Discuție Utilizator:Sourcecontent1

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search


Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Sourcecontent1) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 23 august 2016 13:59 (EEST)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

 • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
 • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
 • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
 • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Haptokar (discuție) 27 august 2016 15:00 (EEST)

Vă rog să vă familiarizați cu Wikipedia:Ștergere ( politică oficială): Oricine poate propune ștergerea unei pagini dar Ștergerea paginilor se face numai justificat, de către administratori!! Vă mulțumesc! Cât despre motivul invocat de dumneavoastră pentru ștergere („terorism”) prefer să nu comentez! --_florin DF 27 august 2016 15:14 (EEST)

■■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți conținutul sau formatele din paginile Wikipediei fără să specificați un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ștergerile dumneavoastră nu par să fie constructive și au fost anulate. Vă rugăm să folosiți groapa cu nisip dacă doriți să experimentați. Vă mulțumim! Haptokar (discuție) 27 august 2016 15:14 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: vandalisme repetate .
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Silenzio (discuție) 27 august 2016 15:20 (EEST)

Hei Silenzio (discuție) , Eu imi doresc să-mi retrag această blocare. --Sourcecontent1 (discuție) 28 august 2016 14:39 (EEST)

Deblocare[modificare sursă]

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Îmi retrag această blocare solicitată. Mulțumim. --Sourcecontent1 (discuție) 28 august 2016 14:42 (EEST)”


Motivul refuzului: „Blocare expirată. Cerere de deblocare nejustificată.” — Pafsanias (discuție) 29 august 2016 14:45 (EEST)”

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 48 de ore. Justificare: Vandalism insistent, în ciuda avertismentelor și blocării anterioare.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Pafsanias (discuție) 29 august 2016 14:18 (EEST)

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Scoaterea legturilor ctre Statul Islamic e nejustificată. Datorită numărului mare de pagini și a istoricului dvs. veți primi un singur avertisment Strainu (دسستي‎)  6 septembrie 2016 11:42 (EEST)

■■■■ Singurul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este singurul avertisment pe care îl primiți pentru modificări distructive.
Dacă vandalizați Wikipedia din nou, precum ați făcut la pagina Statul Islamic, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. StoneJustice (discuție) 2 februarie 2017 17:15 (EET)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 7 zile. Justificare: Ștergeri nejustificate și insulte .
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Strainu (دسستي‎)  2 februarie 2017 21:16 (EET)

Teste[modificare sursă]

Vă mulțumim că ați testat Wikipedia și că ați refăcut singur pagina Fosfat trisodic. Pentru alte încercări vă rugăm totuși să folosiți groapa cu nisip. Puteți afla mai multe despre proiectul nostru la pagina de bun venit. Vă mulțumim! --Bătrânul (discuție) 11 martie 2017 20:10 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Twitter bird logo 2012.svg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Twitter bird logo 2012.svg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fișierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 25 aprilie 2017 20:51 (EEST)

■ Reclamă[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă rugăm să nu adăugați materiale promoționale în articole, așa cum ați procedat la pagina Radio Accent. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. De asemenea, dacă aveți interes comercial în modificările dumneavoastră, aveți câteva obligații suplimentare. Vă mulțumim! DieselEngineRO (discuție) 19 aprilie 2018 18:30 (EEST)

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Utilizator:F.hilbert, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Nu se modifică paginile-utilizator ale altor wikipediști! Bătrânul (discuție) 12 mai 2018 21:07 (EEST)

Clubul Micilor Castane[modificare sursă]

Problemele editoriale se discută pe Wikipedia, pentru ca toți editorii să aibă acces. Înțeleg că sunt niște probleme cu articolul, însă acest lucru nu e în sine o problemă. Oricine poate edita articolul și rezolva problemele. Momentan există o discuție de ștergere reperitoare la notabilitatea articolului. Cel mai important este să fie aduse surse de încredere care să prezinte serialul.--Strainu (دسستي‎)  17 mai 2018 14:22 (EEST)

Vă mulțumim pentru răspuns dvs. legat de părere! Am început să caut pe internet (Google, YouTube n.r.) care să rezulte următoarele cuvinte cheie: "Little Marron Club", Clubul Micilor Castane exact pe românește! Să fim sigur că e difuzat pe MinimaxTV RO, așa zis serial dintr-un desen animat! Acestea sunt doar câteva 2% pe care l-am văzut, căutându-le pe net. Dar din păcate, nu am găsit alte rezultate săvârșitoare care să demonstreze imaginația cum ar fi: faptele, întâmplările, episoadele, sezoane ș.a.m.d! --Web Source Self-Management System (discuție) 17 mai 2018 14:51 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Alexandra Șipoș. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim. Vă rog să nu mai faceți modificări fără sens ale formatelor de întreținere! Bătrânul (discuție) 17 mai 2018 21:51 (EEST)

Ce-a fost asta?[modificare sursă]

Nu știu ce ați vrut să ziceți la Discuție Utilizator:Elena Tatiana Chis#You are welcome!, dar vă sugerez să nu lăsați mesaje utilizatorilor, mai ales celor noi, fără niciun fel de context. Să fim înțeleși. //  Gikü  vorbe  fapte  20 mai 2018 18:53 (EEST)

@Gikü:: Uau! Sună ca și cum am fost instiințați. Ei, ce mai aveți de commentat dumneavoastră d-le Gikü? Hai să fim serioși! Scuze de data asta! --Web Source Self-Management System (discuție) 20 mai 2018 19:06 (EEST)

Sugestie[modificare sursă]

Vă rog să vă abțineți de la astfel de acțiuni. Nu se pun etichete la 3 (trei) minute de la crearea unui articol, mai ales când este creat de către un utilizator experimentat. Prin aceste gen de acțiuni descurajați contribuțiile la articole. Cele bune, --Silenzio (discuție) 21 mai 2018 08:24 (EEST)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la 1720. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

 • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
 • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
 • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
 • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 21 mai 2018 08:46 (EEST)

■ Nu ștergeți[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți în mod nejustificat conținutul paginilor de la Wikipedia, așa cum ați procedat la 1721. Când ștergeți un text, vă rugăm să specificați motivul în sumarul modificării și discutați modificările ce ar putea fi controversate pe pagina de discuții a articolului. Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, pagina a fost restaurată. De asemenea:

 • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsați nemodificată.
 • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecționați către pagina potrivită.
 • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceți la ultima versiune valabilă.
 • Dacă găsiți greșeli, vă rugăm să le corectați.

Pentru teste, folosiți cutia cu nisip. Informații despre cum puteți contribui la Wikipedia găsiți la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 21 mai 2018 08:46 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg
Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: Wikipedia:Pagini de șters/Dan the man. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. --Silenzio (discuție) 21 mai 2018 12:00 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand.svg
Aceasta este ultima avertizare! La următorul act de vandalism asemănător cu cel de la pagina Discuție Utilizator:Tere1987 vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. Silenzio (discuție) 21 mai 2018 19:51 (EEST)
Vă rog să vă familiarizați cu politicile și îndrumările proiectului înainte de a vă implica în patrularea paginilor. Ceea ce faceți nu este benefic proiectului și mă veți pune în situația de a vă bloca accesul la modificarea paginilor. Cele bune, --Silenzio (discuție) 21 mai 2018 19:53 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Ați fost avertizat să vă reevaluați tonul mesajelor pe care le lăsați altor utilizatori. Astfel de mesaje nu sunt permise, indiferent de comportamentul celuilalt utilizator. Vă rog să vă limitați la mesajele standard pe care le pune la dispoziție unealta Twinkle..
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. //  Gikü  vorbe  fapte  22 mai 2018 18:31 (EEST)

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Regret cu tot sufletul că am făcut această eroare, inclusiv am făcut tot posibilul să-i opresc pe făptașii nepoftiți să mai modifice pe nedrept informațiile în numele articolelor Wikipedia. Ar trebui că dvs. să-i luați act major împotriva celor care comit astfel de prostii pe paginile proiectului ro:wiki și să-i opriți pe musafirii ăia.”


Motivul refuzului: „Blocarea va expira în câteva ore, iar utilizatorul nu dă dovada că a înțeles motivele blocării. Abțineți-vă de la acțiunile de patrulare. Din păcate nu aveți competențele necesare, nici lingvistice (sunteți incapabil să vă justificați coerent) și nici tehnice (nu cunoașteți politicile și îndrumările proiectului) — Silenzio (discuție) 23 mai 2018 17:12 (EEST)”

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

■■■ Excel de zel[modificare sursă]

Ați mai fost avertizat să nu manifestați excel de zel în efortul anti-vandalism! Aceste modificări nu sunt constructuve: mai întâi ați anulat adăugarea poreclei uneia din persoanele descrise în articol, apoi ați purces la îngroșarea inutilă a tuturor numelor din listă. //  Gikü  vorbe  fapte  24 mai 2018 16:26 (EEST)

Aș aprecia un pic de vigilență din partea Dvs., vedeți aceste modificări: Săliștea (Râmnicu Vâlcea), Vâlcea, Fețeni, Vâlcea. //  Gikü  vorbe  fapte  25 mai 2018 15:26 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg
Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: acest comentariu. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. Bătrânul (discuție) 27 mai 2018 22:18 (EEST)

■■■■ Ultimul avertisment[modificare sursă]

Observ că Dvs. continuați să neglijați bunele-practici în anti-vandalism. La următoarea avertizare exagerată precum cea de aici, voi fi nevoit să aplic încă o blocare. //  Gikü  vorbe  fapte  28 mai 2018 17:56 (EEST)

TVR One[modificare sursă]

Wikipedia are nevoie de tine.Management George (discuție) 30 mai 2018 20:35 (EEST)

Sa crezezi pagina TVR One pentru a scrie ceva senzational.Management George (discuție) 30 mai 2018 20:41 (EEST)
@Management George: Adică, despre ce anume vorbiți dvs. acolo? Anume: TVR One? Cui pasă de mesajul ăsta. --Web Source Self-Management System (discuție) 30 mai 2018 20:45 (EEST)

E foarte important TVR OneManagement George (discuție) 30 mai 2018 20:58 (EEST)

@Management George: Nu pricep despre ce vorbești acolo! Vreau te rog frumos să îmi explici asta:


„Wikipedia are nevoie de tine.Management George (discuție) 30 mai 2018 20:35 (EEST)
Sa crezezi pagina TVR One pentru a scrie ceva senzational.Management George (discuție) 30 mai 2018 20:41 (EEST)”


--Web Source Self-Management System (discuție) 30 mai 2018 21:04 (EEST)

■■■■ Exces de zel[modificare sursă]

Ce ar trebui să însemne revertul către o versiune vandalizată a acestui articol? Măcar aruncați un ochi pe „robot de Direktor”, „Im Planet”, „rășină Brain”, „Goliat-folie” (preferata mea!), „Alfa-beat-o”, că nu vă cer mult.--Bortz Kun (discuție) 3 iunie 2018 14:55 (EEST)

@Bortz Kub: Explicați care este problema cu traducerea?! --Web Source Self-Management System (discuție) 3 iunie 2018 15:44 (EEST)
Întrebarea dv. e un motiv în plus de băgat un checkuser să verifice IP-urile de UK, Germania și Ungaria și cel de la care acționați cu acest cont, eventual să fiți geolocalizat. Se-mpute treaba.--Bortz Kun (discuție) 3 iunie 2018 15:54 (EEST)
@Bortz Kun: Eu nu-aș avea nicio legătură cu acestea. Eu demonstrez măcar că eu nu am folost astfel de adrese (incl. cele din afară). --Web Source Self-Management System (discuție) 3 iunie 2018 16:02 (EEST)

![modificare sursă]

Bossule... n-ai putea tu sa te faci ca nu vezi contributiile la Marea Adunare de la Alba Iulia? Nu de alta, dar sunt niste baietasi si fetite de la o facultate de prin Cluj care au o treaba cu astfel de subiecte. Tu nu faci decat bagi niste bete in roate domnilor profesori clujeni. Daca vrei iti voi furniza niste pari, poate sunt mai eficienti ca betele... ce zici?Asybarisaport 7 iunie 2018 20:48 (EEST)

@Asybaris01: Adică... Stai să vezi! Aștept un răspuns din partea dvs. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 20:54 (EEST)

Mama ei de comunicare electronică...--Bortz Kun (discuție) 7 iunie 2018 20:55 (EEST)
Un moment --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 20:56 (EEST)
Altceva, noi răspunsuri mai aveți? --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 20:59 (EEST)
Domnul meu, unii ÎNCEARCĂ SĂ COLABOREZE, pe aici....pe aici... pe aici... pe aici... pe aici... pe aici... --Accipiter Q. Gentilis(D) 7 iunie 2018 21:05 (EEST) P.S. E suficient de vizibil mesajul pentru dv. ... ??????


@Accipiter Q. Gentilis: Hmmm... Nu pricep exact unde am rămas. Poate se ocupă șefu' de treburile cuiva. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:14 (EEST)

■ Seriozitate[modificare sursă]

Nu credem că cititorii vor gusta umorul din contribuția dumneavoastră recentă, considerând că aici încercăm să creăm o enciclopedie cuprinzând articole informative. Astfel, vă rugăm, să păstrați un ton serios și să scrieți într-un stil enciclopedic. Pentru a afla cum puteți contribui la proiectul nostru, vă invităm să citiți pagina de bun venit. Vă mulțumim! Accipiter Q. Gentilis(D) 7 iunie 2018 21:16 (EEST)

În fine, mă rog. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:19 (EEST)
Tu nu faci decat sa bagi niste bete in roate domnilor profesori clujeni.
--Accipiter Q. Gentilis(D) 7 iunie 2018 21:24 (EEST) P.S.Acum este suficient de vizibil ?
Cui îi este destinat mesajul?--Cumanul B. (discuție) 7 iunie 2018 21:29 (EEST)
@Accipiter Q. Gentilis: Înțeleg. Acest mesaj destinat era la mine pe pagina de discuție. Eu consider că este o insultă asupra mea. Măcar asta mai era de ajuns. Mesajul citat de mai sus necesită o exprimare dreaptă. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:34 (EEST)
@Accipiter Q. Gentilis: Probabil, atac la persoană din partea lui Cumanul B. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:44 (EEST)
Această acuzație nefondată o văd drept atac la persoană din partea lui Sourcecontent1--Cumanul B. (discuție) 7 iunie 2018 21:47 (EEST)
@Cumanul B.: Recunosc. --Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:51 (EEST)
@Sourcecontent1:Ne vedem la Haga.--Cumanul B. (discuție) 7 iunie 2018 21:52 (EEST)


„Tu nu faci decat sa bagi niste bete in roate domnilor profesori clujeni.” - @Cumanul B.: acest mesaj este din partea lui Asybaris01 Web Source Self-Management System (discuție) 7 iunie 2018 21:57 (EEST)
Bingo! Nu-mi spuneți mie.--Cumanul B. (discuție) 7 iunie 2018 21:58 (EEST)

Bună seara![modificare sursă]

Aș avea și eu o curiozitate la adresa dumneavoastră, dacă se permite: cunoașteți vreo traducere enciclopedică posibilă a articolului referitor la en:Humpty Dumpty? Aștept cu nerăbdare răspunsul aici. --Pafsanias (discuție) 11 iunie 2018 14:21 (EEST)

@Pafsanias: Vă mulțumim cu plăcere! Mă ocup eu. --Web Source Self-Management System (discuție) 11 iunie 2018 14:38 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Te rog să iei în serios acest feedback. Wikipediștii care semnează în paginile de discuții cu alt nume decât al contului o fac după bună judecată și, de regulă, după ce devin bine cunoscuți comunității. Semnătura ta doar creează confuzie. —Andreidiscuție 11 iunie 2018 16:27 (EEST)

Subscriu. //  Gikü  vorbe  fapte  11 iunie 2018 16:37 (EEST)

■■ Traduceri automate[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai introduceți traduceri automate în spațiul articolelor proiectului Wikipedia, așa cum ați procedat la Humpty Dumpty. Traducerea automată nu produce texte utile, așa că, dacă aveți cunoștințe de limba în care a fost scris originalul, vă rugăm să traduceți textul chiar dumneavoastră.

Dacă doriți să vă folosiți de traduceri automate ca pas intermediar pentru efectuarea unei traduceri, vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  11 iunie 2018 20:36 (EEST)

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Humpty Dumpty, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 11 iunie 2018 21:32 (EEST)

ogg-uri încărcate abuziv[modificare sursă]

Este știut că aceste ogg-uri fac parte dintr-o campanie de abuz de facilitatea WP0, disponibilă în unele țări mai sărace. Există consensul ca ele să fie șterse rapid și cei care le încarcă să fie blocați pe loc. Te rog, nu mai formula propuneri de ștergere despre fiecare, mai ales dacă ai văzut că toate pe care le-ai făcut au fost închise cu ștergere rapidă. Marchează-le doar cu {{șr}} și eventual formulează o reclamație pentru blocarea celor care le încarcă. —Andreidiscuție 12 iunie 2018 11:03 (EEST)

Evaluarea și wikiproiectele[modificare sursă]

Inainte de asta te-ai uitat puțin ce înseamnă categoriile alea de calitate și cum se atribuie? —Andreidiscuție 13 iunie 2018 10:43 (EEST)

Poate că am aflat, dar mulțumim pentru informații! --Web Source Self-Management System (discuție) 13 iunie 2018 10:48 (EEST)
Mă refer la faptul că clasa AB este rezervată articolelor bune, și în general la faptul că înainte de a acționa, e bine să vezi ce uzanțe există deja.
De ce vorbești la plural? —Andreidiscuție 13 iunie 2018 10:53 (EEST)
Asta am știut părerea... Pentru că v-am înștiințat de bună voie de Evaluare și wikiproiecte. Vă mulțumesc încă odată! --Web Source Self-Management System (discuție) 13 iunie 2018 10:59 (EEST)
"La plural?" Pentru că este mai mulți... --78.97.148.143 (discuție) 13 iunie 2018 11:00 (EEST)
@Sourcecontent1:: nu te grăbi cu tastatura, frazele tale sunt incoerente. —Andreidiscuție 13 iunie 2018 11:04 (EEST)

Rugăminte[modificare sursă]

Bună seara,

Vă rog să vă abțineți de a mai face orice modificare timp de 10 zile, începând cu ora 22 ora României (adică de astăzi până pe 23 iunie ora 22). Nu sunteți - evident, obligat să acceptați această sugestie. Când se trage însă pe stradă, cei care nu au treabă cu chestiunea respectivă fie stau în casă, fie evacuează perimetrul. Vă rog să nu ignorați acestă rugăminte, care are la bază un principiu foarte simplu. --Accipiter Q. Gentilis(D) 13 iunie 2018 21:27 (EEST)

Adaug încă o rugăminte: renunțați la semnătura personalizată, care induce în eroare și prin care ați exercitat presiune în discuții. Un asemenea nume de utilizator este inacceptabil; fiind vorba doar despre o semnătură, ea a fost acceptată, dar cu rezultate proaste. -- Victor Blacus (discuție) 13 iunie 2018 22:00 (EEST)

@Victor Blacus: e trecut de ora 22:00. Rămâne valabil pentru după cele 10 zile. Deocamdată important e să stea cu capul la cutie. --Accipiter Q. Gentilis(D) 13 iunie 2018 22:05 (EEST)