Discuție Utilizator:PatrascuMadalin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie PatrascuMadalin) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



-- Comunitatea utilizatorilor 19 decembrie 2012 00:54 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Studentfest[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Studentfest propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Studentfest până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 15 ianuarie 2013 10:45 (EET)Răspunde

Bună ziua, PatrascuMadalin. Aveți mesaje noi la Wikipedia:Pagini de șters/Studentfest. 15 ianuarie 2013 15:37 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc! --Pafsanias (discuție) 22 ianuarie 2013 22:39 (EET)Răspunde

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, PatrascuMadalin. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Sîmbotin.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

StudentFest[modificare sursă]

Am anulat modificările dumneavoastră la articolul StudentFest, deoarece, deși, doriți un articol aici, nu vă abțineți de a scrie într-un mod jurnalistic. Wikipedia se dorește a fi enciclopedie. Vă rog, deci, scrieți într-un mod enciclopedic. Cele bune, --Silenzio (discuție) 4 februarie 2013 04:13 (EET)Răspunde


Până acum am încercat să iau modele de la diverse pagini care există deja și nimeni nu s-a legat de modul lor de a scrie, deși eu am încercat să îl adaptez și am mers pe același film.

Am încercat să invoc notabilitatea pe niște criterii pe care alții au primit-o și nici cum nu e bine, mai nou aflu că multe pagini nu ar trebui să existe aici. Cred că de azi începând am să fac o listă cu toate paginile din RO wikipedia care nu îndeplinesc aceste criterii și am să vă dau să analizați pentru că dacă e să fim corecți , hai să fim până la capăt.

Toate cele bune --PatrascuMadalin (discuție) 4 februarie 2013 04:25 (EET)Răspunde

Nu uitați că Wikipedia se bazează pe voluntariat. Practic, nimeni nu este obligat să facă nimic, deoarece nu există fișe ale postului. Dumneavoastră, dacă doriți să scrieți un articol, fără a avea parte de discuții, scrieți-l conform politicilor. Evitați să folosiți exemplu articolele slab scrise. Sunt pe aici și articole de calitate.
Lista care o propuneți, cu articole pe care le considerați neconforme, va fi binevenită, deoarece, sunt convins, multe articole se strecoară pe aici, fără a fi verificate. Cele bune,--Silenzio (discuție) 4 februarie 2013 04:37 (EET)Răspunde

Note[modificare sursă]

Vă rog studiați Ajutor:Note. Între timp voi anula modificările dumneavoastră. Cele bune, --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 00:58 (EET)Răspunde


Ce a fost greșit în acea notă pusă de mine? este un feedback, care chiar oferă un feedback al unei participante din 2006. Este o lucrare de specialitate , mai bună decât multe altele care oferă statutul de pagină activă altor pagini din wikipedia.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de PatrascuMadalin (discuție • contribuții).

Dumneavoastră sunteți student? A fost greșit modul în care a fost pusă. Vă rog citiți indicațiile care vi le-am pus la dispoziție și apoi întrebați-mă ce a fost greșit. Prin modul în care acționați, deși mă aflu printre susținătorii articolului StudentFest, vă spun că nu-i faceți nici un bine articolului. Apoi, agonia.ro nu este o sursă de încredere. Cele bune, --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 01:10 (EET)Răspunde

Da, sunt student și deja începe să fie plictisitoare această luptă pentru a ține un articol aici. O să încep, cum am făcut și până acum să întreb despre alte pagini: http://ro.wikipedia.org/wiki/Festivalul_Astra_Film are o sursă credibilă sau lucrare de specialitate?
Revenind la oile mele ce anume face o sursă să fie credibilă din punctul dvs de vedere?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de PatrascuMadalin (discuție • contribuții).
Lupta devine plictisitoare, deoarece, cu tot respectul vă spun, refuzați a vă face temele. Acest proiect are niște reguli pe care nu doriți să vi le însușiți. V-am mai spus să nu cădeți în plasa de a face comparații cu alte articolele. Wikipedia:Surse de încredere definește sursele de încredere. Cele bune,--Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 01:27 (EET)Răspunde

Păi dacă ați fi fost la fel de stricți cu toate articolele, cu tot respectul, ar fi avut tot omul de unde să se inspire, să aibă un exemplu bun. Cât timp 80% din articolele care sunt pe RO sunt sigur că nu trec de standardele impuse de voi, mi se pare logic să mă revolt. Unde este egalitatea? de ce nu este totul tratat cu aceiași unitate de măsură, pricep că este voluntariat și eu fac tot voluntariat dar și voluntariat fiind ar trebui să fie o muncă de calitate.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de PatrascuMadalin (discuție • contribuții).

Aruncatul cu vorbe revoltate, nu ajută, de asemenea ... Dar mă rog. Wikipedia are foarte multe articolele de calitate și pagini cu politicile, care vă pot ajuta. Dar dumneavoastră o țineți una și bună cu a indica partea goală a paharului. --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 01:40 (EET)Răspunde


De obicei sunt foarte calm , apreciez că sunteți unul din susținătorii articolului și vă asigur că încerc să văd și jumătatea plină a paharului. Aș putea să fac un lucru foarte "fain" în timpul anului acesta cei care vin la festival, trainerii, să facă o lucrare de feedback și fiind traineri sunt și recunoscuți pe domeniu ca fiind specialiști și mi-aș ușura viața foarte mult. Că eu mă chinui ca acest articol să fie stabil pe wikipedia înainte de festival este o ambiție personală. Sincer o să las pe altcineva să se ocupe de acest lucru și dacă nu e nimic rezolvat, cel mai probabil la rugămintea mea de a da o notă de feedback vor apărea vreo câteva zeci de articole de specialitate despre StudentFest, din care putem face un articol ce să înglobeze tot, dacă este nevoie de asta , asta se va face. Încă o dată, apreciez că sunteți un fan al articolului și dacă aveți ceva interesant de prezentat pe o anumită secțiune, literatură cel mai probabil, sunteți invitatul meu la StudentFest 2013, între timp aș aprecia orice ajutor în privința paginii. Adina Ungur , spun eu este o persoană care poate da o lucrare ce poate fi considerată de specialitate în cadrul artei, culturii sau literaturii, sper că singura problemă cu ce a scris ea se află în credibilitatea publicației, pentru că dacă nici persoana nu se bucură de credibilitate nu știu despre ce mai vorbim aici... --PatrascuMadalin (discuție) 19 februarie 2013 01:49 (EET)Răspunde

Și eu sunt calm :). Haideți să începem să fim constructivi.
Precum am spus, agonia.ro, nu poate fi considerată sursă de încredere, dar informațiile prezentate acolo sunt folositoare, deoarece pot duce spre surse de încredere. Am început deja a căuta pe google, frânturi din acel text.
Notabilitatea festivalului poate fi definită prin notabilitatea invitațiilor, spre exemplu. Faptul că au fost implicate personalități precum Ștefan Popa-Popas, Vali Sterian, Dan Puric, Claudiu Bleonț, Gellu Naum etc eu știu că la un moment dat a fost prezent și fostul director de la ICR (Patapievici), îmi scapă numele acum, putem demonstra că festivalul este notabil. Dar trebuie să găsim câteva surse care să mărturisească acest lucru ...
Eu nu sunt în țară, dar sursele nu trebuie să fie doar de pe net, pot fi citate și ziare notabile ... deci, poate, puteți găsi ceva la bibliotecă.
Hai să vedem, pentru început, la ce ne duce cele spuse la agonia ... O să vă țin la curent cu ce reușesc să agonisesc. --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 02:04 (EET)Răspunde

În acest sens am un membru de echipă care se ocupă cu monitorizarea presei de anul acesta, pot să lucrez cu el pe presă scrisă sau online de mai mult timp în urmă. Dacă o să găsim un material de ziar/carte/revistă scrisă unde am putea să îl urcăm pentru a fi luat în seamă? studentfest.ro sau pe site-ul organizatorilor (OSUT), ar fi bine? În același timp, încerc să dau de creatoarea articolului pentru a o ruga să ne dea voie să publiăm articolul și pe surse ce pot fi de încredere.--PatrascuMadalin (discuție) 19 februarie 2013 02:32 (EET)Răspunde

Acel articol nu are nici o valoare enciclopedică. Dacă ar fi fost scris într-o revistă de prestigiu, poate. Dar platformele online, unde oricine, orișicum poate edita nu pot fi luate în seamă. Pe agonia sunt mii de oameni care-și publică creațiile, fără nici o selecție valorică. Deci, nu poate fi folosit ca sursă.
Selecții din presa vremii, repet, dacă se poate ziare notabile, dacă e posibil cu întindere națională, acestea sunt surse de luat în seamă. Nu trebuie scanate, ci doar făcut referire la ele sub forma: <ref name="Gândul">Ixulescu, ''StudentFest'', Gândul, nr. X, 2002, p. 5</ref>. Cele bune, --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 04:03 (EET)Răspunde
Cred că am rezolvat problema notabilității. Voi aduce argumentul personalităților și a formațiilor notabile care au participat la festival și am găsit sursă pentru premiul primit în 2006 la Gala Societății Civile: StudentFest cel mai important eveniment cultural din România. Cele bune, --Silenzio (discuție) 19 februarie 2013 06:07 (EET)Răspunde
Am adus argumentele mele pentru păstrare la Wikipedia:Pagini de șters/Studentfest. Sper că notabilitatea să nu mai fie o problemă. Cele bune, --Silenzio (discuție) 20 februarie 2013 05:36 (EET)Răspunde
Mulțumesc mult pentru ajutor, apreciez gestul. De acum o să încerc să dezvolt pagina aducând un sumar de 2-3 rânduri despre fiecare ediție și modul în care a evoluat până astăzi și o descriere ceva mai amănunțită. În viitorul apropiat o să încep scrierea unei pagini despre organizația care oferă acest festival și o să încerc să țin cont de toate îndrumările pe care le-am primit în formularea paginii de StudentFest .--PatrascuMadalin (discuție) 27 februarie 2013 02:56 (EET)Răspunde
V-aș sugera să scrieți textul în Word și mai apoi să mi-l dați să-l revăd. Dacă doriți a scrie un articol acceptabil trebuie să-l bazați pe surse, nu vă apucați de creații proprii. Despre organizație, nu comentez, din punctul meu de vedere nu este un subiect enciclopedic. Cele bune, --Silenzio(discuție) 27 februarie 2013 03:15 (EET)Răspunde
Unde aș putea trimite acel document word, o adresă de mail sau  ? Și mai am o problemă cu carcasa, nu o găsesc pe cea pentru evenimente , iar momentan StudentFest are o carcasă de așezare/comună .. .--PatrascuMadalin (discuție) 27 februarie 2013 03:27 (EET)Răspunde
Vedeți, un administrator v-a atras atenția că infocaseta nu este pentru festivaluri, ci pentru așezări, iar dumneavoastră i-ați șters mesajul. Acest mod de a colabora nu este productiv. Mesajele de avertizare se elimină, după ce se rezolvă problemele.
Referitor la e-mail, mergeți pe pagina mea de utilizator, iar în stânga paginii în Trusa de unelte aveți opțiunea Trimite email. Cele bune, --Silenzio (discuție) 27 februarie 2013 03:28 (EET)Răspunde
Am făcut schița pentru pagină, dar la Trusa de unelte și am trimis fișierul folosind opțiunea trimite e-mail .--PatrascuMadalin (discuție) 11 martie 2013 23:08 (EET)Răspunde
Am crezut că este un mesaj de la wikipedia , nicidecum de la un admin și am căutat după o casetă dar nu am găsit decât pentru muzică, nu pentru ceva general..

Răspuns email[modificare sursă]

Am început editarea articolului. Precum vedeți articolul trebuie scris într-un mod narativ și enciclopedic, fără a copia cuvânt, cu cuvânt din surse. Consider că ar fi mai bine să mă lăsați pe mine să-l redactez. Cele bune, --Silenzio (discuție) 12 martie 2013 05:37 (EET)Răspunde

Am finalizat contribuția mea la articol. Cele bune, --Silenzio (discuție) 15 martie 2013 05:01 (EET)Răspunde
Mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat în cadrul acestui articol, sper să fi învățat ceva din această experiență și să redactez în mod enciclopedic articolul. Despre a doua inițiativă și detaliile care le-am trimis ce părere aveți ? --PatrascuMadalin (discuție) 16 martie 2013 00:16 (EET)Răspunde
Angajamentul meu a fost legat de StudentFest, care este un eveniment cultural, deci demn de menționat. Referitor la OSUT nu vă veți bucura de susținerea mea, nu consider absolut nimic enciclopedic în a susține organizații, sindicate, alte adunături de oameni, care nu fac nimic altceva decât a-și defini existența temporară, evident trecătoare. Cele bune, --Silenzio (discuție) 16 martie 2013 05:26 (EET)Răspunde


Probleme legate de permisiunile fișierului Afiș studentfest.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Afiș studentfest.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 1 noiembrie 2013 21:50 (EET)Răspunde