iubim și să ne amintim că nu suntem niciodată singuri!”

Sărbători fericite!

QabY
Xmas-jeeny-tree.png
Crăciun Fericit!

Discuție Utilizator:Ervin C.[modificare sursă]

Fă ceva te roggggg!! Nu mă mai lasă! --ErvindiscuțieRomânia 31 decembrie 2009 18:49 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui AdiJapan.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 3 ianuarie 2010 23:39 (EET)

Grup Wikipediști[modificare sursă]

Salutare și La Mulți Ani ! Scuze dacă deschid un subiect devenit plictisitor, dar trebuie să o fac. Sebi spunea că știi tu unde este pagina de discuții a grupului care vroia să pornească asociația Wikipediștilor. Ne poți ajuta puțin? Te rog aruncă o privire la Discuție_Utilizator:Minisarm#Întrebare despre wikimedia România. Avem nevoie de un grup de lucru prima dată, și de abia apoi de o asociație, care să fie un instrument de lucru al acestui grup. Fără o comunitate care știe ce vrea și cum poate folosi asocierea, degeaba avem asociație. Mersi —  Ark25  (discuție) 4 ianuarie 2010 20:39 (EET)

Discuție Format:Wikționar[modificare sursă]

I wrote in my dumb romanian a message for the romanian community in the Discuție Format:Wikționar because I think the Format (template) links bad. I hope you or someone else could read it and try to understand why interwiki links goes always to lower case in the wiktionary, also when it's wrong. Bye --Luckyz (discuție) 5 ianuarie 2010 18:27 (EET)

Tastatura romaneasca[modificare sursă]

Ceea ce am creat acolo este exact ce am eu la tastatura, cand sunt pe limba romana. Driveul este de pe CD-ul de XP. --Alex:D 7 ianuarie 2010 02:33 (EET)

Locomotive românești[modificare sursă]

Uite că a trecut atîta vreme și nu ți-am confirmat că am primit la OTRS mesajul de la Cătălin Pavel. Am crezut că îți ajunge să știi că a fost primit, dar bănuiesc că mai ai nevoie și de numărul de înregistrare: 2009122610017421. — AdiJapan 10 ianuarie 2010 10:46 (EET)

Good evening!!![modificare sursă]

I ask from you the help!!! Good evening!!! I search and do not know already to whom to address. Who can help? I have placed clause about the known sculptor, but with bad translation on Romanian. I do not know Romanian. Clause was removed with 2 times. Asked the help from many managers, but the help has not found. I have seen full ignorance. I address to you, it is possible you one of those who can to me the help. I should be translated the text about the sculptor Nikolai Shmatko, from English or Russian. These are my clauses. I the author. Please, promote!!! --Rerter (discuție) 11 ianuarie 2010 20:47 (EET)

Warcraft II[modificare sursă]

Citește pasajul acesta și zi-mi dacă nu e o traducere automată (engleză amestecată cu română): Blizzard a lansat Warcraft II: Tides of Darkness pentru Microsoft Windows, combinat cu expansiunea sa, în 1999, sub numele de Warcraft II: Battle.net Edition. Changes made for this release included multiplayer support via Blizzard's online gaming service, Battle.net . Schimbările făcute pentru această versiune a inclus suport multiplayer, prin intermediul serviciului Blizzard jocuri online, Battle.net. There is also a sequel to this, Warcraft III: Reign of Chaos , released in July 2002. Există, de asemenea, o continuare a acestui fapt, Warcraft III: Reign of Chaos, lansat în iulie 2002. The game has a linear single-player campaign for each side, and a multiplayer option via a LAN or the Internet , using existing or user-created maps. Jocul are un liniar campanie single-player pentru fiecare parte, precum și o opțiune de multiplayer, printr-un LAN sau Internet, prin utilizarea resurselor existente sau create de utilizator hărți. According to the README.TXT file included alongside the Warcraft II demo version, the graphics are pre-rendered 3D models . Conform dosarului README.txt incluse în paralel cu versiunea demo Warcraft II, grafica sunt pre-prestate de modele 3D.Ionutzmovie discută 28 ianuarie 2010 00:18 (EET)

Acum ciotul arată bine. Poate în următoarele zile o să-l dezvolt.— Ionutzmovie discută 28 ianuarie 2010 00:30 (EET)
Fraza intră în pielea orcilor sau a oamenilor într-o lumea medievală fantastică, plină de săbii și mister nu mi se pare o propoziție enciclopedică.— Ionutzmovie discută 28 ianuarie 2010 00:35 (EET)

bună ziua[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru sfaturi. E drept ca m-am pripit puțin cu articolele mele, dar sunt un fan Wikipedia si m-am bucurat că îmi pot aduce contribuția la dezvoltarea ei. De acum încolo promit sa fiu atentă la diacritice și la format. Sunt pasionată de istorie, cu toate că sunt medic. o zi bună(Ofelia29 (discuție) 3 februarie 2010 10:05 (EET))

Mulțumesc[modificare sursă]

Salut, îți mulțumesc pentru ajutor, eu sper că conflictul dintre noi a luat sfârșit, și acum putem să colaborăm mai des. Numai bine. --Redfox hq (discuție) 8 februarie 2010 15:44 (EET)

Arhivă Cafenea[modificare sursă]

Salut ! Am senzația că ceva nu este în regulă cu arhiva din ianuarie: Wikipedia:Cafenea/Arhivă/2010/ianuarie. Are multe spații la început de rânduri. —  Ark25  (discuție) 9 februarie 2010 15:02 (EET)

De ce te grăbești, Andrei? Eu făceam arhivarea în fiecare lună pe 14 și niciodată — de când m-am apucat — nu am ieșit din graficul ăsta. Acum de ce te-ai grăbit să arhivezi toate discuțiile din ianuarie? //  GikÜ  vorbe  fapte  / marți, 9 februarie 2010, 16:12 (EET)
Atunci o să fac arhivarea de două ori pe lună. Cred că va fi mai bine. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marți, 9 februarie 2010, 16:35 (EET)
Deci bug proaspăt, bine că s-a rezolvat. Apropo de scripturi, cum face Wikipedia despărțirea cuvintelor în silabe? Am observat că atunci când un cuvânt nu încape la sfârșit de rând, este despărțit inteligent în silabe. Presupun că artificiul se realizează la client, deci e un javascript care conține o bază de date cu toate cuvintele românești? Iese cam imens —  Ark25  (discuție) 10 februarie 2010 20:15 (EET)

Re:Wikimedia Espana[modificare sursă]

Pardon, je suis desolé. Merci beaucoup. Ça a été change dejà par Morza. Je voulais dire română mais j'ai utilisé un mesage que j'avait écrit avant et que j'avait laissé a wikipedia en esperanto. J'ai oublié changer la langue. Mes salutations. --Millars (discuție) 10 februarie 2010 23:13 (EET)

Fotografii fotbaliști[modificare sursă]

Fotografiile fotbaliștilor rapidiști pe care le-ai încărcat sunt în domeniul public sau sunt sub drepturi de autor? Ar trebui să le ștergi.— Ionutzmovie discută 14 februarie 2010 16:22 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 15 februarie 2010 15:27 (EET)

Întâlnire, 27 martie 2010[modificare sursă]

Salut. În întâlnirea ce se prefigurează la finalul lui martie aș dori să finalizăm procedura de înființare a Asociației Wikimedia România. În acest sens m-aș bucura să-ți exprimi punctele de vedere cât privește subiectele discutate la Wikipedia:Întâlniri/București5. Toate bune. --Rebel 23 februarie 2010 09:42 (EET)

Efecte IE8[modificare sursă]

Nu este vorba de o mutare fizică, ci de una virtuală. Un efect aproape similar celui creat de tasta End. Ca să dau un exemplu plastic: în cazul în care caseta are mai mult text decât spațiu și se întinde în jos creând o bară în partea dreaptă, să zicem că scrii un text undeva la mijlocul casetei. Când dai să zicem un paste, automat linia pe care ai creat-o devine linia de jos din casetă (cursorul se mută cu tot cu text în linia de jos din casetă), nu din pagină, ci din casetă. Același lucru nu mi s-a întâmplat nici la IE6 și nici la Firefox. După câteva situații din astea, îți vine să închizi naibii Wikipedia (în alte locuri nu mi s-a întâmplat) și să te apuci de împins vagoane, că e mai distractiv. --Cezarika1 24 februarie 2010 06:44 (EET)

Nici răbdare nu mai am să dau salvare și să aștept 2 minute să se salveze. Te rog, ajută-mă. Tu m-ai pus să încerc porcăria asta de IE8 și îmi mănâncă toate resursele. Este sub 80%, dar abia merge. --Cezarika1 24 februarie 2010 09:57 (EET)
Dar o optimizare a memoriei la lucrul cu Firefoxul nu se poate? --Cezarika1 24 februarie 2010 10:32 (EET)
În Firefox nu am observat existența vreunei erori de lucru pe paginile Wikipedia. Are destule probleme și el, dar pare mai potrivit decât IE8. Nu-mi dau seama de unde vine acea eroare în IE8. --Cezarika1 24 februarie 2010 11:34 (EET)
Eu lucrez momentan în Firefox și mă interesează să-mi spui cum sunt diacriticile pe care le scriu. Și încă ceva, mai există și imagini cu denumiri care conțin diacritice și care nu pot fi redenumite sau uploadate cu alte denumiri. --Cezarika1 27 februarie 2010 15:13 (EET)
Nu știu dacă e la temă, dar aș dori să menționez că IE8 nu este un browser rău, dar are și el anumite cerințe față de sistem spre exemplu el a fost proiectat să ruleze mai bine pe un PC proiectat să suporte Windows Vista sau Windows 7, în plus depinde și dacă SO are toate actualizările recente, chestia aia cu saritura cursorului pe care o relatează Cezar se intâmplă și la mine, ba mai mult ca atât după ce întroduc formate din trusa de unelte nu mai pot scrie nimic și doar apăs salvează pagina. Totul după părerea mea este concurența de piață, Microsoft este o gigant mare care își impune tehnologiile sale vrem noi sau nu, dar rămănem cu soluția acceptăm sau refuzăm. Personal aș recomanda Firefox pentru editările pe Wikipedia, deoarece ambele sunt pe bază de soft liber.

Apropo tot pentru Cezar, țin minte că spuneai că ai un PC slab, scuze că sunt prea direct dar sistemele vechi dau mari bătăi de cap, mă refer și la hard și la soft, din motivul că dobândești nu prea mare randament din ele, adică îi ceri ceea ce el nu-ți poate da, de accea revizuiește opțiunea de a procura un PC nou conform posibilităților tale, îți va schimba într-un fel și dispoziția de lucru. Evident asta e părerea mea și poți să nu atragi mare atenție, decizia este a ta. Încă odată scuze dacă am spus ceva nepotrivit. Succese și numai bine. --Redfox hq (discuție) 27 februarie 2010 15:44 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Rebel.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gutza.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Mulțumesc mult![modificare sursă]

Mulțumesc pentru lămurire! Sper să reușesc!

O zi bună!--Ioana 03051988 (discuție) 28 martie 2010 14:16 (EEST)


Ostereier 11.JPG
Paște fericit!

Fie ca această sărbătoare să-ți aducă bucurie și căldură în suflet ție și familiei tale

Hristos a înviat!

Zoltán
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Firilacroco.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Rugaminte[modificare sursă]

Dragă Strainu, te rog să arunci o privire asupra activității utilizatorului Utilizator:Mihai Andrei in ce priveste conflictul de editare la articolul Lista catedralelor din România, si eventual sa iei masurile pe care le crezi de cuviință. El a propus blocarea contului meu, in conditiile in care el insusi este cel care modifica in ultima vreme articolul fara sa ia in seama absolut nimic din ce se discuta, si fara sa aduca motivatii clare la mnodificarile sale, asa cum am facut eu. Multumesc si sper sa ma poti ajuta. Consider ca e un caz clasic de abuz al unui utiliyator experimentat asupra unuia mai putin experimentat --Madalin Focsa

Dintre toți cei pe care i-a agasat Madalin Focsa, te-ai gasit să mă avertizezi, iar aceasta după toate aparențele fără să fi urmărit discuția din pagina de discuții a articolului respectiv. Te-ai fi convins că utilizatorul respectiv, cu numeroase avertismente în pagina sa de discuții (nu din partea mea), nu respectă regulile pentru liste. Așadar, înainte de a avertiza un administrator al acestui proiect, cred că ar fi bine să te informezi cu privire la reguli. Cred că o privire la lista listelor te-ar convinge. Numai bine, --Mihai Andrei (discuție) 22 aprilie 2010 20:26 (EEST)
În altă ordine de idei, cred că ai dreptate că locul articolului ar fi la listă de catedrale din România. Salut, --Mihai Andrei (discuție) 22 aprilie 2010 20:32 (EEST)

Despre absurditățile de la Sfat[modificare sursă]

Salut,

Acum că ne-am liniștit cu sondajul și toate celelalte vreau să-ți spun câteva lucruri care nu-și aveau nici locul și nici timpul în discuția de la Sfat (am fost nevoit să dau câteva răspunsuri punctuale și acolo pentru cei care mai urmăreau discuția, însă nu mi-am putut exprima amărăciunea cum trebuie).

La un moment dat în cursul discuției te-ai simțit neputincios, frustrat și exasperat. Știu cum se simte, am trecut cel puțin o dată prin aceleași stări chiar în discuțiile de la Wikipedia. Este un sentiment absolut îngrozitor, îți vine să-i suni la telefon pe cei care ți-l cauzează doar ca să-i înjuri și să te răcorești. Atunci când am trecut eu prin faza asta am avut norocul ca persoana care mi se opunea să fie una în care aveam absolută încredere în privința proiectului (AdiJapan), așa că am reușit să-mi vărs frustrarea în mod rațional (în loc să-l înjur, i-am descris ce simt; te ușurezi psihic aproape la fel de mult, dar fără regretele asociate alternativei; totuși trebuie să ai tare multă încredere în partenerii de discuție ca să alegi direcția asta).

N-am să te cert pentru prostiile pe care le-ai îndrugat în discuția de la Sfat, fiindcă sper că-ți dai și singur seama ce gugumănii ai spus. Aș vrea totuși să te rog ca dacă ți se mai întâmplă să te enervezi în același fel să încerci mai întâi să ai o discuție interactivă (poate la telefon?) înainte de a începe să scrii. Eu știu cum te-ai simțit tu atunci când te-ai apucat să scrii prostii, dar tu nu știi cum este ca paginile de discuție să fie înțesate cu atacuri la adresa ta -- crede-mă pe cuvânt, e la fel de neplăcut, dar are în plus și efecte pe termen lung: ție îți trec nervii după finalizarea discuției, dar chestiile pe care le-ai scris despre mine rămân scrise pentru posteritate. WP:BC e tot ce avem. --Gutza DD+ 5 mai 2010 00:17 (EEST)

Probă[modificare sursă]

Nu se blochează browserul, iar timpul de descărcare al paginii este de maxim 10 secunde. --Cezarika1 6 mai 2010 10:13 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gutza.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Cod robot[modificare sursă]

Nu cred că apuc să fac ceva în seara asta, eventual niște research mai încolo. --Gutza DD+ 21 mai 2010 23:27 (EEST)

Scuze, cu foarte mare întârziere[modificare sursă]

Salut ! Îmi cer mii de scuze, abia acum am observat întrebările suplimentare de la nominalizarea mea. Te asigur că nu am încercat atunci să mă fofilez, am avut mai puțin timp de Wikipedia în perioada aceea, și pur și simplu nu am observat întrebările. Era bine dacă mă atenționai pe pagina mea de discuție. A trecut mult timp de atunci, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Scuze încă odată. —  Ark25  (discuție) 25 mai 2010 00:10 (EEST)

sic[modificare sursă]

Nu știu dacă ai urmărit discuția asta pînă la sfîrșit: Discuție Utilizator:Gutza#sic. Ideea este că toți roboții care se ocupă cu înlocuiri de text ar trebui să lase neschimbate bucățile marcate cu Format:Sic. Este cazul și pentru corectarea diacriticelor, pe lîngă excepția textelor marcate ca fiind în limba turcă.

În altă ordine de idei, vreau să te felicit că te ocupi de tranziție. — AdiJapan 27 mai 2010 04:55 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gutza.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Traducerile de la translatewiki.net[modificare sursă]

Scuze că revin, dar nu am la cine apela. Spre uimirea mea, traducerile pe care le-am efectuat începând acum o săptămână de la translatewiki.net nu apar încă pe paginile noastre. Altădată, nu dura mai mult de o zi, două, dar acum s-a întâmplat ceva. Oare ce?Sebimesaj 27 mai 2010 17:07 (EEST)

Am primit răspunsul ăsta :( Ce trebuie făcut?Sebimesaj 27 mai 2010 20:28 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Tagging[modificare sursă]

Vezi că am schimbat marcajul de limbă aici, te rog nu face compromisuri în conținut pentru tranziție -- tranziția trece (prin definiție), conținutul rămâne. Dacă ai nevoie de ajutor pentru tagging hai să căutăm o soluție, dar este păcat să facem compromisuri inutile. --Gutza DD+ 29 mai 2010 23:05 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 2 iunie 2010 13:28 (EEST)

Titluri[modificare sursă]

Nu numai la titlul acesta, ci la toate. Așa apare articolul în limba germană, am lăsat liniuța așa cum era ea. Crezi că e mai bine să le modific la toate cu liniuță scurtă (semnul intrebarii). --Cezarika1 4 iunie 2010 12:08 (EEST)

Te hotărăști și rulezi un robot în toate articolele, nu numai referitoare la căi ferate, ci și la companiile de căi ferate sau alte articole conexe. Manual, merge greu. --Cezarika1 4 iunie 2010 12:35 (EEST)

Opinie[modificare sursă]

Luându-mă după exemplul cuiva (nu mai știu dacă era al lui Razvanus sau nu) m-am apucat și am creat categorii cu căi ferate din județele României, pe care le-am integrat în Categorie:Căi ferate din România. Mă gândesc acum că nu se va reuși popularea acestor categorii decât cu 1-2 căi ferate (cu excepția județelor unde căile ferate sunt mai dezvoltate de genul Timiș, Caraș-Severin, Suceava etc.). În acest sens, nu crezi că e mai bine ca să lăsăm toate căile ferate la Categorie:Căi ferate din România și să ștergem categoriile pe județe (apropo, nu știu cine a făcut modelul ca județ să fie scris cu J mare, în loc de j mic)? Mi se pare destul de greoaie navigarea între categoriile pe județe. Ce spui? --Cezarika1 5 iunie 2010 07:41 (EEST)

Robotul[modificare sursă]

Se pare că a uitat să treacă și pe la Priștina (a trecut binișor de litera „p”). Să mai fi ratat și alte articole?Sebimesaj 6 iunie 2010 17:22 (EEST)

Aceeași situație și cu Nicolae Ceaușescu.Sebimesaj 7 iunie 2010 19:55 (EEST)
Și Educație mediatică :-( Sebimesaj 7 iunie 2010 23:08 (EEST)
Asa cum am detaliat la Discuție Wikipedia:Corectarea diacriticelor, mai sunt cateva pagini cu astfel de probleme (in particular, Brasov si Constanta). Se poate totusi identifica motivul pt care au fost sarite articole? Putem ajuta si noi cumva? :-) -- Jokes Free4Me (discuție) 22 iunie 2010 19:22 (EEST)

Ajutor[modificare sursă]

Poți să te uiți la Wikipedia:Cafenea#Iar fonturi? Eu nu înțeleg ce se întîmplă. Conversia virgulelor în sedile ar trebui să funcționeze peste tot, nu? — AdiJapan 7 iunie 2010 12:53 (EEST)

De azi încoace văd că ai un defect în semnătură, lipsește o paranteză pătrată.
Vezi că Alex F se plînge la Cafenea de o viteză redusă a accesului cînd activează gadgetul „Diacritice vechi”. — AdiJapan 8 iunie 2010 16:16 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Carismagic.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ark25.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Carismagic.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Diacritice[modificare sursă]

Vă salut,

După ce m-am consultat cu specialistul în calculatoare de la instituția unde lucrez, respectivul m-a lămurit că motivul scăderii vitezei de lucru a calculatorului provine de la seria de conferințe pe care o redactez și care i-a umplut bietului meu calculator burta pană la refuz. După coborârea majorității materialului pe CD viteza de lucru a crescut simțitor. Vă mulțumesc că v-ați interesat și vă doresc o zi bună, --Alex F. (discuție) 13 iunie 2010 01:27 (EEST)

Tot diacritice

În ultimul timp gadgetul nu transformă literele ș ț cu virgulă, din care cauză a trebuit să corectez ulterior categoria:Orașe din Louisiana, exemplu articolul Eros, Louisiana--P- 7-discuție 21 iunie 2010 12:33 (EEST)

Noua interfață[modificare sursă]

Văd că au început pregătirile. Am încercat să traduc mesajele ce par în susul paginii, dar nu am reușit. Pare că trebuie urmați mai mulți pași, dar nu prea înțeleg cum și ce. Te-ai putea interesa, astfel încât trecerea la noua interfață să se facă fără probleme?Sebimesaj 22 iunie 2010 01:02 (EEST)

„Wikipedia is getting a new look | Help us find bugs and complete user interface translations”. Nu îți apare nimic, deasupra notiței asupra articolelor săptămânii? Folosesc skinul monobook.Sebimesaj 22 iunie 2010 11:11 (EEST)
Da, Daniel a tradus anul trecut interfața la translatewiki.net, dar sunt încă destule texte netraduse. În orice caz, detalii găsești aici: meta:2010 Wikimedia design and feature change. Ideea este că la noi e cam haotic totul, trebuia să existe o persoană care să coordoneze totul, să ofere feedback celor de la meta pe baza impresiilor utilizatorilor locali ș.a.m.d.Sebimesaj 22 iunie 2010 11:25 (EEST)
Că tot ai trecut la vector, ție cum și se afișează MediaWiki:Sharedupload-desc-here? Ultima dată când am folosit noua interfață lucruri nu stăteau tocmai bine, în sensul că nu se afișa logoul din dreapta sus al Commons (sper că îți dai seama despre ce spun).
Nici funcția de căutare nu este la fel de precisă. De exemplu, folosind monobook, dacă tastez „strainu” în bara de căutare îmi apare automat „Utilizator:Strainu” (cu tot cu prefix), în timp ce la vector nu se mai întâmplă asta, trebuie adăugat prefixul atunci când cauți.
Ar fi util să furnizăm și noi un feedback pentru că doar ei (cei de la meta) pot rezolva problemele.Sebimesaj 22 iunie 2010 11:34 (EEST)
Bun.Sebimesaj 22 iunie 2010 11:49 (EEST)

Cu placere[modificare sursă]

N-am vreun merit deosebit, absolut din intamplare eram pe ro.wiki... Oricum nu-l inteleg pe baiatul asta, cand contribuie constructiv, cand alege sa distruga, absolut gratuit si cu injurii bonus... Eram oricum nitel in dificultate si asteptam un admin ca sa-l blocheze. --Vlad|-> 22 iunie 2010 15:28 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Turbojet.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

--Turbojet 23 iunie 2010 15:37 (EEST)

request of translation for Mérida (Venezuela), and Feria del Sol (Mérida) in Romanian..thank you so much♥--Lodewijk Vadacchino (discuție) 23 iunie 2010 23:34 (EEST)[modificare sursă]

Good Evening to you, Greeting from Calabria and from Venezuela, write you, if kindly you could improve the article of Mérida in Romanian, on the base of the English or French... and if kindly you could improuve the Feria del Sol, festival typically of this Maravillouse City, that is receiving great international success. In Change I will translate you in Italian, Spanish and other Italian dialects on Wikipedia, an article of your interest, I deal me with biographies, history, some religion and geography, and other gendres. I am sure that we will find us in full accord. In a wait him of one certain answer of yours I thank you in advance of true heart♥♥♥.Thanks So Much♥--Lodewijk Vadacchino (discuție) 23 iunie 2010 23:34 (EEST)

this is my personal gift for You....the most kwown song of Mérida with the Most Merideña Famous In the World...Stefania Fernandez, Miss Univers 2009♥--Lodewijk Vadacchino (discuție) 23 iunie 2010 23:34 (EEST)
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Turbojet.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

--Turbojet 3 iulie 2010 19:46 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Turbojet.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

--Turbojet 4 iulie 2010 07:34 (EEST)

Robot[modificare sursă]

Salut ! am cerut în repetate rânduri ca să fiu inițiat la folosirea unui robot care transformă după terminarea unui articol o serie de termeni din alte limbi ca toate lunile anului din germană Januar în Ianuarie etc. M-am săturat să le tot transform manual le las pe seama roboților Cele bune --P- 7-discuție 9 iulie 2010 09:18 (EEST)

CSS[modificare sursă]

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Danutz.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

--Danutz (discuție) 9 iulie 2010 23:43 (EEST)

Titluri[modificare sursă]

De acord ca este necesara o discutie. Exact asta am incercat sa fac si eu. Insa la aceste discutii nu raspunde nimeni. Vezi si discutia de la Stadionul Tineretului care a asteptat zile la rand sa fie modificata si nu a fost. De ce?--Catabv23 (discuție) 10 iulie 2010 15:29 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Catabv23.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Re: Parametri[modificare sursă]

Nu știu cum...îmi e frică să nu fac rău infoboxurile, așa cel puțin nu scrie în engleză când înserez în articol un infobox, e în română, cititorii nu citesc în engleză pentru că infoboxurile sunt în română, parametrii contează mai puțin așa, dar dacă e vreo problemă, puteți să le corectați. Dar trebuie să corectați și articolele.. — (d) 15 iulie 2010 13:25 (EEST)

Robotul[modificare sursă]

Salut. Sunt pe fugă, nu am timp foarte mult, dar am o nelămurire. Am văzut că robotul a început să schimbe diacriticele, dar am observat că modifică și numele categoriilor (ca aici). E ceva ce ai prevăzut (în vederea redenumirii categoriilor) sau este o scăpare?

Când voi reveni acasă, o să vreau să discutăm mai multe. Numai bineSebimesaj 16 iulie 2010 14:51 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 19 iulie 2010 14:29 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 19 iulie 2010 15:19 (EEST)

Credeam că nu mai există conversii automate în baza de date în sensul dinspre virgulă spre sedilă, ci numai invers. Dar adineauri am văzut asta. Poate n-am înțeles eu ceva. — AdiJapan 20 iulie 2010 14:41 (EEST)

În lucru[modificare sursă]

Dacă articolul Contacte cu OZN-uri este în lucru atunci pentru ce-l redenumești? Răbdare...

Ce nu înțelegi din anunțul următor:

La această pagină sau secțiune se lucrează în prezent.

Dacă au trecut mai multe zile de la ultima modificare puteți șterge această etichetă. Pagina a fost modificată ultima oară de către Dogaru Florin (Contribuții • Jurnal) acum 1 secunde.

Scuze!!!!!!!!! --- dar m-am enervat deoarece folosesc o conexiune slabă de internet mobil și îmi tot dădea eroare... din cauza intervenției tale! :D :D Să auzim de bine.... Nu mai schimba titluri... redactează articole noi!!! --Dogaru Florin (discuție) 20 iulie 2010 19:23 (EEST)

Golful Akaba (Eilat)[modificare sursă]

Mulțumesc pentru rezolvarea rezonabilă a problemei. O zi bună, --Alex F. (discuție) 21 iulie 2010 13:52 (EEST)

Redirectări de categorii[modificare sursă]

Strainubot a creat redirectări de categorii de genul acesteia, dar spațiul categoriilor e ușor problematic. E nevoie ca redirectările să fie de forma #redirect[[:Categorie:Pagini de șters]], nu #redirect[[Categorie:Pagini de șters]] — lipsa semnului „:” de la început face ca redirectul însuși să fie inclus în categorie. Vezi cum arată acum Categorie:Pagini de șters rapid. —Andreidiscuție 21 iulie 2010 16:10 (EEST)

Redenumire aeroporturi[modificare sursă]

Dacă ați redenumit aeroportul Traian Vuia, procedați la fel și cu aeroporturile Henri Coandă, Aurel Vlaicu și Mihail Kogălniceanu. --Turbojet 21 iulie 2010 19:56 (EEST)

Scuză-mă, acum am văzut explicația ta: „uniformizare cu celelalte aeroporturi de provincie”. Este inacceptabilă. Ce vină au aeroporturile care au nume că alte aeroporturi n-au? Așa vom „uniformiza” denumiri de școli etc. Hai să nu ne certăm și fii amabil și mută la loc Aeroportul Internațional Timișoara. Încă n-ai mutat Kogălniceanu, nu? Doar și ăla e în provincie. Nu-ți scula în cap și constănțenii pe degeaba. --Turbojet 21 iulie 2010 20:29 (EEST)
Dacă o luăm așa și Bucureștiul poate fi „uniformizat”, se poate spune Aeroportul Internațional Otopeni, respectiv Aeroportul Internațional Băneasa, însă nu cred că asta este calea, astea pot fi redirecționări. Nu există nicio obligație de uniformizare a numelor, că dacă ar fi existat, s-ar fi ocupat cei în drept, nu noi la Wikipedia. Numele aeroporturilor sunt stabilite prin acte oficiale, nu la voia noastră. Înțeleg cazurile în care noi nu cunoaștem numele unor aeroporturi (nu știam că cel de la Suceava e „Ștefan cel Mare”, îl știam drept Salcea), dar la cele la care le cunoaștem nu avem motiv să le ciuntim. Sigur că cu ghilimele, bariera problemelor generate de ghilimele la căutare a căzut demult. --Turbojet 21 iulie 2010 22:34 (EEST)
Bine, pune așa, deși în corpul sursei chiar purtătoarea de cuvânt îi spune cum îl știe. Verifică și la celelalte, tocmai ca să nu zică că îi discriminăm :)
Te papă uniformizarea :) Pune cum găsești în surse. Dacă nu găsești surse, nu pune ghilimele, nu e mare lucru să se mute pe urmă conform unei surse mai bune care ar zice altfel. --Turbojet 22 iulie 2010 00:29 (EEST)

IE[modificare sursă]

Mege fără probleme acum. Alecsdaniel (discuție) 22 iulie 2010 14:05 (EEST)

Done. Dar tot nu a apărut treaba aia care trebuia ... Alecsdaniel (discuție) 22 iulie 2010 14:11 (EEST)
Am făcut precum ați spus. Tot nu a apărut. Alecsdaniel (discuție) 22 iulie 2010 14:26 (EEST)
Ba da. Am incercat acum si a aparut chestia de care ziceati. Si nu se mai blocheaza. Mersi! Alecsdaniel (discuție) 22 iulie 2010 16:17 (EEST)

Special:Contribuții[modificare sursă]

Cu ocazia asta au devenit nefuncționale legăturile spre paginile speciale cu contribuții.

În legătură cu IE, n-am avut timp să testez. Am intrat la wp doar pentru un minuțel, că sînt ocupat zilele astea. — AdiJapan 22 iulie 2010 15:18 (EEST)

Listă sub-categorii[modificare sursă]

Salutare, am o întrebare: ai posibilitatea de a genera o listă cu toate sub-categoriile unei categorii? M-ar ajuta pentru a verifica dacă toate categoriile de companii, cu diacritice vechi în nume au articolele mutate în cele noi. —  Ark25  (discuție) 24 iulie 2010 02:34 (EEST)


Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi la Discuție:Golful Akaba (Eilat).
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.


Fișiere Premii[modificare sursă]

În lista de ștergeri rapide apărea un Fișier:Premiul II științe.png care era propus pentru ștergere rapidă deși era legat de pagina de utilizator Turbojet. Acum apare o problemă cu Fișier:Premiul I științe. Există probleme de redirecționare. Dacă puteți să le aranjați, nu am nimic împotrivă. Dar în prezent există legături care nu funcționează. Continui să nu înțeleg haosul cu noile diacritice care nu face decât să îngreuneze utilizarea Wikipediei. Afil (discuție) 25 iulie 2010 22:18 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Strainu. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Urzică.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.