Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Această subpagină este folosită pentru raportarea de erori ale filtrelor de modificări. Introduceți un nou subiect pentru a anunța dacă un filtru v-a împiedicat să faceți o modificare într-un articol.

Arhive: 2012-201620172018201920202021


Modificare, completare[modificare sursă]

Am completat datele biografice ale persoanei în cauză cu data și locul decesului. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 5.14.149.72 (discuție • contribuții).

Alegeri legislative în Bulgaria, 2021[modificare sursă]

Am încercat să creez pagina cu Alegerile bulgare din 2021 dar îmi dă eroare (am șters de la referințe link-urile către youtube). Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 94.53.46.212 (discuție • contribuții).

sectiune duplicata - presedinte CJ[modificare sursă]

Intrucat exista componenta CJ din 2020, cea din 2016 este superflua Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 134.191.220.83 (discuție • contribuții).

Makcim Fernandez Samodaiev Eroare Creare Infocasetă[modificare sursă]

Pagina împiedică adăugarea de conținut în Infocasetă. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ST Serb (discuție • contribuții).

Erori biografice[modificare sursă]

Va rog sa imi permiteti sa fac modificarile necesare. Nu puteti „eticheta“ cariera serioasa si de anvergura a unui om prin citarea unor mizerii de ziare de scandal. Orice persoana publica in Romania, ca si in America, are parte de astfel de mizerii, dar ele nu definesc niciodata viata, activitatea si personalitatea unui om public. Consider aceste referinte un abuz total impotriva mea ca femeie, ca mama, ca activist social. Ziarele pe care le citati sunt ziare pe care le-am dat in judecata si am castigat. Iar aceasta oribila presa de scandal din Romania m-a facut sa-mi iau copilul si sa plec definitiv din tara, ca sa nu creasca intr-un asemenea mediu toxic. Am construit spitale, am facut , in nume propriu, cele mai multe campanii umanitare (Vedete pentru sinistrati), am facut recorduri de audienta, am fost primul jurnalist roman acreditat la Oscar, primul care a facut documentare in zone de razboi..... si pagina asta citeaza ziare de 2 lei unde mi-am schimbat culoarea parului ?!....Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Miradulescu (discuție • contribuții).

Acvila cu pete[modificare sursă]

Nu exista acvile de 60 de kilograme

Fakenews[modificare sursă]

Suprimare text Activitate politica : Interpretare tendentioasa si scoasa din contextul articolului "Pomenirea Doctorului Istrati (XI)" de G.G Longinescu publicat în revista Natura, anul XXVIII din 15 martie 1939 (text original legat de proasta pregatire a majoritatii profesorilor epocii).

Etichetele de notabilitate/bibliografie incompleta[modificare sursă]

La aceasta pagina (https://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Pricop) am observat ca nu pot sa sterg etichetele de notabilitate si bibliografie incompleta.

In momentul de fata, din textul articolului se intelege cine este persoana si - mai mult decat atat - exista note, citate si alte surse.

Asadar, cum as putea sterge notificarile legate de notabilitate si bibliografie?

Limba Moldoveneasca[modificare sursă]

Am scris ca limba moldoveneasca e limba oficiala a R.Moldova , conform constitutiei, art.13 , al.1 , si imi zice ca e informatie falsa ! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Kristian Oğuz-Shqiptar (discuție • contribuții).

Partidul AUR[modificare sursă]

Descriere de pe Wikipedia este facuta dupa stiri false.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 85.204.227.222 (discuție • contribuții).

Alegeri de stat în Saxonia-Anhalt, 2021[modificare sursă]

Erori când încerc să salvez pagina.

Acvila cu pete are 60 de kilograme[modificare sursă]

Paragraful despre acvila cu pete nu își are locul în articolul despre acvilă.

Am șters tot ce era greșit în Stan și Bran[modificare sursă]

Am șters tot ce era greșit în Stan și Bran

Informatii eronate[modificare sursă]

Nicolae Ionescu nu s-a nascut in sat Bradu comuna Grinties ci in sat Brad comuna Negri.

modificari corecte[modificare sursă]

am exclus destinatiile spre care nu sunt active zboruri am introdus noile destinatii

Modificare Pagină Aeroclubul României[modificare sursă]

Am adaugat continut propriu despre istoria Aeroclubului Romaniei si informatii suplimentare.

Crizbav, Brașov[modificare sursă]

Viceprimarul Iakab Arpad (UDMR) a preluat funcția de Primar de la data de 5 mai 2021.[1][2] Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de RodicaB (discuție • contribuții).

Informatie falsa continut agresiv adresat Romaniei[modificare sursă]

Este o parte din text care nu e normal si este periculos sa dezinformezi despre Temperaturi aleatorii si statiuni din Vara care sunt false.

Corectare definiție milă marină[modificare sursă]

Bună ziua, ma numesc Robert Buta (email: robert.buta(arond)yahoo.com) sunt ofițer maritim și am dorit sa corectez o eroare și anume termenul "ancablură" (a zecea parte dintr-o kilometri marină), denumirea sa corecta fiind "cablu". Din pacate, termenul este preluat din Dex (care îl definește în mod eronat "ancablura") si intervenția mea a fost respinsa. Rog corectați dvs. Pentru orice clarificare suplimentara, va stau la dispozitie cu placere.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 45.56.228.25 (discuție • contribuții).

Bună ziua. Aveți o sursă de specialitate în care se explică aceasta? O carte, un articol de specialitate? Acestea sunt clar mai bune decât DEx, dar ca să înlocuim citarea din DEx, ne trebuie o citare mai bună. —Andreidiscuție 12 august 2021 16:40 (EEST)[răspunde]
LE: A găsit Turbojet una, se pare. —Andreidiscuție 12 august 2021 17:08 (EEST)[răspunde]

Adăugare traseu montan în Parcul Național Domogled-Valea Cernei[modificare sursă]

Adăugare traseu montan în Parcul Național Domogled-Valea Cernei

Material al cărui autor sunt și care a fost vizionat și apreciat de către Păsărin Mariana Specialist educație ecologică Administrația Parcului Național Domogled-Valea Cernei

Greenpeace - pagina în română[modificare sursă]

Lucrez la transpunerea în română a paginii Wikipedia EN Greenpeace și la rezolvarea problemelor semnalate încă din 2011.

Colectia SFINX[modificare sursă]

Se pare ca aceasta pagina este folosita pentru reclame la siteuri vanzari carti. Am incercat sa elimin referintele pentru vanzarile de carti. Nu cred ca este normala folosirea wikipedia pentru reclame. Toate cele bune.

nu pot sa creez infocaseta muzician[modificare sursă]

Buna seara,am și eu o problema nu pot sa creez infocaseta muzician,va rog sa nu îmi puneți eroare dacă v-as ruga frumos.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Edit_Maria_Fazakas[modificare sursă]

Nu inteleg eroarea Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Nostradamoos27 (discuție • contribuții).

@Nostradamoos27: Din păcate, acest rând „Faschingsschwank aus Wien, op. 26” activează un filtru anti-vandalism care nu permite nou-veniților să insereze caractere repetate. Vă propun să creați articolul fără acest rând și să îl adăugați mai târziu (sau îl adaug eu mai târziu). //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2021 14:36 (EEST)[răspunde]
@Gikü: Multumesc, am modificat si am retrimis spre review. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Nostradamoos27 (discuție • contribuții).

Eroare Wikipedia .[modificare sursă]

Am vrut să-mi creez o pagină de utilizator pe Wikipedia, însă mi-a apărut o eroare în momentul în care am vrut să salvez modificările. La acea modificare mi-a apărut că este o eroare și că acea acțiune a fost detectată ca fiind periculoasă, așa că raportez această problemă. As dori să mă ajutați în legătură cu acest lucru, să remediați problema. Vă mulțumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Lion King War (discuție • contribuții).

Pagina de utilizator trebuie să fie cu același titlu ca numele dumneavoastră de utilizator. Nu puteți crea pagini de utilizator ale altora, sau pentru conturi inexistente. —Andreidiscuție 13 octombrie 2021 14:40 (EEST)[răspunde]

am adaugat rexultatul[modificare sursă]

am adaugat rezultataul alegerilor si nu mi-a fost acceptat Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f08:2314:9d00:c78:ca57:f6a7:afa2 (discuție • contribuții).

Lăsați un spațiu înainte de a adăuga un parametru la un format. —Andreidiscuție 13 octombrie 2021 14:38 (EEST)[răspunde]

Traducerea la https://ro.wikipedia.org/wiki/Dragonforce[modificare sursă]

Am incercat sa traduc https://ro.wikipedia.org/wiki/Dragonforce din engleza in romana. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Schip3s (discuție • contribuții).

Eliminarea notelor de subsol a fost problematică. Pentru început, evitați. —Andreidiscuție 13 octombrie 2021 14:33 (EEST)[răspunde]

eroare[modificare sursă]

am stat peste o ora sa scriu pagina iar acum imi zice ca este o actiune periculoasa. nu inteleg de ce Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de HOSRacingTeam (discuție • contribuții).

În jurnal se văd încercări de modificări problematice cum ar fi introducere de imagini ca legături externe, ștergere de infocasete, ștergerea anumitor formate de întreținere. —Andreidiscuție 13 octombrie 2021 14:37 (EEST)[răspunde]

Jacopo Hosciuc[modificare sursă]

Va rog frumos sa eliminati „Format:Infobox motorcycle rider” de pe pagina „Jacopo Hosciuc”, pentru ca pe mine nu ma lasa, fiind detectata o asa-zisă „actiune periculoasa”. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de HOSRacingTeam (discuție • contribuții).

@HOSRacingTeam: Yes check.svg Realizat. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 13 octombrie 2021 01:48 (EEST)[răspunde]

Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată.[modificare sursă]

Am nevoie sa pot modifica biografiei Otiliei Bilionera. Reprezint artistul si sunt niste erori grave Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de UngureanuCosmin (discuție • contribuții).

Două lucruri: (1) vă rog să vă declarați în pagina de discuție conflictul de interese, este obligatoriu prin termenii de utilizare; (2) dacă aveți de eliminat note de subsol, vă rog să explicați ce anume le face să nu se încadreze în politica surselor de încredere; la fel, dacă aveți de înlăturat formate de întreținere, explicați în pagina de discuție de ce. —Andreidiscuție 13 octombrie 2021 18:06 (EEST)[răspunde]

De ce sunteti asa de mofturosi? Nu am voie să postez si eu ceva si puneti că este periculoasă, de ce? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de MySisters200 (discuție • contribuții).

Abuzu[modificare sursă]

De ce este multiplul semnului întrebari un abuz ??? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.84.79.160 (discuție • contribuții).

De ce am pune așa ceva în textul unui articol? —Andreidiscuție 20 octombrie 2021 09:48 (EEST)[răspunde]

Habar n-am ce-i cu sectiunea aceasta... Ma adresez cuiva? Scriu la comentarii? Vorbesc cu robotul? Exista referinte la actiunea mea sau trebuie s-o explic de zece ori? N-ati putea s-o faceti ceva mai clara....[modificare sursă]

--80.131.114.65 (discuție) 15 octombrie 2021 16:06 (EEST)
Buna ziua,
Conform titlului, habar n-am ce trebuie sa fac si ce anume se stie "dincolo" despre actiunea mea.

În orice caz, modificarea mea, vizând eliminarea unor erori flagrante (care au mai fost eliminate o data, per istoricul paginii, dar reintroduse de [atac la persoană șters]) este urmatoarea: - Reginele României sunt doar doua: Elisabeta si Maria. Elena a primit doar titlul onorific de Regina-mama, n-a condus niciodata direct (l-a manipulat pe fii-su, în schimb, cum altfel putea sa devina Drept între popoare iar Mihai nu?).
Aparent am sters si o referinta (bad, bad boy!). Ce era acea referinta? Nimic altceva decât indicarea unui document privat si personal al unei familii. Mâine îmi scriu si eu un statut în care ma numesc rege si-i cer lui Johannis si lui Câtu (sau cine-o mai fi mâine premier) sa se dea naibii la o parte, ca vine nenea la Cotroceni. Autorii care le-au introdus pe Anna si Margareta sa se pregateasca s-o înscrie si pe nevasta-mea în tabel.
Conform Constitutiei (1866 sau 1923), în vecii vecilor amin n-avea voie o femeie sa conduca tara. Deci ca sa devii regina trebuia musai sa te mariti cu un rege. Preferabil pe tron, nu abdicat. Pentru ca am fi devenit singura tara din lume care din 1948 si pâna în 1977 am fi avut trei regine: doua regine cu acelasi nume, Elena Lupescu (din 1947) si Elena, ducesa de Schleswig-Holstein, nascuta a Elenilor si Danemarcii (din 1921) si înca una din 1948, Anna de Bourbon-Parma, poreclita "Regina Ana". Dauna totala, fiecare maritata cu câte un tânar de viitor (al naibii coincidenta, ambele Elene cu acelasi Carol), dar ce sa vezi, niciuna nu apuca tronul al mic.

Modificarea avea explicatia: Daca prin regina se întelege Seful de stat (sau sotia acestuia), atunci de la Maria de Edinburgh nu am avut regine. În 1940, Elena primeste titlul de Regina-mama, pentru a-i putea acorda o lista civila, fara a avea atasat vreun "job description", deci onorific. Hai s-o lasam pe lista.
iar continutul era[răspunde]

==Reginele României==

Reginele României de la încoronarea regelui Carol I până la proclamarea republicii.
# Portret Nume Naștere Deces De la La
1 Portret Regina Elisabeta Elisabeta de Neuwied,
soția regelui Carol I al României
29 decembrie 1843 Neuwied Germania 18 februarie/2 martie 1916 Curtea de Argeș Regatul României 3 noiembrie 1869 10 octombrie 1914
2 Portret Regina Maria Marie Alexandra Victoria,
soția regelui Ferdinand I al României
29 octombrie 1875 Anglia 18 iulie 1938 Sinaia Regatul României 10 octombrie 1914 20 iulie 1927
3 Portret Regina Elena Regina-mamă Elena a României,
soția principelui moștenitor Carol al II-lea al României
15 mai 1896 Atena Regatul Greciei 28 noiembrie Lausanne Elveția 20 iulie 1927 30 decembrie 1947
(până la lovitura de stat de la 30 decembrie 1947)
decedată 28 noiembrie 1982 (în exil)


Solicit deci aprobarea modificarii sau modificarea autorizata de catre cineva "competent" în sensul Wiki.

Cu stima,
MarianAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 80.131.114.65 (discuție • contribuții).

Ștergerile masive, în special de note de subsol, efectuate de către anonimi sunt, de cele mai multe ori, vandalisme; și în cele câteva cazuri când nu sunt vandalisme, sunt intervenții brutale nediscutate. Este bine că aveți propuneri pentru modificarea articolului. Le puteți propune direct în pagina de discuții a articolului.  —Andreidiscuție 20 octombrie 2021 09:51 (EEST)[răspunde]
Vă atrag atenția și pentru expresia [atac la persoană șters] (o puteți citi în sursa paginii). Stilul acesta de comunicare contravine WP:MC și WP:BC.  —Andreidiscuție 20 octombrie 2021 09:55 (EEST)[răspunde]

Informație răutăcioase și extremiste[modificare sursă]

Declarații rușinoase și defăimătoare asupra țării mele, toate țările au un istoric urat pe care nu il promovează, rog aprobarea ștergerii acestor informații. Clădirea a fost făcută in detaliu de artisti romani, cu prețul vieții lor. O informație nu prea mulțumitoare având in vedere eforturile și sacrificiile!

“ Se află pe locul 2 în lume la capitolul „cele mai costisitoare, lipsite de succes și rușinoase proiecte de arhictectură făcute vreodată", clasament realizat de cel mai vizitat site de arhitectură din lume, ArchDaily.[5] Deși a costat și costă enorm în bani și suferință, 70% este nefolosită, mare parte nefiind structurată pentru nevoile indivizilor ci pentru dorințele megalomanice[6] ale lui Ceaușescu,[5][6] cultul personalității punându-și amprenta pe acest edificiu.[7]” Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.166.129.148 (discuție • contribuții).

Explicați, vă rog, în pagina de discuții, celorlalți redactori ai articolului, motivele pentru care considerați că informația trebuie eliminată: este irelevantă? sursele nu sunt de încredere? Nu includem aici doar informațiile care sunt mulțumitoare sau care sunt dorite a fi promovate de o țară, organizație sau persoană. —Andreidiscuție 20 octombrie 2021 09:58 (EEST)[răspunde]

Apologetica Crestina Contemporana Internationala[modificare sursă]

Am studiat Apologetica publicistul și autorului de cărți evanghelice creștine Josh Mcdauwel, automat pagina wikipedia , ma trimis la o statistica a publicațiilor de după al doilea Război Mondial , numita Christianity Today , care îl poziționează pe autor pe locul al treisprezecelea .Evident având nevoie de o documentare mai ampla am continuat acest parcurs cu accesarea paginii , mai sus menționate și amintite de pagina whikipedia .Nu am primit răspuns la accesul meu .

Va rog , dacă se poate accesați aceasta publicație! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.166.133.171 (discuție • contribuții).

Filtrul modificărilor v-a oprit să creați o pagină cu un conținut mult prea scurt. Dacă doriți să începeți un articol, încercați, vă rog, să îl publicați doar după ce ați scris măcar un text minimal. —Andreidiscuție 20 octombrie 2021 10:00 (EEST)[răspunde]

Corectitudine[modificare sursă]

Solicit Wikipedia să verifice corectitudinea tuturor informațiilor expuse.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 37.233.57.24 (discuție • contribuții).

Acest proces a început în 2001 și este în desfășurare. Puteți contribui. —Andreidiscuție 22 octombrie 2021 09:12 (EEST)[răspunde]

Paragraful respectiv era o descriere profund părtinitoare și tendențioasa, fiind demonstrat de-a lungul timpului ca fiind neadevărata. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 94.53.213.84 (discuție • contribuții).

Folosiți paginile de discuții pentru aceasta. Sunt asociate fiecărui articol, și dedicate comentariilor pe marginea dezvoltării articolelor. —Andreidiscuție 25 octombrie 2021 11:13 (EEST)[răspunde]

Clarificare listare Sorin Preda - om de afaceri român confunzie cu Sorin Preda prozator decedat / apar pozele omului de afaceri la listare pe Wikipedia, in mod eronat[modificare sursă]

Mă ajutați, vă rog, cu clarificarea acestei situații? La căutarea numelui Sorin Preda pe google apare ca prim rezultat pagina de Wikipedia dedicată lui Sorin Preda prozatorul, decedat în 2014. Vedeți atașat și print screen-ul cu pozele lui Sorin Preda om de afaceri alăturate descrierii lui Sorin Preda prozatorul, decedat...

Putem rezolva această situatie? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Becheru.anne (discuție • contribuții).

Google afișează rezultatele în funcție de vizibilitatea site-urilor. Wikipedia este cea mai vizibilă, deci Google afișează pozele de pe Wikipedia. Ce să facem, să devină mai puțin vizibilă Wikipedia, ca să devină mai vizibil omul de afaceri? --Turbojet  25 octombrie 2021 17:10 (EEST)[răspunde]
E vorba de "infobox"-ul extras de Google din Wikipedia, nu de ordinea rezultatelor. S-ar rezolva dacă am avea o poză cu scriitorul, dar cum nu avem, nu putem face nimic. Strainu (دسستي‎)  25 octombrie 2021 17:55 (EEST)[răspunde]