Discuție Utilizator:Britchi Mirela

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai fructuoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Bookshelf-40x20 grey.svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
U+26A0.svg
Ce nu este Wikipedia
Câteva greșeli comune ce trebuie evitate.
Internet-group-chat.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Info-icon.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Art of Bookbinding p048 Book with map.png
Cum să creați propriul articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Crystal Clear app Startup Wizard.png
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Black check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Accessories-text-editor.png
Groapa cu nisip
Locul destinat testelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
AB-Autobahnkiosk.svg
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Britchi Mirela) în care vă puteți prezenta succint, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți CV-uri în pagina dumneavoastră.-- Comunitatea utilizatorilor 24 iulie 2012 10:35 (EEST)

in legatura cu regretatul Dan Iagnov[modificare sursă]

Sarutmana stimata doamna! La multi ani!

Sunt un admirator al stilului marelui compozitor, prea putin cunoscut si promovat, din pacate, in Romania. Caut de foarte multa vreme, fara succes, un cantec al regretatului maestru neinclus pe niciun album, si pe care m-am bucurat cel putin sa-l gasesc mentionat, prima oara, in pagina de exceptie creata de dumneavoastra in memoria marelui disparut. Este vorba de "Noaptea-mi bate in geam", cantat de Sanda Ladosi si Gyuri Pascu. V-as fi extrem de recunoscator daca am putea intra in dialog si m-ati putea ajuta cumva in procurarea sa, dat fiind ca are o semnificatie personala speciala pentru familia mea. De asemenea, m-as bucura tare mult daca m-ati putea indruma de unde sa pot obtine inregistrari radio ale emisiunilor sale. [...] Multumesc mult! Va doresc numai bine si "lumina" pentru suflet din lumina harului ceresc!

Cu stima, astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

Adrian Serban--Adrian Serban (discuție) 21 ianuarie 2013 11:32 (EET)


Stimate domnule Adrian Serban

Am citit mesajul dumneavoastra. Eu am cântecul „Noaptea-mi bate în geam”, duet Sanda Ladoși-Gyuri Pascu. Este adevărat că acest cântec nu apare pe nici un disc, dar Dan Iagnov intenționa să mai facă un CD „Best of Dan Iagnov - 2” care să conțină 20 de melodii (printre ele și melodia care vă interesează), neânregistrate încă dar unele din ele transmise la RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI. Intenția mea este să dau drumul la acest disc cu melodii foarte frumoase. Până atunci eu o să vă înregistrez o casetă cu cântecul „Noaptea-mi bate în geam”, cât de curând și o să vă contactez ca să intrați în posesia ei. Mă bucur că apreciați emisiunea „Pe malurile Senei”, care întradevăr este o emisiune foarte bună. Această emisiune realizată de Dan Iagnov în 2001-2002, s-a dat în reluare în fiecare an, vara pe RADIO ROMÂNIA MUZICAL. Sper ca și anul acesta să se reia. Și cu această emisiune Dan Iagnov avea un proiect, să o editeze pe format carte-audio. Dar din păcate „timpul nu a mai avut timp” ca să-l citez pe Dan Iagnov. Daca o să-mi stea în putere o să încerc să continui eu (dar întâi trebuie să văd în ce stadiu a rămas proiectul). Să auzim numai de bine. În câteva zile sper să aveți caseta cu melodia dorită. --Britchi Mirela (discuție) 21 ianuarie 2013 16:18 (EET)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Format:Infocaseta Actor a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. Cred că modificarea infocasetelor depășeste competențele dumneavoastră. Vă rog să nu mai efectuați modificări la aceste formate, ele afectează toate articolele care folosesc formatul respectiv. Vă mulțumesc. Pocor (discuție) 12 mai 2013 16:27 (EEST)

Stimați Wikipediști
Eu am încercat să fac o modificare la pagina Ștefan Iordache Wikipedia. Cu câteva ore în urmă m-am întâlnit cu sora lui Ștefan Iordache, Elena Iordache, care mi-a spus că în pagina Ștefan Iordache Wikipedia, apare o eroare. Ștefan Iordache este născut în București și nu în Calafat. Am reușit să fac o corecție dar în infocasetă nu mai m-ați lăsat. Puneți dumneavoastră la rubrica născut (Ștefan Iordache) = București. Eu i-am promis că voi corecta. Dar m-am lăudat degeaba. Corectați, vă rog, dumneavoastră.
Toate cele bune --Britchi Mirela (discuție) 12 mai 2013 18:15 (EEST)
Bună ziua. Problema consta în faptul că pentru a specifica locul nașterii lui Ștefan Iordache, trebuie de modificat pagina Ștefan Iordache, nu Format:Infocaseta Actor și nici Format:Infocaseta Actor/doc. Pe de altă parte, e bine să prezentați o sursă externă (pagină web, articol de ziar sau de revistă) care să ateste cele spuse de sora actorului. O zi bună vă doresc. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 12 mai 2013 18:29 (EEST)


Stimate domnule Gikü

Eu vă dau numărul meu de telefon (0723499021) ca să mă sunați, și să vă dau numărul de telefon al doamnei Elena Iordache ca să vorbiți direct cu dânsa, să vă lămurească unde s-a născut Ștefan Iordache. Și să faceți dumneavoastră corecțiile.

Toate cele bune --Britchi Mirela (discuție) 12 mai 2013 20:04 (EEST)

Stimate domnule Gikü Am văzut în pagina Ștefan Iordache Wikipedia că ați făcut corecția:locul nașterii București (foarte corect). Vă mulțumesc. --Britchi Mirela (discuție) 12 mai 2013 20:20 (EEST)

Trei poze făcute de mine[modificare sursă]

Stimați Wikipediști

Navigând pe INTERNET am văzut o secțiune "Statues in Bucharest-Flommons" că trei poze făcute de mine, și anume poze a trei statui din Casa Monteoru, poze încărcate pe INTERNET via Wikimedia, la concursul Wiki Love Monuments 2013, apar ca "From Dan Mihai Pitea". Vă rog să corectați ca "From Britchi Mirela". Acest Dan Mihai Pitea le-a pus în pagina Wikipedia Monteoru House, foarte bine, nu am nimic de reproșat, ba din contră, mă bucură, pentru că spune de cine sunt făcute, adică eu, Britchi Mirela. Nu știu cine a făcut "Statues in Bucharest-Flommons", dar aș vrea să corecteze că aceste poze ale statuilor din Casa Monteoru sunt "From Britchi Mirela". Să auzim numai de bine --Britchi Mirela (talk) 15:16, 22 June 2014 (UTC)

Presupun că vă referiți la imaginile din această categorie care au fost folosite în articolul Casa Monteoru. Autorul indicat în Summary este Britchi Mirela. În unul sau două cazuri Dan Mihai Pitea a încărcat o versiune îmbunătățită; tot el este cel care a legat imaginile în articol. -- Victor Blacus (discuție) 22 iunie 2014 21:20 (EEST)

Stimate domnule Victor Blacus

Mă refer la Flommons care a realizat o serie de categorii cu imagini din București și din toată țara. Ca de exemplu: Statues in Bucharest, Busts in Bucharest, Museums in Bucharest etc. Dacă puneți in fereastra din GOOGLE: Files in category "Statues in Bucharest", o să apară primele trei imagini cu cele trei statui din curtea casei Monteoru, și sub fotografii este scris From Dan Mihai Pitea. Așa apare pe monitorul calculatorului meu. Nu este corect, trebuie corectat From Britchi Mirela. Dacă se clichează pe poze apare scris corect, Autor: Britchi Mirela.

Cele trei fotografii sunt:

Casa Monteoru-Uniunea Scriitorilor, Calea Victoriei nr. 115, Bucuresti sect. 1 (Statuie din gradina (1)).jpg 933 KB

Casa Monteoru-Uniunea Scriitorilor, Calea Victoriei nr. 115, Bucuresti sect. 1 (Statuie din gradina (2)).jpg 1.93 MB

Casa Monteoru-Uniunea Scriitorilor, Calea Victoriei nr. 115, Bucuresti sect. 1 (Statuie din gradina (3)).jpg 1.98 MB

Cu stima --Britchi Mirela (discuție) 23 iunie 2014 09:01 (EEST)

Probabil Flommons le-a luat de pe Wikipedia, unde pe pagina cu datele fișierelor scrie „Încărcată de Dan Mihai Pitea”. Dacă vă uitați la Commons, veți vedea că Author este Britchi Mirela. Wikipedia și Dan Mihai Pitea nu au încălcat drepturile dumneavoastră de autor. Problema dumneavoastră trebuie rezolvată la Flommons. -- Victor Blacus (discuție) 23 iunie 2014 11:48 (EEST)

Vă răspund[modificare sursă]

Stimată Domnă Britchi,

De abia acum am văzut această discuție.

  1. În primul rând, vă mulțumesc pentru că încărcați fotografii la Wikipedia și Commons.
  2. Pentru folosirea în articol a celor trei poze, le-am prelucrat digital și le-am încărcat din nou la Commons, apoi le-am adăugat în articol.
  3. De aici încolo, asupra lucrurilor pe care le face acel site Flommons nu am nici un control. Analizând situația însă, presupun că acel site indică drept autor ultima persoană care a contribuit la cele trei fișiere, adică pe mine. Ce puteți face este un artificiu. Să salvați pe calculatorul Dvs. cele trei versiuni îmbunătățite de mine, și să le încărcați din nou, neschimbate. Butonul pentru aceasta (Upload a new version of this file) este sub File history, de exemplu aici.

Nu pot garanta că va funcționa în ultimă instanță, dar puteți încerca. Salutări, --Mihai (discuție) 12 iulie 2014 22:44 (EEST)

Stimate domnule Mihai Pitea
Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a comenta cele scrise de mine în legătură cu pozele statuilor din Casa Monteoru. Pe mine mă bucură când pozele mele sunt luate și introduse în diferite articole, dar doresc să se scrie că autorul sunt eu, calea Wikimedia. Este adevărat că dacă se clichează pe poze apare autor: Brițchi Mirela. Aceste imagini le-am postat la Concursul Wiki Loves Monuments Romania 2013. Flommons este de vină că a scris la toate cele 3 poze from Mihai Pitea și nu from Brițchi Mirela. Într-un caz similar Miehs a introdus în pagina Casa Assan Wikipedia o poză de-a mea, iar Flommons a scris corect from Mirela Brițchi și nu from Miehs.
Un caz mai grav mi s-a întâmplat cu o imagine a Academiei Române avand în față o foarte frumoasă statuie a zeiței Atena. Această imagine împreună cu încă vreo trei le-am postat la Concursul Wiki Loves Monuments Romania 2013. Un anume Alan a propus una din poze sa fie ștearsă deoarece se încalcă drepturile de autor. Am întrebat în ce constă această încălcare (nu e voie să se fotografieze obiectivul?, sau statuia?, sau nu dă voie sculptorul să pun imaginea pe Internet? etc.) Nu mi s-a răspuns și atunci am spus și eu că am auzit că acea persoană a furat. Din acel moment nu mi s-a mai șters imaginea. Dacă nu era voie să pun fotografii cu clădirea Academiei Române și cu statuia în față atunci toate pozele trebuiau șterse, dar acest fapt trebuia sesizat de către cei de la Wiki Loves Monuments 2013 sau Wikipedia Romania. Pentru două poze, reprezentând plafonul Operei Garnier, Paris, plafon pictat de Marc Chagall, pe care le-am postat la Concursul Wiki Loves Monuments France 2013, am fost imediat informată că trebuie să le șterg, dar mi-au spus și motivul: familia pictorului nu permite să se pună fotografii cu picturile lui Chagall pe Internet. Foarte corect.
Să auzim numai de bine --Britchi Mirela (discuție) 14 iulie 2014 19:31 (EEST)
Stimați Wikipediști
În galeria mea de poze apare o imagine care nu am făcut-o eu, și anume:
File: Monitorul Oficial al României. Partea 1 1944-03-13, nr. 061.pdf Source: Dacoromania, Biblioteca Digitală a României Autor: Romanian governement; scan by Biblioteca Metropolitană, București
Vă rog să scoateți această imagine. Nu-mi aparține.
Eu vreau să apară numai fotografiile pe care le fac eu personal cu aparatul foto, al meu.
Toate cele bune --Britchi Mirela (discuție) 14 iulie 2014 19:31 (EEST)
Ce înțelegeți prin galeria mea de poze? Dați-ne o legătură către pagină, ca să nu căutăm acul în carul cu fân. -- Victor Blacus (discuție) 14 iulie 2014 20:02 (EEST)
Stimate domnule Blacus

Pentru a ajunge la fișierul pe care vreau să-l ștergeți calea este următoarea:

Mergeți in User talk:Britchi Mirela apoi in Thank you for participating in Wiki Loves Monuments 2013! Please help with this survey, apoi in upload log, clicați și apar pozele, dar nu apare fișierul care mă interesează. Trebuie să vă autentificați (dar nu știu dacă puteți cu parola dumneavoastră sau trebuie să o dau pe a mea). După autentificare, în partea de sus apare Britchi Mirela, clicați, apoi clicați pe create this page, apoi pe Search for Britchi Mirela in Commons. Apar 2140 de poze. Clicati pe 500 apoi pe next 500 și așa mai departe pană la ultimile poze. Ultima poză, (dar care nu are imagine), File:Monitorul Oficial al României. Partea 1 1944-03-13, nr. 061.pdf, nu am încărcat-o eu. După părerea mea, acest fișier este un act oficial, fotografiat de cineva, dar eu vreau să nu mai apară. Nu am pus-o eu, dar nu-mi dau seama cine a încărcat-o, pentru că trebuia să aibă parola mea. Și eu nu am dat-o nimănui.

Sper să reușiți să scoateți fișierul.

Cu stimă --Britchi Mirela (discuție) 15 iulie 2014 08:57 (EEST)

Salutări încă o dată.

Galeria o accesați întrând la commons și apăsând butonul upload log.

Ceea ce descrieti mai sus mai sus nu este galeria Dvs., ci funcția de căutare de la commons.

Acea ediție din Monitorul oficial este dată și ea ca rezultat la căutare, pentru că în acel număr apare într-o listă de militari un Brițchi Anatolie.

Nu aveți nici o posibilitate să schimbați funcția de căutare de la commons, de altfel căutarea are alt scop decât a genera galeria de fișiere încărcate de cineva.

Nu oferiți absolut nimănui niciodată parola de la contul Dvs., sub orice pretext v-ar cere-o, și feriți-vă să faceți publice date precum nr. Dvs. de telefon. Numai bine,--Mihai (discuție) 15 iulie 2014 09:21 (EEST)


Stimate domnule Mihai Pitea

Vă mulțumesc pentru informații. Mi-ar plăcea ca în mulțimea pozelor puse de mine pe INTERNET, în locația mea, să nu mai apară fișiere puse de altcineva. Repet, toate pozele sunt puse de mine, personal, în afară de cea, (fără imagine), din Monitorul Oficial, pusă de nu știu cine. Încă o dată vă mulțumesc pentru informații Cu stimă --Britchi Mirela (discuție) 16 iulie 2014 08:24 (EEST)


Stimați Wikipediști

Vă mulțumesc că ați scos fișierul cu poza, (dar fără imagine), din Monitorul Oficial.

Cu stimă --Britchi Mirela (discuție) 17 iulie 2014 08:07 (EEST)

Drepturi de autor[modificare sursă]

Mesaje aduse de la Cafenea

V-am incarcat 3 imagini cu pisicile mele. Sunt frumoase nu-i asa? Sper ca dl. Jmambel sa nu spuna ca incalc drepturile de autor. Sunt pisicile mele si le-am fotografiat chiar eu (ele mi-au dat aprobarea, verbal).

--Britchi Mirela (discuție) 6 noiembrie 2015 20:26 (EET) Miau

Nu cumva era necesară aprobarea lor în scris?!? Oricum mă bucur să văd că ele (pisicile) sunt adeptele surselor de încredere sub forma clasică (tipărită)... :-) --Bătrânul (discuție) 6 noiembrie 2015 20:43 (EET)
E nevoie de declarație pe răspundere semnată în fața notarului public și certificată de el, pentru că există toate indiciile că pisicile din fotografii sunt minore și iresponsabile. Nu putem accepta publicarea lor pe baza aprobării verbale! --Pafsanias (discuție) 6 noiembrie 2015 20:57 (EET)

Domnule Pafsanias, imi faceti pisicutele iresponsabile. Sunt minore, e adevarat,(6 luni) dar sunt precoce. Ele merg pe incredere, nu pe scris si notari si alte daravele care se pot falsifica. Eu va avertizez, pisicile mele au gheare (si nu le-am taiat niciodata). Nici nu vreau sa-mi imaginez cum veti arata dupa ce veti scapa (daca veti scapa) din ghearele lor. Auzi, iresponsabile. Sunt foarte suparate pe dumneavoastra. --Britchi Mirela (discuție) 7 noiembrie 2015 07:27 (EET) Miau, Miau.

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: recentul dumneavoastră mesaj de la Cafenea. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim.

Este vorba despre acest mesaj. -- Victor Blacus (discuție) 12 ianuarie 2016 20:08 (EET)

Stimate dl. Andrei Stroe

Cu privire la imaginile (fata, verso) ale CD-lui "Si gandurile plang si lacrimile dor DAN IAGNOV" (File:Iagnov7.JPG si File:Iagnov6.JPG, din pagina Dan Iagnov Wikipedia),CD comandat de mine 2013, in memoriam Dan Iagnov si platit integral de mine (2900 EURS (am contract si facturi),va rog sa-i contactati pe dl. Ovidiu Komornyic Directorul OVO MUSIC si dl. Lucian Nuta Directorul artistic OVO MUSIC pentru a va confirma cele spuse. Imaginile sunt facute de sotia domnului Lucian Nuta, graficiana, (eu propunand initial altele) si am fost de acord cu ele considerandu-le mai potrivite pentru felul de a fi al lui Dan Iagnov. Nu exista nici un plagiat. Vorbiti va rog cu cele doua persoane care va pot confirma cele spuse de mine. In concluzie nu sunt de acord cu scoaterea acestor doua imagini din pagina Dan Iagnov Wikipedia. V-am mai scris si mai scriu o data de ce am facut aceasta pagina Wikipedia. Dan Iagnov fiind un om foarte introvertit, de-a dreptul ascuns, nu se stia mai nimic despre el (nici anul nasterii care pe INTERNET aparea 1949, corect 1935). Ceea ce pe de o parte e bine pentru ca s-au evitat barfele dar pe de alta parte este rau pentru ca se incepuse o serie de nereguli in legatura cu cantecele lui. Pentru a clarifica toata discografia lui am facut Tabele intregi cu ordinea aparitiei cantecelor, CD-urilor, casetelor cu titlul, Casa de discuri, anul aparitiei, textierul, si interpretul respectiv interpretii. Nu a fost de loc usor. Mi-au trebuit cateva luni sa fac pagina sub forma DOC si sa platesc pe cineva pentru a o trece pe INTERNET. Consider ca pagina Dan Iagnov Wikipedia este foarte reusita si corecta din toate punctele de vedere (fara nici un plagiat). Ca sa evit si alte comentarii pe pozele din interiorul paginii va lamuresc eu. Pozele din casa sunt facute de mine (amenajarea posterelor pe pereti e munca mea, casa este mostenire lasata de Dan Iagnov si pe care vreau s-o fac Casa Memoriala asa cum apare si in imaginea verso a CD-ului). Placa comemorativa care apare pe zidul blocului eu am comandat-o 950 RON), eu am fotografiat-o. Mormantul eu l-am facut (3000 RON). Eu il intretin facand diferite aranjamente florale (deja au trecut 4 ani (va rog examinati adresa: "Category:Grave of Dan Iagnov - Wikimedia Commons" sa vedeti cele 28 de ipostaze ele mormantului Dan Iagnov. Eu cred ca in lume nu este asa ceva. Uite ca ma mandresc cu asta). In legatura cu emisiunea "Pe malurile Senei" realizata de Dan Iagnov in anii 2001-2003. O bijuterie de emisiune despre Paris si Chansoneta franceza. Fotografia CD-ului eu am facut-o (CD-ul imi aprtine. El s-a distribuit gratis dar acum nimeni nu-l mai poate avea deoarece nu se distribuie in nici un fel). Aceasta emisiune a fost realizata la Radio Romania Muzical, emisiune care s-a transmis, la inceput in direct si mai apoi, pana in 2013 in reluare. In 2013 Radio Romania Muzical a pus 30 de episoade din cele 50 pe INTERNET (si le multumesc pentru acest lucru),la adresa: "Pe malurile Senei cu Dan Iagnov - Radio România Muzical". Va rog sa clicati in GOOGLE pe adresa si sa ascultati macar un episod. Am trecut aceasta adresa in pagina Dan Iagnov Wikipedia, nu ca reclama, ci ca multi ma intreaba unde pot sa asculte sau sa cumpere vreun CD cu aceasta frumoasa emisiune. Consider ca Radio Romania Muzical ne-a facut un cadou regal punand-o pe INTERNET. Asa ca eu le dau adresa. Nu este nici o neregula de vreme ce ei au pus-o pe INTERNET. Si ca sa imi fie mie mai usor am considerat ca e mai bine sa citeasca pagina Dan Iagnov Wikipedia si in felul acesta sa afle si de emisiunaea "Pe malurile Senei" si alte informatii, respectiv ca cele 2 CD-uri "Si gandurile plang si lacrimile dor DAN IAGNOV" si "LOUISAMOUR Luiza Cioca/Dan Iagnov" eu le distribui gratis. Va rog sa lasati pozele in pagina pentru ca nu exista nici un dubiu de pagiat, de fals sau altceva. In alta ordine de idei, dumneavoastra care aveti simtul esteticii (vad pozele frumoase pe care le faceti, mult high quality sau valuables) dar imi uratiti mie pagina. Daca ati scos pozele de la CD-ul LOUISAMOUR Luiza Cioca/Dan Iagnov" de ce nu scoateti si carapacea goala?. Pagina pare foarte inestetica. Eu am scos aceste carapace dar dumneavoastra le-ati pus la loc. Mie pagina Dan Iagnov Wikipedia mi se pare foarte frumoasa asa cum am facut-o eu Si corecta. Sper ca v-am dat toate lamuririle. Cu stima pentru frumoasele poze pe care le realizati Mirela Britchi--Britchi Mirela (discuție) 13 ianuarie 2016 15:19 (EET)

Deci drepturile asupra imaginilor vă aparțin dv și doamnei Nuță. Și dv. și dânsa va trebui să urmați instrucțiunile de la WP:AUTOR pentru a certifica licențierea, pentru că nu e clar dacă doamna Nuță este de acord să-i fie utilizată opera în orice scop și de către oricine. —Andreidiscuţie 13 ianuarie 2016 15:28 (EET)

Va rog sa luati legatura cu cei de la OVO MUSIC in legatura cu imaginile. Eu nu mai am nimic de adaugat. V-am scris ce era de scris. Nu exita nici un plagiat sau de incalcare de drepturi de autor. Mirela Britchi--Britchi Mirela (discuție) 13 ianuarie 2016 16:07 (EET)

Stimati Wikipedisti, Stefan Iordache s-a nascut in Bucuresti in cartierul Rahova. V-am mai spus lucrul acesta, v-am trimis si bibliografie prin domnul Miehs si ati corectat. Dar acum vad ca ati revenit la greseala Calafat. Eu va pot pune in legatura cu sora lui Stefan Iordache, doamna Ileana Iordache. Dansa m-a rugat, acum cativa ani, sa corectez si eu cred ca dansa stie mai bine decat oricine unde s-a nascut fratele ei. Cu stima --Britchi Mirela (discuție) 4 ianuarie 2018 09:02 (EET)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Stop hand.svg

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: recentul dumneavoastră mesaj de la Cafenea. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim.

Este vorba despre acest mesaj. --Accipiter Q. Gentilis(D) 19 decembrie 2018 18:05 (EET)