Discuție Utilizator:Bogdan

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Felicitări pentru paginile de județe![modificare sursă]

Arată foarte bine.

Două observații:

  • în ordonarea județelor după suprafață se pare că ai început de la 0 (Județul Timiș), nu de la 1. Poate același lucru e valabil pentru populație.
  • Primul rând din tabel ar trebui să fie "Reședință", nu "Reședința". Voi începe eu să corectez.

Am tradus Perl script-ul pentru statisticele generale Wikipedia in limba română - în curând (când se vor pune statisticele noi de săptămâna asta) vor fi valabile. Din cauza asta, ar trebui să facem un link la statistice în limba română de la pagina principală, mai ales cî Wikipedia Română are cea mai mare creștere de articole.

Am ți vorbit cu cei de la Wikitravel, un proiect nou (din Iulie 2003) pentru un 'travel guide' liber ca și Wikipedia. Am vorbit cu ei să se facă o versiune în limba română (deci am fi a doua limbă pe Wikitravel, ca la ora actuală nu este numai engleza) și mi-au zis ca dacă este destul interes, se va face această versiune (adresa: ro.wikitravel.org). Ce zici?

Și, ultimul lucru este că are trebui să facem articole pentru fiecare țară - deja sunt câteva (Germania, Polonia, etc.) dar ar fi bine sa fie toate țările incluse. Asta se face cu un program, sau manual?

Utilizator:Ronline, 06 Oct 2003


Bogdan, te rugăm să votezi cu da sau nu dacă vrei ca Wikipedia românească să folosească un logo pentru Crăciun, pe pagina Wikipedia:Vot_Crăciun --Danutz 18 Dec 2003 19:28 (UTC)

Wikitravel în română[modificare sursă]

Am făcut o aplicație să fondăm Wikitravel in limba română (deja e tradusă interfața - vezi http://www.wikitravel.org/article/Wikitravel:Romanian_Wikitravel_Expedition pentru mai multe informații. Suntem prima versiune multilingvală de Wikitravel, dar ne trebuie 5 utilizatori ca să se facă versiunea asta. Eu și cu Danutz deja am spus că vrem să colaborăm. -- Ronline 20 Dec 2003 12:13 (UTC)

Taste Wikipedia[modificare sursă]

Salut, te rog citește și comentează noile taste Wikipedia la Discuție_Utilizator:Gutza#Taste_Wikipedia. Te rog mai anunță cel puțin încă un utilizator (sau mai mulți) despre acea discuție, în așa fel încât să reușim să anunțăm în câteva zile pe toți utilizatorii curenți ai Wikipedia. Mulțumesc! --Gutza 29 Mai 2004 14:12 (UTC)


Hi Bogdan! I write in English because I'm not really good to write in Romanian (I'm from France).

What is the licence of the small map you upload for judets ?

I use them on the French wiki, but we want to know the licence. Is it GFDL ? Thanks in advance Iubito 3 Iul 2004 10:43 (UTC)

Yes, it's GFDL. Bogdan 3 Iul 2004 12:06 (UTC)
OK thanks ! :) Iubito 3 Iul 2004 15:46 (UTC)
  • Salut Bogdan! Te rog să treci pe la Discuție:Listă de limbi. Pentru început pun / am pus toate articolele "Limba XXXX" la Categorie:Limbi. Am văzut că tu ai început lista și asum, că limbiile reprezintă un domeniu de interes de-al tău. Amike (în Espernato = în mod prietenesc, toate formele adverbiale se termină în "e") Gangleri | Di | D 30 Ian 2005 18:53 (UTC)

sourceforge:, Sondaj despre Monobook[modificare sursă]

Au început înscrierile la concursul de scriere de pe Wikiștiri dotat cu premii reale! Pentru a câștiga trebuie doar să participi scriind cel puțin un articol în fiecare zi. Deviza este cantitate, calitatea situându-se pe locul al II-lea. Totuși, articolele trebuie să conțină cel puțin două paragrafe. Mai multe detalii pe pagina concursului. -- Mihai 13 Apr 2005 16:29 (UTC)

De ce nu ți-a placut informatia:[modificare sursă]

"Și de această dată a fost încălcată procedura legală (în primul rând dreptul la apărare, prezența avocatului nefiind admisă)."  ?????? Adus de la "http://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C5%A3ie:Gregorian_Bivolaru"

Bravo cu sarda ![modificare sursă]

Servus, Bogdane! Mä bucur cä ai corectat, în legäturä cu sarda. Cred cä în domeniul clasärii pe grupuri si sub-grupuri, cum si categorizarea limbä/dialect, cei mai în mäsurä sunt cei ce vorbesc limbile respective, ori cei care au cunostinte într'advär, si nu din cärti.

Poti afla pe oarecine, care sä stie mai multe despre limbile creole? Eu am pus numai un adaos la pagina cu limbile romanice, specificând limbile creole. O datä am cântat câteva cântece cu o coralä creolä mauricianä, dar stiu cä existä multe feluri de creole. Nici nu stiu dacä nu cumva creolele fac parte din sub-grupuri diferite. Ori putemu-le pune pe toate la sub-grupul galic?

Waelsch

wikisource[modificare sursă]

http://ro.wikisource.org is active. please check there. ThomasV


Bogdan, numele companiei este Astral, nu mai este Astral Telecom, s-a schimbat de ceva timp. --ro.Danutz (em português) 21 septembrie 2005 08:00 (UTC) _ _ _ _


Bună Bogdan,

Vreau să contribui la adăugarea operelor clasicilor români pe Wikisource. Spune-mi ce texte urmează a fi puse și dacă-mi sunt la îndemână, voi ajuta cu plăcere!

Daniela Oct. 2005

Wikisource sau Wikisursă?[modificare sursă]

Ai fost prompt cu transferul declarației la Wikisource, mulțumesc. Ar mai fi o chestie, pe pagina principală a Wikipediei române este trecută o legătură la "Wikisursă", care legătură duce însă la o pagină (aproape) goală. Pînă la urmă cum e? --AdiJapan 15 octombrie 2005 14:11 (UTC)

Judet Again[modificare sursă]

I would like to ask two things:

  1. Could you make a map of the counties of Romania where the saturation of the colour for each județ is the same as the percentage of hungarian population there? It is to go in en:Hungarian minority in Romania. (e.g. Harghita = 86.5% red, Brașov = 8.5% red etc.) Please also add a scale/legend up the side (just a gradient will do).
  2. Could you make the original source map available too. It looks like the county maps have been reduced down from a larger version and dithered. Is this the case? Where can we get the blank original?

Thanks. — Nickshanks 10 noiembrie 2005 20:20 (UTC)

Wikibooks?[modificare sursă]

Salut Bogdane! Știu că ești ocupat între multe proiecte wiki... aș vrea să știu dacă mai ai timp să te ocupi de wikibooks... Mulțam! --Vlad|-> 5 decembrie 2005 17:52 (EET)[răspunde]


Bună Bogdan, Sunt păcut impresionată de Wikisource. Ideea de a pune textul in roșu pentru operele trebuie editate e extraordinară! Am rugat niște prieteni din țară să-mi trimită -dacă au- vreuna din cărțile de mai jos:

--ION BARBU Joc secund (1930) Ochean (1966)

--OCTAVIAN GOGA Din larg (1939) - poeme postume

--PANAIT ISTRATI Chira Chiralina Ciulinii Baraganului

--NICOLAE LABIS Primele iubiri (1956) Lupta cu inertia (1958)

--ALEXANDRU MACEDONSKI Proză · Dramã banalăã (1896) · Cartea de aur (1902) · Le calvaire de feu (1906) · Thalassa (1915) · Nuvele (1923) Teatru · Moartea lui Dante Alighieri (1916)


--GIB MIHAESCU Romane · Brațul Andromedei (1930) · Rusoaica (1933) · Femeia de ciocolată (1933) · Zilele și nopțþile unui student întârziat (1934) Nuvele · La Grandiflora (1928) · Vedenia (1929) · Visul (1935) Teatru Pavilionul cu umbre (1928)

--Daca am noroc și le primesc am să încep editarea în ianuarie 2006. Până atunci, îți doresc ție și tututor wikipediștilor ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurii și un an nou cu cât mai multe realizări! --Daniela 9 decembrie 2005

lista regi daci[modificare sursă]

Nu apare Scorilo! De ce ? Dacodava

Alegeri checkuser[modificare sursă]

Salut.

Există un proces electoral în curs privind o abilitate de care am avea nevoie la ro.wp. Te-am ruga să-ți exprimi și tu votul pentru acordarea acelei abilități aici.

Mulțumesc.
-- яεbεŀ ω 2 februarie 2006 13:13 (EET)[răspunde]

Mulțumesc. N-am deloc experiență cu traduceri literare, de-asta a și durat o mulțime de timp pînă să fiu oarecum mulțumit de traducerea mea, și poate tot de-asta a ieșit (cu toată modestia) mai bine decît cea de la Nemira. De fapt sînd profund dezamăgit de traducerile care se fac azi. Calitatea pare să nu conteze deloc, doar vitezei i se dă importanță.

De fapt ideea de a pune fragmentul respectiv pe pagina mea de utilizator o am de la tine (ți-am mai spus?). Citisem "Ghidul autostopistului" înainte de a descoperi Wikipedia, dar n-am făcut legătura pînă cînd n-am văzut bucata de propoziție "the actual work got done by any passing stranger" pe pagina ta de la en.wp. A fost un moment "Aha!". — AdiJapan  16 februarie 2006 18:41 (EET)[răspunde]

Thanks for giving me a name! :) - Altcevadeastădată 21 februarie 2006 23:08 (EET)[răspunde]


De unde vine imaginea asta?

Am pus-o in franceza da nu stiu ce licenta are. aici.

Legionnaires' Rebellion and Bucharest Pogrom[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru contribuția dumneavoastră la acest articol (a fost tradus din articolul scris de mine în wikipedia ebraică).Bernstein Leonard 15 iulie 2006 12:09 (EEST)[răspunde]

userpage protection requested[modificare sursă]

Hi Bogdan, I am Irpen from enwiki and I created an account on ro-wiki only for the purpose of interwiki links posting as I explained at my talk. Could you please protect both the user and the talk page associated with my account. I don't think Bonny needs another sandbox and I wrote at the talk that email is the means to contact me. TIA, --Irpen 7 august 2006 09:56 (EEST)[răspunde]

Bogdane citește politica wp[modificare sursă]

  • Orice afirmație conținută în articolele Wikipedia trebuie să poată fi verificabilă, prin compararea ei cu referințe bibliografice. Verificabilitatea informației este mai importantă decât adevărul acesteia. Vezi Wikipedia:Verificabilitate. vezi.
Prin urmare nu mă trimiți pe alte situri, referințele trebuie incluse în articol. „Astăzi este sigur că respectiva carte este un fals.” - fraza asta poți să o folosești pe un stadion de fotbal, dar nu într-o enciclopedie fără acoperire; așa că lasă mai departe subliniată nevoia de referințe. -- Pixi discuție 20 octombrie 2006 14:43 (EEST)[răspunde]
Ei, vezi că se poate, fără să dai reverturi. Prin completarea lui ai ajutat wikipedia să aibă un articol mai bun. Și în plus mi-au dat și mie ocazia să mă documentez (ca simplu cititor). Mersi. -- Pixi discuție 20 octombrie 2006 14:55 (EEST)[răspunde]

Hărți Banat și Oltenia[modificare sursă]

Conform hărților Image:Banat.png și Image:Oltenia.png, orașul Orșova ar fi atât în Banat, cât și în Oltenia. Am văzut că în versiunea inițială, hărțile nu se suprapuneau, dar în 23 decembrie 2005 ai modificat harta Banatului, dar nu și a Olteniei. Am observat acest lucru deoarece un utilizator anonim tocmai a făcut această modificare: [1] și nu știu dacă e corect sau nu, așa că te invit pe tine să corectezi și hărțile, și articolul, dacă e cazul. Poate îți amintești și motivul pentru care ai modificat harta anul trecut, ca să argumentezi modificarea în articol. Răzvan Socol mesaj 31 octombrie 2006 09:30 (EET)[răspunde]

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia. Când ștergeți text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim.--Radufan 13 ianuarie 2007 19:17 (EET)[răspunde]

PS:Dacă acționați în tandem cu utilizatorul FrancisTyers, cu scopul de a vandaliza pagini Wikipedia, nu ține. Lăsați pagina în pace, ea a fost propusă pt.ștergere și s-a discutat la adresa ei pe pagina de discuții. Dar nu o ștergeți neautorizat pt.că riscați să fiți blocat. O seară bună.--Radufan 13 ianuarie 2007 19:17 (EET)[răspunde]

Sorry to write in english, but one of the admins of the moldavian wiki locked the database, and forget this. Can you unlock it to me and to the other users, please? Thanks 201.35.255.168 19 iunie 2007 05:03 (EEST)[răspunde]

Detalii organizatorice pentru întâlnire[modificare sursă]

Salut, Bogdan. Te-aș ruga să completezi preferințele tale în privința locației și orei la care să aibă loc întâlnirea din 4 august în pagina de Wikipedia:Întâlniri. Mulțumesc. --Rebel 27 iulie 2007 04:18 (EEST)[răspunde]


Am propus spre evaluare un articol despre Biserica Ortodoxă Albaneză. Deoarece știu că sunteți un utilizator Wikipedia care contribuie printre altele și la tematica religioasă nu ar strica să îl evaluați și dumneavoastră critic. cu stimă,

Constantin.prihoanca 25 februarie 2008 13:40 (EET)[răspunde]


Reuniunea Wikipediștilor[modificare sursă]

Bună seara! Pe 17 mai 2008 se organizează o nouă întâlnire a wikipediștilor. Ești invitat să participi. Pe curând!--FeodorBezuhov | Discuție 24 aprilie 2008 20:32 (EEST)[răspunde]

Excelenta contributie la articolul despre BOR. Daca mai ai timp si nervi ar mai trebui intrat cu plugul si in Originile românilor, Limba dacă și Transilvania. Plinul cel tanar 23 mai 2008 09:32 (EEST)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Octavian Goga.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Octavian Goga.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 28 iulie 2009 19:08 (EEST)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Iuliu Maniu.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Iuliu Maniu.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare. Sebimesaj 15 ianuarie 2010 16:04 (EET)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului Trajan 01.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Trajan 01.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 27 ianuarie 2010 11:22 (EET)[răspunde]

Wikimanuale - Cartea de bucate[modificare sursă]

Salut, Bogdan. Încerc să relansez Cartea de bucate și am nevoie de ajutorul tău pentru rezolvarea unui aspect de natură estetică - îndepărtarea titlului din pagina principală. Te rog mult să adaugi următoarele două linii la fișierul http://ro.wikibooks.org/wiki/MediaWiki:Common.css.

/* Ascunde titlul în pagina principală de la Cartea de bucate */
body.page-Carte_de_bucate_Cuprins h1.firstHeading { display:none; }

Mulțumesc anticipat. --Kihoiu (discuție) 11 octombrie 2010 11:26 (EEST)[răspunde]

WikiProiectul Dacia[modificare sursă]

Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit, se pare că ești interesat de Dacia antică. Te invităm la Proiectul Dacia!

--Codrin.B (discuție) 2 ianuarie 2011 05:28 (EET)[răspunde]

Probleme cu sursa și licența fișierului Gotic.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Gotic.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 6 ianuarie 2013 04:38 (EET)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Bogdan. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Galley fresco[modificare sursă]

galley fresco

Hi Bogdan, May you inform us about the “galley fresco” image? We mean: place, church, … etc. where it is located.. As we are am fans of old Naval Architecture this information is very important to us. Thank you very much in advance. Roger Liart--Mcapdevila (discuție) 14 ianuarie 2016 12:57 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de ziare din România[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de ziare din România, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de ziare din România până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Kun Kipcsak (discuție) 31 iulie 2020 15:36 (EEST)[răspunde]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de etimologii ale județelor României, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de etimologii ale județelor României până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Kun Kipcsak (discuție) 2 august 2020 11:16 (EEST)[răspunde]