Discuție Utilizator:Haptokar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare


Întrebăciune[modificare sursă]

Salut !

Nu ați fi interesat să luați decizii la AB ? Eu cred că ați putea aduce idei noi și mai multă flexibilitate, acolo. Eu sunt mai rigid, Ionuț e mai rutinat, Iulian Măcreanu e mai ocupat, iar dv. sunteți cu mai multă imaginație. Cred că ar fi ok un lucru util să vă puteți pune ideile în practică. --Accipiter Q. Gentilis(D) 22 mai 2017 20:59 (EEST)

Sincer, nu știu ce să spun. Este o sarcină importantă și nu cred că aș avea suficient timp pentru a mă ocupa de ea cu toată seriozitatea. Nu vreau să-mi asum o obligație pe care nu aș putea-o îndeplini la standardele cerute. Poate în viitor. --Haptokar (discuție) 23 mai 2017 08:29 (EEST)
Susțin intenția lui Accipiter, mai ales că articolele dvs. demonstrează faptul că știți cum trebuie să arate un articol de calitate. Procedura de la AB este îngreunată de lipsa oamenilor care să o ducă la finalizare. Mai sunt articole pe care le-aș propune, dar nu o fac pentru că nu ar avea cine să le evalueze (pentru ușurarea muncii evaluatorului îl aduc la statutul corespunzător și aș propune în general articole la care nu ar mai fi mult de lucru - de aici și propunerea unor articole care au fost deja evaluate la en:wp), iar ele ar trena mult timp.— Ionutzmovie discută 26 mai 2017 16:16 (EEST)
Printre motivele care au stat la baza propunerii, a stat și faptul că e nevoie de puțintică schimbare pentru a da proiectului un nou impuls. În esență mă gândesc la faptul că puteți oferi soluții noi la probleme mai vechi. --Accipiter Q. Gentilis(D) 26 mai 2017 18:21 (EEST)
Nu-mi este clar ce ar trebui să fac. Să citesc articolele și să le evaluez potrivit criteriilor necesare unui AB? --Haptokar (discuție) 27 mai 2017 08:11 (EEST)
Da, trebuie să constatați respectarea criteriilor.— Ionutzmovie discută 27 mai 2017 09:12 (EEST)
Esența cam asta e, la final. Totuși, acesta e ultimul pas necesar, deoarece până se ajunge aici - la articolele care au potențial real, în general creatorul articolului trebuie dirijat un pic (în sensul bun al cuvântului) și încurajat, iar uneori sprijinit. De asemenea uneori îi sunt necesare soluții pe care le nu le vede, într-un prim stadiu. Sunt și situații în care descurajat de ceea ce vede el ca o corvoadă sau ca muncă inutilă, contributorul principal intenționează să abandoneze sau se opune și atunci va trebui discutat cu el. Mă rog, genul acesta de chestii le veți constata în timp și vă veți stabili un stil propriu, deoarece e loc de flexibilitate.--Accipiter Q. Gentilis(D) 27 mai 2017 09:37 (EEST)

Fără titlu[modificare sursă]

Pot sa sterg complet o pagina ca sa introduc tot textul din limba engleza ? Imi este mai usor sa traduc cu traducerea automata de la Wikipedia ...

https://en.wikipedia.org/wiki/Cambridge_rules

Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Radoiemydor (discuție • contribuții).

I-am răspuns pe pagina de discuții.— Ionutzmovie discută 25 mai 2017 08:18 (EEST)

Redenumire fișiere[modificare sursă]

Și fișierele pot fi redenumite de administratori, decât să reîncărcați, mai bine cereți redenumirea.--Strainu (دسستي‎)  30 mai 2017 19:20 (EEST)

Vă mulțumesc pentru precizare. --Haptokar (discuție) 30 mai 2017 20:54 (EEST)

O postare în atenția Dvs[modificare sursă]

Pentru că Dvs ați postat eticheta {{listă}} la articolul Ion Heliade Rădulescu, am exprimat acordul meu la „Discuție I. H. R.” , postarea De acord. Am precizat acolo că acea biografie cronologică este un plagiat (pastișă). --Dorimedont (discuție) 19 iunie 2017 20:34 (EEST)