Discuție Utilizator:LiliMC

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie LiliMC) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


-- Comunitatea utilizatorilor 8 octombrie 2014 13:56 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Gheorghe Buzoianu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Gheorghe Buzoianu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Gheorghe Buzoianu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎)  1 decembrie 2016 15:59 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Ioan Barbu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ioan Barbu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ioan Barbu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 31 ianuarie 2017 16:04 (EET)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Roșiorii de Vede, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  17 martie 2018 11:13 (EET)


Ok. Mulțumesc! @Gikü: , LiliMC 20 martie 2018 12:27 (EET)

Lista scriitorilor de literatură științifico-fantastică români[modificare sursă]

Bună seara,
Ar fi bine ca la scriitorii pe care îi adăugați în Lista scriitorilor de literatură științifico-fantastică români să indicați și surse din care să reiasă eventuala notabilitate a acestora. În caz contrar, oricare alt wikipedist poate să șteargă autorii respectivi, care nu au articol dedicat pe Wikipedia. Pentru Ana-Maria Negrilă și Doina Roman am pus eu referințe (cele indicate de dvs. în „descrierea modificărilor”). Citiți Ajutor:Note pentru a vedea modalitatea tehnică de punere a referințelor bibliografice, și WP:VER și WP:SdÎ pentru a vedea ce fel de referințe pot fi introduse. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 19 martie 2018 21:06 (EET)


Mulțumesc! @Sîmbotin, Bătrânul: , LiliMC 20 martie 2018 12:12 (EET)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:Sîmbotin. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Mishu57 20 martie 2018 20:16 (EET)

@Mishu57: Ok, mulțumesc.Între timp adăugasem o semnătură la pagina respectivă.Graba... LiliMC 20 martie 2018 20:54 (EET)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lângă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Vă mulțumim! Donarius (discuție) 15 aprilie 2018 12:29 (EEST)

@Donarius: Am înțeles. Încă mă acomodez cu Wikipedia. Mulțumesc și eu. LiliMC 15 aprilie 2018 12:51 (EEST)

@Donarius: Apreciez toate sfaturile de la cei mai experimentați mai ales cînd nu sunt însoțite de observații de genul celei de la pagina Eugen Barbu.Este evident că a fost vorba de lipsă de experiență nu de intenția de bătaie de joc.Multumesc! LiliMC 15 aprilie 2018 15:01 (EEST)

Nu mi-o luați în nume de rău, a fost doar o răbufnire de moment prin care nu am vrut să jignesc pe nimeni, ci doar să atrag atenția către necesitatea respectării regulilor. Când vezi cum sunt „măcelărite” zilnic articole de indivizi care nu fac efortul de a înțelege regulile proiectului ajungi la un moment dat să nu mai ai răbdare. Sunt un voluntar ca toți ceilalți, dar investesc nu doar timp aici, ci și suflet. Nu știu dacă mă înțelegeți. Dvs. ar trebui să asimilați doar partea pozitivă a observației, nu partea negativă. Aș dori să vă mulțumesc pentru efortul depus pentru a respecta sfaturile noastre. --Donarius (discuție) 15 aprilie 2018 15:45 (EEST)