Google Earth

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Google Earth
Google Earth Icon.png
Autor inițial Google Inc.
Dezvoltator Google Inc.
Versiune inițială 11 iunie 2001; acum 14 ani (2001-06-11)
Scris în C++
Sistem de operare Windows, OS X, Linux, Android, iOS
Mărime
 • Windows: 12.5 MB
 • OS X: 35 MB
 • Linux: 24 MB
 • Android: 8.46 MB
 • iOS: 27 MB
Tip Virtual globe
Licență Freeware
Site web earth.google.com

Google Earth este un program al companiei Google care redă grafic pe ecran globul pământesc, fotografiat de la mare altitudine din sateliți, dar cu o rezoluție maximă foarte bună, de ordinul a numai câtorva metri. Inițial s-a numit Earth Viewer și a fost creat de Keyhole, Inc. Programul Google Earth relansat în anul 2005, disponibil pentru utilizarea pe calculatoarele personale,compatibil cu; Windows 2000, Mac OS X 10.3.9, Linux: 2.6 și, ori versiuni ulterioare, a fost finanțat de In-Q-Tel.

Google Earth Pro oferă funcții suplimentare, comparativ cu versiunea de bază Google Earth.

Google Earth este un glob virtual, harta și geografică program de informare, care a fost inițial numit EarthViewer 3D creat de Keyhole, Inc, un Central Intelligence Agency (CIA) societate finanțat achiziționate de către Google în 2004 (a se vedea In-Q-Tel). Acesta hărți Pământul de suprapunerea de imagini obținute de la satelit imagini, fotografii aeriene și sistem de informații geografice (GIS) pe o 3D glob. Acesta a fost disponibil inițial cu trei licențe diferite, dar atunci a fost redus la doar două: Google Earth (o versiune gratuită cu funcție limitată) și Google Earth Pro, care este acum liber (costa anterior 399 $ pe an) și este destinat pentru comerciale utilizați </ ref> A treia opțiune originală, Google Earth Plus, a fost întreruptă. =

Produsul, re-lansat ca Google Earth, în 2005, este disponibil pentru utilizare pe calculator personal s rulează Windows 2000 și de mai sus, Mac OS X 10.3.9 și mai sus, Linux nucleu: 2,6 sau mai târziu (lansat pe 12 iunie, 2006), și FreeBSD. Google Earth este, de asemenea, disponibil ca o browser plugin, care a fost lansat pe 28 mai 2008. De asemenea, sa pus la dispoziția telespectatorilor mobile de pe iPhone OS la 28 octombrie 2008, ca un download gratuit de la App Store, și este disponibil pentru a Android utilizatori ca un app gratuit în magazin Google Play. În plus față de eliberarea unui client Keyhole bazat actualizat, Google a adăugat, de asemenea, imaginile din baza de date a software-ul lor pe Pământ de cartografiere web-based, Google Maps. Eliberarea Google Earth în iunie 2005 a publicului a determinat o mai mare creștere de zece ori în mass-media pe glob virtuală e între 2004 și 2005, de conducere de interes public în geospațială tehnologii și aplicații. Din octombrie 2011, Google Earth a fost descarcat de mai mult de un miliard de ori.

Google Earth afișează imagini din satelit cu diferite rezoluție a suprafeței Pământului, care permite utilizatorilor să vadă lucruri cum ar fi orasele si case care doresc perpendicular în jos sau la o oblic unghi (a se vedea, de asemenea, pasăre ochi vedere). Gradul de rezoluție disponibilă este bazat oarecum pe punctele de interes și popularitate, dar cele mai multe terenuri (cu excepția unor insule) este acoperită în cel puțin 15 metri de soluționare. Hărți care prezintă o reprezentare vizuală de acoperire Google Earth Melbourne, Victoria, Australia; Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii; și Cambridge, Cambridgeshire, Marea Britanie includ exemple de cea mai înaltă rezoluție, la 15 & nbsp; cm (6 & nbsp; inci). Google Earth permite utilizatorilor pentru a căuta adrese pentru unele țări, introduceți coordonatele, sau pur și simplu utiliza mouse-ul pentru a căuta într-o locație.

Pentru o mare parte a suprafeței Pământului doar imagini 2D sunt disponibile, de la fotografie aproape vertical. Vizualizarea acest dintr-un unghi oblic, există perspectivă, în sensul că obiectele care sunt orizontal departe sunt considerate mai mici, cum ar fi vizualizarea o fotografie mare, nu chiar ca o vizualizare 3D.

Pentru alte părți ale suprafața Pământului, imagini 3D de teren și clădiri sunt disponibile. Google Earth folosește Model altitudine digitală (DEM) datele colectate de NASA e Misiunea Topografie Radar de transfer (SRTM). Acest lucru înseamnă o poate vedea aproape întregul pământ în trei dimensiune s. Din noiembrie 2006, punctele de vedere 3D ale multor munți, inclusiv Muntele Everest, au fost îmbunătățite prin utilizarea datelor DEM suplimentare pentru a umple golurile din acoperire SRTM.

Unii oameni folosesc aplicațiile pentru a adăuga propriile date , făcându-le la dispoziție prin intermediul diverselor surse , cum ar fi Buletinul Sisteme Consiliului (BBS) sau bloguri menționat în secțiunea linkul de mai jos . Google Earth este în măsură să demonstreze diferite tipuri de imagini suprapuse pe suprafața pământului și este, de asemenea un Web Map serviciu client . Google Earth acceptă gestionare tridimensional Geospatial date prin intermediul Keyhole Markup Language (KML)

Limbi[modificare | modificare sursă]

Începând cu versiunea 5.0, Google Earth a fost disponibil în următoarele limbi

Detalii[modificare | modificare sursă]

Google Earth se bazează pur și simplu pe hărți 3D, cu capacitatea de a arăta clădiri 3D și structuri (cum ar fi poduri), care constau din observațiile utilizatorilor folosind SketchUp, un software [] [modelarea 3D] programului. În versiunile anterioare ale Google Earth (înainte de versiunea 4), clădiri 3D s-au limitat la câteva orașe, și a avut mai sarace redare fără texturi. Multe clădiri și structuri din întreaga lume structuri 3D acum au detaliate; inclusiv (dar fără a se limita la) cele din Statele Unite, Canada, Mexic, India, Japonia, Marea Britanie, Spania, Germania, Pakistan și orașe, Amsterdam și Alexandria. În august 2007, Hamburg a devenit primul oraș prezentată în întregime în 3D, inclusiv texturi, cum ar fi fațade. Modelul "Westport3D" a fost creat de firma de imagini 3D folosind AM3TD distanțe lungi tehnologie de scanare cu laser și fotografia digitală și este primul astfel de model a unui oras irlandez să fie create. Așa cum a fost dezvoltat inițial pentru a ajuta Guvernul Local în îndeplinirea lor urbanism funcții Acesta include texturi foto-realiste cea mai mare rezoluție a fi găsit oriunde în Google Earth. Randări tridimensionale sunt disponibile pentru anumite clădiri și structuri din intreaga lume prin intermediul Google 3D Warehouse „[http: //sketchup.google.com/3dwarehouse/ 3D Warehouse]”. Sketchup. google.com. http: //sketchup.google.com/3dwarehouse/. Accesat la 25 august 2010.  </ ref> și alte site-uri. În luna iunie 2012, Google a anunțat că va începe să înlocuiască utilizatorilor clădiri 3D prezentate cu clădiri ochiurilor de plasă 3D generate automat începând cu marile orașe. Deși există multe orașe de pe Google Earth, care sunt în totalitate sau parțial 3D, mai sunt disponibile în Galeria Pământ. Galeria Pământ este o bibliotecă de modificări de oameni Google Earth au facut. În biblioteca nu sunt numai modificări de clădiri 3D, dar, de asemenea modele de cutremure folosind modelul Google Earth, pădurile 3D, și mult mai mult Format:Citat de stiri.

Recent Format:Atunci când, Google a adăugat o funcție care permite utilizatorilor să monitorizeze viteza de circulație la bucle situate la fiecare 200 de superb in timp real. În 2007, Google a început să ofere date de trafic în timp real, pe baza informațiilor crowdsourced. De la locațiile identificate-GPS de utilizatori de telefoane mobile blocat în trafic?. http://googleblog.blogspot.ca/2007/02/stuck-in-traffic.html.  În versiunea 4.3 a lansat pe 15 aprilie 2008, Google Street View a fost complet integrat în programul care permite programului de a oferi o privire de vedere strada nivel în mai multe locații „[http:. //google-sketchup.en.softonic.com/ Google SketchUp - Descărcare]”. Google-sketchup.en.softonic.com. http:. //google-sketchup.en.softonic.com/. Accesat la 15 iunie 2013. 

La 31 ianuarie, 2010, totalitatea imagini fundul oceanului Google Earth a fost actualizat pentru a noi imagini de SIO, NOAA, US Navy, NGA, și GEBCO. Noile imagini au cauzat insule mai mici, cum ar fi unele atoli din Maldive, care urmează să fie prestate invizibil în ciuda țărmurile lor fiind prezentată complet „[http:. //www.gearthblog.com /blog/archives/2009/01/new_view_of_ocean_floor_in_google_e.html noua viziune a Ocean Floor în Google Earth]”. Gearthblog.com. http:. //www.gearthblog.com /blog/archives/2009/01/new_view_of_ocean_floor_in_google_e.html. Accesat la 25 august 2010. 

Utilizatorii[modificare | modificare sursă]

Google Earth poate fi folosit pentru a efectua unele sarcini de zi cu zi și pentru alte scopuri.

 • Google Earth poate fi folosit pentru a vizualiza zone supuse catastrofelor răspândite dacă Google furnizează up-to-data de imagini. De exemplu, după 12 ianuarie, 2010 Cutremurul din Haiti imagini din Haiti s-au pus la dispoziție, la 17 ianuarie.
 • Cu împinge Google pentru includerea Google Earth în clasă, name = "GoogleEnterprise"> „[http: //googleenterprise.blogspot.com/2010/04/reinventing-classroom-geography-with.html Reinventarea geografie clasă cu API Google Earth]”. echipa Google Earth și Maps. http: //googleenterprise.blogspot.com/2010/04/reinventing-classroom-geography-with.html. Accesat la 29 aprilie 2010.  profesorii sunt de adoptare a Google Earth în clasă pentru planificarea lecție, cum ar fi studenții de predare teme geografice (locație, cultura, caracteristicile, interacțiunea umană, și mișcarea) name = "Lecția -Ganzel " „[http: //www.lesson planet.com/directory articole / elementar math_lesson_plans / 27_April_2010 / 337 / geography_lesson_plans_using_google_earth lecție de geografie Planuri Utilizarea Google Earth]”. Lecția Planet. http: //www.lesson planet.com/directory articole / elementar math_lesson_plans / 27_April_2010 / 337 / geography_lesson_plans_using_google_earth. Accesat la 29 aprilie 2010.  pentru a crea mashup cu alte aplicatii web, cum ar fi Wikipedia. name = "GoogleEnterprise" / name = "Lectia-Ganzel"
 • Se poate explora și plasați marcajele localizare pe Lună și Marte.
 • Se poate traseu folosind Google Earth, folosind variabile, cum ar fi nume de strada, orașe, și unități. Dar adresele trebuie de tastat în câmpul de căutare, nu se poate pur și simplu să faceți clic pe două puncte de pe hartă.
 • Google Earth poate funcționa ca un hub de cunoștințe, referitoare locația utilizatorilor. Prin activarea anumite opțiuni, se poate vedea locația benzinării, restaurante, muzee și alte instituții publice din zona lor. Google Earth poate dot Harta cu link-uri la imagini, YouTube video, și Wikipedia articole relevante la zona vizualizat.
 • Se poate crea suprapuneri de imagini personalizate pentru planificarea călătoriilor, drumeții pe unități GPS handheld.
 • Google Earth poate fi folosit pentru a mapa case și selectați un eșantion aleatoriu de cercetare în țările în curs de dezvoltare name = "Wampler et al."> Format:Citat jurnal

Toate aceste caracteristici sunt, de asemenea, eliberate de Google Earth Blog. Google Earth Blog

Caracteristici[modificare | modificare sursă]

Wikipedia si integrare Panoramio[modificare | modificare sursă]

In decembrie 2006, Google Earth a adaugat un nou layer numit "Geographic Web", care include integrarea cu Wikipedia și Panoramio. În Wikipedia, intrări sunt răzuit pentru coordonate prin intermediul Format:Srlink. Există, de asemenea o comunitate strat de proiect Wikipedia-World. Mai multe coordonate sunt folosite, diferite tipuri sunt în afișaj și limbi diferite sunt acceptate decât built-in strat Wikipedia „[http:. //tools.wikimedia.de/~kolossos/world-link .php lang = en Pământ]”. http:. //tools.wikimedia.de/~kolossos/world-link .php lang = en. Accesat la 19 noiembrie 2012.  „[http:? //www.webkuehn.de/hobbies/wikipedia /koordinaten/index.htm Pagina de start von Stefan Kühn]”. webkuehn.de. http:? //www.webkuehn.de/hobbies/wikipedia /koordinaten/index.htm. Accesat la 30 iulie 2012.  Google a anunțat la 30 mai 2007, că acesta este dobândirea Panoramio. „[http: //www.google.com/intl/en/press/annc/annc panoramio.html Google intenționează să achiziționeze Panoramio]”. google.com. http: //www.google.com/intl/en/press/annc/annc panoramio.html.  În martie 2010, Google a eliminat stratul "Geographic Web". Stratul de "Panoramio" a devenit parte a principalelor straturi și stratul "Wikipedia", a fost pus în stratul "More".

Pe simulatorul de zbor[modificare | modificare sursă]

Fișier:Toronto downtown.png
Downtown Toronto as seen from a F-16 Fighting Falcon during a simulated flight

În Google Earth v4.2 un simulator de zbor a fost inclus ca o [pe baza de Software [ou de Paște (virtuală) # | caracteristică ascuns]]. Începând cu v4.3 nu mai este ascuns. Simulatorul de zbor ar putea fi accesate de către țineți apăsată tastele Ctrl, Alt, și A. Inițial, F-16 Fighting Falcon și Cirrus SR-22 au fost doar aeronave disponibile, și acestea ar putea fi folosite cu doar câteva aeroporturi. Cu toate acestea, se poate porni de zbor în "locația curentă" și nu trebuie să fie la un aeroport. Unul va confrunta cu direcția cu care se confruntă atunci când începe simulatorul de zbor. Ele nu pot începe de zbor în vederea nivelul solului și trebuie să fie aproape de sol (aproximativ 50m-100m deasupra solului) pentru a începe în poziția de decolare. În caz contrar, acestea vor fi in aer cu 40% clape și unelte extinse (poziție de aterizare). În plus față de controlul tastaturii, simulatorul poate fi controlat cu mouse-ul sau joystick http:.? Hl = en //support.google.com/earth/bin/answer.py & answer = 148089 Foloseste Google Earth Simulator de zbor - Google Earth Ajutor Support.google.com accessdate = 2013-06-15 Google Earth v5.1 și se blochează mai mari atunci când incepand simulator de zbor cu Saitek și alte joystick-uri.

Avioane recomandate[modificare | modificare sursă]

 • F-16 Fighting Falcon & nbsp; - o viteză mult mai mare și o altitudine maximă decât Cirrus SR-22, acesta are capacitatea de a zbura la o viteză maximă de Mach 2, deși o viteză maximă de 1678 noduri (3108 & nbsp; km / h) poate fi atins. Viteza decolare este de 225 noduri, viteza de aterizare este de 200 de noduri (370 & nbsp; km / h).
 • Cirrus SR-22 & nbsp; - Deși mai lent și cu o altitudine maximă mai mică, SR-22 este mult mai ușor de manevrat și este preferat pentru up-aproape de vizualizare a imaginilor Google Earth. Viteza decolare este de 75 noduri (139 & nbsp; km / h), viteza de aterizare este de 70 de noduri (130 & nbsp; km / h) -better.html link mort | Data = august 2010

Simulatorul de zbor poate fi comandat cu tastatura, mouse-ul sau joystick-ul conectat-in. Conexiune de bandă largă și un calculator de mare viteză oferă o foarte realist experience.Webwise: simulator de zbor de la Google The Sunday Times, 27 ianuarie, 2008 Simulatorul de asemenea ruleaza cu animație, permițând obiecte (de exemplu: avioane) http: / /www.gearthblog.com/blog/archives/2009/08/planes_for_google_earth_flight_simu.html Avioane pentru Google Earth Simulator Flight Google Earth Blog Gearthblog.com accessdate = 2012-07-30 pentru a anima timp ce pe simulator. Limbaj de programare poate fi, de asemenea, folosit pentru a face să arate ca cabina de pilotaj a unui avion, sau pentru aterizare de bord. Utilizatorul poate, de asemenea, zbura sub apă.

Modul Sky[modificare | modificare sursă]

Fișier:Google Earth Sky.png
Google Earth in Sky Viewing Mode

'Google Sky' este o caracteristică care a fost introdus în Google Earth 4.2 la 22 august 2007, și permite utilizatorilor să vizualizeze stea s și alte corpuri cerești. Explorați cerul cu Google Earth Editura = Google Data = 2007-08-22 http: //earth.google.com/sky/skyedu.html accessdate = 2007-08-22 Acesta a fost produs de Google printr-un parteneriat cu Space Telescope Science Institute (STScI) din Baltimore, centrul de operațiuni științifice pentru Hubble Space Telescope. Dr. Alberto Conti și co-dezvoltator Dr. Carol creștină de STScI de gând să adăugați imagini publice din 2007, http: //technology.newscientist.com/article/ dn12523 Celestial add-on puncte Google Earth la stelele & nbsp; - tech & nbsp; - 22 august 2007 & nbsp; - New Scientist Tech Technology.newscientist.com accessdate = 2010-08-25 precum și imagini color ale tuturor datelor arhivate de la camera avansata Hubble pentru anchete. A lansat recent Hubble imagini vor fi adăugate la programul Google Sky, de îndată ce acestea sunt emise. Noile caracteristici, cum ar fi date multi-lungime de undă, posturi de sateliți majore și orbitele lor, precum și resurse educaționale vor fi furnizate la comunitate Google Earth și, de asemenea, prin intermediul site-ul creștin și Conti pentru Sky http : //hubblesite.org/explore_astronomy/gsky/ Explorare Astronomie & nbsp; - gSky Browser HubbleSite accessdate = 2012-07-30 De asemenea, vizibil pe modul Sky sunt constelații, stele, galaxii și animații descriu planetele în orbitele lor. Un timp real Google Sky mashup a tranzitorii astronomice recente, folosind VOEvent protocolul, este asigurată de VOEventNet http: //voeventnet.org/ は っ ぴ ー め ー る Voeventnet.org accessdate = 2012-07-30 colaborare. Hărți Google Pământului sunt în curs de actualizare la fiecare 5 minute.

Google Sky confruntă cu o concurență Ultima = Olsen prima = Stefanie http: //crave.cnet.com/8301-1_105-9881229-1.html colegii WorldWide Telescope în Carul Mare | Caut & nbsp; - CNET Crave.cnet.com accessdate = 2010-08-25 de la Microsoft WorldWide Telescope (care se desfășoară numai în [[] Microsoft Windows] sistemele de operare) și de la Stellarium, un planetariu gratuit open source care ruleaza sub Microsoft Windows, OS X, și Linux.

Pe 13 martie 2008, Google a făcut o versiune web-based http: //www.google.com/sky/ Google Sky Google.com accessdate = 2,012 -07-30 de Google Sky disponibile prin intermediul internetului.

Street View[modificare | modificare sursă]

Pe 15 aprilie, 2008, cu versiunea 4.3, Google complet integrat sale Street View în Google Earth. În versiunea 6.0, funcția foto zoom a fost eliminat deoarece este incompatibil cu noul navigarea "fără sudură".

Google Street View oferă 360 ° vedere panoramică la nivel de stradă și permite utilizatorilor să vizualizeze părți ale orașelor selectate și zonele lor metropolitane din jurul la nivelul solului. Atunci când a fost lansat pe 25 mai, 2007 Google Maps, au fost incluse doar cinci orașe. Ea are extins la mai mult de 40 de orase din SUA, și include suburbiile multora, și în unele cazuri, în alte orașe din apropiere. Actualizări recente au pus în aplicare acum Street View în cele mai multe dintre marile orașe din Canada, Mexic, Danemarca, Africa de Sud, Japonia, Spania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Franța, Marea Britanie, Republica Irlanda, Olanda, Italia, Elveția, Portugalia, Taiwan, Singapore și.

Google Street View, atunci cand sunt actionate, afiseaza fotografii care au fost luate anterior de un aparat de fotografiat montat pe un automobil, si poate fi navigat cu ajutorul mouse-ul sa faceti click pe pictograme fotografia afisata pe ecran in directia utilizatorului de calatorie. Folosind aceste dispozitive, fotografiile pot fi vizualizate in diferite dimensiuni, din orice directie, iar din o varietate de unghiuri.

Apa si ocean[modificare | modificare sursă]

Introdus in versiunea 5.0 (februarie 2009), functia "" Ocean Google " permite utilizatorilor sa zoom sub suprafata oceanului si a vizualiza 3d batimetrie sub valuri. Sprijinirea peste 20 de straturi de continut, care contine informatii de la oameni de stiinta de conducere si oceanografii. http: //news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7865407.stm de lucru = BBC News Google Earth se scufundă sub mare Data = 02/02/2009 accessdate = 03.05.2010 La 14 aprilie 2009, Google a adăugat date de teren subacvatice pentru Marilor Lacuri . Google Earth include acum noi "a treia Coast" http://google-latlong.blogspot.com/2009/04/google-earth-now-includes-us-third.html În 2010, Google a adăugat date de teren submarine pentru Lacul Baikal.

In iunie 2011, o rezolutie mai mare a unor zone profunde fundul oceanului a crescut in centrul atentiei de la retelele 1-kilometru la 100 de metri datorita o noua sinteza de fundul marii topografie lansat prin Google Earth http:. // www.earth.columbia.edu/articles/view/2814 New Google Maps Ocean Dive adânc Earth Institute & nbsp; - Universitatea Columbia Data = 2011-06-08 | accessdate = 2012-07-30 Caracteristicile de înaltă rezoluție au fost elaborate de oceanografi la Columbia University [Observatorul Pământului http://www.ldeo.columbia.edu/ Lamont-Doherty] de la date științifice colectate pe croaziere de cercetare. Accentul clară este disponibil pentru aproximativ 5 la suta din oceane (o suprafață mai mare decât America de Nord). Peisaj subacvatic poate fi văzut de Hudson Canyon pe New York City, Wini Seamount lângă Hawaii, și cu muchii ascuțite 10.000 de picior mare Mendocino Ridge pe Pacific Coast din SUA. Există un Google 2011 pe fundul mării de turism pentru cei interesati de vizualizare ocean teren adânc http:. //google-latlong.blogspot.com/2011/06/see-seafloor-like-never- înainte de-la-world.html Google Lat Long: Vezi fundul mării ca niciodată înainte de Ziua Mondială a Oceanelor Google-latlong.blogspot.com Data = 2011-06-08 accessdate = 2013-06-15

Imagini istorice[modificare | modificare sursă]

Introduse în Versiunea 5.0, Imagini istorice permite utilizatorilor să traverseze înapoi în timp și de a studia etapele anterioare de orice loc. Această caracteristică permite de cercetare care necesită o analiză de înregistrări anterioare ale diferitelor locuri name = "arunca cu capul în New Google Earth" http:. //googleblog.blogspot.com/2009/02/dive-into -New-google-earth.html arunca cu capul în New Google Earth accessdata = 2009-02-03

Marte[modificare | modificare sursă]

Fișier:Google Earth Mars.png
A picture of Mars' landscape.

! <- Imagine Eliminat îndepărtat:

Fișier:Google Mars R Osman.jpg
Un punct de vedere de înaltă rezoluție de Victoria Crater afișat în 3D utilizând funcția Marte pe Google Earth 5

-- >

Google Earth 5 include un glob separată a planetei Marte, care pot fi vizualizate și analizate pentru scopuri de cercetare. Hărțile sunt de o rezolutie mult mai mare decât cele de pe versiunea de browser a Google Mars și include, de asemenea, randări 3D ale terenului pe Marte. Există de asemenea, unele imagini de rezolutie extrem de mare de la Mars Reconnaissance Orbiter e HiRISE aparat de fotografiat, care sunt de o rezolutie asemanatoare cu cele ale orașelor de pe Pamant. În cele din urmă, există multe imagini panoramice de înaltă rezoluție din diverse Landers Marte, cum ar fi explorarea planetei Marte Rovers, Spirit și Opportunity, care pot fi vizualizate într-un mod similar cu Google Street View. Destul de interesant, straturi pe Google Earth (cum ar fi Mondială Densitatea populației) pot fi, de asemenea, aplicate la Marte. Straturi de Marte poate fi, de asemenea, aplicat pe Pământ. Marte are, de asemenea, o mica aplicatie găsit lângă fata de pe Marte. Este numit Meliza, și dispune de un chat între utilizator și un difuzor automat robotului http:. //googlesystem.blogspot.com/2009/02/chat-with-martian-in- google-earth-5.html Chat Cu un marțian în Google Earth 5 Googlesystem.blogspot.com Data = 2009-02-03 accessdate = 2012-07-30 Este util pentru cercetarea pe Marte, dar nu este recomandat pentru conversatii normale.

Moon[modificare | modificare sursă]

Fișier:Google moon 1.jpg
One of the lunar landers viewed in Google Moon

Pe 20 iulie, 2009, 40 de ani de Apollo 11 misiunea, Google a introdus versiunea Google Earth a Google Luna, „[http: //www.gearthblog .com / blog / arhive / 2009/07 / look_at_the_moon_in_google_earth _- html Uită-te la Luna în Google Earth & nbsp; - disponibil acum.!]”. Gearthblog.com. http: //www.gearthblog .com / blog / arhive / 2009/07 / look_at_the_moon_in_google_earth _- html. Accesat la 25 august 2010. , care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini din satelit ale Luna. A fost anunțat și a demonstrat la un grup de invitați de la Google, împreună cu Buzz Aldrin la Newseum în Washington, DC „[http: // www.gearthblog.com/blog/archives/2009/07/google_earth_event_on_july_20th_in.html Google Earth Eveniment pe 20 iulie, în DC & nbsp; - Asteptati-Luna]”. Gearthblog.com. http: // www.gearthblog.com/blog/archives/2009/07/google_earth_event_on_july_20th_in.html. Accesat la 25 august 2010.  „[http: // Google- latlong.blogspot.com/2009/07/fly-yourself-to-moon.html Google Lat Long: Fly-te la luna]”. http: // Google- latlong.blogspot.com/2009/07/fly-yourself-to-moon.html. Accesat la 25 august 2010. 

Motor Google Earth[modificare | modificare sursă]

Google Earth Engine este un produs separat, nu o parte din Google Earth.

Liquid Galaxy[modificare | modificare sursă]

Liquid Galaxy este un grup de calculatoare care rulează Google Earth crearea unei experiență captivantă. La 30 septembrie, 2010, Google a făcut configurația și schemele de platforme lor publice, http: //google-latlong.blogspot.com/2010/09/galaxy-of-your-own .html O galaxie de propria dvs. editor = Google-latlong.blogspot.com Data = 2010-09-30 | accessdate = 2012-03-10 introducerea de cod și de configurare ghiduri pe lichid . Galaxy wiki https: //code.google.com/p/liquid-galaxy/ lichid Galaxy wiki pe code.google.com Data = 2010-09-30 accessdate = 2012-03-10

Galaxy lichid a fost, de asemenea, utilizat ca un vizualizator de fotografie panoramică folosind KRpano, precum și un Google Street View de vizualizare folosind peruse-a-Rue https: ! //groups.google.com/forum / # subiect / lichid-galaxie / z0VXsLhimsw Citi cu atenție-o-Rue: Street View pentru lichid Galaxy Data = 2013-09-03 accessdate = 2013-11-20 peruse-a-Rue este o metodă pentru sincronizarea mai multe Hărți clienți API http:. //blog.endpoint.com/2013/ 11 / lichid-Galaxy și-sale-foarte-proprii-street.html lichid Galaxy si foarte propriile Street View App Data = 2013-11-09 accessdate = 2013-11-20

Influențe[modificare | modificare sursă]

Google Earth pot fi urmărite direct înapoi la o companie mica numita Autometric, acum o parte din Boeing. O echipa de la Autometric, condus de Robert Cowling, a creat un produs de vizualizare numit Edge întregul pământ. Bob a demonstrat Edge lui Michael T. Jones, Chris Tanner și alții la SGC în 1996. Mai multe alte produse de vizualizare folosind imagini existat la momentul respectiv, inclusiv a celor bazate pe Performer, dar Michael T. Jones a declarat cu emfază că a "nu gândit la complexitatea făcând un întreg glob & nbsp; ... "Fraza de captură" din spațiu la fata ta ", a fost inventat de către președintele Autometric Dan Gordon, și folosite pentru a explica conceptul de gamă personal / local / global. Edge neumblate un traseu la fel de bine în domeniul audiovizualului, fiind utilizate în anul 1997 pe CBS News cu Dan Rather, în print pentru redarea imaginilor de mari dimensiuni drapată pe teren pentru National Geographic , și folosite pentru efecte speciale din filmul Shadow Conspiracy în 1997.

Gordon a fost un mare fan al programului "Pământ" este descris în Neal Stephenson e Sci-Fi clasic zăpadă Crash . Într-adevăr, un co-fondator Google Earth a afirmat că Pământul a fost modelat Google după "'Snow Crash" ", Format:Http: //www.webuser.co.uk/news/227346.html în timp ce un alt co-fondator a declarat că a fost inspirat de știință scurtmetrajul educație . [Atribuțiile Zece (film) | Atribuțiile Zece]] "google_earth1" http: //www.brownianemotion.org/2006/07/24/notes-on the-origine-a-google-pământ Avi Bar-Ze'ev de la Keyhole, precursorul Google Earth de origine de Google Earth Brownianemotion.org accessdate = 2010-08-25 De fapt Google Earth a fost cel puțin parțial inspirat de o Silicon Graphics numit demo "din spatiu la fata ta", care mărită de spațiu în Alpii elvețieni, apoi în Matterhorn. http://bnhsu.wordpress.com/2007/04/30/google-earth-from-space-to-your-face%E2%80%A6and-beyond/ Google Earth: De la Space la față & nbsp; ... și dincolo Bnhsu.wordpress.com Data = 2007-04-30 | accessdate = 2010-08-25 Acest demo lansare a fost găzduit de un Onyx 3000 cu InfiniteReality4 http: //www.futuretech.blinkenlights.nl/ir_techreport .html Realitatea Infinit Raportul tehnic Futuretech.blinkenlights.nl accessdate = 2010-08-25 grafică, care a sprijinit Clip Mapping și a fost inspirat de hardware textura capacitatea de paginare (deși nu a utilizat Mapping Clip) și "puteri de zece". Prima implementare Google Earth numit Pământ Viewer ieșit din intrinsecă Graphics ca o demonstrație de punere în aplicare bazate pe software Chris Tanner a unui Clip Mapping sistem textura paging și sa desprins ca Keyhole Inc.

Specificații tehnice[modificare | modificare sursă]

Detaliate note de lansare / Istorie / Changelog sunt puse la dispoziție de Google http:.? //earth.google.com/support/bin/answer.py Answer = 40901 Google Earth Release Note / Changelog Istorie earth.google.com data = 2010-06-16 | data acces = 2010-08-25

Imagini și coordonarea[modificare | modificare sursă]

 • Sistemul de coordonate și de proiecție
  • Sistemul de coordonate intern al Google Earth este coordonatele geografice (latitudine / longitudine) pe Sistemul Geodezic Mondial din 1984 (WGS84) originii.
  • Google Earth prezinta pământ cum pare la o platformă ridicată, cum ar fi un avion sau orbitează satelit. Proiecția folosit pentru a obține acest efect este numit General Perspectiva. Acest lucru este similar cu proiecție ortografic, cu excepția faptului că punctul de vedere este un finit (lângă pământ) distanța, mai degrabă decât un (spatiu) distanță infinită.
 • Rezoluții de referință
  • Republica Cehă: 0,1 & nbsp; - 0,5 m (prin Eurosense / Geodis Brno)
  • Slovacia: 0,5 m (prin Eurosense / Geodis Slovacia)
  • Ungaria: 2,5 m SPOT Imagini. Budapesta aprox. 0,3 m.
  • Germania, Elveția, Olanda, Danemarca, Marea Britanie, Andorra, Luxemburg, Liechtenstein, San Marino, Vatican: 1 & nbsp; sau mai bine m
  • Balcani: 2,5 m (rezoluție medie)
  • S.U.A. .: 1 & nbsp; m (exclude Alaska & Hawaii)
  • Global: În general, 15 & nbsp; m (unele zone, cum ar fi Antarctica, sunt în rezoluția extrem de scăzută), dar acest lucru depinde de calitatea de fotografie aeriană satelit / încărcat.
 • Rezoluții înalte tipice
  • Europa: 0.3 m, 0.15 m (de exemplu Berlin, Zurich, Hamburg), 0.1 m Prague
  • US: 1 & nbsp; m, 0,6 m, 0,3 m, 0,15 m (extrem de rare; de ​​exemplu, Cambridge și Google Campus, sau Glendale)
 • Rezoluția Altitudine:
  • Suprafata: diferă în funcție de țară
  • Fundul mării: Nu este cazul anterior, dar de la introducerea "Ocean", a fost introdus de date altitudine (a colorscale apropierea adâncime etaj mare este "imprimat" pe suprafața sferică la vedere de la altitudini mari).
 • Vârsta: Imagini datele varia. Datele de imagine se poate observa din pătrate efectuate atunci când DigitalGlobe de acoperire este activat. Data de lângă informațiile drepturile de autor nu este data corectă a imaginii. Mărirea sau micșorarea ar putea schimba data imagini. Cele mai multe dintre datele internaționale de imagine urbană sunt din 2004 și nu au fost actualizate. Cu toate acestea, cele mai multe imagini din SUA sunt păstrate curent. Google anunță actualizări de imagini pe blog-ul lor Lat Long http: //earth.google.com/sky/skyedu.html Google Earth Earth.google.com accessdate = 2010-08-25 în formă de un test, cu indicii de locații actualizate. Răspunsurile sunt postate câteva zile mai târziu, în același blog.

Hardware și software[modificare | modificare sursă]

Google Earth este puțin probabil să funcționeze pe configurații hardware mai vechi. Cea mai recentă actualizare cerințe de sistem http: //earth.google.com/support/bin/answer.py hl = ro & answer = 20701 Cerințe de sistem pentru Google Earth:? Noțiuni de bază & nbsp; - Google Earth Ajutor Earth.google.com accessdate = 2011-08-06 document de aceste configurații minime:

Cauza cea mai probabilă a eșecului este memorie grafică insuficientă: software-ul este proiectat pentru a avertiza utilizatorul dacă placa grafică a acestora nu este în măsură să susțină Pământ (acest lucru se întâmplă de multe ori ca urmare a memorie grafică sau buggy placă grafică drivere insuficiente). Următorul modul, cel mai probabil de eșec este viteza de acces la Internet.

Linux specificații[modificare | modificare sursă]

Cerințe minime de sistem includ: http: //earth.google.com/download-earth.html Google Earth Earth.google.com accessdate = 2010-08- 25

 • Kernel: 2.4 sau mai târziu
 • CPU: Pentium III, 500 & nbsp; MHz
 • Memorie cu acces aleator (RAM): 128 MB
 • Hard disk: 400 & nbsp; MB spațiu liber
 • Viteza de conectare la Internet: 128 kbit / s
 • Ecran: 1024 × 768, 16-bit color

Funcționează pe următoarele distribuții: Format:Div col begin

Navigare Web[modificare | modificare sursă]

Ca de Google Earth 5, continutul de descriere baloane, care sunt create in KML folosind JavaScript si iFrame, sunt redate cu o embedded WebKit motor https:. //code.google.com/apis/kml/documentation/kml reference.html # descriere KML de referință data = 08 mai de 2015 locul de muncă = Google Developers

Versiuni si variatii[modificare | modificare sursă]

Cronologie Release[modificare | modificare sursă]

Illustrates timeline of KML and Google Earth history
 • Keyhole Earthviewer 1.0 - 11 Iunie, 2001
 • Keyhole Earthviewer 1.3 - 1 Ianuarie, 2002
 • Keyhole Earthviewer 1.7 - Februarie, 2002
 • Keyhole LT 1.7.1 - 26 August, 2003
 • Keyhole NV 1.7.2 - 16 Octombrie, 2003
 • Keyhole 2.2 - 19 August, 2004
 • GOOGLE UNIVERSUL 1.0  - Ianuarie, 2005
 • Google Earth 3.0 - 28 Iunie, 2005
 • Google Earth 4.0 - 11 Iunie, 2006
 • Google Earth 4.1 - 29 Mai, 2007
 • Google Earth 4.2 - 23 August, 2007
 • Google Earth 4.3 - 15 Aprilie 2008
 • Google Earth 5.0 - 2 Februarie, 2009
 • Google Earth 5.1 - 18 Noiembrie, 2009
 • Google Earth 5.2 - 1 Iulie, 2010
 • Google Earth 6.0 - 29 Martie, 2011
 • Google Earth 6.1 - Octombrie 21, 2011
 • Google Earth 6.2 - 11 Aprilie 2010
 • Google Earth 7.0 - 27 Iunie, 2012 (numai Android si iOS platforma)
 • Google Earth 7.0 - 18 Decembrie, 2012 (Desktop)
 • Google Earth 7.1 - 6 Iunie, 2013 (platforma Android numai)
 • Google Earth 7.1 - 26 Iunie, 2013 (numai Desktop si iOS platforma)
 • Google Earth 8.0 - 24 Octombrie, 2014 (Android numai)

Versiune Mac[modificare | modificare sursă]

O versiune pentru OS X a fost lansat pe 10 ianuarie, 2006, și este disponibil pentru descărcare de pe site-ul Google Earth. Cu câteva excepții menționate mai jos, versiunea Mac pare să fie stabilă și completă, cu aproape toate aceeași funcționalitate ca și versiunea originală Windows.

Capturi de ecran și un binar reală a versiunii Mac a fost scurgeri de la internet pe 8 decembrie, 2005. Versiunea scurs a fost semnificativ incompletă. Printre altele, nici meniul Ajutor nici ei "Display License" caracteristica a lucrat, care indică faptul că această versiune a fost destinat exclusiv uzului intern Google. Google a lansat nicio declarație cu privire la scurgere.

Versiunea pentru Mac funcționează numai în OS X versiunea 10.3 sau mai târziu. Nu există nici un browser încorporat, nici o interfață directă cu Gmail și nici o opțiune ecran complet. Ca ianuarie 2009, există câteva bug-uri legate de bara de meniu la comutarea între aplicații și câteva bug-uri în ceea ce privește baloane de adnotare și tipărire.

Începând cu versiunea 4.1.7076.4558 (lansat pe 9 mai, 2007) mai departe utilizatorii OS X poate, printre alte caracteristici noi, upgrade la versiunea "Plus" printr-o opțiune din meniul Google Earth http://www.macupdate.com/info.php/id/20124 Google Pământ 4.2.180.1134 & nbsp; - MacUpdate Unii utilizatori au raportat dificultăți în Google Earth crashing în versiunea curentă atunci când zoom . în versiunea 5 a Google Earth pentru Mac a fost lansat în 2009, "ZDnet_2009-02-02" http: //www.zdnet.com/article/google-earth-5 -released-pentru-the-MAC / Google Earth 5 a lansat pentru Mac editor = ZDNet Data = doi-2-2009 Autor = Jason D. O'Grady accessdate = șapte ianuarie 2015 și versiunea 7 a fost lansat concomitent cu versiunile Mac și PC, la 31 octombrie 2012. name = "TNW_2012-10-31" Google Earth 7 Gets 11 orase 3D și 11.000 de Tururi Virtuale Ultima = Panzarino Primul = Matthew locul de muncă = Next Web Data = 10.31.2012 accessdate = 2015-01-07 http://thenextweb.com/google/2012/10/31/google-earth-7-launches-with-new-3d-imagery-in-25-cities-and-11000-site-tour-guide-feature/

Versiune de Linux[modificare | modificare sursă]

Începând cu versiunea 4 beta Google Earth funcționează în cadrul Linux, ca un port nativ folosind Qt Toolkit. Sau Free Software Foundation ia în considerare dezvoltarea unui client compatibil gratuit pentru Google Earth pentru a fi un High Priority proiect Free Software [http: //www.fsf.. org / campanii / priority.html FSF.org]: High Priority Proiecte Free Software

Au existat rapoarte inițiale ale utilizatorilor fiind în imposibilitatea de a utiliza revizuirea 7,0 de Google Earth pe Linux, din cauza unui bug https:. //code.google.com/p/earth-issues/issues/ detaliu id = 1477 Ediția 1477 - pământești probleme - Google Earth Segfaults pe Startup - Google Earth problemă de urmărire - Proiect Google Site code.google.com data = 2012-10-31 accessdate = 2013- 06-15

Fișier:Google Earth.png
Google Earth running on Android

Versiune Android[modificare | modificare sursă]

O versiune Android a fost lansat luni, 22 februarie 2010. http: //google-latlong.blogspot.com/2010/02/google-earth-now-available-for-android .html Google Earth acum disponibil pentru Android editor = google-latlong.blogspot.com}}

Versiunea iOS[modificare | modificare sursă]

O versiune pentru iOS, care se va desfășura pe iPhone, iPod Touch și iPad, a fost lansat gratuit pe App Store la 27 octombrie 2008. http: //blog.wired.com/gadgets/2008/10/google-earth-co.html Google Earth vine la iPhone | editorului = Wired (magazine) cablu Data = 2008-10-27 Ultima = Sorrel prima = Charlie accessdata = 2008-10-27 http: //googlemobile.blogspot.com/2008/10/google-earth-now-available-for-iphone.html Google Earth acum disponibil pentru iPhone echipa Google Mobile Data = 2008-10-27 accessdata = 2008-10-27 Se face uz de multi-touch interfață pentru a muta de pe glob, zoom-ul sau roti vizualizarea, și se lasă să selectați locația curentă cu ajutorul iPhone integrat [ [GPS asistat]]. Cu toate că anterior nu a susținut nici straturi în afară de Wikipedia și Panoramio, versiunea 6.2 a adus un sprijin KML pentru a adăuga straturi suplimentare. Versiunea 7 a introdus modelare 3D a mai multe orașe Ultima = Golson prima = Iordania Google Earth pentru iOS actualizare adaugă suport pentru KML Files http://www.macrumors.com/2012/03/21/google-earth-for-ios-update-adds-support-for-kml-files/ Mac Zvonurile accessdate = 18.05.2012

Google Earth Plus (întrerupte în 2008)[modificare | modificare sursă]

Întrerupt în decembrie 2008, Google Earth Plus a fost un upgrade individ orientate abonament plătit Google Earth care a furnizat clienților cu următoarele caracteristici, dintre care majoritatea sunt acum disponibile în circulație Google Earth. .com / Intreprindere / earth_plus.html: link mort | Data = iunie 2013

 • GPS integrare: citește piese și punctele intermediare de la o GPS dispozitiv. O varietate de aplicații de la terți au fost create, care oferă această funcționalitate folosind versiunea de bază a Google Earth prin generarea KML sau KMZ fișiere bazat pe puncte intermediare specificate de utilizator sau înregistrate de utilizator. Cu toate acestea, Google Earth Plus oferă suport direct pentru Magellan și Garmin linii de produse, care dețin împreună o cotă mare de piață GPS
  Versiunea Linux a Google Earth Plus. cerere nu include nici o funcționalitate GPS.
 • Imprimare-rezoluție mai mare.
 • Suport pentru clienți prin e-mail.
 • Importatorul de date: citit puncte adrese din valori separate prin virgulă CSV fișiere; limitat la 100 puncte / adrese. O caracteristică care permite cale și poligon adnotări, care pot fi exportate pentru a KML, a fost anterior disponibilă numai pentru utilizatorii Plus, dar a fost eliberat în versiunea 4.0.2416.
 • Datele Superior viteze de download

Google Earth Pro[modificare | modificare sursă]

Pentru o taxă anuală de abonament $ 399, Google Earth Pro este un upgrade de afaceri orientate spre a Google Earth, care are mai multe caracteristici decât versiunea Plus. Google Earth Pro este o actualizare de afaceri orientate spre a Google Earth. Acesta este cel mai versiunea feature-bogat de Google Earth la dispoziția publicului, cu diverse caracteristici suplimentare, cum ar fi un producator de film si importator de date. În plus față de caracteristici de afaceri prietenos, acesta a fost de asemenea găsit util pentru călătorii cu instrumente de luare a harta. Până la sfârșitul lunii ianuarie 2015, a fost disponibil pentru 399 $ / an, însă Google a decis să facă liber pentru public. Acum este gratuit și Google nu menționează nimic despre noile schimbări de politică http:. //gizmodo.com/google-earth-pro-is-now-free-1682987518 Google Earth Pro este acum disponibil gratuit Autor = Kate Knibbs Data = doi-02-2015 last1 = Rose first1 = Robert Good News Toată lumea! Google Earth Pro acum gratuit http: //mapshole.com/2015/02/11/google-earth-pro-now-free/ site = Mapshole accessdate = 02.22.2015 Data = 2015-02- 11 Versiunea Pro include funcționalități suplimentare, cum ar fi:

 • Face film.
 • Importator de date GIS.
 • Module avansate de imprimare.
 • Masuratori Radius și zona.

Inițial, aceste caracteristici costuri suplimentare în plus față de onorariul $ 399, dar, mai recent, atunci când Data = iunie 2011 au fost incluse în pachet.

Google Earth Pro este disponibil pentru Windows (versiunile NT-based), Mac OS X 10.4 sau mai târziu https: //earthprostore.appspot.com/index.ep Google Earth editor = Earthprostore.appspot.com Data = 2010-04-29 accessdate = 2012-07-30}} Google Earth pentru Desktop | url https: // www .google.com / pământ / explora / produse / desktop.html site = Google Earth publisher = Google accessdate = 22.02.2015

Google Earth pentru întreprinderi[modificare | modificare sursă]

Google Earth pentru întreprinderi este o versiune a Google Earth destinat utilizării de către organizații a căror întreprinderi ar putea profita de capacitățile programului, de exemplu, printr-un glob care deține datele companiei disponibile pentru oricine în această societate http: hărți //www.google.com/enterprise/earth / enterprise.html Google Earth pentru întreprinderi â € "Google Earth și Maps Enterprise Google.com data acces = 2012-11-16

Versiune Automotive[modificare | modificare sursă]

O versiune de automobile de Google Earth este disponibil în 2010 Audi A8 Ultima = Redmer prima = Jens http:. //google-latlong.blogspot.com/2009/ 12 / google-Audi-ia-Google-servicii-in-car.html Google Lat Long: Google si Audi ia serviciile Google într-o mașină la următorul nivel în noul Audi A8 Google-latlong.blogspot .com data = 2009-12-16 data acces = 2010-08-25

Google Earth Plug-in[modificare | modificare sursă]

API Google Earth este un serviciu beta gratuit, disponibil pentru orice site web care este liber pentru consumatori. Plug-in și JavaScript API permite utilizatorilor sa plaseze o versiune a Google Earth în pagini web. API permite aplicațiilor sofisticate Map 3D să fie construite https:. //developers.google.com/earth/ Google Earth API - Google Developers Developers.google.com Data = 2012-02-24 accessdate = 2013-06-15 În dezvelirea acestuia la 2008 I / O conferință dezvoltator Google, compania a prezentat aplicatii potentiale, cum ar fi un joc în cazul în care jucătorul controlat un milktruck deasupra o suprafață de Google Earth Ultima = Teglet prima = Traian Conducerea Monster milktruck în Google Earth http://news.softpedia.com/news/Driving-the-Monster-Milktruck-in-Google-Earth-86765.shtml Softpedia|accessdate=30 Martie 2012 Data = 29.05.2008

Google Earth Plug-in este disponibil pentru următoarele browsere web si sisteme de operare:

Microsoft Windows (2000, XP, Vista, și 7)

 • Google Chrome 1.0+
 • Internet Explorer 6.0+
 • Firefox 2.0+
 • Flock 1.0+

Mac OS X 10.4 și mai mare (Intel și PowerPC)

 • Safari 3.1+
 • Firefox 3.0+

Până în prezent plug-in acceptă următoarele straturi:

 • Teren
 • Drumuri
 • Clădiri
 • Borders
 • 3-D Clădiri

Google Updater Plugin de la Google http: //www.currentversionplugin.net/google-update/ versiunea curentă a Google Actualizare Plugin locul de muncă = noua versiune Plugin | accessdate = octombrie 04 2,014 va păstra Earth Plugin Google (și toate celelalte plugin-uri Google), până la data de pe browser-ul dumneavoastră.

Aceasta susține, de asemenea, "Sky Mode", "Foto suprapuneri", și oferă o mare parte din aceleași controale și bara de informații în care aplicarea deplină.

<-

-!>

API Google Earth a fost depreciat la 15 decembrie 2014 și vor rămâne sprijinit până la data de 15 decembrie 2015. https: //developers.google.com/earth/ Google Earth API Developer Ghidul Data = 8-05-2015 locul de muncă = Google Developers Google Chrome are scopul de a pune capăt sprijinului pentru Netscape Plugin API (care API Google Earth se bazează pe) până la sfârșitul anului 2016. http: //blog.chromium.org/2013/09/saying-goodbye-to-our-old-friend-npapi.html Crom Blog: spune la revedere la nostru vechi prieten NPAPI locul de muncă = Crom Blog

Rezoluția imaginilor și precizie[modificare | modificare sursă]

Fișier:GoogleGib.jpg
partea de vest a Gibraltar (UK), vedere la mare înclinat arătând creștere până Stânca Gibraltar & nbsp; - a susținut altitudine de mare doar de pe plaja de la Elliots Memorial, 252 & nbsp; m. Acest lucru este acum fix. 36°6′59,6″N 5°21′5,2″V / 36.10000°N 5.35000°V / 36.10000; -5.35000
Fișier:Pământ 20100324 1728h.jpg
Muntele Tamalpais, detaliu de colete-scară 40 & nbsp; grid-cm teren în înregistrare bună cu 30 & nbsp; cm pe pixel fotografie aeriană. 37°57′22″N 122°34′06″W / 37.9561°N 122.5682°V / 37.9561; -122.5682

Cele mai multe zone de teren sunt acoperite în imagini prin satelit cu o rezolutie de aproximativ 15 & nbsp; m per pixel. Această imagine de bază este de 30 & nbsp; m multispectrale Landsat, care este pansharpened cu 15 & nbsp; m [pancromatic] Landsat imagini. Cu toate acestea, Google este înlocuirea în mod activ acest imagini de bază cu 2,5 m SPOTImage imagini și mai multe seturi de date cu rezolutie mai mare de mai jos. Unele centre de populație sunt, de asemenea, acoperite de imagini de aeronave (ortofoto grafie) cu mai multe pixeli pe metru. Google a rezolvat multe inexactități în maparea vectorul de la lansarea publică inițială a software-ului, fără a necesita o actualizare a programului în sine. Un exemplu în acest sens a fost absența de la granițele Hartă Google Earth de a Nunavut pe teritoriul în Canada, un teritoriu care a fost creat la 1 aprilie 1999; această eroare a fost corectată de către unul dintre actualizările de date la începutul anului 2006.

Imaginile nu sunt toate luate în același timp, dar sunt, în general actual de termen de trei ani. Cu toate acestea, odată cu lansarea Google Earth 5.0, are imagini istorice care datează din anii 1940, în unele locuri. Uneori seturi de imagini nu sunt cusute împreună în mod corect. Actualizări în baza de date fotografice pot fi ocazional atentionat cand schimbări drastice au loc în aspectul peisajului, actualizări incomplete exemplu Google Earth lui de New Orleans următoarele uraganul Katrina, sau atunci când apar marcatori de locație de a trece în mod neașteptat peste suprafața Pământului. Deși marcatorii de locație nu au, de fapt, sa mutat, imagistica este compus și cusute diferit.

Numele locul și detaliile rutier variază foarte mult de la un loc la altul.

În unele zone, jurisdicții guvernamentale locale au depus modele de teren mai grid fin prin Harta Content Parteneri programul MapContentPartners „[http:. //www.google.com/submityourcontent/public_sector. html Google Map Content Partners, Sectorul Public / Non-profit]”. http:. //www.google.com/submityourcontent/public_sector. html. Accesat la 11 aprilie 2010.  În martie 2010, județul Marin, la nord de podul Golden Gate de San Francisco, California, a publicat o nbsp 40 si, CM grid Suprafata teren de 1,425 & nbsp; km prin intermediul programului.

Funcția "măsură", arată că durata de ecuator este de aproximativ 40,030.24 & nbsp; km, oferind o eroare de -0.112% comparativ cu valoarea reală a 40,075.02 & nbsp; km Pământului; pentru meridian circumferinta, se arată o lungime de aproximativ 39,963.13 & nbsp; km, oferind, de asemenea, o eroare de -0.112% comparativ cu valoarea reală a 40,007.86 & nbsp; km.

La 16 decembrie 2007, cele mai multe dintre Antarctica a fost actualizată la o rezolutie de 15 m, folosind imagini de la imaginea Landsat mozaic de Antarctica (imagini de rezoluție 1-metru de anumite părți ale Antarcticii s-au adăugat în iunie 2007); cu toate acestea, Arctic calota polară este complet absent din versiunea curentă a Google Earth, cum sunt valuri în oceane. Geografic polul nord este găsit plutind deasupra Oceanului Arctic și a sistemului de placare produce artefacte in apropiere de polii ca gresie devin "infinit" mic și erori de rotunjire se acumulează.

Acoperire cu nori și umbre pot face dificil sau imposibil de a vedea detalii în anumite domenii de teren, inclusiv partea de umbra munților.

Lipsă Imagini[modificare | modificare sursă]

În timp ce Google Earth acoperă exhaustiv toate masele terestre continentale cu imagini din satelit la diferite rezoluții, acest lucru nu este întotdeauna cazul pentru insule. Un număr de insule și roci îndepărtate și de multe ori nelocuite din oceanele lumii nu au nici imagini prin satelit de la toate în Google Earth. În aceste cazuri, singura imaginile vizibile este faptul că a fundului oceanului și, de obicei, ceea ce pare a fi o munților submarini care se află insula, dar nici o imagine a insulei în sine.

În unele cazuri, imagini de înaltă rezoluție de pre-2009 a unor insule îndepărtate a fost distrusă de haloing și penaj deplasate sau absent în jurul acestor insule, atunci când imagini fundul oceanului s-a adăugat în 2009 (de exemplu, Trindade și Martim Vaz Brazilia Martin Vaz Insulele și a Republicii Seychelles Reef Bertaut), dar acest lucru este, de obicei imagini accesibil prin vizualizarea Imagini istorice Google Earth pentru acea locație.

Marea majoritate a imaginarului lipsă este pentru insulele din Pacific, și printre cei, Australia Insulele Mării de Coral Territory are imaginile mai lipsă.

O listă neexhaustivă a Google Earth Disparuti Imagini ca la 28 iul 2014 include:

Oceanul Atlantic[modificare | modificare sursă]

Oceanul Indian[modificare | modificare sursă]

Oceanul Pacific[modificare | modificare sursă]

Controverse și critici[modificare | modificare sursă]

Software-ul a fost criticată de o serie de s [] [grup interes deosebit], inclusiv oficiali naționali, ca fiind o invadare a intimității și chiar o amenințare pentru siguranței naționale. Argumentul tipic este faptul că software-ul oferă informații cu privire la instalațiile critice militare sau de altă natură care ar putea fi utilizate de către [[] teroriste] uri.

Countries where Google Earth is Blocked:
Country By Whom Reason Since When Source
Iran Google US government export restrictions 2007 [11]
Morocco Maroc Telecom, the most popular service provider Unknown 2006 [12]
Sudan Google US government export restrictions 2007 [13]

Google Earth a fost blocat de către Google în Iran <refname= "google.com" /> și Sudan <refname= "" / sudantribune.com> începând cu anul 2007 ca urmare a SUA restrictii guvernamentale de export. Programul a fost, de asemenea, blocat în Maroc din anul 2006 de către Maroc Telecom, un furnizor de servicii majoră în țară. [14]

neclară din imaginea Regale Stables în [[]] la Haga, Olanda. Acest lucru a fost de atunci parțial ridicată. Unii cetățeni își pot exprima îngrijorarea față de informațiile aeriene ilustrând proprietățile și casele lor să fie difuzate în mod liber. Ca fiind relativ puține jurisdicții garanta efectiv al individului drept la viață privată, spre deosebire de dreptul statului de a păstra secretul, acesta este un punct în evoluție. Poate că conștienți de aceste critici, [15]pentru un timp, Google a avut Zona 51 (care este foarte vizibil și ușor de găsit), în Nevada ca marcator de locație prestabilită, atunci când este instalat mai întâi Google Earth.

Ca urmare a presiunii exercitate de Statele Unite ale Americii guvern, reședința Vicepreședinte la Number One Observatorul Cercul a fost ascunse prin pixelizare în Google Earth și Google Maps în 2006, dar această restricție, deoarece a fost ridicată. Utilitatea acestui retrogradare este, ar fi fotografii discutabile de înaltă rezoluție și anchete aeriene de proprietate sunt disponibile pe internet în altă parte [16]Capitol Hill, de asemenea, folosit pentru a fi pixelized în acest fel. Royal Stables în Haga, Olanda, de asemenea, folosit pentru a fi pixelized, și încă mai pixelized la niveluri ridicate de panoramare.

Criticii au exprimat îngrijorarea față de dorința de Google pentru a paraliza CCD lor de a răspunde la interese speciale, considerând că mascarea intenționat orice teren este împotriva obiectivului declarat de a lasa utilizator "punctul și zoom la orice loc de pe planeta pe care doriți să exploreze" . [17]

În Marea Britanie, criticii au susținut, de asemenea, că Google Earth a condus la vandalism proprietății private, subliniind graffiti a unui [penis uman [| penis]] fiind desenat pe acoperișul unei case în apropierea Hungerford, [18] pe acoperișul Yarm School la Stockton on Tees[19] și pe terenurile de joc ale unei școli din Southampton[20] ca exemple în acest sens.

În Hazleton, Pennsylvania, atenție și critici mass-media sa concentrat pe Google Earth încă o dată, din cauza deformare a câmpului Hazleton Zona Liceul de fotbal. Iarba a fost îndepărtat pentru a crea imaginea unui penis aproximativ 35 iarzi și 20 Superb largă[21]

Anilor 2000 versiuni tardive ale Google Earth necesită o componentă software care se execută în fundal, care va descărca și instala automat actualizări. Mai mulți utilizatori au exprimat îngrijorarea că nu există o modalitate ușoară de a dezactiva această Updater, pe măsură ce rulează fără permisiunea utilizatorului[22]

În domeniul academic atenție sporită a fost acordată Google Earth și locul său în dezvoltarea de globuri digitale în general. În special, International Journal of Digital Pământ[23] acum are mai multe articole evaluarea și compararea dezvoltarea Google Earth și diferențele sale în comparație cu alte platforme profesionale, științifice și guvernamentale.

În altă parte, în domeniul științelor umaniste și sociale, rolul Google Earth în extinderea "mass-media pământ observarea" a fost examinată. Leon Gurevitch în special, a examinat rolul de Google Earth în crearea unui conștiință cultural comun în ceea ce privește schimbările climatice și capacitatea omenirii de a trata pământ ca un obiect engineerable[24] Gurevitch a descris această interfață între reprezentare pământ în Google Earth și un imaginar cultural comun al geo- inginerie ca "Google Încălzirea".

Format:Suplimentare

Copyright[modificare | modificare sursă]

Fiecare imagine creat de Google Earth, folosind datele prin satelit furnizate de Google Earth este un de autor hartă ed. Orice derivat de la Google Earth este realizat din drepturi de autor de date care, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Legea drepturilor de autor, nu pot fi utilizate decât în ​​licențelor Google oferă. Google permite non-comerciale uz personal a imaginilor (de exemplu, pe un site personal sau blog), atât timp cât drepturile de autor și atribuțiile sunt păstrate Centrul de ajutor Google Earth:. http://earth.google.com/support/bin/answer.py?answer=21422 Pot publica imagini pe web Prin contrast, imagini create cu software-ul glob NASA World Wind folosi The Blue Marble, Landsat sau strat USGS, fiecare dintre care este un strat de teren în domeniul public . Lucrări create de o agenție a guvernului Statelor Unite sunt domeniu public în momentul creației. Acest lucru înseamnă că aceste imagini pot fi modificate în mod liber, distribuit și utilizat pentru Commerce comerciale scopuri.

Straturi[modificare | modificare sursă]

Google Earth oferă, de asemenea, mai multe straturi ca sursă pentru informații cu privire la întreprinderi și puncte de interes, precum și prezentarea conținutului multe comunități, cum ar fi Wikipedia, Panoramio și YouTube. Actualizări Google cu noi straturi de multe ori. Multe straturi Google Earth, cum ar fi straturile Panoramio și Comunității Google Earth, sunt actualizate zilnic cu intrări din site-urile respective.

Frontiere și etichete[modificare | modificare sursă]

Conține frontierele pentru țări / provincii și arată marcatorii de locație pentru orașe și orașe.

 • De frontieră s frontierele internaționale Marks, cu o linie groasă de culoare galbenă (frontiere cu dispute teritoriale s cu linii groase de culoare roșie), frontierele administrative nivelul 1 (în general provincie s și statele), cu o lavanda linie, și granițele administrative la nivel de două ( județe), cu o [cyan]] linie [. Coastelor apar ca o linie galbenă subțire. Afișează numele țări., Zone administrative de nivel 1, și insule ""
 • Etichete: etichete Afișează pentru corpurile mari de apă, cum ar fi oceanele, mările, și golfuri, și locuri populate.

Locuri de interes[modificare | modificare sursă]

O colecție de listări de afaceri oferite de multe servicii locale.

Panoramio[modificare | modificare sursă]

Arată multe dintre imaginile cele mai relevante încărcat pe site-ul Panoramio.

Drumuri[modificare | modificare sursă]

Afișează rețele de drumuri disponibile. Culorile și semnele afișate diferă în funcție de tipul de carosabil.

 • cu acces limitat autostrada s și tollway s care fac parte din rețele pe scară largă, cum ar fi rețeaua internațională de drumuri, Statele Unite ale Americii autostrăzi Interstate și multe alte rețele de drumuri naționale sunt reprezentate prin linii portocalii.
 • Alte autostrazi cu linii oranj pal sunt marcate.
 • Unele drumuri în Japonia sunt indigo.
 • Alte drumuri importante, în general, cele mai călătorit, cea mai mare capacitate, sau având o drumul numărul, sunt marcate cu linii galbene.
 • Toate alte drumuri sunt etichetate alb.
 • Unele pasarele [] [] și pietonale drum privat s sunt semnificat prin [[transparență și transluciditatea |] transparente] linii albe, mai ales atunci când seamănă foarte mult un drum destinat circulației publice de automobile.

Wikiloc[modificare | modificare sursă]

Shows the trails of this service.WikiLoc Now A Google Earth Layer (Google Earth Blog, August 28, 2008)

Imagini 3D[modificare | modificare sursă]

Countries with 3D imagery in Google Earth showed in red

Arata multe 3d calculator modele 3d in multe orase, in aceste stiluri.

 • Copaci 3d: Afișează mulți copaci din Atena, Grecia; Surui Forest, Brazilia; Kahigaini, Kenya; Mangrove Pădurilor, Mexic; Jedediah Smith Redwoods State Park, California
 • Fotorealistic: Arata multe cladiri in stilul realistic, cu multe poligoane complexe si imagini de suprafata.
 • Autogen: Reda intregi zone metropolitane in 3d prin procesarea de 45 de grade imagini aeriene.
 • Gri: Detalii scazute modele de cladiri in orase proiectate pentru computere care nu au capacitatea de a arata modele fotorealistice.

În anul 2009, într-o colaborare unică între Google și Museo del Prado în Madrid, muzeul selectat 14 de tablouri cele mai importante să fie fotografiat și afișate la rezoluția ultra de 14.000 megapixeli si în interiorul versiunea 3D a Prado din Google Earth și Google Maps. Online galerie mărește pe capodopere Prado (chiar biții înnegrite). http://www.guardian.co.uk/artanddesign/2009/jan/14/museums-internet-google-earth-prado.  „[http: //www.google.com/intl/en/landing/prado/ Prado din Google Earth]”. Google. http: //www.google.com/intl/en/landing/prado/. Accesat la 3 aprilie 2010.  </ ref>

În luna iunie 2012, Google a anunțat că va fi înlocuirea clădiri 3D utilizator realizate cu o plasă generat automat 3D. Acest lucru va fi eliminate în, începând cu anumite orașe mari, cu excepția notabilă a orașelor, cum ar fi Londra și Toronto, care necesita mai mult timp pentru a procesa imagini detaliate numărul lor mare de cladiri. Motivul invocat este acela de a avea o mai mare uniformitate în clădiri 3D, și de a concura cu alte platforme deja folosind tehnologia, cum ar fi Nokia aici și Maps Apple a.

Primele clădiri 3D în Google Earth au fost create folosind 3D modelare aplicatii, cum ar fi SketchUp și, începând cu 2009, modelare a clădirilor http: // google-Lat Long .blogspot.com / 2009/10 / introducerea-google-building-maker.html,și s-au încărcat în Google Earth prin intermediul 3D Warehouse.

Aceasta este o 'lista de orașe și alte locații' acoperite de auto-generat 'imagini 3D' în Google Earth. În 2012, Google a început încorporează imagini generate automat-3D, care afișează zone întregi în 3D, mai degrabă decât clădirile individuale, în versiunile mobile și desktop de Google Earth [25] cu acoperire de 21 de orase din patru țări lansat în acel an.[26] Până în martie 2015, imagini 3D care acoperă mai mult de 300.000 km² a fost disponibil[27] și până la începutul anului 2016 a fost extins pentru a sute de orașe din peste 40 de țări, inclusiv în fiecare US stat și care cuprinde toate continentele, cu excepția Antarcticii.

În lista de mai jos, fiecare intrare se referă la o singură zonă contiguă în țară sau subdiviziune în condițiile în care este acoperită în întregime de 3Dimagery[28]. Aceste zone pot include numeroase așezări mici și zonele învecinate, în plus față de locul principal (e) indicată.

Locații disponibile cu plasa generat automat 3DGoogle Earth”. Google. 17 decembrie 2015. http://www.google.com/intl/en_us/earth/download/ge/agree.html. Accesat la 7 ianuarie 2016. :

Country Cities
 Argentina Buenos Aires, General Pacheco, La Plata, Mar del Plata, San Isidro, San Martin, San Miguel, San Miguel de Tucumán
 Australia Adelaide, Brisbane, Canberra, Gold Coast, Melbourne, Newcastle, Perth, Rottnest Island
 Austria Bregenz, Dornbirn, Engerwitzdorf, Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Steyr, Traun, Vienna, Wels
 Belgium Antwerp, Bruges, Charleroi, Ghent, Liège, Mons
 Brazil Belo Horizonte, Brasília, Cuiabá, Curitiba, Florianópolis, Fortaleza, Goiânia, Guarujá, João Pessoa, Natal, Olinda, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador, Santa Luzia, Santos, São Paulo, São Vicente, Vila Velha, Vitória
 Bulgaria Blagoevgrad, Burgas, Dobrich, Haskovo, Montana, Pernik, Pleven, Plovdiv, Ruse, Shumen, Sliven, Sofia, Stara Zagora, Varna, Yambol
 Chile Concepcion, Santiago, Temuco
 Croatia Omiš, Pula, Sesvete, Solin, Split, Trogir, Zadar, Zagreb
 Czech Republic Brno, České Budějovice, Liberec, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Prague, Zlín
 Denmark Aalborg, Aarhus, Copenhagen, Dragør, Esbjerg, Lystrup, Odense, Vejle
 Finland Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Nilsiä, Oulu, Pori, Tampere
 Greece Argostoli, Ioannina, Kerkyra, Larissa, Mykonos, Potamos, Zakynthos
 Hong Kong Most Hong Kong Island waterfront from Stanley clockwise around to Shau Kei Wan; Kowloon Peninsula as far north as Cheung Sha Wan to Diamond Hill; Sha Tin; Tai Po and Sheung Shui.
 Ireland Dublin, Dundalk
 Kosovo Pristina
 Luxembourg Luxembourg
 Malta Valletta
 Mexico Acapulco, Cabo San Lucas, Cancún, Ensenada, Guadalajara, Juárez, La Paz, Isla Mujeres, León, Mazatlán, Mérida, Mexicali, Mexico City, Puebla, Puerto Vallarta, Querétaro, San Luis Potosí, Tijuana, Toluca, Torreón
 Montenegro Podgorica
 Netherlands Amsterdam, Delft, Nijmegen
 New Zealand Auckland, Christchurch
 Poland Gdańsk, Gdynia, Lodz, Katowice, Poznań, Sopot, Warsaw, Wroclaw
 Portugal Albufeira, Algueirao, Alverca do Ribatejo, Beja, Braga, Caldas da Rainha, Carcavelos, Cascais, Coimbra, Estoril, Évora, Faro, Leiria, Lisbon, Moita, Óbidos, Oeiras, Peniche, Portimão, Porto, Povoa, Santarem, Setúbal, Sines, Sintra, Torres Vedras
 Philippines Cebu City, Consolacion, Cordova, Lapu-Lapu City, Liloan, Mandaue City, Minglanilla, Naga, Talisay, Parts of Metro Davao (including Davao City)
 Puerto Rico South Bayamón, Guaynabo, Toa Alta, Toa Baja, San Juan, Cupey, Canovanas, Trujillo Alto, Santa Bárbara, Loiza
 South Africa Bloemfontein, East London, Johannesburg, Newcastle, Pretoria, Port Elizabeth, Rustenburg, Uitenhage
 Sweden Borås, Eskilstuna, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Lund, Malmö, Norrköping, Örebro, Växjö
 Switzerland Baden, Basel, Berne, Biel, Bülach, Chur, Fribourg, Geneva, La Chaux-de-Fonds, Lausanne, Lucerne, Lugano, Montreux, Neuchâtel, Nyon, Saint Gallen, Schaffhausen, Sion, Thun, Uster, Vevey, Zug, Zürich
Country County Cities
 Hungary Bács-Kiskun Kecskemét
Baranya Pécs
N/A Budapest
Csongrád Szeged
Fejer Dunaújváros, Székesfehérvár
Győr-Moson-Sopron Győr
Hajdú-Bihar Debrecen
Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok
Pest Érd, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Vecsés
Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza
Vas Szombathely
Country County Cities
 Romania
Brașov Brașov, Predeal
Bucuresti Bucuresti
Cluj Cluj-Napoca
Constanța Constanța, Eforie, Mamaia, Techirghiol
Galați Galați
Giurgiu Giurgiu
Iași Iași
Mures Sighisoara
Prahova Azuga, Breaza, Bușteni, Campina, Comarnic, Sinaia
Sibiu Sibiu
Timiș Timișoara
Tulcea Tulcea
Country County Cities
 Norway Akershus Ås, Bærum, Fet, Lørenskog, Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski
Buskerud Kongsberg, Lier, Sylling, Tranby
Hedmark Brumunddal, Hamar, Moelv
Hordaland Bergen, Os, Salhus
Møre og Romsdal Ålesund, Molde
Nordland Bodø, Narvik
Oppland Gjøvik, Lillehammer, Raufoss
Oslo Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Østensjø, Sagene, St. Hanshaugen, Søndre Nordstrand, Stovner, Ullern, Vestre Aker
Østfold Fredrikstad, Halden, Hvaler, Moss, Råde, Rygge, Sarpsborg
Rogaland Haugesund, Sandnes, Stavanger
Telemark Brevik, Porsgrunn, Skien, Stathelle
Troms Harstad, Tromsø
Vest-Agder Kristiansand, Søgne
Vestfold Horten, Larvik, Nøtterøy, Sandefjord, Stokke, Tjøme, Tønsberg
Country Prefecture Cities
 Japan Aichi Ama, Ichinomiya, Inazawa, Kasugai, Kiyosu, Komaki, Kōnan, Nagakute, Nagoya, Nisshin, Niwa, Owariasahi, Tōkai, Toyoake, Toyota
Aomori Aomori
Chiba Abiko, Chiba, Funabashi, Hirato, Yachiyo, Ichikawa, Kashiwa, Narashino, Noda, Sayama, Yachiyo
Fukuoka Fukuoka, Kitakyushu
Gifu Gifu, Hashima, Kakamigahara
Gunma Maebashi
Hiroshima Hiroshima
Hokkaido Kitahiroshima, Kitami, Minami, Sapporo
Hyogo Akashi, Amagasaki, Ashiya, Himeji, Ibo, Kako, Kakogawa, Kawanishi, Kobe, Nishi, Nishinomiya, Takasago, Tarumi, Tatsuno
Ibaraki Jōsō, Mito, Moriya, Toride, Tsukubamirai
Ishikawa Kanazawa
Kanagawa Fujisawa, Kamakura, Kawasaki, Sagamihara, Yamato, Yokohama, Yokosuka, Zushi
Kumamoto Kikuchi, Kōshi, Kumamoto
Kyoto Kyoto, Nagaoka-kyō
Mie Yokkaichi
Miyagi Sendai, Shiogama, Tagajō
Niigata Niigata
Okayama Kurashiki, Okayama
Osaka Daitō, Higashiōsaka, Hirakata, Ibaraki, Matsubara, Osaka, Sakai, Takatsuki, Toyonaka, Yao
Saitama Ageo, Kasukabe, Kawaguchi, Koshigaya, Saitama, Yoshikawa
Shizuoka Hamamatsu, Shizuoka
Tokyo Akiruno, Akishima, Chōfu, Fuchū, Fussa, Hachiōji, Hamura, Higashikurume, Higashimurayama, Hino, Inagi, Kodaira, Koganei, Kokubunji, Komae, Kunitachi, Machida, Mitaka, Musashimurayama, Nishitōkyō, Tachikawa, Tama, Tokyo
Yamaguchi Shimonoseki
Country Province Cities
 Canada Alberta Calgary, Edmonton
British Columbia Delta, Horseshoe Bay, Kelowna, Ladner, Lake Country, Langley, Maple Ridge, North Woodlands, Port Alberni, Surrey, Vancouver, Victoria, White Rock
Manitoba Winnipeg
Ontario Ajax, Barrie, Bowmanville, Bradford, Brampton, Etobicoke, Fort Erie, Greater Sudbury, Guelph, Hamilton, Keswick, Kitchener, London, Innisfil, Markham, Mississauga, Niagara Falls, North York, Oshawa, Ottawa, Peterborough, Port Colborne, Richmond Hill, Queenston, St. Catharines, Toronto, Vaughan, Waterloo, Welland, Windsor
Quebec Aylmer, Gatineau, Montreal, Quebec City, Sainte-Catherine, Sherbrooke, Trois-Rivières
Saskatchewan Regina, Saskatoon
Country Bundesland Cities
 Germany Baden-Württemberg Büsingen am Hochrhein, Freiburg, Heidelberg, Heilbronn, Karlsruhe, Lörrach, Mannheim, Pforzheim, Stuttgart, Ulm, Weinheim
Bavaria Augsburg, Bamberg, Bayreuth, Erlangen, Friedberg, Fürth, Ingolstadt, Munich, Nuremberg, Regensburg, Schweinfurt, Würzburg
Berlin Berlin
Brandenburg Cottbus, Potsdam
Bremen Bremen, Bremerhaven
Hamburg Hamburg
Lower Saxony Braunschweig, Delmenhorst, Göttingen, Hanover, Hildesheim, Oldenburg (Oldenburg), Salzgitter, Wolfsburg
North Rhine-Westphalia Bergisch Gladbach, Bielefeld, Cologne, Dortmund, Hamm, Munster, Siegen, Solingen
Rhineland-Palatinate Koblenz, Ludwigshafen, Speyer, Trier
Saarland Saarbrücken
Saxony Chemnitz, Dresden, Freital, Leipzig, Radebeul, Zwickau
Saxony-Anhalt Magdeburg
Schleswig-Holstein Lübeck
Thuringia Erfurt, Jena
Country Region Cities
 France Alsace Colmar, Mulhouse, Strasbourg
Aquitaine Arcachon, Bordeaux, Pau
Auvergne-Rhône-Alpes Clermont-Ferrand, Grenoble, La Triandine, Lyon, Messimy, Roanne, Saint-Étienne, Valence
Brittany Rennes, Quimper, Vannes
Burgundy Auxerre, Chalon-sur-Saône, Dijon
Centre-Val de Loire Blois, Bourges
Champagne-Ardenne Charleville-Mézières, Reims, Troyes
Corsica Ajaccio, Bastia, Calvi, Porto-Vecchio
Franche-Comté Besançon, Belfort, Montbéliard
Île-de-France Paris
Languedoc-Roussillon Agde, Béziers, Carcassonne, Montpellier, Narbonne, Nîmes, Perpignan, Sète
Limousin Brive-la-Gaillarde, Limoges
Lorraine Metz, Nancy
Lower Normandy Caen
Midi-Pyrénées Albi, Castres, Lourdes, Montauban, Tarbes, Toulouse
Nord-Pas-de-Calais Calais, Lille
Pays de la Loire Angers, Carquefou, Cholet, La Roche-sur-Yon, Laval, Le Mans, Nantes
Picardy Amiens, Beauvais, Saint-Quentin
Poitou-Charentes La Rochelle, Niort, Poitiers
Provence-Alpes-Côte d'Azur Aix-en-Provence, Antibes, Arles, Avignon, Cannes, Fréjus, Grasse, Hyères, Marseille, Nice, Saint-Cyr-sur-Mer, Saint-Tropez, Sanary-sur-Mer
Upper Normandy Rouen
Country Region Cities
 Italy Abruzzo Chieti, L'Aquila, Pescara, Teramo
Aosta Valley Aosta
Apulia Altamura, Andria, Bari, Barletta, Bisceglie, Bitonto, Brindisi, Cerignola, Foggia, Giovinazzo, Gravina in Puglia, Lecce, Molfetta, Taranto, Terlizzi
Basilicata Matera, Potenza
Calabria Catanzaro, Crotone, Cosenza, Lamezia Terme, Reggio Calabria, Villa San Giovanni
Campania Amalfi, Battipaglia, Benevento, Capri, Caserta, Castellammare di Stabia, Ercolano, Ischia, Naples, Pompei, Portici, Positano, Pozzuoli, Salerno, Scafati, Sorrento, Torre Annunziata, Torre del Greco, Vesuvius
Emilia-Romagna Bologna, Carpi, Cattolica, Cervia, Cesenatico, Faenza, Ferrara, Forlì, Imola, Modena, Parma, Piacenza, Ravenna, Reggio Emilia, Riccione, Rimini
Friuli-Venezia Giulia Lignano Sabbiadoro, Pordenone, Trieste, Udine
Lazio Civitavecchia, Latina, Roman Castles (Albano Laziale, Ariccia, Castel Gandolfo, Frascati, Genzano di Roma, Grottaferrata, Marino, Monte Compatri, Monte Porzio Catone, Monterotondo, Nemi, Rocca di Papa, Rocca Priora), Rome (including  Vatican City), Tivoli, Viterbo
Liguria Camogli, Chiavari, Cinque Terre (Corniglia, Manarola, Monterosso al Mare, Riomaggiore, Vernazza), Finale Ligure, Genoa, La Spezia, Lavagna, Portofino, Rapallo, Sanremo, Santa Margherita Ligure, Sarzana, Savona, Sestri Levante, Spotorno
Lombardy Bellusco II, Bergamo, Brescia, Busto Arsizio, Cambiago, Como, Cremona, Gallarate, Gessate, Lecco, Legnano, Mazzo, Magenta, Mantova, Melzo, Mezzago, Milan, Monza, Pavia, Pero, Robbiate, San Marcellino, Saronno, Solaro, Varese, Verderio, Vigevano
Marche Ascoli Piceno, Fano, Pesaro, San Benedetto del Tronto, Senigallia
Molise Campobasso
Piedmont Alessandria, Asti, Cuneo, Novara, Turin
Sardinia Arzachena, Cagliari, Cannigione, Golfo Aranci, La Maddalena, Nuoro, Olbia, Oristano, Palau, Porto Cervo, Sassari
Sicily Acireale, Agrigento, Caltanissetta, Catania, Comiso, Gela, Mascalucia, Marsala, Messina, Palermo, Porto Empedocle, Ragusa, Syracuse, Taormina, Trapani, Vittoria
Trentino-Alto Adige/Südtirol Bolzano, Sassolungo Mountain Group, Trento
Tuscany Arezzo, Carrara, Colle di Val d'Elsa, Florence, Follonica, Forte dei Marmi, Isola d’Elba, Livorno, Lucca, Massa, Monteriggioni, Piombino, Pisa, Pistoia, Poggibonsi, Prato, San Gimignano, Siena
Umbria Foligno, Perugia, Spello, Terni
Veneto Arzignano, Chioggia, Padua, Rovigo, Treviso, Venice, Vicenza
Country Autonomous Community Cities
 Spain Andalusia Alcolea, Algeciras, Almería, Bailén, Córdoba, El Ejido, El Puerto de Santa María, Estepona, Granada, Huelva, Jaen, Jerez, Linares, Los Palacios y Villafranca, Málaga, Marbella, Roquetas de Mar, San Roque, Seville, Torre del Campo, Torremolinos, Utrera
Aragon Huesca, Zaragoza
Asturias Avilés, Gijón, Oviedo, Pola de Siero, Pravia
Basque Country Bilbao, San Sebastián, Vitoria-Gasteiz
Cantabria Santander, Torrelavega
Castile and León Burgos, León, Ponferrada, Salamanca, Segovia, Valladolid, Zamora
Castilla-La Mancha Albacete, Ciudad Real, Puertollano, Toledo
Catalonia Barcelona, Blanes, Castelldefels, El Morell, Els Pallaresos, Girona, Granollers, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Mataró, Palamós, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Tossa de Mar
Extremadura Badajoz, Cáceres, Mérida
Galicia A Coruña, Baiona, Cambados, Ferrol, Lugo, O Grove, Ourense, Pontevedra, Ribeira, Santiago de Compostela, Vigo, Vilagarcía de Arousa
Community of Madrid Alcorcón, Aranjuez, Boadilla del Monte, Fuenlabrada, Latino Las Rozas, Leganés, Madrid, Majadahonda, Móstoles, Pinto, Pozuelo
Murcia La Manga, Los Cuarteros, Murcia, San Pedro del Pinatar
Navarre Pamplona
La Rioja Logroño, Oion, Viana
Valencian Community Alzira, Alicante, Benidorm, Bétera, Borriana, Borriol, Castellón, Cullera, Elche, Dénia, L'Alcúdia, Llíria, Pilar de la Horadada, Puzol, Oropesa del Mar, Sagunto, San Juan de Moro, Torrevieja
Country Constituent country Cities
 United Kingdom England Basildon, Basingstoke, Bedford, Bexleyheath, Birmingham, Blackburn, Blackpool, Bournemouth, Bradford, Brighton, Cambridge, Chelmsford, Cheltenham, Chesterfield, Colchester, Derby, Exeter, Formby, Hastings, Hemel Hempstead, Ipswich, Hull, Leeds, Lincoln, Liverpool, London, Maghull, Manchester, Middlesbrough, Milton Keynes, Newcastle upon Tyne, Norwich, Paignton, Portsmouth, Reading, Rotherham, Sheffield, Sidcup, Southend-on-Sea, St Albans, Stoke-on-Trent, Telford, Torbay, Torquay, Warrington, Welling, Wolverhampton, Worthing
Northern Ireland Bangor, Belfast (east of the River Lagan only), Londonderry, Newtownards
Scotland Edinburgh
Wales Cardiff, Swansea
Country State Cities
 United States Alabama Alabaster, Albertville, Anniston, Auburn, Bessemer, Birmingham, Center Point, Cullman, Daphne, Dothan, Enterprise, Florence, Fort Mitchell, Gadsden, Gardendale, Mobile, Montgomery, Opelika, Ozark, Prichard, Sylacauga, Talladega, Tuscaloosa
Alaska Anchorage, Fairbanks
Arizona Apache Junction, Buckeye, Cave Creek, Chandler, Chino Valley, Douglas, Flagstaff, Fortuna Foothills, Fountain Hills, Grand Canyon Skywalk, Gold Canyon, Hartman Ten, Lake Havasu City, Mesa, Page, Peach Springs, Phoenix, Picture Rocks, Pinetop-Lakeside, Prescott, Red Rock State Park, Rio Rico, San Tan Valley, Sedona, Show Low, Surprise, Tempe, The Boneyard, Tucson, Yuma
Arkansas Fort Smith, Hot Springs, Jacksonville, Jonesboro, Little Rock, Mabelvale, Pine Bluff, Russellville, Searcy
California Adela, Anaheim, Angwin, Antioch, Arcata, Arroyo Grande, Atlas, Auburn, Bakersfield, Banning, Barro, Barstow, Berkeley, Bloomfield, Bonsall, Buchli, Burbank, Calistoga, Callender, Cathedral City, Chico, Concord, Corona, Crestline, Curry Village, Cuttings Wharf, Deer Park, Delano, Denair, Desert Hot Springs, Discovery Bay, El Cajon, El Centro, El Monte, Elk, Escondido, Eureka, Fairfield, Fallbrook, Fetters Hot Springs-Agua Caliente, Folsom, Fontana, Fremont, Fresno, Gilroy, Glen Ellen, Glendale, Grass Valley, Graton, Grove, Half Moon Bay, Hanford, Hayward, Healdsburg, Helendale, Highway City, Hollister, Homeland, Imola, Indio, Kenwood, Larkfield-Wikiup, Lincoln, Lodi, Long Beach, Los Angeles, Madera, McFarland, McKinleyville, Menifee, Merazo, Merced, Middleton, Millbrae, Modesto, Moss Beach, Murrieta, Napa, Neils Islands, Novato, Oak Knoll, Oakdale, Oakland, Oakville, Oceanside, Ojai, Ontario, Oroville, Oxnard, Pacifica, Palm Springs, Pasadena, Perris, Petaluma, Placerville, Pomona, Porterville, Rancho Cucamonga, Redding, Ripon, Riverside, Rocktram, Rodeo, Rohnert Park, Rolling Hills, Romoland, Roseville, Rutherford, Sacramento, Sacramento Airport, Salida, Salvador, San Antonio, San Bernardino, San Bruno, San Clemente, San Diego, San Fernando, San Francisco, San Jose, San Luis Obispo, San Rafael, Sanger, Santa Ana, Santa Barbara, Santa Cruz, Santa Maria, San Luis Obispo, Santa Rosa, Sebastopol, Selma, Simi Valley, Sonoma, St. Helena, Stockton, Sun City, Temecula, Thompson, Thousand Oaks, Turlock, Twentynine Palms, Truckee, Union, Vacaville, Vallejo, Vichy Springs, Visalia, Walnut Creek, West Covina, Whittier, Windsor, Woodland Hills, Woodleaf, Yosemite Valley, Yountville, Yuba City, Yucaipa, Zinfandel
Connecticut Bristol, East Hartford, Hartford, Manchester, Meriden, Middletown, New Britain, New London, Norwich, Putnam, Wallingford, Willimantic, Windsor Locks
Colorado Air Force Academy, Brighton, Boulder, Broomfield, Centennial, Colorado Springs, Denver, Fort Collins, Grand Junction, Greeley, Highlands Ranch, Lochbuie, Loveland, Monument, Northglenn, Parker, Pueblo, Todd Creek
Delaware Dover, Seaford
Florida Adams Hammock, Alachua, Anthony, Apopka, Atlantic Beach, Bay Crest Park, Bay Lake, Beeghly Heights, Bellair-Meadowbrook Terrace, Belleview, Boca Grande, Bokeelia, Brandon, Burnt Store Marina, Cape Canaveral, Cape Canaveral Air Force Station, Cape Coral, Clearwater, Clermont, Cocoa, Cocoa Beach, Cocoa West, Crestview, Crystal River, Dr. Phillips, Doctors Inlet, Doral, Estero, Eustis, Fleming Island, Fort Lauderdale, Four Corners, Gainesville, Gateway, Haines City, Hialeah, Hibernia, Hollywood, Jacksonville, Jonesville, Kendall, Lake Asbury, Lake Wales, Lakeland, Lakeside, Leesburg, Longboat Key, Loughman, Marion, Martin, Merritt Island, Miami, Middleburg, Mt Plymouth, Naples, NAS Jacksonville, New Port Richey, North Bay Village, North Miami Beach, North Port, Ocala, Ocoee, Olga, Ocklawaha, Oldsmar, Orange Park, Orlando, Palm Bay, Palm Coat, Panama City, Poinciana, Ponte Vedra Beach, Port Canaveral, Port Charlotte, Punta Gorda, Rockledge, Sarasota, Sebring, Silver Springs Shores, Spring Hill, Sorrento, St. Cloud, St. Petersburg, Summerfield, Sun City Center, Sunrise, Tallahassee, Tampa, Tampa Shores, The Villages, Tioga, Titusville, Town 'n' Country, Venice, Vero Beach, Walt Disney World Resort, Westchase, West Bradenton, Winter Garden, Winter Haven, Winter Park, Zellwood, Zuber
Georgia Albany, Athens, Atlanta, Augusta, Brunswick, Calhoun, Canton, Chatsworth, Columbus, Dallas, Dalton, Fort Oglethorpe, Gainesville, Hinesville, Holly Springs, Hiram, Lawrenceville, Loganville, Mableton, Macon, Peachtree City, Remerton, Rome, Roswell, Savannah, Troupville, Tyrone, Valdosta, Warner Robins
Hawaii Hilo, Honolulu, Kahului, Kihei Lahaina, Wahiawa, Wailea-Makena, Waipahu
Idaho Boise, Caldwell, Coeur d'Alene, Idaho Falls, Lewiston, Meridian, Nampa, Pocatello, Twin Falls
Illinois Belvidere, Bloomington, Champaign, Chicago, Danville, Decatur, East St. Louis, Fairview Heights, Huntley, Joliet, Kankakee, Lemont, Marseilles, Moline, Oswego, Ottawa, Pekin, Peru, Peoria, Rockford, Springfield, Streator, Urbana, Wheaton, Woodstock
Indiana Anderson, Bloomington, Brownsburg, Columbus, Evansville, Fishers, Fort Wayne, Indianapolis, Kokomo, Lafayette, Michigan City, Muncie, Noblesville, Plainfield, Terre Haute
Iowa Ames, Carlisle, Cedar Rapids, Cedar Falls, Council Bluffs, Davenport, Des Moines, Dubuque, Iowa City, Norwalk, Sioux City, Waterloo
Kansas Andover, Aubry, Derby, Eudora, Lawrence, Manhattan, Olathe, Overland Park, Stilwell, Topeka, Valley Center, Wichita
Kentucky Berea, Bowling Green, Elizabethtown, Louisville, Owensboro, Paducah, Richmond
Louisiana Alexandria, Baton Rouge, Eunice, Hammond, Lafayette, LaPlace, Luling, Minden, Monroe, New Orleans, Norco, Opelousas, Reserve, Shreveport, Taft
Massachusetts Billerica, Boston, Brockton, Burlington, Fall River, Framingham, Franklin, Haverhill, Hyannis, Lawrence, Leominster, Lowell, Milford, Nahant, New Bedford, Newton, North Reading, Norfolk, Norwood, Pittsfield, Randolph, Salem, Scituate, Spencer, Stoughton, Taunton, Tyngsborough, Waltham, Webster, Worcester
Maine Augusta, Bangor, Biddeford, Lewiston, Mount Desert Island, Portland
Maryland Baltimore, Cumberland, Hagerstown, Salisbury, Towson
Michigan Adrian, Allegan, Ann Arbor, Bay City, Battle Creek, Brighton, Detroit, Flat Rock, Flint, Grand Rapids, Harrison Charter Township, Holland, Howell, Kalamazoo, Lansing, Midland, Monroe, Muskegon, New Baltimore, Royal Oak, Saginaw, St Clair Shores, St. Louis Park, Stillwater, Traverse City, Trenton, Warren
Missouri Arnold, Ballwin, Belton, Blue Springs, Branson, Cape Girardeau, Columbia, Fenton, Independence, Jackson, Jefferson City, Joplin, Lake Tapawingo, Lake Winnebago, Loch Lloid, Kansas City, O'Fallon, Raymore, Springfield, St. Charles, St. Joseph, St. Louis
Minnesota Bloomington, Brainerd, Circle Pines, Coon Rapids, Duluth, Eden Prairie, Farmington, Hopkins, Mankato, Minneapolis, Plymouth, Ramsey, Rochester, Rogers, Shakopee, St. Cloud, St. Paul, Woodbury
Mississippi Bay St. Louis, Biloxi, Byram, Canton, Clinton, Gulfport, Hattiesburg, Jackson, Laurel, Madison, Meridian, Pascagoula, Raymond, Tupelo
Montana Billings, Bozeman, Gardiner, Great Falls, Kalispell, Missoula
Nebraska Gretna, Lincoln, Omaha
Nevada Black Rock City, Boulder City, Carson City, Enterprise, Henderson, Hoover Dam, Las Vegas, Minden, Mogul, North Las Vegas, Reno, Spanish Springs
New Hampshire Concord, Dover, Manchester, Nashua, Portsmouth
New Jersey Atlantic City, Bayonne, Carteret, Elizabeth, Hoboken, Jersey City, Keansburg, Millville, Middletown Township, Newark, Parsippany-Troy Hills, Phillipsburg, Somerville, Trenton, Union City, Vineland
New Mexico Albuquerque, Cedar Crest, Farmington, Las Cruces, Santa Fe
New York Albany, Amagansett, Auburn, Babylon, Bedford, Bedford Hills, Brentwood, The Bronx, Buffalo, East Hampton, East Patchogue, Glens Falls, Hempstead, Huntington, Ithaca, Kingston, Levittown, Lewiston, Lockport, Long Island, Mastic Beach, Merrick, Montauk, New York City, Niagara Falls, Plattsburg, Poughkeepsie, Rochester, Queens, Queensbury, Sag Harbor, Sanborn, Schenectady, Skaneateles, Southampton, Suffolk County, Southhold, Staten Island, The Hamptons, Troy, Utica, Watertown, Yonkers
North Carolina Asheville, Apex, Burlington, Charlotte, Concord, Dunn, Durham, Fayetteville, Gastonia, Goldsboro, Greensboro, Greenville, Harrisburg, Hickory, High Point, Holly Springs, Huntersville, Kernersville, Jacksonville, Lenoir, Lexington, Lincolnton, Lumberton, Monroe, Morganton, Morrisville, Mt Holly, Oak Island, Parkton, Pinehurst, Raleigh, Rocky Mount, Salisbury, Statesville, Willow Spring, Wilmington, Winston-Salem
North Dakota Bismarck, Fargo, Grand Forks
Ohio Akron, Canal Fulton, Canton, Cincinnati, Cleveland, Columbus, Dayton, Hamilton, Lima, Loveland, Mansfield, Mariemont, Massillon, New Philadelphia, Norwood, Portsmouth, Sandusky, Sharonville, Toledo, Westerville, Williamsdale, Youngstown, Zanesville
Oklahoma Edmond, Enid, Lawton, Moore, Norman, Oakhurst, Oklahoma City, Owasso, Skiatook, Stillwater, Tulsa, Yukon
Oregon Beaverton, Bend, Crater Lake, Corvallis, Dallas, Eugene, Flynn, Grants Pass, Hermiston, Hillsboro, Lebanon, Medford, Merlin, Pendleton, Philomath, Portland, Roseburg, Salem, Wilsonville
Pennsylvania Allentown, Bethel Park, Bloomsburg, Butler, DuBois, Ephrata, Erie, Harrisburg, Hershey, Johnstown, Lancaster, Lebanon, Lewisburg, Philadelphia, Pittsburgh, Pottsville, Reading, Scranton, Selinsgrove, State College, Sunbury, Williamsport, Wilkes-Barre, York
Rhode Island Providence, Woonsocket
Tennessee Antioch, Chattanooga, Clarksville, Cleveland, Columbia, Elizabethon, Farragut, Franklin, Gatlinburg, Germantown, Hendersonville, Johnson City, Kingsport, Knoxville, Lenoir City, Loudon, Madisonville, Manchester, Maryville, Memphis, Morristown, Murfreesboro, Nashville, Pigeon Forge, Oak Ridge, Sevierville, Seymour, Smyrna, Soddy-Daisy, Tullahoma
Texas Abilene, Allen, Almeda, Amarillo, Arlington, Athens, Austin, Baytown, Beaumont, Brookside Village, Canyon, Canyon Lake, Carrollton, Cedar Hill, Cedar Park, Chandler, Clear Lake Shores, Cockrell Hill, College Station, Conroe, Coppell, Corinth, Dallas, Dalworthington, DeSoto, Diana, Duncanville, El Lago, El Paso, Euless, Farmers Branch, Forest Hill, Fort Worth, Fresno, Freeport, Frisco, Galveston, Garland, Gladewater, Grand Prairie, Grapevine, Griffing Park, Hallsville, Highland Village, Houston, Humble, Irving, Jersey Village, Jourdanton, Kemah, Killeen, Lake Dallas, Lakeview, Lewisville, Lindale, Longview, Lubbock, Lucas, Lufkin, Mansfield, Midland, Mission Bend, Missouri City, Nassau Bay, New Braunfels, North Branch, Odessa, Pear Ridge, Pearland, Plano, Pleasanton, Pleasure Island, Port Arthur, Richardson, San Angelo, San Antonio, Schertz, Seabrook, Seguin, Sherman, Spring, Sugar Land, Taylor Lake Village, Temple, Texarkana, The Colony, The Woodlands, Tyler, Timberwood Park, University Park, Victoria, Waco, Webster, Wichita Falls, Wylie
South Carolina Aiken, Anderson, Beaufort, Camden, Charleston, Clemson, Columbia, Conway, Dentsville, Florence, Folly Beach, Greenville, Hilton Head Island, Johns Island, Lancaster, Lexington, Lugoff, Mount Holly, Mount Pleasant, Myrtle Beach, North Myrtle Beach, Oak Dale, Orangeburg, Rock Hill, Seneca, Spartanburg, Springdale, Sullivan's Island, Summerville, Sumter, Swansea, Wando
South Dakota Mount Rushmore, Rapid City, Sioux Falls
Utah American Fork, Arches National Park, Bountiful, Bryce Canyon National Park, Canyonlands National Park, Logan, Moab, Ogden, Provo, St. George, Salt Lake City, Spanish Fork, Zion National Park
Vermont Burlington
Virginia Bluefield, Chantilly, Charlottesville, Danville, Harrisonburg, Lynchburg, Newport News, Norfolk, Petersburg, Portsmouth, Reston, Richmond, Roanoke, Staunton, Suffolk, Virginia Beach, Waynesboro, Winchester
Washington Bainbridge Island, Battle Ground, Bellevue, Bellingham, Bremerton, Carnation, Duvall, Enumclaw, Everett, Felida, Frederickson, Gig Harbor, Issaquah, Kennewidk, Kent, Lakewood, Longview, Maple Valley, Monroe, Moses Lake, Mount Vernon, Newcastle, Newman Lake, Oak Harbor, Olympia, Orting, Puyallup, Sammamish, Seattle, Spokane, Tacoma, Wenatchee, White Center, Yakima
Wisconsin Appleton, Beaver Dam, Cedarburg, Eau Claire, Fond du Lac, Fort Atkinson, Green Bay, Hudson, Janesville, Jefferson, Johnson Creek, Kenosha, La Crosse, Lake Geneva, Madison, Manitowoc, Menomonee Falls, Milwaukee, Mukwonago, Oshkosh, Port Washington, Racine, Sheboygan, Watertown, Waukesha, West Bend, Whitewater
West Virginia Beckley, Charleston, Huntington, Morgantown, Parkersburg, Princeton
Wyoming Casper, Cheyenne, Yellowstone National Park

Google Street View[modificare | modificare sursă]

Prezinta marcatori de locație cu 360 de grade panoramice vedere de străzi din mai multe orașe din Australia, Franța, Regatul Unit, Republica Irlanda, Italia, Japonia, Noua Zeelandă, Spania, Statele Unite, și, recent, Format:Atunci când Portugalia, Brazilia, sau Olanda, Taiwan, Elveția, Canada, Mexic, Suedia, Norvegia, Africa de Sud și Finlanda.

Vremea[modificare | modificare sursă]

 • Nori  - Monitoare Acoperire cu nori pe baza datelor de la ambele geostaționară și low-orbitează în jurul Pământului satelit s. Norii apar la cota lor calculată, determinată prin măsurarea temperaturii de sus nor față de suprafață temperatura name = "ReferenceA"> Google Earth: Vremea strat, link informații - acces:. 3 martie 2009 v5.0.11337.1968 (beta)
 • Radar  - . Afișează radar meteorologic datelor furnizate de weather.com și prognoza serviciilor internaționale, actualizarea la fiecare 5-6 minute "" name = "ReferenceA"
 • Condiții și Prognoza  - Afișează temperaturile locale și condițiile meteorologice. Dacă faceți clic pe un indicator afișează o zi Forecast 2. (Exemplu: Monday Morning, Monday Night, marti dimineata, marti seara) prognoza furnizate de weather.com name = "ReferenceA"
 • Informatii  - . Informații click permite utilizatorilor să citească în continuare pe unde Google Earth obține informații meteo name = "ReferenceA"

Galerie[modificare | modificare sursă]

Conștientizare Global[modificare | modificare sursă]

O colecție de servicii de raspandire conștientizare la nivel mondial. Stratul a fost furnizată de Google Earth Outreach.

Ocean[modificare | modificare sursă]

 • Urmărirea animalelor
 • ARKive: Ocean pe cale de dispariție Specii
 • BBC Pământ
 • Recensământul Marine Life
 • Cousteau Ocean World
 • Explorați oceanul
 • Zonă marină protejată „[http: //www.protectplanetocean.org Protectplanetocean.orgpublisher = Protect Planet Ocean.org]”. http: //www.protectplanetocean.org. Accesat la 6 august 2011. 
 • National Geographic
  • Revista Quiz
  • Ocean Atlas
 • Expeditii Ocean
 • Ocean Sports
  • Spots Dive
  • Spoturi kite surfing
  • Spoturi Surf
 • Shipwreck s
 • Stat Oceanului
 • Marie Tharp Harta Istoric
 • Caracteristici subacvatice

Straturi Sky[modificare | modificare sursă]

Straturi de Google Sky.

 • Bine ati venit la Sky: O introducere în modul Sky.
 • Sky curent Evenimente
  • EarthSky Podcasts „[http: //www.earthsky.org EarthSky.org]”. http: //www.earthsky.org. 
  • Hubblecast
  • StarDate de Universitatea din Texas
  • VOEventNET
 • Sistemul nostru solar: Afișează locații, orbitele și informații din [[Sistemul] Solar].
 • Backyard Astronomie: Afișează informații despre constelație S și alte obiective turistice spațiu vizibile de la o curte telescop.
 • Observatoare prezentate
 • Education Center
 • Istorice Hărți Sky
  • Rumsey Hărți stele
  • Hevelius Constelații
 • Sky comunitar: fișierele trimise KML în cer Forum în cadrul Comunității Google Earth.

Straturi Marte[modificare | modificare sursă]

[29]

 • Recomandate imagini din satelit
 • Locul Nume
 • Hărți globale
  • Vizibil Imagini
  • Colorized Terrain
  • CTX Mosaic
  • Timpul zilei infraroșu
  • Timp de noapte în infraroșu
  • Viking Color Imagini
  • MDIM 2.1 Image Map
 • Nave spațiale Imagini
  • HiRISE Image Browser
  • CTX Image Browser
  • MOC Image Browser
  • HRSC Image Browser
  • E greu cand iubesti Image Browser
 • Marte Galerie
  • Live de pe Marte
  • Excursii ghidate
  • Hărți istorice
   • Nathaniel verde - 1,877
   • Giovanni Schiaparelli - 1890
   • Percival Lowell - 1,896
   • Eugene Antoniadi 1,909
   • USAF - 1962
  • Rovers si Landers
   • MSL Curiozitati Rover (USA)
    • MSL Curiozitate Rover
    • Site-ul de aterizare Gale Crater
     • 25 × 20 km de aterizare elipsă
     • Site-uri Rover
      • Bradbury Landing
      • Rocknest
      • Glenelg
      • Punctul Lake
      • Yellowknife Bay
      • "Vacanță" Site
      • Cooperstown
      • Dingo Gap
      • Kimberly
      • Pahrump Hills
      • Aeolis Mons, aka Muntele Sharp
     • Obiective turistice
      • Canale inversate (1)
      • Canal
      • Canale inversate (2)
      • Pantă abruptă
      • Cratere proaspete
      • Afloriment stratificat
      • Podea la movilă de tranziție
      • Mesas ridged
      • Dune întuneric
      • Creasta tonifiat-lumină
      • Filosilicați
      • Pat marcator
      • Canal de umplere
      • Creste poligonale
      • Unitate tonifiat-lumină
      • Crater exhumate
     • HiRISE / CTX suprapunere Harta
      • (1)
    • Panorame
     • Bradbury Landing
     • Hackett
     • Bell Island
     • Casa Bunicii
     • John Klein
     • Twin Cairns Island
     • Sol 351 Mastcam
     • Kennedy Mt.
     • Sol 374 Mastcam
     • Sol 383 Mastcam
     • Sol 388 Mastcam
     • Sol 410 Mastcam
     • Sol 419 Mastcam
     • Genessee
     • Union Springs
     • Sol 465 Mastcam
     • Poughqua
     • Argyle
     • Mt. Nulasy
     • Sol 550 Mastcam
     • Sol 589 Mastcam
     • Windjana
     • Sol 631 Mastcam
     • Flats Furnace
     • Sol 658 Mastcam
     • Robert Frost Pass
     • Sourdough
     • Sol 696 Mastcam
     • Intrare Amargosa
     • Sol 751 Mastcam
     • M-100-5-178-15 (1)
     • M-100-5-178-15 (2)
     • M-1030-48-1600-14
    • Calea Traverse
    • Jurnalul de activitate
    • Alte Finalist Landing Site
     • Eberswelde crater
     • Holden crater
     • Mawrth Vallis
   • Phoenix Lander (USA)
    • Phoenix Lander (USA)
    • Full Circle Color Panorama Phoenix aterizare pe Marte de Nord
    • Locul locale Nume
    • Model 3D
    • Descent Image
   • Beagle 2 Lander (UK)
   • MER Oportunitate Rover (USA)
    • MER Oportunitate Rover (USA)
    • Panorame
    • Calea Traverse
    • Locul locale Nume
    • Model 3D
    • Harta Overlay
     • CTX P21_009141_1780
      • (1)
     • HiRISE Mosaic
      • (1)
     • Endurance Crater
      • (1)
     • Culoare Victoria Crater
      • (1)
   • MER Spirit Rover (USA)
    • MER Spirit Rover (USA)
    • Panorame
    • Calea Traverse
    • Locul locale Nume
    • Model 3D
   • Mars Polar Lander (USA)
   • Mars Pathfinder Lander (USA)
    • Mars Pathfinder Lander (USA)
    • "Prezidențial" Panorama
    • Model 3D
   • Viking 2 Lander
    • 2 Viking Lander (SUA)
    • Nord Plains de Marte
    • Model 3D
   • Viking 1 Lander
    • Viking 1 Lander (SUA)
    • Panorama: Dimineata pe Chryse Planitia
    • Model 3D
   • Mars Lander 6 (URSS)
   • Mars Lander 3 (URSS)
   • Mars Lander 2 (URSS)
  • Ghidul unui călător pe Marte

Straturi Moon[modificare | modificare sursă]

[30]

 • Recomandate Imagini din satelit
 • Locul Nume
 • Hărți globale
  • Vizibil Imagini
  • Colorized Terrain
  • Lunar Orbiter Mosaic
 • Galerie Moon
  • Misiunile Apollo
   • Apollo 11
   • Apollo 12
   • Apollo 13
   • Apollo 14
   • Apollo 15
   • Apollo 16
   • Apollo 17
  • Excursii ghidate
   • Apollo 11: Buzz Aldrin
   • Apollo 17: Harrison Schmitt
   • Resurse Tour
  • Hărți istorice
   • Grafice geologice
   • Grafice topografice
  • Artefacte umane
   • STATELE UNITE ALE AMERICII
    • Ranger 4 (1962)
    • Ranger 6 (1964)
    • Ranger 7 (1964)
    • Ranger 8 (1965)
    • Ranger 9 (1965)
    • Lunar Orbiter 1 (1966)
    • Lunar Orbiter 2 (1966)
    • Lunar Orbiter 3 (1966)
    • Surveyor 1 (1966)
    • Surveyor 2 (1966)
    • Lunar Orbiter 5 (1967)
    • Surveyor 3 (1967)
    • Surveyor 4 (1967)
    • Surveyor 5 (1967)
    • Surveyor 6 (1967)
    • Surveyor 7 (1967)
    • Lunar Prospector (1998)
    • LCROSS (2009)
   • URSS
    • Luna 2 (1959)
    • Luna 5 (1965)
    • Luna 7 (1965)
    • Luna 8 (1965)
    • Luna 9 (1966)
    • Luna 13 (1966)
    • Luna 16 (1970)
    • Luna 17 & Lunokhod 1 (1970)
    • Luna 18 (1971)
    • Luna 20 (1972)
    • Luna 21 (1973)
    • Lunokhod 2 (1973)
    • Luna 24 (1976)
   • China
    • Chang'e 1 (2009)
   • Uniunea Europeana
    • SMART-1 (2006)
   • Japonia
    • Hiten (1993)
    • SELENE Rstar (Okina) (2009)
    • Orbiter principal SELENE (2009)
   • India
    • Moon Impact Probe (2008)

Mai[modificare | modificare sursă]

 • Nume Locul locale
 • Parcuri / spații de agrement
 • Apa de corp contururi
 • Locul Categorii
 • Transport
 • Wikipedia
 • DigitalGlobe recomandate imaginilor
 • Spot Image
 • DigitalGlobe Acoperire
 • Guvernul SUA

Vezi și[modificare | modificare sursă]

Furnizori fotografie[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

 1. ^ Format:Citat news
 2. ^ Ynetnews.com, ed. „[http:. //www.ynetnews.com/articles/0,7340 , L-3261490,00.html Google 'spionaj' pe FIL]”. http:. //www.ynetnews.com/articles/0,7340 , L-3261490,00.html. Accesat la 6 august 2011. 
 3. ^ Daily Mail: Google, expune israeliene Top Secret uri
 4. ^ Google Earth solicită temerile de securitate”. Există o versiune arhivată. Eroare: Dacă specificați |archiveurl=, trebuie să specificați și |archivedate=. http://web.archive.org/web/20070124105253/http://www.abc.net.au/news/indepth/featureitems/s1432602.htm. Accesat la 25 ianuarie 2007. 
 5. ^ „[http:. //www.fas.org/blog/ssp/2007/07/new_chinese_ballistic_missile .php submarin Nou Chinezesc rachete balistice găsit]”. http:. //www.fas.org/blog/ssp/2007/07/new_chinese_ballistic_missile .php. Accesat la 10 iulie 2007. 
 6. ^ Format:Citat de stiri
 7. ^ Format:Citat news
 8. ^ Format:Citat de stiri
 9. ^ Gruen, Madeleine, "Încercarea de a ataca Federal Building Paul Findley în Springfield, Illinois", "The [[Fundația NEFA] ], decembrie 2009, accesat 18 decembrie 2009
 10. ^ Format:Citat de stiri
 11. ^ "Why is Google Earth being blocked in Iran?" Google Earth Help forums June 17, 2009
 12. ^ Morocco censorship?”. Ogleearth.com. 24 august 2006. http://www.ogleearth.com/2006/08/morocco_censors.html. Accesat la 6 august 2011. 
 13. ^ "Google Earth ban in Sudan is due to US export restrictions" Sudan Tribune, April 22, 2007
 14. ^ Eroare la citare: Etichetă <ref> invalidă; niciun text nu a fost furnizat pentru ref-urile numite Maroc_cenzur.C4.83
 15. ^ Proces de confidențialitate impotriva Google Earth, Legea spațială blog, 2008-04- 09
 16. ^ „[http:. //www.eyeball-series.org/veep -eyeball.htm eyeballing US vice prezidențial Residence]”. http:. //www.eyeball-series.org/veep -eyeball.htm. 
 17. ^ „[http: //www.geospace.co.uk/files/Zook_Graham_2007_Geoforum.pdf Creative Reconstrucția Internet: Google și privatizarea Cyberspațiului și DigiPlace]”. http: //www.geospace.co.uk/files/Zook_Graham_2007_Geoforum.pdf. 
 18. ^ "pictura 60ft adolescenti penisului pe acoperiș părinților reperat în spațiu ", The Guardian , accesat 29 mai 2010
 19. ^ [http: / /www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article75115.ece "The Piddler pe acoperiș"], The Sun , accesat 29 mai 2010
 20. ^ "Schoolyard penisului văzut din spațiu" , The Guardian , accesat 29 mai 2010
 21. ^ „[http:. //nepamedia.blogspot.com/2007/12/hazleton-penis-made-famous -by-google.html Hazleton Penis făcut celebru de Google Maps]”. nepamedia blogspot.com. http:. //nepamedia.blogspot.com/2007/12/hazleton-penis-made-famous -by-google.html. Accesat la 7 iulie 2010. 
 22. ^ Format:Citat de stiri
 23. ^ „[http: //www.tandfonline.com/toc/tjde20/current#.U3RJka2SyDQ A apărut o eroare setarea de Cookie utilizator]”. http: //www.tandfonline.com/toc/tjde20/current#.U3RJka2SyDQ. Accesat la 04 octombrie 2014. 
 24. ^ „[http:. //con.sagepub. com / conținut / 20/1 / 85.abstract Google Încălzirea]”. http:. //con.sagepub. com / conținut / 20/1 / 85.abstract. Accesat la 04 octombrie 2014. 
 25. ^ Google Lat Long: Explore the world with tour guide and 3D imagery in Google Earth 7”. 31 octombrie 2012. http://google-latlong.blogspot.ca/2012/10/explore-world-with-tour-guide-and-3d.html. Accesat la 21 ianuarie 2016. 
 26. ^ John Koetsier (31 octombrie 2012). „Google Earth adds new 3D imagery in 21 cities to its 11,000 guided tours of our planet | VentureBeat | Media | by John Koetsier. http://venturebeat.com/2012/10/31/google-earth-adds-new-3d-imagery-in-21-cities-to-its-11000-guided-tours-of-our-planet/. Accesat la 21 ianuarie 2016. 
 27. ^ More fun with KML areas - Google Earth Blog”. 6 martie 2015. http://www.gearthblog.com/blog/archives/2015/03/fun-kml-areas-2.html. Accesat la 21 ianuarie 2016. 
 28. ^ Google Earth automatically generated 3D areas - Google Earth Blog”. 4 septembrie 2014. http://www.gearthblog.com/blog/archives/2014/09/google-earth-automatically-generated-3d-mesh.html. Accesat la 21 ianuarie 2016. 
 29. ^ [1]
 30. ^ [2]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

<! - Nu adaugati site-uri comerciale, site-uri sociale, site-uri de discuții, site-uri comunitare, jocuri, sau weblog. De asemenea, nu adăugați link-uri către alte wiki, care nu sunt foarte mari și stabile. -> Format:Categorie Commons Format:Geo Group

Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de Google Earth

Site-uri oficiale și conexe[modificare | modificare sursă]

<! - Nu adaugati site-uri comerciale, site-uri sociale, site-uri de discuții, site-uri comunitare, jocuri, sau   blogurile. De asemenea, nu adăugați link-uri către alte wiki, care nu sunt foarte mari și stabile. ->

Ghiduri neoficiale și sfaturi[modificare | modificare sursă]

<! - Nu adaugati site-uri comerciale, site-uri sociale, site-uri de discuții, site-uri comunitare, jocuri, sau  blogurile. De asemenea, nu adăugați link-uri către alte wiki, care nu sunt foarte mari și stabile. ->

Marcatorilor de locație și suprapuneri[modificare | modificare sursă]

<! - Nu adaugati site-uri comerciale, site-uri sociale, site-uri de discuții, site-uri comunitare, jocuri, sau  blogurile. De asemenea, nu adăugați link-uri către alte wiki, care nu sunt foarte mari și stabile. ->

Instrumente[modificare | modificare sursă]

<! - Nu adaugati site-uri comerciale, site-uri sociale, site-uri de discuții, site-uri comunitare, jocuri, sau weblog. De asemenea, nu adăugați link-uri către alte wiki, care nu sunt foarte mari și stabile. ->

 • GeoServer & nbsp; - Server pentru a genera KML de Shapefile, ArcSDE, Oracle, PostGIS, MySQL, GeoTiff, ArcGrid, cu suport pentru link-uri de rețea, superoverlays , de timp și personalizate pop-up-uri.
 • GPSVisualizer  - va converti date GPS pentru a fi utilizate în Google Earth.
 • GoogleEarthToolbox  - funcțiile Matlab & Octave că producția KML.
 • PlaceSurf  - generator de fișier dinamic KML

Format:Android Format:Pământ

Format:Autoritatea de control