25 Days of Christmas

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
ABC Family's 25 Days of Christmas
Afișul promoțional anterior - până în 2011

25 Days of Christmas (în engleză; cu sensul de 25 de zile de Crăciun) (cunoscut și ca ABC Family's 25 Days of Christmas, anterior denumit Fox Family's 25 Days of Christmas) este un bloc (pachet) de programe de televiziune transmis anual de ABC Family și de predecesoarele sale încă din 1996. După cum titlul sugerează, pachetul de programe este transmis timp de 25 de zile înainte de Crăciun, de la 1 decembrie până pe 25 decembrie, prezentând diferite emisiuni și filme de Crăciun. În 2006, canalul a transmis și filme care nu sunt de Crăciun, cum ar fi seria de filme Harry Potter, filmul Frumoasa și Bestia etc. Începând din 2007, ABC Family a extins cele 25 de zile în noiembrie odată cu introducerea pachetului de programe Countdown to 25 Days of Christmas (cu sensul de Numărătoare inversă [până] la [cele] 25 de zile ale Crăciunului).

Listă de emisiuni speciale originale[modificare | modificare sursă]

Listă de filme originale[modificare | modificare sursă]

În fiecare an de când a apărut acest bloc de programe, cel puțin un film de televiziune special pentru sărbători a fost produs (excepție anul 2002). Începând cu 2005, câte două filme de televiziune au fost realizate. În 2007, trei filme au fost create datorită popularității blocului de programe din anul anterior.[6]

În perioada The Family Channel[modificare | modificare sursă]

The Family Channel's 25 Days of Christmas

În perioada Fox Family[modificare | modificare sursă]

Fox Family's 25 Days of Christmas

În perioada ABC Family[modificare | modificare sursă]

ABC Family logo.svg

ABC Family's 25 Days of Christmas

Emisiuni speciale de Crăciun[modificare | modificare sursă]

În cadrul pachetului de programe au fost transmise mai multe emisiuni speciale de Crăciun neoriginale (care au avut premiera direct-pe-DVD sau pe alte rețele TV sau de cablu; sau care au avut premiera în cinematografe). Acestea sunt (inclusiv cele transmise în noiembrie):

Filme de Crăciun[modificare | modificare sursă]

Următoarele filme de Crăciun au fost transmise în cadrul pachetului de programe, dar ele au avut premiera în cinematografe, sau au apărut inițial direct-pe-DVD sau au fost transmise în premieră pe alte canale TV sau în alte rețele de cablu):

Referințe și note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]