Sari la conținut

Discuție Utilizator:Friew

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Strainu în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Mark Stam
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Friew) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 17 iulie 2017 21:24 (EEST)


Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

În pagina Denisa Răducu a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia, conform criteriului G4 de ștergere rapidă, deoarece articolul pare să fie o recreare a unui material șters anterior în urma unei discuții de ștergere, cum sunt cele de la pagini de șters. Conform acestui criteriu, dacă un articol tratează un subiect considerat nenotabil în urma unei astfel de discuții sau aduce material substanțial identic cu cel șters, iar schimbările nu tratează motivele invocate, poate fi șters oricând fără o nouă discuție.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Bătrânul (discuție) 24 iulie 2017 06:53 (EEST)Răspunde

■ Etichete de avertizare

[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina The Motans de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim!  —Andreidiscuție 31 iulie 2017 14:09 (EEST)Răspunde

Cel mai activ nou venit din iulie 2017

[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat că sunteți utilizatorul înregistrat luna trecută care realizat cele mai multe editări pe Wikipedia și dorim să vă acordăm acest premiu simbolic pentru activitatea de până acum. Am dori să cunoaștem mai bine noii utilizatori, așa că am pregătit o secțiune specială la Cafenea unde vă invităm să ne spuneți câte ceva despre dumneavoastră și despre cum vă putem ajuta să contribuiți mai ușor la Wikipedia. Dacă aveți orice fel de întrebări despre Wikipedia și editorii ei, le puteți de asemenea pune în pagina respectivă. Strainu 1 august 2017 16:37 (EEST)Răspunde

Recreare articol

[modificare sursă]

Dacă doriți să recreați articolul șters în urma discuției de la Wikipedia:Pagini de șters/Simion Mișcoi, urmați procedura de la Wikipedia:Pagini_de_șters#Cereri_de_recuperare_a_paginilor_.C8.99terse, aducând argumente pentru notabilitatea persoanei. Salutări,--Mihai (discuție) 1 august 2017 20:34 (EEST)Răspunde

Vă rog să nu recreați (pentru a câta oară?) pagina. Procedați cum vi s-a recomandat mai sus. -- Victor Blacus (discuție) 1 august 2017 20:43 (EEST)Răspunde

Notabilitate

[modificare sursă]

Bună ziua, nu orice persoană care apare la TV este notabilă. Citiți WP:CGN și eliminați etichete doar după ce rezolvați problemele sesizate de ele. Salutări,--Mihai (discuție) 11 august 2017 21:16 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Aura Revenco

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Aura Revenco, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Aura Revenco până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  4 septembrie 2017 11:44 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Sofia Obadă

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Sofia Obadă, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Sofia Obadă până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  4 septembrie 2017 11:44 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Maria Marian

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Maria Marian, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Maria Marian până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  4 septembrie 2017 11:46 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Cristina Gheiceanu

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Cristina Gheiceanu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Cristina Gheiceanu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  4 septembrie 2017 11:48 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Strada Sarmizegetusa din Chișinău

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Strada Sarmizegetusa din Chișinău, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Strada Sarmizegetusa din Chișinău până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 19 septembrie 2017 14:41 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Ilona Novosiolova

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ilona Novosiolova, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ilona Novosiolova până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  19 octombrie 2017 17:04 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Rodica Crâșmaru (Zmihnovskaia)

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Rodica Crâșmaru (Zmihnovskaia), creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Rodica Crâșmaru (Zmihnovskaia) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  19 octombrie 2017 17:07 (EEST)Răspunde

■■ Etichete de avertizare

[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Victor Volcinschi, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 16 decembrie 2017 16:46 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Dora Show

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dora Show, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dora Show până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  27 decembrie 2017 15:23 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Vorbe Bune cu Lilu

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Vorbe Bune cu Lilu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Vorbe Bune cu Lilu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  27 decembrie 2017 15:24 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii O Seară Perfectă

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul O Seară Perfectă, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/O Seară Perfectă până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  27 decembrie 2017 15:26 (EET)Răspunde

Încă o dată despre notabilitate

[modificare sursă]

Bună ziua. După câte ați observat, am mai propus spre ștergere câteva articole create de Dvs. Regulile de notabilitate la Wikipedia sunt destul de stricte, pentru a nu admite scrierea articolelor despre orice subiect minor. În cazul emisiunilor TV, se acceptă doar proiecte mari precum Moldova are talent sau Surprize, surprize, mai puțin emisiuni obișnuite precum Vorbe bune cu Lilu. Chiar unul din cele mai urmărite seriale din România, Băieți de oraș, riscă acum să fie șters. Vă recomand să vă puneți următoarele întrebări, înainte de a crea un articol:

  • Ar fi oare toți de acord că subiectul este important?
  • Pot să dovedesc importanța subiectului prin acoperirea lui în detaliu în surse de încredere (de încredere, deci nu site-ul canalului TV sau site-uri de bârfe precum kankan; în detaliu, deci nu doar printr-o mențiune)

Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  27 decembrie 2017 15:34 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Valeriu Guțu

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Valeriu Guțu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Valeriu Guțu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 27 decembrie 2017 22:11 (EET)Răspunde

■ Etichete de avertizare

[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Ion Clipa de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  15 ianuarie 2018 16:43 (EET)Răspunde

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

[modificare sursă]
WMF Surveys, 29 martie 2018 21:20 (EEST)Răspunde

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

[modificare sursă]
WMF Surveys, 13 aprilie 2018 04:18 (EEST)Răspunde

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

[modificare sursă]
WMF Surveys, 20 aprilie 2018 03:28 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Ion Clipa

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ion Clipa, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ion Clipa până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  28 august 2018 20:55 (EEST)Răspunde

■ Neutralitate

[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia, vă mulțumim pentru contribuție. Una dintre principalele politici ale Wikipediei este aceea ca articolele să fie scrise întotdeauna dintr-un punct de vedere neutru. O contribuție a dumneavoastră în pagina Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova pare să poarte un punct de vedere non-neutru, iar modificarea dumneavoastră a fost înlăturată pentru a corecta problema. Vă rugăm să aveți grijă să respectați această importantă politică de bază. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  21 septembrie 2018 17:06 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Nina Arabadji

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Nina Arabadji, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Nina Arabadji până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 ianuarie 2019 18:45 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Natalia Clevadî

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Natalia Clevadî, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Natalia Clevadî până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 ianuarie 2019 18:46 (EET)Răspunde

Conținut neenciclopedic

[modificare sursă]

Bun venit la Wikipedia! Am avea mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a adăuga conținut nou, dar din păcate adăugările dumneavoastră recente de la pagina Victoria Sanduța sunt pe marginea unui subiect care nu trece pragul de notabilitate admisibil la o enciclopedie sau care nu are suficient caracter enciclopedic. Vă invităm să aruncați o privire la pagina de bun venit dacă vreți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată! //  Gikü  vorbe  fapte  15 ianuarie 2020 18:59 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Victoria Roșca

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Victoria Roșca, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Victoria Roșca până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  15 ianuarie 2020 19:00 (EET)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Mark Stam

[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Mark Stam, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mark Stam până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 februarie 2020 16:02 (EET)Răspunde