Discuție Utilizator:Haptokar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare


Mulțumiri[modificare sursă]

Mulțam pentru ajutorul oferit în ceea ce privește corectura și finisarea, aici.--Accipiter Q. Gentilis(D) 8 aprilie 2017 23:46 (EEST)

Întunecare (roman)[modificare sursă]

Văd că Asybaris l-a nominalizat la AB, ceea ce e un demers corect. Întrebări:

  • vreți mai întâi o discuție neoficială, sau trecem din prima la generarea paginii de discuție a nominalizării ?
  • amânăm un timp discuția (maxim 6 luni) ?
  • vreți să mă abțin complet și să-l las numai pe Ionuț ?
  • credeți că ar fi utilă de la un moment dat încolo o promovare cu „foaie de parcurs” ? (exemplu de „Foaie de parcurs”)--Accipiter Q. Gentilis(D) 11 aprilie 2017 19:44 (EEST)
@Accipiter Q. Gentilis: Cred că discuția ar trebui amânată o perioadă pentru ca să trec încă o dată prin articol, să corectez greșelile existente, să sparg referințele și să adaug referințe unde nu există. Urma să o fac oricum, dar nu era programată în perioada imediat următoare, cu atât mai mult cu cât terminasem ieri lucrul la Zorba Grecul și mă gândeam să-mi iau o perioadă de relaxare; nominalizarea mă împinge să urgentez corectarea articolului (rămăsesem dator și cu Pădurea spânzuraților, n-am uitat) și o voi face prioritar și, sper, cât mai repede. În ceea ce privește foaia de parcurs cred că este utilă. --Haptokar (discuție) 12 aprilie 2017 09:43 (EEST)
Ok, atunci deocamdată am să pun articolul "în așteptare" și când veți considera dv. veți anunța că ați finalizat articolul pe pagina de discuție aferentă nominalizării. --Accipiter Q. Gentilis(D) 12 aprilie 2017 11:39 (EEST) P.S. Dacă-mi permiteți o sugestie, cred că mai util ar fi să nominalizați, Zorba Grecul (roman) unde vreți dv. și încheierea procedurilor la Zorba să se facă înainte de a lua în discuție Întunecare (roman). Motivez prin faptul că la Zorba mai sunt (poate) de făcut doar câteva modificări cosmetice, lucrurile putând evolua acolo foarte rapid, în sensul acordării statutului.
@Accipiter Q. Gentilis: Îmi vine greu să fiu obiectiv în privința unui articol la care am lucrat mult, de aceea cred că nominalizarea (dacă este cazul) ar trebui să vină doar din partea unei persoane care nu este legat sufletește de articol. În rest, lucrez la Întunecare și încerc să-mi aduc aminte sursa fiecărei afirmații, procedeu destul de solicitant. --Haptokar (discuție) 12 aprilie 2017 12:08 (EEST)