Discuție Utilizator:Web SourceContent

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

-- Comunitatea utilizatorilor 23 august 2016 13:59 (EEST)

Avertisment fără o bază temeinică[modificare sursă]

Avertismentul pe care l-ați dat la Discuție Utilizator:109.102.196.154 nu are nicio justificare; din acest motiv l-am șters. Vă rog să citiți cu atenție WP:FAP și să vedeți ce înseamnă „atac la persoană”. Atragerea atenției cuiva că pocește limba română, nu este atac la persoană! Și dvs. comiteți destul de des astfel de atrocități asupra limbii române - dar acesta nu este un motiv de a le lua apărarea celor asemenea dvs. (mă refer la Monsterofain). --Bătrânul (discuție) 24 august 2018 13:11 (EEST)

Dar asta este ceva ieșit din comun, Aoleu adică un limbaj necuvenit. Web Source Content (Discuție)`
Vă recomand ca, până când vă veți consolida cunoașterea limbii române, să fiți mai reținut cu asemenea avertismente. -- Victor Blacus (discuție) 24 august 2018 13:16 (EEST)

Nu dați avertismente când nu Dvs. ați făcut revenirea[modificare sursă]

Obișnuim să nu dăm avertismente utilizatorilor atunci când revenirea a fost făcută de altcineva. Cel care face revenirea acela face și avertizarea. Mulțumesc pentru înțelegere. //  Gikü  vorbe  fapte  24 august 2018 17:29 (EEST)

A fost introdus un limbaj obscen la Libertatea de exprimare Aici versiunea. Web Source Content (Discuție) 24 august 2018 17:33 (EEST)
Recomandarea mea rămâne valabilă. //  Gikü  vorbe  fapte  24 august 2018 17:40 (EEST)
Trecând peste limbaj, omul are dreptate. Nu este suficient revertul, trebuie si corectata treaba.Asybarisaport 24 august 2018 17:36 (EEST)
Atunci, când utilizatorul care face revertul la modificările altuia este Vitalie Ciubotaru, dar ar trebui ca el să-l avertizeze și pe cel vizat (inclusiv, un utilizator anonim). N-am stat toată ziua să-i văd modificările. Web Source Content (Discuție) 24 august 2018 18:32 (EEST)

Wikidata weekly summary #327[modificare sursă]

Ref. modificare pagina CONPET[modificare sursă]

Bună ziua! Referitor la pagina dedicata companiei CONPET Ploiești, am observat ca aproape nicio informație nu mai era de actualitate, astfel ca am procedat la: - actualizarea datelor (ex. structura acționariatului, clienții companiei s.a.); - introducerea unor campuri noi: Istoric și Activitate; - completarea cu informații relevante și la zi în cadrul secțiunii de profil al companiei; - introducerea numelui directorului general în funcție.

Menționez că prezentarea este neutră astfel că am rugămintea de a-mi da exemple despre ceea ce Dvs. ați catalogat drept ”reclame și texte promoționale”.

Vă mulțumesc.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Olivia Radulescu (discuție • contribuții).

Vă rog să explicați nelămuririle. V-am înlăturat eu aceeași modificare, deoarece informațiile par a fi promoționale și asociate cu o reclamă. Vedeți dvs. WP:NU#PROMO. Web Source Content (Discuție) 29 august 2018 16:03 (EEST)

■■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai introduceți traduceri automate în spațiul articolelor proiectului Wikipedia, așa cum ați procedat la Sugar Music. Traducerea automată nu produce texte utile, așa că, dacă aveți cunoștințe de limba în care a fost scris originalul, vă rugăm să traduceți textul chiar dumneavoastră.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  30 august 2018 16:32 (EEST)

@Gikü: Ok, dar am tradus la un nivel de calitate exactă. Web Source Content (Discuție) 30 august 2018 16:35 (EEST)
Calitate exactă ce mai e?
Vă sugerez să schimbați căsuța din pagina Dvs. de utilizator care zice „Acest utilizator este un vorbitor nativ al limbii române.”, pe o căsuță mai potrivită. //  Gikü  vorbe  fapte  30 august 2018 16:44 (EEST)
Ce căsuță? Nu contează... rămâne așa cum am stabilit, sau cel puțin dacă mi se aduce la cunoștiință îndrumările proiectului ro.Wiki. Web Source Content (Discuție) 1 septembrie 2018 15:48 (EEST)

Arhivare prematură[modificare sursă]

Vă rog să restabiliți secțiunile din pagina dvs. de discuții ale căror subiect nu s-a consumat. Nu se cade să arhivați o discuție la doar două zile de la ultimul mesaj. Lăsați răgaz măcar o lună. //  Gikü  vorbe  fapte  1 septembrie 2018 15:10 (EEST)

A trecut vreo lună-două. Nu mi-am dat seama că la celelalte secțiuni e prea devreme pentru arhivare. Web Source Content (Discuție) 1 septembrie 2018 15:50 (EEST)

E-mail[modificare sursă]

Vă rog să nu-mi trimiteți emailuri pe teme care pot fi discutate deschis și la vedere. Justificarea nejustificării a fost oferită destul de explicit și de clar de către Ionutzmovie. --Silenzio (discuție) 2 septembrie 2018 15:45 (EEST)

@Silenzio76: reclamația se refera la comportamentul lui Asybaris01, a mai remarcat și alții precum Dan Mihai Pitea. Web Source Content (Discuție) 2 septembrie 2018 15:58 (EEST)
Citiți argumentele lui Ionutzmovie și aduceți contraargumente. Interpretările dumneavoastră asupra ceea ce au remarcat alții sunt irelevante în discuția de față, iar reclamațiile nu se fac pe baza senzorialului, ci pe baza faptelor analizate și argumentate obiectiv.--Silenzio (discuție) 2 septembrie 2018 16:56 (EEST)

Traducere[modificare sursă]

Bună ziua! Ce ați vrut să spuneți prin a interpretat o mască de gaze? Ați vrut să ziceți în schimb îmbunătățit?-- Alex Nico  (mesaj) 2 septembrie 2018 16:44 (EEST)

Da. Am corectat eu traducerea. Web Source Content (Discuție) 2 septembrie 2018 16:53 (EEST)
Mulțumesc! Poate, dacă aveți timp, puteți să vă ocupați puțin și de Antenă parabolică, căci s-ar părea că ați introdus o traducere automată (pe care nu o vom putea păstra mult timp, în stadiul actual).-- Alex Nico  (mesaj) 2 septembrie 2018 16:58 (EEST)
În acest context istoric, aș dori să atrag atenția și asupra problemei de traducere de la Discuție:Muscidae. Nu reiterez întrebarea. --Pafsanias (discuție) 2 septembrie 2018 17:07 (EEST)
@Pafsanias: Am râs, dar m-am și simțit, pe bună dreptate.-- Alex Nico  (mesaj) 2 septembrie 2018 17:11 (EEST)
@Web SourceContent: În concluzie, cel mai bine e să fii atenționat din timp, și poate astfel de contexte istorice se vor repeta peste ani și ani. -- Alex Nico  (mesaj) 2 septembrie 2018 17:15 (EEST)
Așa e. =D --Pafsanias (discuție) 2 septembrie 2018 17:21 (EEST)
Am și uitat că avusesem o astfel de listă :)) Mulțumesc pentru aducerea-aminte, am râs din nou :)) -- Alex Nico  (mesaj) 2 septembrie 2018 17:26 (EEST)

■■■ Mesaje de avertizare[modificare sursă]

Luați asta ca pe o avertizare. Încetați să avertizați utilizatorii atunci când nu sunteți la curent cu politicile Wikipedia! Mă refer la această avertizare oferită pentru o imagine cu justificare valabilă. //  Gikü  vorbe  fapte  3 septembrie 2018 18:53 (EEST)

Wikidata weekly summary #328[modificare sursă]

Traducere automată?[modificare sursă]

Bună ziua! La o primă citire, mie nu-mi pare că articolul Disidență este traducere automată. Într-adevăr, sunt câteva cuvinte lăsate încă în spaniolă, dar cred că ar fi bine să-i lăsăm câtva timp utilizatorului să rezolve micile probleme.-- Alex Nico  (mesaj) 8 septembrie 2018 12:03 (EEST)

PS: Cum de altfel au remarcat și alți utilizatori. -- Alex Nico  (mesaj) 8 septembrie 2018 12:07 (EEST)
@Alex Nico: Atunci e bine să treceți pe utilizatorul Ayord la patrulă automată. Că Ayord se tot ocupă în scrierea de articole din limba spaniolă prin mijloace de traducere. Web Source Content (Discuție) 8 septembrie 2018 12:09 (EEST)
Contribuțiile sale nu sunt atât de dese, deci nu consider că ar fi necesar.-- Alex Nico  (mesaj) 8 septembrie 2018 12:12 (EEST)
Am verificat numărul acestuia via Special:CentralAuth/Ayord și la ro.wikipedia.org pentru acest utilizator ca Ayord îmi dă peste 200 din contribuțiile lui. Web Source Content (Discuție) 8 septembrie 2018 12:22 (EEST)
Avertizarea precum și eticheta din articol au fost puse eronat. Trebuie ținut cont de faptul că dacă un utilizator trăiește de multă vreme (de cel puțin 1-2 decenii) într-un mediu în care se vorbește o altă limbă, este dificil să se exprime corect fără să se reantreneze în privința folosirii limbii materne. Unui asemenea utilizator nu trebuie să-i dăm cu copita, ci trebuie să-l încurajăm, să-l sprijinim și să-l aducem treptat pe calea cea mai utilă.--Accipiter Q. Gentilis(D) 8 septembrie 2018 12:30 (EEST)
Sunt conștient că am folosit o exprimare mai dură Web SourceContent, dar aveți carențe mari în ceea ce privește înțelegerea unor termeni ai limbii române, precum și în ceea ce privește acțiunile pe care ar trebui să le faceți în spiritul regulilor enciclopediei. V-am apărat până în prezent față de alții, dar a venit timpul să asimilați cât se poate de repejor și în grabă, suficiente cunoștințe despre ce NU trebuie să faceți. --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 septembrie 2018 12:38 (EEST)
Nu de alta, dar s-a cam ajuns la limita din contribuțiile lui, după cum au remarcat acești utilizatori (invlusiv adminii), după ce mai fusese avertizat în repetate rânduri după ceva timp. Vezi aici nr. de semnalări pe pagina lui de discuție. Încât nu am mai văzut un utilizator în care poate să cunoască limba română, dar nu dă dovadă că înțelege ceva (mă referam la Utilizator:Alex Olaru), fără să înțeleagă din ce se aplică politicile Wikipedia RO, contributorul a fost blocat pentru săptămână din motivul de traduceri automate la numeroase articole precum Hyundai Motor Company, Citroën, BMW Seria 5 ș.a.m.d. Web Source Content (Discuție) 8 septembrie 2018 12:42 (EEST)
Web SourceContent, limitați-vă vă rog la inițiative bazate pe reguli cărora le înțelegeți suficient de bine spiritul. Altfel greșiți semnificativ. --Accipiter Q. Gentilis(D) 8 septembrie 2018 13:00 (EEST)

@Web SourceContent: Fiindcă ați fost avertizat mai sus, dar acum ați repetat gafa, mă tem că data viitoare va fi aplicată blocarea. //  Gikü  vorbe  fapte  9 septembrie 2018 16:52 (EEST)

?[modificare sursă]

What?--Mishu57 9 septembrie 2018 17:23 (EEST)

@Mishu57: V-am anulat eu modificarea, deoarece ați plasat formatul {{curățenie-simple legături web}} în care consider eu că nu erau de ajuns referințele pentru a fi refăcute, dar este gata rezolvată. Bine! Web Source Content (Discuție) 9 septembrie 2018 17:27 (EEST)

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei, așa cum ați făcut la pagina George Coșbuc, fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți cutia cu nisip dacă doriți să experimentați. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 9 septembrie 2018 22:07 (EEST)

Wikidata weekly summary #329[modificare sursă]

recomandari turbojet specialist masini termice[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceți modificări distructive pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Utilizator:Turbojet. Modificările dumneavoastră par să constituie vandalism și au fost anulate.

Dar modificarile pe care le face Turbojet la pagina Escadrila alba; stergand titlurile unor carti ale istoricului Daniel Focsa legate direct de acest subiect Escadrilma alba; nu constituie vandalism ? Inginerul specilist in masini termice habar nu are de cele doua carti ale istoricului daniel Focsa afirmand ca este se bazeaza pe niste interviuri; cand sursele sunt multiple; pe langa interviuri. Asta nu constituie vandalism ? Recomandare: inginerule specialist in masini unelte, mana pe carte !Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.166.219.218 (discuție • contribuții).

Mai multe tentative pe care ai făcut la Utilizator:Turbojet se presupune că are legătură cu vandalismul. De aceea v-am înlăturat acele modificări. Încercați să discutați cu el lăsând un răspuns pe pagina de discuție, nu și pe pagina lui de utilizator. Web Source Content (Discuție) 16 septembrie 2018 17:05 (EEST)

Wikidata weekly summary #330[modificare sursă]

Yuval Noah Harari[modificare sursă]

Utilizatorul este bine intenționat, ar fi bine ca data viitoare să nu-i mai aplicați atenționări pentru vandalism, ci niște mesaje personalizate în care să faceți referire la formatarea textelor în articole.--Kunok Kipcsak (discuție) 23 septembrie 2018 13:23 (EEST)

Wikidata weekly summary #331[modificare sursă]

Wikidata weekly summary #332[modificare sursă]