Discuție Utilizator:Donarius

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție Utilizator:Haptokar)
Salt la: Navigare, căutare


Virtuozitate[modificare sursă]

Începe să-mi placă să vă citesc articolele despre diversele cărți, la fel de mult pe cât îmi plac articolele lui Asybaris despre marii pictori ai României. Călcați cu pași mari spre un piedestal, din punctul meu de vedere. --Accipiter Q. Gentilis(D) 18 mai 2018 20:11 (EEST)

Idem ca Accipiter. Spre exemplu, urmăresc Jocul cu moartea de pe 2 mai și de fiecare dată articolul devine din ce în ce mai bun. Chiar dacă vă spun în calitate de începător, zic că articolul a depășit stadiul de AB și e pregătit pentru nominalizare AC. Rar mai vezi oameni așa harnici și cu experiență în domeniul lor.--DieselEngineRO (discuție) 18 mai 2018 20:23 (EEST)
@Accipiter Q. Gentilis: @DieselEngineRO: Vă mulțumesc. Feedback-ul dvs. mă ajută mai ales că vine după o afirmație indirectă a cuiva că scriu prost și că-i sâcâi pe ceilalți cu mesaje. Mi-am propus să nu mai scriu mesaje altor colegi decât în caz de necesitate stringentă. --Donarius (discuție) 19 mai 2018 08:05 (EEST)
Părerea mea e că afirmația respectivă nu este în nici un caz cu sensul că scrieți prost. Cât despre partea cu sâcâiala... no comment strict despre afirmațiile în cauză. În sens general, gradul de colaborare și de interactivitate la ro.wiki a scăzut semnificativ pe un domeniul larg de paliere și deși chestiunea respectivă are motivații justificate în sens individual, se încadrează perfect în sensul evoluției generale.
O posibilă soluție ar fi organizarea unui grup de felul WMORMD, de cei interesați să conserve sau să promoveze platforme cu anumite carcteristici - cumva din exteriorul ro.wiki și în același timp din interiorul ei.
Mi se pare mai mult decât evident că dacă nu pot fi puse pe picioare soluții în cadrul actual al ro.wiki, atunci este oportun și de dorit să fie căutate soluții alternative, de către cei care doresc să continue să coopereze spre propășirea Wikipediei în limba română. În felul ăsta fiecare face ce știe mai bine și ce poate. --Accipiter Q. Gentilis(D) 19 mai 2018 11:53 (EEST)