Discuție Utilizator:188.26.145.15

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Masacrul de la Beliș a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! (Mai exact mă refer la faptul că nu puteți lăsa în articole comentarii de forma exprimare ridicolă, șamd. De asemenea, vă rog să aveți grijă la exprimare). -- Alex Nico  (mesaj) 17 septembrie 2018 01:31 (EEST)

Calm[modificare sursă]

Vă rog să vă ameliorați tonul în discuții, atitudinea repezită și ostilă nu este binevenită. Remarc o asemănare între Dv. și utilizatorul Asybaris01; dacă veți continua în același ritm voi solicita să se verifice dacă sunteți aceeași persoană. //  Gikü  vorbe  fapte  17 septembrie 2018 17:08 (EEST)

Asemănarea invocată de dvs. este 100% falsă.
Aștept să aplicați sancțiunile corespunzătoare celor doi reclamați. Sper ca acestea să fie pe măsura faptelor și în ton cu cele aplicate în cazuri similare (atunci când au fost). Sper să aveți o poziție echilibrată indiferent de poziția pe care o au cei doi pe Wikipedia. 188.26.145.15 (discuție) 17 septembrie 2018 17:24 (EEST)

Încercare[modificare sursă]

Ceea ce ați făcut aici este o editare pur răuvoitoare. Sursa citată la p. 415 indică numele de Antoniu și nu de Anton.

Luați-o ca o primă avertizare, precum că deviați într-un mod inacceptabil, în ce privește comportamentul dv.--Accipiter Q. Gentilis(D) 17 septembrie 2018 22:58 (EEST)

Păstrați-vă avertizarea pentru cazuri cu adevărat serioase. În pagina de discuții a articolului am prezentat variantele găsite în sursele articolului, iar varianta susținută de dvs este doar într-o singură sursă, de dată recentă. Citiți cu atenție + și - de la fiecare variantă și trageți singur concluziile. După cum vedeți, eu iau în calcul toate variantele disponibile și le analizez. Dvs ați luat în brațe o variantă și acționați brutal ignorând argumentele în favoarea altor variante. Asta este marea diferență dintre noi doi.
Când mai discutați cu mine de comportament aveți bunul simț și nu depășiți pragul. Aveți mare grijă ce afirmații faceți la adresa mea. S-au adunat cam multe mizerii din partea grupului de hatmani din care și dvs faceți parte. Una este să vă pretați la niște înțepături și alta este să aduceți acuze nefondate și să-mi aruncați lături în cap. Faptul că sunteți mulți nu vă dă mai multă dreptate. Este un comportament care nu face cinste unor administratori care ar trebui să fie modele comportamentale pentru cei de rând. Fiți corecți și veți vedea că este loc de o colaborare fructuoasă. Nu uitați că obiectivul este să facem articole frumoase, documentate, de care să fim mândri cu toții. Terminați cu prostiile astea că vreau să fac rău lui x sau y. Asta este o ipoteză din cele mai stupide ca să nu zic altfel. 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 00:23 (EEST)
Dacă îmi permiteți un sfat, i-au și eu în considerare efortul dumneavoastră de a face articole frumoase, dar m-aș bucura și mai mult dacă discuțiile din jurul acestui obiectiv ar fi animate și ele de același crez estetic. Credeți că este posibil? Eu cred că întreaga comunitate ar putea să fim mândri .--Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 00:34 (EEST)
Nu mi-am făcut niciodată iluzii că vei avea decența să stai în banca ta și să-mi lași curată pagina de discuții. Nici că-ți vei cere scuze pentru mizeriile și minciunile pe care mi le arunci. Nici că vei ține cont că era ora 00:23 când am scris acel comentariu și că poate urma să fac o verificare. Dacă tot ai așa multă energie, poate citești și perlele colegului tău de hătmănie din articolele Divizia Secuiască și Masacrul de la Beliș. Ai fi mult mai util comunității, „simpaticule” ... 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 01:00 (EEST)
Nu cred că v-am aruncat mizerii și minciuni pe adresă anonimă. Dacă am făcut-o, vă rog să mă scuzați, poate urma să fac o verificare ulterioară. Vă rog să remarcați că folosesc pluralul de politețe atunci când discut cu dumneavoastră, nu consider că sunteți mai multe persoane. Mărturisesc că nu am la fel de multă energie pentru a vâna perlele altcuiva. Mi-am retras comentariul de mai sus. --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 01:40 (EEST)
Nu știu la ce-i ziceți dvs. adresă anonimă. Poate la pagina mea de discuții. Nu, mă refer la mizeriile scrise în proiectul ro.wikipedia cum sunt astea de aici și aici. Aș putea spune și că ați tolerat aici, mizerii de genul ăsta, ceea ce spune iar la fel de mult despre ce hram purtați. Genul ăsta de șicanare directă sau indirectă nu este de natură că creeze cadrul constructiv de lucru pe Wikipedia.
Nu v-ați retras comentariu, ci doar l-ați mâzgălit. Asta este o altă minciună marca Pafsanias. OK, ați vânat niște greșeli pe care le-am făcut. Vă spun eu că am mai făcut și altele. Pe unele le-am corectat, altele urmează să le corectez.
Observ cu stupoare că în luna septembrie (ca să mă limitez doar la această perioadă) nu aveți nicio contribuție prin care să aduceți un plus în articole. Ici-colo, o avertizare unuia, o revenire... În schimb, la bârfe... nu prea vă întrece nimeni. A, pardon, poate colegii de băncuță. Deci, ați ajuns administrator ca să ce? Doar s-o faceți pe polițaiul și să stați la șuetă? Nu aveți așa de multă energie de a vâna perle, dar o faceți. Păi, faceți-o în mod constructiv, în articole, nu mai pierdeți vremea aiurea pe pagina de discuții a unuia sau altuia. Eventual, dacă tot stați la o șuetă cu autorul perlelor din cele două articole, poate-i faceți niște sugestii în acest sens și poate și le corectează el ca să nu vă pierdeți dvs timpul și să vă tociți neuronii reparând după el.
Și mă opresc aici. Nu trebuie să-mi răspundeți.188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 08:44 (EEST)
Bineînțeles că nu trebuie să vă răspund și țin cont că era ora 08:44 EEST când ați scris mesajul de mai sus. Aș dori doar să vă spun că, în convențiile noastre de conduită, „mâzgălirea” propriului text înseamnă că mi-am retras comentariu [sic!]. La fel se procedează și atunci când un utilizator operează corecturi după ce mesajul său a provocat reacția altcuiva. Vă asigur că asta nu este o altă minciună marca Pafsanias (în cazul în care urmează să faceți o verificare). --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 11:36 (EEST)
Mulțumesc pentru pont. Spor la editat articole. M-aș bucura să evitați comentariile la adresa mea, fie directe sau indirecte, indiferent de loc. 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 12:21 (EEST)
Cred și eu că v-ați bucura și sunt gata să vă satisfac dorința. Puteți indica aici o listă a adreselor IP pe care obișnuiți să le folosiți, pentru a nu vă nimeri din greșeală pe vreo altă pagină de discuții? --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 13:47 (EEST)
Apreciez buna credință în măsura în care se va materializa. Cu privire la IP-uri, având în vedere că nu am pile la furnizorul de internet, cu părere de rău, dar nu vă pot satisface dorința. Și, oricum, el are obiceiul de a le schimba după cum îi vine la Loto. Deci, problema mă depășește.
Oricum, pe mine mă apucă un râs patologic atunci când asociați acest IP cu Asybaris (nu am reținut prea bine dacă dvs sau alt hatman). Trebuie să fac niște săpături cine este acest Asybaris și să văd dacă este de bine sau de rău. Dar nu știu dacă timpul chiar îmi permite acest lux și nu știu dacă rezultatul chiar merită efortul. Dar..., mi-ați dat o temă de meditație. 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 20:46 (EEST)
Dacă problema vă depășește, soluția este să vă creați un cont cu autentificare (doar în cazul în care nu aveți deja unul, compromis sau nu). Altfel, oricât aș fi de bună credință, nu vă pot promite că nu voi interacționa cu următoarea dumneavoastră ipostază IP. Ați fost ofensat de mesajul meu de la Cafenea, în care v-ați simțit vizat, deși nu erați menționat. Ce mă fac dacă vă recunoașteți și în alte mesaje? --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 21:08 (EEST)
Oooooo, serenitatea dvs, cât de generos sunteți cu astfel de sssssssffffffffaturi. Chiar și așa, printre cei doi dinți se simte jetul de venin care abia așteaptă oportunitatea să fie descărcat în ținta vizată. Dddda, înnnccceeeepussseee sssă-mmmi ffiiie fffffrică ccccccând am vvvvăzzzutttt blândețțțea dvs. ssserenisimă (sic!). -)))))))))))))))))))))188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 21:22 (EEST)
Vi s-a defectat tastatura, sau folosiți repetările caracteristice ale unei cunoștințe mai vechi? --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 21:27 (EEST)
Așșșșa reacțțționnnez când sssssunt sssstresssat șșșși ammmennnnințat de un trollll care mă fffface trollll. Nnnnu mmmmai pppppot ddddormmmmi bbbbine lllla nnnnoapte de fffffriccccca dddde dddddvs.188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 21:33 (EEST)
Deci nu e tastatura cea care s-a defectat. În ce fel v-aș putea ajuta? --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 21:45 (EEST)
De ce mă întrebați, v-am cerut cumva ajutorul? Sau vă place să vă băgați în seamă?
Sincer? Cu nimic. 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 21:54 (EEST)

■ Avertizare pentru urechi înfundate[modificare sursă]

Stimabile, nu-mi amintesc să fi păscut împreună vaca pe tarla, pentru a vă permite ignorarea aproape constantă a folosirii pronumelui personal de politețe. Deci și în concluzie vă rog oficial să aveți în vedere chestiunea menționată, aflată în legătură cu un nobilul și util animal care nu are nici o vină. E drept că cei 7 ani de acasă nu se găsesc ubicuitar, ei neputând fi culeși din pom precum merele. De aceea dacă există și sunt rătăciți pe undeva, vă sugerez să-i căutați pronto. --Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 18:58 (EEST) P.S. Bunul simț nu doare...

Observați vă rog că mi-am păstrat - după cum ați indicat mai sus, avertizarea pentru un caz cu adevărat serios. Vă prezint - astfel cum cu onor ați indicat mai sus, toate variantele în pagina dv. de discuții: în sensul că folosire pronumelui personal de politețe este obligatorie, în ce vă privește atunci când veți discuta cu mine.

„Citiți cu atenție + și - de la fiecare variantă și trageți singur concluziile. După cum vedeți, eu iau în calcul toate variantele disponibile și le analizez. Dvs ați luat în brațe o variantă și acționați brutal ignorând argumentele în favoarea altor variante. Asta este marea diferență dintre noi doi.”

După cum remarcați și după cum bine ați specificat mai sus, am discutat cu dv. de comportament și nu am depășit pragul, adică v-am notificat înainte de a face următorul pas.

Aveți mare grijă în legătură cu modul dv. de comportament de aici înainte și fiți atent în legătură cu ce

„afirmații faceți la adresa mea. S-au adunat cam multe mizerii”

din partea dv.

„Una este să vă pretați la niște înțepături și alta este să aduceți acuze nefondate și să-mi aruncați lături în cap. Faptul că”

sunteți unul singur

„nu vă dă mai multă dreptate. Este un comportament care nu face cinste”

unui wikipedist mai vechi...

„Fiți corec[t] și veți vedea că este loc de o colaborare fructuoasă. Nu uitați că obiectivul este să facem articole frumoase, documentate, de care să fim mândri cu toții.Terminați cu prostiile astea”

care sunt efectul (și aci vă citez din nou):

„[unor ipoteze] din cele mai stupide ca să nu zic altfel.”

Al dv. sincer --Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 19:11 (EEST) P.S. După cum este binecunoscut, pe mine dintotdeauna mă încântă întâlnirile cu vechi prieteni de pe Wikipedia, mai ales când se poate pune de o șuetă cu final dinainte cunoscut și ferit de surprize.

1. Stimabile, nu-mi vorbi tocmai tu de cei 7 ani de acasă. Pe de-o parte, tu ai pretenția să ți se vorbească la persoana a doua plural, iar pe de altă parte, mă iei cu „stimabile”. Cum se numește asta? Hai, zi tu cu gurița ta.
2. aflată în legătură cu un nobilul și util animal care nu are nici o vină. -))))))))))) Inconfundabilul Accipiter Q. Gentilis
3. Nu mai veniți pe această pagină cu amenințări trimise printre dinți că nu mă impresionați. Luați-vă vaca și duceți-vă pe propria pajiște. Poate aveți treabă și vă rețin. 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 22:04 (EEST)

Paginile de discuții[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Oricine poate contribui constructiv la această enciclopedie, dar paginile de discuții trebuie să păstreze istoria acelei discuții; ștergerea sau modificarea comentariilor legitime, după cum ați procedat la Discuție:Masacrul de la Beliș, este o practică nerecomandată, chiar dacă intențiile dumneavoastră erau bune. Aruncați o privire pe pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la această enciclopedie. Vă mulțumim! Mesajul v-a fost trimis pentru acestă modificare unde ați binevoit să modificați o literă. Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 22:14 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
Mulțumesc foarte mult pentru grija pe care mi-o purtați. Vă sunt profund recunoscător.188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 22:43 (EEST)

Cu plăcere. --Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 22:49 (EEST)

Mulțumiri[modificare sursă]

Într-o altă ordine de idei, vă mulțumesc pentru sugestiile care și-au dovedit întradevăr utilitatea, în ceea ce privește articolul Masacrul de la Beliș.--Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 22:18 (EEST)

Cu plăcere. Au mai venit câteva chestii de finețuri. Vedeți dacă trec de furcile caudine.188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 22:49 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: acest comentariu în care explicați cum stătea printre altele o anumită persoană pe pajiște la păscut. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 22:44 (EEST)

Am înțeles. Atunci, hai să-și vadă fiecare de pajiștea lui ca să evităm interpretări ce ar putea duce la lucruri nedorite. Sunteți de acord?188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 22:48 (EEST)

Trecând peste unele diferende inerente, unele chestii pe care le-ați spus au fost chiar utile. Vorbind la modul serios, poate ar fi mai bine să consumați timpul nu ca să-l "aranjați" x 3 sau x 5 pe al altora. E doar o idee...--Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 22:54 (EEST) P.S. Mingea e la dv. în teren.

Dacă timpul v-ar permite (și acum o spun cu toată seriozitatea) ați observa că nu eu inițiez acțiunea de „aranjare” a unora sau altora, ci sunt alții care vor „să-mi sertizeze mufa” (ca să dau doar un exemplu). Și, din păcate, comunitatea nu a avut nicio reacție de combatere a acestei atitudini, făcându-mă să cred că cei care au cunoștință (observați că nu-i pun pe toți în același coș) de această atitudine sunt complici morali cu autorul.
Apoi grija celor care judecă de a proteja pe cei care vor să-mi sertizeze mufa mă face să cred că pe aceste plaiuri aia care ține balanța e cam chioară.
Iar eu pierd timpul aiurea ca să justific una sau alta în loc să mă ocup de articolele vizate.
Haideți la treabă, că acum vine 1 Decembrie. Spor!188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 23:04 (EEST)
Ok, important e să ne cădem la pace pe chestiile esențiale. Restul, nimeni nu spune că e musai să fim de acord.--Accipiter Q. Gentilis(D) 18 septembrie 2018 23:11 (EEST)
Eeeee, parcă-mi e drag și mie acum să lucrez. Mulțam fain! 188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 23:13 (EEST)
Mulțumesc și eu. Pe asta v-o mai amintiți? --Pafsanias (discuție) 18 septembrie 2018 23:26 (EEST)
Ah, m-am bucurat prea devreme...188.26.145.15 (discuție) 18 septembrie 2018 23:30 (EEST)

Nelămurire[modificare sursă]

Nu înțeleg la ce vă referiți când spuneți de preambul. Puteți să detaliați? Moșia nu era proprietatea baronului? --Donarius (discuție) 23 septembrie 2018 15:42 (EEST)

Ba da. Citez din preambul: în proprietatea baronului János Urmánczy. Citez expresia inițială modificată de mine: în proprietatea baronului lui János Urmánczy. Cred că acum lucrurile sunt clare. 188.26.145.15 (discuție) 23 septembrie 2018 15:47 (EEST)
Aveți dreptate, am sărit fără să-mi dau seama peste un cuvânt. Modificarea dvs. are sens. O altă întrebare: care este justificarea dvs. pentru înlocuirea majusculelor la Armata Austro-Ungară? Personal, consider armata o instituție, deci prima literă a cuvintelor din nume ar trebui scrisă cu majuscule, dar e propria mea opinie. Dvs. ce părere aveți? --Donarius (discuție) 23 septembrie 2018 16:00 (EEST)
Din start, varianta cu prima literă majusculă, iar restul minuscule cade. A se vedea 3.2. Scrierea cu literă mare pct. 3 p. LX din DOOM2.
Armata austro-ungară este substantiv comun. De exemplu, în Istoria războiului... a lui Kirițescu găsiți exemple concrete cu privire la acest aspect. De asemenea, puteți să vedeți armata romană. Faptul că este articol Armata Austro-Ungară denotă anumite carențe lingvistice ale celor care au pus titlul în această formă.
Hai să dau un alt exemplu. Dacă spui guvernul român este substantiv comun, dar dacă spui Guvernul României este substantiv propriu. În mod similar, dacă spui armata austro-ungară, germană, română, sunt substantive comune, dar dacă spui Armata Austro-Ungariei, Armata Germaniei, Armata României, astea sunt substantive proprii. Bine, ele trebuie cizelate pentru că Armata Austro-Ungariei se numește Landstreitkräfte Österreich-Ungarns, Armata Germaniei este Deutsches Heer. Și se scriu cu forma din limba de origine, nu cu denumirea tradusă. Cineva de la Secret Service spunea odată că numele trebuie folosit exact în forma asta, nu sub numele de Serviciul Secret așa cum este forma tradusă de la noi. Nu știu dacă ați prins nuanțele. 188.26.145.15 (discuție) 23 septembrie 2018 17:11 (EEST)
Vă mulțumesc pentru toate aceste precizări. A fost util să mai trec odată prin DOOM. Tindeam oricum să vă dau dreptate, de aceea nu am revenit asupra modificărilor. Singurul aspect cu care nu sunt de acord este legat de scrierea denumirii originale a instituțiilor. Nu pentru că nu v-aș da dreptate, ci pentru că textul se înțelege mai ușor dacă denumirea instituțiilor este tradusă în limba română (cu excepția celor mai cunoscute prin denumirea originală precum Secret Service). Vă dau ca exemplu Wiener Staatsoper pe care publicul român o cunoaște ca Opera de Stat din Viena. --Donarius (discuție) 23 septembrie 2018 17:42 (EEST)
Să știți că sufletește vă dau dreptate și aș adopta instant această variantă. Mi se pare de bun simț. Poate ați auzit/citit că nu se mai spune acum Teatrul Mare din Moscova, ci Teatrul Bolșoi!!! E de râsul curcilor. Dacă tot au impus folosirea formei din limba de origine, atunci ar fi trebuit, respectând regulile de la noi, să se numească Balșoi Teatr. Deci, forma actuală este o struțo-cămilă de râsu-plânsu. Iar pentru asta nu sunt de vină editorii de pe Wikipedia, ci factorii decizionali din Institutul de Lingvistică. Probabil că s-au gândit că dacă spunem Harvard University în loc de Universitatea Harvard, tot așa să procedăm și în alte limbi. Tot așa ar trebui să spunem nu Fluviul Galben, ci Huáng Hé. Mă rog, dacă am respecta aceste reguli impuse.
Din păcate, cu niște ani în urmă au fost niște lupte de culise între Mioara Avram și Ioana Vintilă-Mihăilescu, iar tabăra ultimei a ieșit câștigătoare. Ce vedeți dvs acum în lingvistică sunt rezultatele acestei lupte. În acest moment au început să scoată capul niște tinerei, dar încă sunt cruzi pentru lupta cu ideile acestei doamne. Plus că a crescut și dânsa niște pui.
Revenind la oile noastre, din păcate forma tradusă a operei vieneze nu este corectă. Dar pe Wikipedia este folosită această formă pentru că este mai uzitată, nu pentru că este corectă conform normelor lingvistice actuale.
Apreciez modul de intervenție pentru clarificarea lucrurilor. Mulțumesc frumos! 188.26.145.15 (discuție) 23 septembrie 2018 18:04 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: Intervențiile de astăzi la Discuție:Masacrul de la Beliș.. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. -- Victor Blacus (discuție) 24 septembrie 2018 21:09 (EEST)

Auzi, stimabile, când individul ăsta spunea de sertizarea la mufă, tu unde naiba erai? Sau te făceai că plouă? Ce măsuri ați luat toată liota asta de administratori împotriva lui când am reclamat asta? Hai? Nu ți-e un pic așa... jenă (ca să nu spun rușine) ca eu să primesc astfel de jigniri, iar voi să dormiți în cochilie și să vă faceți că nu vedeți, nu auziți nimic. Păi, dacă acela nu este atac la persoană vă sertizez și eu mufa la toți cei care prin complicitatea voastră ați tolerat o mitocănie așa de mare din partea lui. Ei, ce zici, acum este balanța echilibrată? Ce obrăznicie la el... 188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:34 (EEST)
Nu cumva sunteți în vacanță? Sau faceți precum Carmen Dan? Sunteți în concediu, dar veniți la guvern pe 10 august... 188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:42 (EEST)

■■■■ Avertisment[modificare sursă]

Vă rog să vă abțineți de aici înainte de la folosirea unui limbaj ofensiv, cu atît mai mult cu cât vă permiteți să o faceți sub masca anonimității.--Accipiter Q. Gentilis(D) 24 septembrie 2018 21:11 (EEST)

■ = Calm 17 septembrie 2018 17:08 (EEST)

■■ = Avertizarea pentru urechi înfundate 18 septembrie 2018 18:58 (EEST)

■■■ = Fără atacuri la persoană! 18 septembrie 2018 22:44 (EEST) --Accipiter Q. Gentilis(D) 24 septembrie 2018 21:15 (EEST)

Aaaa, vă pregătiți să aplicați sancțiunea, sanctitatea dvs... Ați uitat cine este autorul expresiei: nu-mi amintesc să fi păscut împreună vaca pe tarla... Asta cum se numește? Aaaa, dacă vine de la un administrator nu este atac la persoană. O, câtă gingășie din partea dvs... Mă copleșiți.
Dar când acel individ spunea nu veți reuși decât să-l „sertizați” la „mufă” nici acesta nu este atac la persoană? Unde erau administratorii pe 17 septembrie când am reclamat asta? Unde? Ați băgat capul în nisip. Toți, absolut toți. Toți sunteți complici cu autorul acelui atac la persoană. Niciunul nu mai aveți autoritatea morală de a mă judeca pe mine indiferent ce-aș face. 188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:34 (EEST)
Am făcut și niște capturi de ecran spre aducere aminte despre wikiprofesionalismul vostru. Așa, pentru eternitate. 188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:39 (EEST)

Mă confundați. Nu sunt administrator. --Accipiter Q. Gentilis(D) 24 septembrie 2018 21:45 (EEST)

Aici am greșit. Restul rămâne valabil. 188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:58 (EEST)
Ia să vedem pentru ce am fost eu suspendat?
Folosirea unui limbaj ofensiv. Uauuuu, ce formulare pompoasă, generală și care nu spune nimic concret... Dar cum se numește limbajul acestui individ care folosește exprimarea asta: Stimabile, nu-mi amintesc să fi păscut împreună vaca pe tarla. Serios? Păi, măi... stimabile, ți-am permis eu să te tragi de șireturi cu mine de folosești un asemenea limbaj „elevat”? Sau, matale, fiind în grațiile celui aflat în vacanță, îți permiți orice? Hai?
În legătură cu așa-zisele avertizări...
■ = Calm 17 septembrie 2018 17:08 (EEST) Serios? Ia, uitați-vă mai atent, vedeți vreo diferență? Era atunci vreun pătrățel de avertizare? Aaaa, nu era, dar l-ai introdus acum subversiv precum fac ăia mânăriile la Monitorul Oficial.
■■ = Avertizarea pentru urechi înfundate 18 septembrie 2018 18:58 (EEST) Ceeeee? Adică, dvs. folosiți un limbaj de șmecheraș (pentru urechi înfundate) cu adevărat ofensiv la adresa mea (aveți tupeul să-mi vorbiți de cei 7 ani de-acasă) și mă avertizați? Aha, mergeți pe principiul că cea mai bună apărare este atacul. Aha, am priceput... Și câte pătrățele erau la acea avertizare? Aaaa, doar unu? Păi, atunci de ce ai avut obrăznicia să treci aici două? Ca să-ți creezi tu condițiile pentru a mă sancționa că așa vrei tu? Și pentru tooate astea vrei să fii respectat, stimabile? Păi, ca să fii, trebuie să te comporți ca un om onorabil, cu bun simț, cu cei 7 ani la purtător, nu declarativ.
■■■ = Fără atacuri la persoană! 18 septembrie 2018 22:44 (EEST) Care sunt? Aaaaa, vi s-a terminat tușul de la imprimantă... Păi, dacă l-ați consumat pe plaiul ăsta unde se punea la care sertizarea mea la mufă (mulțumesc Kunok Kipcsak, același gen de sertizare ți-l fac și eu ție la toate mufele tale). Deci, vorbim de o simplă acuză fără să fie menționată fapta. Deci, acuză nefondată. Plus că, dacă ați greșit socoteala la bețigașe, pardon la pătrățele, de la bun început, este normal ca la final să aveți un rezultat eronat.
De parcă n-ar fi fost destule cele 3 pătrățele (numărate eronat de recidivistul în erori), în titlu mai adaugă o avertizare sub forma altui pătrățel. Cu alte cuvinte, avem un WikiDragnea care, zâmbind pe sub hamster, o face din condei precum o face Dragnea când mărește salariile și pensiile.
Și mai este vorba de ceva. De responsabilitate. Din partea tuturor administratorilor. Mi-a fost aplicată o sancțiune de către unul dintre ei (NB care era și este și acum în vacanță, deci nu avea ce să caute în astfel de dispute). OK, așa a crezut el de cuviință, așa a procedat. Am contestat blocarea și am așteptat răspunsul la contestație. Numai că respectivul a dat bir cu fugiții, a uitat, cert este că argumentele mele nici măcar nu au fost analizate, nu mai zic că au fost sau nu de acord cu ele. Acest individ este responsabil? Și-a îndeplinit obligațiile pe care le avea în această calitate? Categoric nu. Și-atunci, ce mai caută în această funcție? Dacă are bun simț, cei 7 ani de-acasă amintiți de celălalt coleg, nu cumva trebuia să-și dea demisia?
Mai departe... și dacă acest coleg s-a făcut nevăzut, pardon, era „în vacanță” (sanchi!), nu cumva un alt administrator trebuia să preia cazul spre analiză? Ce-ați făcut, stimați administratori? De ce nu v-ați asumat responsabilitatea de a analiza speța? V-ați plictisit? V-ați uzat? Vă înțeleg perfect. Atunci apucați-vă de altceva și lăsați pe alții să facă ceea ce dvs. nu mai puteți.
Când mai vine câte-un „glumeț” din acesta care amintește de anonimii de pe Wikipedia ca de niște paria să citească și să recitească bine regulile de pe Wikipedia și să înceteze cu abuzurile. Că nu scrie nicăieri că un utilizator este obligat să se înregistreze așa cum se sssssssugerrrrreazzzzză de niște binevoitori.
Când veți fi modele comportamentale atunci să pretindeți voi și de la alții. Deocamdată, faptele dovedesc cu vârf și îndesat că vă ocupați cu șicanările, cu glumițe de doi bani și cu acuze nefondate. Aaaa, și tolerați mitocănia utilizatorilor agreați cum este cel responsabil cu sertizarea mufei.
Sertiza-v-aș și eu mufele celor de mai sus, strict în același mod cum a afirmat c-o face cu mine cel pe care l-am tot citat.
NB Dacă vroiam să fiu șmecheraș ca voi, în doi timpi și trei mișcări mă mutam la unul din celelalte calculatoare disponibile în sala asta sau intram de pe un laptop conectat prin tethering la un telefon mobil. Și mai scriam o postare aici, apoi mă duceam la un alt client în altă zonă a Bucureștiului și mai postam alt comentariu. Când ajungeam la Aeroportul Otopeni vă mai făceam o vizită, tot de pe mobil sau, ca să mă distrez cu voi, intram de pe PC-ul unui client. Dar, stimabililor, nu am făcut-o. Mi-am dus crucea ca să vă arăt cine are bun simț și cine nu, cine are cei 7 ani de-acasă și cine nu, cine este responsabil și cine nu. Asta este diferența dintre mine și voi, ăștia care îmi purtați sâmbetele. Staaaaaați la bârfe, plecați în vacanță, o faceți pe polițiștii comunitari, dar când este vorba de a contribui în articole... pauză. Voi, modele... Ha!188.26.145.15 (discuție) 26 septembrie 2018 00:44 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Atacuri la persoană: repetate după avertizare.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 24 septembrie 2018 21:52 (EEST)

{{Deblocare|Sunt blocat de un administrator aflat în vacanță, deci care nu ar avea dreptul să intervină absolut deloc. În plus, un atac grosolan la persoana mea a fost tolerat de toți administratorii de pe ro.wiki. Cu alte cuvinte, pentru unii mumă, pentru alții ciumă}}188.26.145.15 (discuție) 24 septembrie 2018 21:57 (EEST)
Mulțumesc pentru răspuns. Foarte elocvent. Spor la wikieditat (sic!). Aaaaaa, sunteți în vacanță... -))))))) 188.26.145.15 (discuție) 25 septembrie 2018 22:36 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 48 de ore. Justificare: Atacuri la persoană repetate - refuz deliberat de a se conforma îndrumării Wikipedia:Conduită.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Pafsanias (discuție) 26 septembrie 2018 01:16 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
{{Deblocare|Nici măcar de această dată nu menționați motivul concret al blocării. Este un alt caz de șicanare din partea unui administrator care nu admite critica. Ca să nu mai spun faptul că este profund imoral ca sancțiunea să fie aplicată de unul din cei criticați de mine pentru seria de hărțuiri al căror autor este. Dar, de ce nu mă miră? În plus, hărțuiala asta cu sugestia de a-mi face cont este incriminatorie pentru cei care o fac. Că, știți foarte bine, Wikipedia nu mă obligă la asta, ci e doar obsesia voastră de a găsi pârghiile necesare de a bloca pe termen nelimitat contul pe care l-aș face. Nu, dragilor, și cei cu cont și cei fără au drepturi egale și nu este motiv de hărțuială din partea voastră, indiferent cine ați fi voi. Și faptul că evitați dezbaterea argumentelor arată atitudinea dictatorială a celor care ar trebui să arate echilibru în luarea deciziilor. Nu-mi fac iluzii că veți ține cont de aceste argumente, cum nu ați ținut cont nici când am reclamat mitocănia grosolană a responsabilului cu „sertizarea mufei”, dar vi le mai spun încă o dată ca să nu credeți că mă luați voi de prost. 188.26.145.15 (discuție) 26 septembrie 2018 07:40 (EEST)}}
Aveți mesaje noi
Bună ziua, 188.26.145.15. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Mihai Antonescu.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 6 octombrie 2018 06:54 (EEST)