Discuție Utilizator:Matraguna86

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Matraguna86) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 25 martie 2012 00:45 (EET)

Bună ziua, Matraguna86. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui XXN. 15 decembrie 2015 13:44 (EET)[răspunde]
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

XXN, 15 decembrie 2015 13:44 (EET)[răspunde]

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Ileana Șipoteanu, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim!  —Andreidiscuţie 16 decembrie 2015 12:11 (EET)[răspunde]

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Gabriel Dorobanțu, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! StoneJustice (discuție) 16 februarie 2017 20:14 (EET)[răspunde]

■■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați. Ștergerea repetată a formatelor de întreținere de pe paginile Wikipedia, așa cum ați procedat la Gabriel Dorobanțu, fără a rezolva problemele pe care formatele le semnalează poate fi considerată vandalism. Efectuarea repetată a acestui gen de modificări poate rezulta în blocarea contului dumneavoastră de utilizator. Vă mulțumim! Wintereu 17 februarie 2017 10:16 (EET)[răspunde]

Buna ziua , dar ce vandalism si care probleme ? eu lucrez cu domnul Dorobantu drept pentru care m-a rugat sa ii pun pe aceasta pagina tot ce tine de activitatea sa Despre ce copiright vorbim avand in vedere ca nu am incalcat nimic ? toate informatiile sant de pe situl sau oficial . Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Matraguna86 (discuție • contribuții). 19.02.2017 15:26 (EET)

Trebuie să înțelegeți că nu este bine să ștergeți acele etichete înainte de a rezolva probleme pe care acestea le semnalează.
La Wikipedia există un mod specific de așezare în pagină, respectiv Wikipedia:Manual de stil.
Apoi, articolul are aspect de CV, ceea ce nu este în regulă, mai ales ținând cont de caracterul de enciclopedie a Wikipediei.
Totodată, trebuie să vă obișnuiți cu faptul că aici orice informație trebuie citată cu surse de încredere. Iar acestea să fie, pe cât posibil, independente de subiectul articolului. Vedeți paginile Wikipedia:Surse de încredere, Wikipedia:Citarea surselor, Wikipedia:Articole biografice.
Nu în ultimul rând, fiecare utilizator are obligația de a face cunoscut faptul că are vreo legătură cu subiectul articolului (dacă este cazul). Puteți face acest lucru chiar pe pagina de discuție a articolului Gabriel Dorobanțu.
Eu aș vrea să văd mai întâi un efort din partea dumneavoastră privind cele de mai sus. Iar dacă nu vă descurcați sau mai rămâne ceva, am să vă ajut eu sau altcineva de-aici. Toate cele bune. Wintereu 19 februarie 2017 16:04 (EET)[răspunde]

Ok , am inteles , atunci cum se poate sterge acel articol care ma tot seaca cu acel copyright irelevant ? de asemenea demult am pus o poza de profil sa spunem a artistului , acum vad ca a disparut si ma tot chinui sa urc alta de reprezentare , putem comunica va rog pe mail ? multam fain anticipat

În cazul de față caz, articolul va putea fi șters doar dacă subiectul nu este nenotabil, conform Wikipedia:Notabilitate și Wikipedia:Articole biografice.
Legat de întrebarea dumneavoastră, eu nu găsesc niciun motiv pentru care nu am discuta aici. La Wikipedia încurajăm mult ca discuțiile pe marginea proiectului să fie publice. Toate cele bune, Wintereu 22 februarie 2017 19:48 (EET)[răspunde]

Dumneavoastră ați putea sa ma ajutați sa îl șterg ? Comunicarea aici mi se pare dificila , is obișnuit in general pe mail sau la telefon Mi-o trebuit ceva timp sa citesc mesajele de la dumneavoastră Nici măcar nu am știut de ele și nici măcar nu am știut in prima faza cum sa răspund . Încă nu sant obișnuit cu Wikipedia și modul de utilizare tocmai de aceea ma descurc mai greu cu dezvoltarea paginii artistului Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Matraguna86 (discuție • contribuții).

Haideți să o luăm cu începutul:
  1. Obișnuiți-vă să vă semnați mesajele, așa cum este specificat în formatul de Bun venit de pe această pagină (adăugând ~~~~ la sfârșitul mesajului).
  2. Deocamdată nu este vreun motiv ca pagina să fie ștearsă. Dar puteți reface textul, mai ales că nu este nimic referențiat acolo.
  3. Alocați-vă puțin timp și citiți acele pagini pe care vi le-am recomandat în mesajele anterioare. Și citiți paginile din formatul de Bun venit. O să vă ajute mult.
  4. La început, pare mai greu (comunicarea, editarea), însă veți observa că, de fapt, este foarte ușor. Dar trebuie să aveți răbdare. Mulți încep să editeze fără să aibă măcar curiozitatea să treacă prin niște politici și îndrumări.
  5. Aici toate informațiile trebuie să fie citate cu surse de încredere. Ca repere, la pagina Wikipedia:Articole de calitate, veți găsi o serie de articole considerate ca fiind printre cele mai bune de la Wikipedia în limba română. Observați cum sunt scrise, cum sunt citate informațiile, tonul folosit.
  6. Pentru a nu greși, creați o subpagină de utilizator în genul Utilizator:Matraguna86/Teste și lucrați acolo articolul. Fiind o pagină de teste, puteți experimenta (și greși) fără nicio teamă. La final, rugați un utilizator experimentat să vă spună dacă este în regulă. Wintereu 22 februarie 2017 22:35 (EET)[răspunde]

Citarea surselor[modificare sursă]

Aceasta este ultima avertizare! Puteți fi blocat fără nicio altă avertizare următoarea dată când veți adăuga informații fără a cita surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Gabriel Dorobanțu. Victor Blacus (discuție) 17 mai 2017 14:55 (EEST)[răspunde]

CEEA CE IMI FACETI VOI SE NUMESTE BATAIJE DE JOC MAI ALES PENTRU TIMPUL MEU DEPUS PENTRU TOT CE AM FACUT PANA ACUM

MA NUMESC ANDREI CIORTAN SI LUCREZ CU DOMNUL GABRIEL DOROBANTU

DORESC SA DEPUN O SESIZARE LA [atac la persoană] CARE ISI BAT JOC DE MUNCA ALTORA !!!

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Matraguna86 (discuție • contribuții).

Vă rog să nu vă agitați, să nu mai strigați și, mai ales să nu vă lansați în atacuri la persoană. Materialul pe care l-ați introdus este disponibil integral în istoricul articolului. Se va putea reintroduce și în varianta publică în măsura în care acel material se poate referenția. Înțeleg că ați depus timp pentru documentarea lui, și, deci, că aveți acces la sursele de documentare. Mai trebuie doar să citați acele surse prin note de subsol, fiecare lângă afirmațiile pe care le susțin. Le puteți reintroduce una câte una, împreună cu nota de subsol corespunzătoare. Asta nu presupune efort de documentare suplimentar, doar urmărirea surselor pe care deja le-ați consultat.
Cel mai important, însă, vă rog să faceți declarația conflictului de interese în care vă aflați nu numai în pagina aceasta, ci și în pagina de discuții a articolului la care ați lucrat, așa cum este specificat în termenii de utilizare și în îndrumarea relevantă. Dacă nici de data aceasta nu o veți face, deși e a doua oară când vi se atrage atenția, ceilalți wikipediști vor considera că doriți să ascundeți acest lucru de cititori. Presupun că aceasta nu este adevărat. —Andreidiscuție 17 mai 2017 15:39 (EEST)[răspunde]
(PS): văd că între timp ați fost blocat pentru acele atacuri la persoană. Puteți face tot ce v-am sugerat mai sus după ce expiră blocarea. Țineți însă cont că insistența de a reintroduce materiale fără surse, atacurile la persoană și refuzul de a vă dezvălui conflictele de interese vă vor aduce doar alte blocări. —Andreidiscuție 17 mai 2017 15:39 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: atacuri la persoană în mesajul anterior. Dacă doriți să aveți vreo șansă să contribuiți la acest proiect, trebuie să vă abțineți de la astfel de manifestări. Vi s-a explicat în mai multe rânduri ce se așteaptă de la dumneavoastră. Faceți-vă timp să vă familiarizați cu politicile acestui proiect, inclusid cea privitoare la conflictul de interese..
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Strainu (دسستي‎17 mai 2017 15:30 (EEST)[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:Victor Blacus. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Accipiter Q. Gentilis(D) 17 mai 2017 15:31 (EEST)[răspunde]

■ Gabriel Dorobanțu[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră recentă la articolul Gabriel Dorobanțu, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată. Bătrânul (discuție) 5 iulie 2017 18:03 (EEST)[răspunde]