Discuție Utilizator:Misi91

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Misi91) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 17 octombrie 2008 18:50 (EEST)

Windows 1.0[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Windows 1.0, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată!

■■■ Avertizare privitoare la contribuțiile dumneavoastră[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați și să nu mai adăugați conținut tradus automat, neverificat în prealabil! Dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Orioane -msg- 29 octombrie 2008 10:02 (EET)[răspunde]

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Nokia E90 Communicator, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu regulile de la Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Orioane -msg- 29 aprilie 2009 16:35 (EEST)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Renault koleos 34 m m.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Renault koleos 34 m m.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Descrierea pentru imagini[modificare sursă]

Am văzut că ați trimis niște screenshot-uri cu descriere incompletă. Am completat eu aici un "model". Vă rog, dacă puteți, ocupați-vă de restul să aibă toate informațiile. Altfel vor fi șterse. Spuneți-mi dacă mai aveți nevoie de ajutor. --Urzică (discuție) 1 mai 2009 10:50 (EEST)[răspunde]

Internet Information Services este produsă de compania Microsoft care sunt un set de servicii bazate pe server de internet pentru a se utiliza cu Microsoft Windows.La nivel mondial este al doilea server ca popularitate după Apache HTTP Server,include servicii precum: FTP,FTPS,SMTP,NNTP și HTTP/HTTPS.

  • este produsă. Cine este produsă? Un set de servicii este produsă?
  • compania Microsoft care sunt un set de servicii. Microsoft este o companie, nu un set de servicii.

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuțiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare. Se respectă regulile prind acordul gramatical.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele și au câte un spațiu în afara lor. După punct, virgulă, punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spațiu (deci și între propoziții). Între text și punct, virgulă punct și virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spațiu. Numele proprii se scriu cu majusculă.

Vă sfătuiesc să citiți și recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil și Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuție) 2 mai 2009 21:59 (EEST)[răspunde]

Bună seara. Mi-am permis să-mi bag nasul în articolul privind Internet Information Services, început de dumneavoastră. Nu sunt un iscusit în domeniu, astfel încât n-am insistat foarte mult. Sper să agreați intervenția. Numai bine. --Rebel 2 mai 2009 22:26 (EEST)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Imgnokia n764.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Imgnokia n764.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Nokia-n85-official.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Nokia-n85-official.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Motivație pentru utilizarea cinstită a fișierului Windows Server 2008 logo v 2.png[modificare sursă]


Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Dell, Inc. a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. --Redfox (discuție) 10 mai 2009 17:20 (EEST)[răspunde]

Misi nu încurca seriile cu toate celelalte produse. Power Edge se referă la servere dar eu acolo am îndicat seriile nu fă din articol o mocirlă. --Redfox (discuție) 10 mai 2009 19:06 (EEST)[răspunde]

Nu modifica legăturile inter wiki. --Redfox (discuție) 11 mai 2009 11:24 (EEST)[răspunde]

Graba strică treaba. --Redfox (discuție) 11 mai 2009 11:24 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Windows2008 Menu.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Windows2008 Menu.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura "contribuții" link (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. --Andreidiscuție 13 mai 2009 20:15 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Bullguard logo2.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Bullguard logo2.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura "contribuții" link (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. --Andreidiscuție 26 mai 2009 12:50 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Age of Mythology cover.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Age of Mythology cover.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / sâmbătă, 8 august 2009, 00:25 (EET)

La fel cu Fişier:800px-AM MacOSX Panther.png. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 5 noiembrie 2009, 21:03 (EET)


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Macosx101.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Macosx101.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 2 mai 2010 18:22 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul 1CTX114237-1.gif[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul 1CTX114237-1.gif. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 27 decembrie 2010 10:47 (EET)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Symantec logo.gif[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Symantec logo.gif. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 3 ianuarie 2011 18:00 (EET)[răspunde]

Supracategorii[modificare sursă]

Nu mai puneți vă rog supracategorii în articole, pentru că există subcategorii ale acelei pe care o puneți! --Wwik (discuție) 13 mai 2011 03:51 (EEST)[răspunde]

Dumneavoastră chiar nu vreți să înțelegeți că puneți supracategorii la cele existente deja? Vă rog să încetați a mai adăuga în continuare acestea. --Wwik (discuție) 13 mai 2011 04:07 (EEST)[răspunde]

Vă rugăm să nu mai faceți reveniri la versiuni anterioare fără a le discuta mai întâi! Această manieră de editare este considerată nerespectuoasă și neproductivă. Dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia, conform regulii celor trei reveniri, potrivit căreia nimeni nu poate efectua mai mult de trei reveniri la un articol într-un interval de 24 de ore. Vă mulțumim! --Wwik (discuție) 13 mai 2011 04:09 (EEST)[răspunde]

stergere pagina Ford_Focus_MK3[modificare sursă]

daca se doreste stergerea unei pagini nu se sterge continutul, ci se foloseste formatul Sterge Format:Șterge valugi (discuție) 17 iunie 2011 13:51 (EEST)[răspunde]

Articole despre numerele de înmatriculare[modificare sursă]

După părerea mea articolele formează o serie de cioturi (Wikipedia:Serii de articole) care, dacă nu este anunțată și discutată, va fi ștearsă. Vă rog deci să nu mai creați articole noi din această serie până nu ați mai completat din cele deja create. Un articol nou care conține o propoziție nu este mai valoros decât o propoziție introdusă într-un articol existent. Spor. --Mishuletz (discuție) 2 iulie 2011 21:42 (EEST)[răspunde]

Bun venit la Wikipedia. După cum ați văzut, oricine este binevenit să contribuie constructiv la enciclopedie. Wikipedia are însă și un manual de stil care trebuie respectat pentru păstrarea unui aspect consistent și enciclopedic. Folosirea de stiluri diferite, cum este cazul cu Nokia 2630, o face mai greu de citit. Vă rugăm, aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți contribui la enciclopedie. Mulțumim. --Alindiscuție 7 februarie 2012 13:13 (EET)[răspunde]

Vă rugăm, nu folosiți stiluri nestandard și dificil de înțeles în articole, cum ați făcut în Nokia 2600 classic. Există un manual de stil ce trebuie respectat. Mulțumesc. --Alindiscuție 11 februarie 2012 10:14 (EET)[răspunde]

Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Nokia x7 00.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Nokia x7 00.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii (atenție - reîncărcarea imaginii nu duce la modificarea paginii ei de descriere).

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 23 februarie 2012 14:12 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Nokia-lumia-710.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Nokia-lumia-710.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 1 martie 2012 15:32 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ford focus MK3.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ford focus MK3.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..

În afară de mesajul de mai sus, aș vrea să adaug faptul că în acest caz utilizarea cinstită nu prea este aplicabilă. Există atâtea Ford Focus-uri în lume (inclusiv în România), încât este ușor de produs o imagine liberă, cu conținut echivalent. Utilizarea cinstită ar trebui folosită doar atunci când este practic imposibil să se producă o imagine similară (o imagine cu o persoană decedată, un logo al unei companii, un screenshot al unui program, etc). Răzvan Socol mesaj 25 martie 2012 12:25 (EEST)[răspunde]

Legăturile interlinguale pe care le-ați introdus la Miliardar de carton sunt greșite; ele ar fi corecte pentru pagina Milionar._florin DF 21 august 2012 20:43 (EEST)[răspunde]

■ Traduceri automate[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă mulțumim pentru interesul dat în dezvoltarea proiectului nostru. Recent ați inserat un text în pagina Numerele de înmatriculare auto în Germania, text ce reprezintă o traducere automată a unui articol scris într-o altă limbă. Traducerile automate sunt în cel mai bun caz texte de proastă calitate și în cel mai rău caz complet neinteligibile, de aceea textul introdus de dumneavoastră a fost sau va fi înlăturat în scurt timp dacă nu îl aduceți la o formă inteligibilă.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim.  —Andreidiscuţie 24 octombrie 2012 10:52 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Mac loading.PNG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Mac loading.PNG. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. Sebimesaj 27 octombrie 2012 22:05 (EEST)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Win95.gif[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Win95.gif. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 septembrie 2013 02:16 (EEST)[răspunde]

Contestarea utilizării cinstite pentru Fișier:Jaguar.big.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul File:Jaguar.big.png. Cineva însă a contestat justificarea pe care ați dat-o privind utilizarea sa la Wikipedia, în conformitate cu politica privind materialele protejate. Problema se poate corecta mergând la pagina de descriere a fișierului și clarificând motivele pentru care fișierul respectă politica și legislația drepturilor de autor. Adăugarea și completarea unor formate disponibile în îndrumarea Wikipedia:Justificarea utilizării cinstite este o modalitate simplă de a vă asigura că fișierul respectă politica Wikipedia. Vă rugăm să faceți distincția între o etichetă de drepturi de autor și justificarea utilizării cinstite; descrierile fișierelor utilizate în conformitate cu politica materialelor protejate trebuie să le aibă pe ambele.

Dacă fișierul nu respectă politicile privind materialele protejate, el poate fi șters de un administrator după câteva zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 octombrie 2013 01:26 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Visual studio 2010 sp.png[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Visual studio 2010 sp.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 februarie 2014 01:38 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Elcomsoft[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Elcomsoft creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Elcomsoft până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 1 octombrie 2014 11:22 (EEST)[răspunde]

Legături interlingve[modificare sursă]

Bună ziua. Vă aduc la cunoștință ca s-a schimbat modalitatea de introducere a legăturilor interlingve. Acum ele nu se mai introduc în corpul articolului în subsol, ci via Wikidata (vedeți pagina Wikipedia:Legături interlingve). --XXN 10 ianuarie 2015 14:54 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Enhanced Mitigation Experience Toolkit[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Enhanced Mitigation Experience Toolkit creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Enhanced Mitigation Experience Toolkit până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 octombrie 2016 15:15 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:Outlook logo.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Outlook logo.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat la Wikipedia doar în conformitate cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți însă cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fișiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile, conform criteriilor de ştergere rapidă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 4 aprilie 2017 18:56 (EEST)[răspunde]