Filmul Foster: Destinația - imaginația

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Casa Foster pentru prieteni imaginari
„Filmul Foster: Destinația - imaginația”
Nr. episoduluiSezonul 6
Episodul 11-13
ScenaristLauren Faust
Tim McKeon
RegizorCraig McCracken
Rob Renzetti
Data difuzării  (2008-11-27)
Ordinea episoadelor
← Precedentul Următorul →
„Cursă strânsă Mac și Bloo (Race for Your Life, Mac and Bloo!)”„Bloo super tipul și grozava ceremonie a tuturor la care el nu este invitat (The Bloo Superdude and The Great Creator of Everything's Awesome Ceremony of Fun That He's Not Invited To)”
Lista episoadelor Casa Foster pentru prieteni imaginari

Filmul Foster: Destinația - imaginația (engleză Destination: Imagination) este un episod special al serialului animat de televiziune Casa Foster pentru prieteni imaginari. Premisul poveștii o urmărește pe Frankie ce a fost blocată într-o lume imensă și misterioasă unde este tratată ca o regină însă nu este lăsată să plece. Bloo, Mac, Coco, Eduardo, și Wilt călătoresc prin această lume pentru a o salva, trecând prin pericole și probe în drumul lor.

Scris de Lauren Faust și Tim McKeon, episodul special a fost regizat de Rob Renzetti și creatorul serialului, Craig McCracken. Premisul a fost conceput după ce echipa a decis că vor să facă un episod cu avenutră, cu personajele pornind într-o mare căutare de tot felul. Datorită abordării de poveste întunecată și serioasă care a fost folosită, acest episod este mai aspru decât celelalte episoade din Casa Foster pentru prieteni imaginari.

Episodul special a fost inițial difuzat pe Cartoon Network pe 27 noiembrie 2008 de Ziua Recunoștinței. A primit recenzii bune și a câștigat Premiul Emmy de maximă audiență. A fost de asemenea nominalizat pentru Premiile Annie - unul pentru cea mai bună producție animată de televiziune pentru copii și altul pentru regizia lui McCracken și Renzetti.

Premis[modificare | modificare sursă]

Frankie s-a săturat să tot muncească fără să i se recunoască efortul și când aceasta deschide o cutie cu jucării lăsată la ușa casei, aceasta descoperă o lume ciudată, unde nimeni nu are față. Acolo ea este tratată ca o prințesă de un prieten imaginar ce este de fapt o față care poate lua orice formă și orice corp, oricând la nevoie. Bloo, Mac, Wilt, Eduardo și Coco descopăr că Frankie a dispărut și pornesc în căutarea ei prin această lume ciudată, trecând prin diferite peripeții.

Legături externe[modificare | modificare sursă]