Hoinarul intergalactic

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Hoinarul intergalactic (în engleză Wander Over Yonder) este un serial de televiziune de desene animate produs de Disney Television Animation pentru Disney Channel, iar în prezent pentru Disney XD. În S.U.A. serialul a avut o previzualizare pe 16 august 2013 și a avut premiera oficială pe 13 septembrie 2013. În România, serialul a avut premiera pe 29 martie 2014 pe Disney Channel România.

Despre serial[modificare | modificare sursă]

Serialul îl urmărește pe „Hoinar”, un călător nomad intergalactic și prea optimist și pe armăsarul său[necesită citare], Sylvia. Aceștia călătoresc de la o planetă la alta ajutând oamenii să se distreze și să trăiască liber, în ciuda apariției continue a „Lordului Urâcios” și a armatei sale.

Personaje[modificare | modificare sursă]

  • Hoinarul (în engleză: Wander) - este foarte optimist, dulce și prietenos, deși uneori enervant pentru persoane mai pragmatice din jurul lui.
  • Sylvia - este loială hoinarului, un armăsar[necesită citare] și cel mai bun prieten al lui, care explorează și călătorește universul cu el.
  • Lordul Urâcios (în engleză: Lord Hater) - este un schelet îmbrăcat într-o robă cu glugă de culoare roșie și neagră (sclipiri ocazionale pot fi prinse de pantofii lui de tenis și boxeri). El este conducătorul Imperiului Urâcios și auto-proclamat inamic al hoinarului.