Carl Johnson

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Carl Johnson (CJ) este un personaj fictiv din seria jocurilor Grand Theft Auto, care servește drept protagonist al jocului de succes GTA: San Andreas.

CJ conduce banda "Grove Street Families" împreună cu fratele său Sean "Sweet" Johnson. Grove ST. Îi are ca cel mai mare dușman pe Ballas: niște huligani in mov care sar la bătaie cu CJ doar văzându-l. Sweet menționează ca CJ s-a născut în casa Johnson în cartierul Ganton din Los Santos, familia fiind condusă de Beverly Johnson. După moartea ei, Carl deține casa familiei. El este al doilea copil al Beverly Johnson. În ordinea nașterii, cei patru copii ai ei sunt Sean, Carl, Kendl și Brian. În poveste este menționat și un Cesar Vialpando, iubitul lui Kendl care îl ajută pe CJ foarte mult de-a lungul poveștii.

Modificarea personajului[modificare | modificare sursă]

Spre deosebire de personajele principale din celelalte jocuri Grand Theft Auto, aspectul lui CJ poate fi modificat. Jucătorul poate să meargă la frizerie, să îsi facă tatuaje și să cumpere haine noi. Unele haine și tatuaje măresc reputația lui CJ cu membrii din aceeași bandă. Jucătorul poate să-l antreneze pe CJ la săli de sport, învățându-l trei stiluri diferite (boxing, taekwondo și Muay Thai). Mărind capacitățile fizice ale lui CJ, acesta poate să-și lovească adversarii mai puternic și îi mărește rezistența. De asemenea își poate mări rezistența exersând pe bicicletă. Cu cât mai mare rezistența, cu atât CJ poate să alerge mai mult și să înoate mai repede. Mușchii pot fi, de asemenea, crescuți cu ajutorul halterelor și ganterelor.

Legături externe[modificare | modificare sursă]