Discuție Utilizator:UngureanuCosmin

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie UngureanuCosmin) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 13 octombrie 2021 14:49 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Signature icon april 2018.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! Bătrânul (discuție) 13 octombrie 2021 16:28 (EEST)[răspunde]

■ Contribuții plătite[modificare sursă]

Information icon

Bună ziua, UngureanuCosmin. Natura modificărilor dumneavoastră lasă impresia că aveți un interes financiar nedezvăluit în promovarea unui anume subiect, dar nu v-ați conformat obligativității dezvăluirii contribuțiilor plătite. Contribuțiile plătite sunt un tip de editare în conflict de interese care implică plata unei compensații din partea unei persoane, a unui grup, a unei companii ori a unei altfel de organizații pentru a utiliza Wikipedia în vederea promovării intereselor acestora. Contribuțiile plătite nedezvăluite contravin politicilor noastre de neutralitate, provin din și cultivă o înțelegere greșită a rolului Wikipediei, și este un tip de conflict de interese flagrant; Fundația Wikimedia îl consideră o practică „black hat” asemenea manipulărilor malițioase de tip SEO.

Noi descurajăm toți redactorii să modifice direct articolele despre persoane sau entități care îi plătesc, și îi încurajăm să propună modificări în pagina de discuție a articolului în chestiune, iar dacă nu există, să se abțină de la a-l crea.

Indiferent dacă acceptați aceste recomandări, dacă primiți sau vă așteptați să primiți compensații pentru modificările dumneavoastră, în sens larg, aveți obligația prin termenii de utilizare să vă dezvăluiți angajatorul, clientul sau afilierea. Această dezvăluire o puteți posta în propria pagină de utilizator de la Utilizator:UngureanuCosmin. Dacă mă înșel – și nu primiți plată, direct sau indirect, pentru editările dumneavoastră – vă rog să afirmați acest lucru ca răspuns la acest mesaj. Altfel, vă rog să faceți această dezvăluire obligatorie. În orice caz, nu mai faceți modificări înainte de a răspunde la acest mesaj. Strainu (دسستي‎)  3 noiembrie 2021 20:07 (EET)[răspunde]