Discuție Utilizator:CEllen

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie CEllen) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 29 septembrie 2016 23:38 (EEST)

Sugestie[modificare sursă]

Bună ziua,

Vă sugerez să mutați conținutul relativ sumar de la Parcul din Turbiv într-o secțiune nouă în articolul Turbiv, păstrând în primul articol doar un redirect spre al doilea.

Sintaxă: #redirect[[Turbiv]]

Salutări, --Mihai (discuție) 13 august 2017 06:42 (EEST)

În plus, caracterele chirilice din bibliografie trebuie transliterate în caractere latine. --Mihai (discuție) 13 august 2017 06:45 (EEST)
Buna, mulțumesc pentru sugestie, am pus link in articolul de oraș, dar nu știu cum sa schimb numele cărților din chirilice în latină să fie corect scrise. Aste primul test de edit în Wikipedia. Nu mă pricep așa bine momentan.--Elena Tatiana Chis (discuție) 13 august 2017 06:55 (EEST)
Pentru transliterare (trecerea literelor dintr-un alfabet în altul) folosiți îndrumările de la Wikipedia:Transliterare. --Haptokar (discuție) 13 august 2017 07:04 (EEST)

Proiect Personalități feminine[modificare sursă]

Grupul de utilizatori din România și Moldova organizează în perioada 1 martie-30 iunie 2018 o serie de activități circumscrise proiectului Personalități feminine din România și Moldova, care are printre obiective creșterea numărului de contributori-femei la proiectele Wikimedia, precum și ameliorarea dezechilibrului structural pe această problematică la nivelul contributorilor.

Vă invităm să vă alăturați proiectului, începând cu primul atelier de instruire și editare, ce se va desfășura în București, la data de 24 martie 2018. --Macreanu Iulian (discuție) 5 martie 2018 09:17 (EET)

You are welcome![modificare sursă]

Hi, Elena! Thanks for understanding benevolence, and these informations and opinions is being respectful! You are welcome on Romanian Wikipedia! If you have more details, please respond to this message. With regards, Sourcecontent1 --Web Source Self-Management System (discuție) 20 mai 2018 15:23 (EEST)

Participarea la #AccessToInfoDay[modificare sursă]

Unesco barnstar.png Participantă la provocarea #AccessToInfoDay

Dragă CEllen! Vă mulțumesc că ați acceptat provocarea #AccessToInfoDay și ați adus contribuții substanțiale la traducerea în română a descrierilor materialelor oferite Wikipediei de UNESCO prin WikiProject UNESCO! Primiți această modestă medalie ca recunoștință pentru efortul depus. Cu respect, //  Gikü  vorbe  fapte  29 octombrie 2018 12:01 (EET)

Nu știu dacă ai văzut...[modificare sursă]

...articolele lipsă de la Nesupusele. :)--Strainu (دسستي‎)  18 aprilie 2019 00:37 (EEST)