Trei zile

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Trei zile
Three Days
Three Days.jpg
Afișul filmului
Titlu originarThree Days
Genfilm de Crăciun
film fantastic
film de familie
film de televiziune
RegizorMichael Switzer
ScenaristRobert Tate Miller
Eric Tuchman
DistribuitorABC Family
StudioSaban International
Von Zerneck Sertner Films
Director de imagineEric Van Haren Noman
MuzicaDeddy Tzur
DistribuțieKristin Davis
Reed Diamond
Tim Meadows
Danielle Brett
Premiera9 decembrie 2001
Durata100 sau 120 de minute
ȚaraStatele Unite
Limba originalăengleză
Disponibil în românădublat sau subtitrat
Buget? milioane $
Încasări? milioane $
Prezență online

Pagina Cinemagia

Trei zile (titlu original: Three Days) este un film de Crăciun american din 2001 regizat de Michael Switzer. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Kristin Davis, Reed Diamond, Tim Meadows și Danielle Brett. A avut premiera la 9 decembrie 2001 pe Fox Family în cadrul blocului de programe 25 Days of Christmas. A fost filmat în Halifax, Noua Scoție, Canada.

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Cu zece ani în urmă, Andrew Farmer (Reed Diamond) s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie, Beth (Kristin Davis). Acum, Andrew este un agent literar renumit dar relația cu soția sa are de suferit. După o ceartă între cei doi cu privire la posibila infidelitate a lui Andrew, Beth pleacă afară la miezul nopții și, în timp ce încearcă să găsească câinele vecinilor în mijlocul străzii, este ucisă de o mașină, în Ajunul Crăciunului. Un înger, Lionel (Tim Meadows), îi oferă lui Andrew șansa de a retrăi ultimele trei zile în care soția sa a fost în viață. El nu poate schimba soarta soției sale, dar există un singur lucru pe care îl poate dărui pentru a-i salva viața dar are foarte puțin timp să-și dea seama ce anume este. Așadar Andrew petrece trei zile încercând s-o facă pe Beth fericită și să-și dea seama cum poate s-o păstreze în viață, realizând cât de mult o iubește de fapt.

Distribuție[modificare | modificare sursă]

Producție[modificare | modificare sursă]

Povestea originală și scenariul a fost conceput și scris de Robert Tate Miller în timp ce trăia în North Hollywood, Los Angeles, California. "Am fost inspirat de filmul lui Frank Capra O viață minunată", a spus Miller. "Am vrut să scriu o poveste cu inima și, spre deosebire majoritatea scenariilor care necesită mai multe săptămâni pentru a fi finalizate, [scenariul pentru] Trei zile l-am scris foarte repede. Era ca și cum povestea s-ar fi scris singură."

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]Format:Michael Switzer