Discuție Utilizator:Kihoiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Kihoiu) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 9 octombrie 2009 18:33 (EEST)

Modificări minore[modificare sursă]

Având în vedere modul în care vă marcați contribuțiile, vă rog să citiți Ajutor:Modificare minoră. Conform celor spuse acolo practic niciuna din contribuțiile dv. nu este cazul să fie marcată drept minoră. --Turbojet 24 septembrie 2010 14:43 (EEST)[răspunde]

Mulțumesc mult pentru clarificare. --Kihoiu (discuție) 24 septembrie 2010 15:42 (EEST)[răspunde]

Imagini cdep.ro[modificare sursă]

Bună ziua. Știu că aveți cele mai bune intenții cu imaginile aduse de pe site-ul Camerei Deputaților din România, dar ele nu pot fi acceptate, deoarece nu reprezintă conținut liber, întrucât licența sub care e disponibil conținutul site-ului nu permite utilizarea în scopuri comerciale și nici realizarea de lucrări derivate. Am putea să le preluăm cu titlu de utilizare cinstită, dar cu câte o justificare completă pentru fiecare, din care să reiasă de ce nu este posibilă realizarea unui echivalent liber. În general, dacă o persoană este încă în viață, atunci se consideră că este posibilă realizarea de imagini libere.

Mulțumesc și îmi cer scuze dacă v-am cauzat neplăceri. —Andreidiscuție 28 septembrie 2010 09:18 (EEST)[răspunde]

Salut. Mulțumesc pentru lămurire. Dar care este situația fotografiilor de pe un site unde nu există nici o mențiune juridică referitoare la drepturile de autor (de exemplu, senat.ro), se consideră că aparțin domeniului public? --Kihoiu (discuție) 28 septembrie 2010 13:26 (EEST)[răspunde]
Nu putem, din păcate. Suntem obligați să presupunem că se află sub incidența drepturilor de autor. Doar cele la care s-a renunțat explicit la drepturi pot fi considerate domeniu public. —Andreidiscuție 28 septembrie 2010 13:42 (EEST)[răspunde]