Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Această subpagină este folosită pentru raportarea de erori ale filtrelor de modificări. Introduceți un nou subiect pentru a anunța dacă un filtru v-a împiedicat să faceți o modificare într-un articol.

Atenție! Mesajele care nu au legătură cu filtrarea modificărilor vor fi șterse! Pentru întrebări legate strict de Wikipedia, folosiți Wikipedia:Cafenea.

Cuprins

Nu pot arhiva Cafenea iunie 2012[modificare sursă]

Filtrul nu-mi permite să salvez pagina arhivată. -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2012 14:04 (EEST)

Cu puțin înainte, testasem filtrul pe o subpagină de utilizator a mea. Am fost cumva trecut pe o listă neagră? Dacă da, consider că e un bug. -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2012 14:13 (EEST)
Am rezolvat problema. Pusesem „|” (sau) înainte de instrucțiunea care căuta „protejat” și nu mai lua în considerare „{{” de la început. Astfel filtra orice modificare care conținea cuvântul „protejat”, nu formatul {{protejat}}.  Daniel  Mesaj  18 iulie 2012 14:17 (EEST)

Ajutor la erori[modificare sursă]

Nu am inteles...daca descrierea are continut este considerata "reclama" "autopromovare", daca este scurta (ciot) este "periculoasa" "vandalism" Sunt o persoana de buna credinta, care nu doreste reclama sau sa aduca prejudicii comunitatii wiki, dar nu inteleg si vreau sa invat unde gresesc. Am creat un cont (pt a demonstra seriozitate - nu anonim) la care am fost informat ca va fi utilizat de mai multe persoane (trageti concluzii fara nici o baza). Nu pot alege orice nume de utilizator? este mai bine anonim sau un nume fals? Alegerea numelui de utilizator si e-mailul (confirmat) consider ca ofera corectitudine si buna credinta. Doresc sa-mi aduc contributia la diverse proiecte, trebuie sa incep de undeva, sunt incepator (nou venit in comunitate), daca totul este cenzurat si toti sunt "raufacatori" doar analizand contul de utilizator Consider ca nu trebuie sa fiu blocat sau sa imi fie sterse paginile (contributiile), nu am incalcat regulamentul si politica wiki, am fost pertinent in proiectul meu Daca am gresit indrumati-ma, si nu considerati ca toti romanii sunt "infractori"

Va multumesc si astept raspuns

Lucian RAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Anuntulimobiliar (discuție • contribuții) la 12 august 2012 10:15 (EEST).

Nu, nu puteţi folosi orice nume de utilizator și nici nu puteţi scrie orice. —Andreidiscuţie 12 august 2012 10:15 (EEST)

Eu n-am moodificat. Am vrut doar să fac o pagină cu un om biblic care n-a vea pagină în română. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.113.160.176 (discuție • contribuții).

Conform bibliei Sala a fost fiu al lui Cainan si tată al lui Eber. Conform evangheli după Luca, Sala apare în genealogia lui Iisus.
Acesta este un text prea scurt ca să poată fi numit articol (ca să nu mai vorbim de greșeli). Limita minimă impusă este de 200 de octeți.  Daniel  Mesaj  8 septembrie 2012 15:23 (EEST)

Stergerea paginii Fares[modificare sursă]

Buna ziua,

Ma numesc Alexandru Dan si incerc sa construiesc o pagina Wikipedia pentru compania Fares din Orastie. Nu am avut intentia de a promova compania Fares pe Wikipedia, ci vreau sa grupez cele mai importante informatii aici. Intentiile mele sunt strict informative. Fares este un brand romanesc cu o istorie de peste 80 de ani, care merita sa fie prezent pe wikipedia, ca orice alt brand.

Multumesc.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Fares1929 (discuție • contribuții).

De ce filtru este legată problema asta? —Andreidiscuţie 20 septembrie 2012 18:02 (EEST)
[1]  Daniel  Mesaj  20 septembrie 2012 19:03 (EEST)
A, vechiul articol prea scurt. S-a discutat limita asta, și pare de bun simț din ce văd. —Andreidiscuţie 21 septembrie 2012 11:08 (EEST)

Grupul Carpatin Făgărășan[modificare sursă]

Am eliminat pasajele considerate a fi preluate de pe http://ogoranu.ro/lupta-anticomunista. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bogdan Uleia (discuție • contribuții).

Ce filtru a comis o eroare? În ce constă ea? —Andreidiscuţie 21 ianuarie 2013 11:25 (EET)

Lista conducatorilor de stat In anul 2013[modificare sursă]

Nu am terminat de adapatat articolul din franceza la care am contribuit si am vrut sa-l salvez. A parut un filtru pentru termeni licentiosi si nu inteleg de ce. Poate subnt cuvinte in franceza care nu le-am tradus inca. Articolul mi se pare util pentru ca apare cam in toate limbile importante europene si, odata edita, modificarea lui de le un an la ltul e foarte simpla Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bogdan Uleia (discuție • contribuții).

Se poate să existe termeni în franceză care ar putea fi licențioși în română. Dacă pagina nu e terminată, dar vreți să vedeți cum arată, nu o salvați, faceți previzualizare. —Andreidiscuţie 21 ianuarie 2013 11:25 (EET)
Cred că e vorba de cuvântul fut, care în franceză este „a fi” la perfect simplu, persoana a III-a, singular. Oricum, rămâne valabil sfatul de a evita plasarea de texte în limbi străine în spațiul de lucru principal. —Andreidiscuţie 22 ianuarie 2013 14:31 (EET)

Iluminismului- iluminism[modificare sursă]

La click-ul pe cuvantul linckat "Iluminismului" (http://ro.wikipedia.org/wiki/Romantism) se ajunge la pagina "http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Iluminismului&action=edit&redlink=1" in care se spune <<Nu există o pagină cu acest titlu. O puteți crea introducând conținutul în caseta de mai jos și apăsând apoi butonul „salvează pagina”...>>

Si totusi o astfel de pagina exista aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Iluminism Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.25.253.155 (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat -- Victor Blacus (discuție) 6 iunie 2013 10:35 (EEST)

Adăugarea formatului de protejare[modificare sursă]

Filtrul insistă să nu mă lase să adaug formatul {{Pp-template}} la un format protejat. Cum el a fost scris înainte să existe noțiunea de protejare a formatelor, se vede treaba că trebuie revizitat codul pentru a-l învăța cum e cu protejarea formatelor. Nu am timp să mă uit acum, dar las mesajul ca să-l revizitez sau poate repară altcineva între timp. —Andreidiscuţie 2 mai 2014 11:16 (EEST)

Rezolvat Rezolvat —Andreidiscuţie 14 mai 2014 13:04 (EEST)

Eliminare de note de subsol[modificare sursă]

În modificarea asta anonimul doar a adăugat text, iar filtrul de abuz spune că dânsul ar fi șters note de subsol, în timp ce cea mai apropiată notă de subsol este la două propoziții distanță și utilizatorul nici nu s-a atins de ea. --XXN (discuție) 28 septembrie 2014 01:04 (EEST)

În schimb în această modificare (+1) a fost ștearsă o referință dar filtrul de abuz nu a anunțat asta. --XXN (discuție) 1 octombrie 2014 01:04 (EEST)
Se pare că originalul lui nu mai există/nu mai e activ la en.wp. Pe de altă parte e doar la nivel de etichetare, deci nu încurcă utilizatorii. —Andreidiscuţie 28 ianuarie 2015 13:51 (EET)

Etichete[modificare sursă]

Nu e chiar eroare, dar unele etichete ale filtrului de abuz conțin diacritice greșite. Ar trebui corectate. --XXN 26 decembrie 2014 15:47 (EET)

Eroare[modificare sursă]

În modificare asta filtrul avertizează: Ștergerea etichetelor șr sau șterge, dar așa ceva nu a avut loc și în genere nu a fost ștearsă sau măcar atinsă nici o etichetă. --XXN 8 ianuarie 2015 17:26 (EET)

Uitându-mă pe istoricul filtrului, văd că utilizatorul a încercat să șteargă și eticheta {{copyvio}}, a fost avertizat de filtru și a renunțat la idee. Se pare că filtrul aplică eticheta oricum dacă tentativa a existat de la început. —Andreidiscuţie 28 ianuarie 2015 13:56 (EET)

cei cu asta?[modificare sursă]

nu doreste sa accepte ceea ce scriu eu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mihai zmeu (discuție • contribuții).

NU pot scrie ce inseamna rekt[modificare sursă]

nu pot scrie ce inseamna rekt Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.117.132.32 (discuție • contribuții).

Eroare Ciot[modificare sursă]

Bună, Recent am dat peste o eroare, spunand că articolul meu este prea scurt și periculos, indiferent dacă am adaugat ciotferoviar. Se poate rezolva? --TrainSimFan (discuție) 6 mai 2015 00:50 (EEST)

Articolele noi prea scurte sunt respinse de filtru. Dacă aveți referințe destule pentru un articol nou, completați-l până devine puțin mai consistent. Dacă nu, atunci poate că materialul își are locul în alt articol. —Andreidiscuţie 6 mai 2015 10:38 (EEST)

nu ma laasa sa modific[modificare sursă]

e ceva gresit la Mihai EminescuAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.77.153.237 (discuție • contribuții).

Dacă nu ne spuneți ce e greșit (ce încercați să editați) și ce eroare primiți, nu vă putem ajuta--Strainu (دسستي‎)  25 mai 2016 13:41 (EEST)
N-are nicio legătură cu Eminescu. A încercat să creeze un articol nou intitulat Groapa cu nisip și conținând o definiție tautologică. Articolul a fost respins de filtrul 16 pentru că era prea scurt. —Andreidiscuţie 25 mai 2016 13:46 (EEST)

Articolul Șorban.[modificare sursă]

Bună ziua, am dorit să creez un articol, intitulat Șorban, cu mai mulți membri care au articole individuale pe Wikipedia, după modelul unor articole similare. Conținutul nu a fost acceptat.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cornelia Nistor (discuție • contribuții).

De care filtru nu a fost acceptat? Presupun că de cel de pagină scurtă. Două lucruri puteți face: scrieți introducerea mai amplă, gen: „Denumirea Șorban se poate referi la:...”; celălalt e să urmați până la capăt modelul acelor pagini similare și să includeți formatul {{dezambiguizare}}. —Andreidiscuţie 17 august 2016 15:19 (EEST)

Data nastere corecta Grig Chiroiu: 7 februarie 1970[modificare sursă]

Data nastere: 7 februarie 1970 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de GRIG CHIROIU (discuție • contribuții).

Modificare pagina ANSVSA[modificare sursă]

Buna ziua,

Am incercat sa aducem ceva completari la pagina oficiala a Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor si am intampinat aceasta eroare. Mentionam ca ne dorim sa aducem si pe viitor completari privind activitatea curenta a institutiei noastre. Va multumim

Serviciul Comunicare Autoritatea Natională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor


office@ansvsa.ro; www.ansvsa.ro;


Piața Presei Libere nr. 1, Corp D1, Sector 1, Cod Poștal 013701; București, România

Filtru obscenități - REM[modificare sursă]

Vreau să modific pagina R.E.M. cu textul de aici, dar primesc eroare cu filtrul de obscenități. Am încercat să șterg Cans of Piss și Negro Wives, dar n-a ajutat. Care-i faza? Am I missing something? --MouseyN1 (discuție) 24 noiembrie 2016 13:47 (EET)

Am adăugat textul de la pastebin în articol. Voi verifica să văd ce anume a declanșat filtrul.— Ionutzmovie discută 24 noiembrie 2016 14:05 (EET)
Merci! --MouseyN1 (discuție) 24 noiembrie 2016 14:08 (EET)
Era de la cuvântul prost. L-am scos din filtru.— Ionutzmovie discută 24 noiembrie 2016 14:22 (EET)

Termeni licențioși - Obscenități[modificare sursă]

Nu reușesc să creez pagină (Miloș Dumbraci) pe motiv că ”este periculoasă”, ar cuprinde termeni licențioși/obsceni. În realitate, nu există astfel de termeni! Rog vizualizare

E false positive de la Philip K. Dick. Încercați fără menționarea autorului, o voi adăuga ulterior, avem zilnic zeci de anonimi care introduc obscenități și se mai întâmplă să scape și câte o contribuție pozitivă.— Ionutzmovie discută 25 noiembrie 2016 19:01 (EET)

Acceptarea articolor mici[modificare sursă]

Va rugam, in privirea voastra sa accepti in regula Wikipedia, sa acceptati articolele mici.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.85.137.19 (discuție • contribuții).

Nu se poate, limita de 200 de octeți este una rezonabilă pentru orice subiect, fiind testată de-a lungul mai multor ani. Articolul dvs., Foresta Vidra, era agramat, iar subiectul acestuia este nenotabil, astfel că nu ar fi fost păstrat nici dacă îndeplinea regula.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2016 19:13 (EET)

Foresta Fălticeni[modificare sursă]

Am corectat anii retrogradării și promovării Forestei în liga I, dar nu știu de ce wiki îmi zice că am introdus termeni obsceni.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.103.78.151 (discuție • contribuții).

Încercați acum, am revenit la o versiune mai veche a filtrului.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2016 23:31 (EET)

Revista Muzica[modificare sursă]

Despre revista Muzica scrie ca a fost editata in Olanda in 1921. Nu este adevarat. A fost Bucuresti, 1908. Am postat un studiu, extras din propria mea carte. Daca se poate afisa, ar fi minunat. Va multumesc!

Eroare in salvarea informatiei[modificare sursă]

Modificarea nu merge a fi salvata/afisata. Linkurile la aceasta sectiune nu functioneaza. Sectiunea trebuie ori stearsa in lipsa informatiilor or linkurile updatate Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 77.233.250.50 (discuție • contribuții).

Linkurile moarte nu se marchează cum ați făcut-o dvs, cu (Linkul nu mai este bun), ci cu {{lnf}}.— Ionutzmovie discută 5 ianuarie 2017 15:13 (EET)

Schimbare poza[modificare sursă]

Schimbarea pozei este imposibila datorita erorii + ca pagina a fost putin deterioarata.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vasikp1 (discuție • contribuții).

Concret: care poză și care pagină? --Bătrânul (discuție) 21 ianuarie 2017 20:50 (EET)

Am primit o eroare la modificarile aduse paginii Ioana Ciolacu. Va rog sa acceptati aceste modificari deaorece exista niste coduri care trebuie scoase, plus dorim sa modificam sectiunea Premii intr un alt format. Multumim!

Am dublat infocaseta din greseala, as dori sa sterg una dintre ele. Multumesc!

Update[modificare sursă]

Buna ziua,

Am facut un update al celor mai inalte cladiri. Am sters cateva informatii vechi, care nu mai sunt relevante.

Multumesc

Hello,

I made an update of the tallest buildings in Bucharest. I've deleted some old info, not relevant any more.

Thank youAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.247.226.197 (discuție • contribuții).

Nu este o eroare a filtrului. Pur și simplu, filtrul este pus acolo pentru a împiedica modificări atât de drastice ale unor articole din partea noilor utilizatori, deoarece în 99% din cazuri aceste modificări sunt distructive. Vă recomandăm să vă înregistrați un cont pentru a aduce contribuții ca acestea, mai complexe, în paginile Wikipediei. —Andreidiscuție 14 februarie 2017 10:19 (EET)

Intrebare[modificare sursă]

Bogdana provine de la doctorul Bogdan care a facut acest experiment pe o femeie batrina .

Dece acest text este catalogat ca

obscen ? 

Ceva este dubios . E trist ca se intimpla asa ceva . Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Dumitrescu SufarStar (discuție • contribuții).

Vreau sa contribui la o pagina, iar eroarea spune ca a gasit obscenitati[modificare sursă]

Pagina pe care vreau sa o adaug la legaturi externe NU contine obscenitati! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.121.147.115 (discuție • contribuții).

Pagina de la legături externe nu. Cuvântul din introducere căruia i se corectează automat diacriticele, da. Oricum, însă, legătura nu trece WP:LE și nu e cazul să fie adăugată. —Andreidiscuție 16 mai 2017 09:30 (EEST)

Am incercat sa fac o pagina pe tema unui obiect popular(Caganer) ce estee foare putin vulgar dar mesajele automate si protocoalele de securitate sunt prea stricte , si nu am absolut nici o modalitate de a revizui exact "Obsceniatile"Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de AlexandruBraescu (discuție • contribuții).

AlexandruBraescu, am preluat pagina pe care ați încercat să o salvați și am introdus-o eu la Caganer. Bănuiesc că e de la textul care scrie „cacone sau pastore de caca”. În tot cazul, puteți edita mai departe, iar după încă puține editări și câteva zile de la înregistrare, filtrul nu vi se va mai aplica dumneavoastră. Dacă mai aveți probleme, vă sfătuiesc să salvați incremental (câte un paragraf, în timp ce restul îl păstrați într-un editor extern), apoi veți putea vedea mai exact din ce paragraf vine. S-ar putea să vă atragă notificarea de {{Previzualizare}} din partea cuiva, dar nu ar fi cel mai rău lucru.
Ionutzmovie, în continuare și mai ales din cauza celor două reclamații de aici, sunt ambivalent privind beneficiile interzicerii abrupte practicate de filtru (pe celălalt taler al balanței stau totuși mii de editări malițioase care au fost preîntâmpinate). Îmi vine să zic că am putea avea două, unul care avertizează/etichetează, pentru utilizatori autentificați, și unul care interzice, pentru utilizatori neautentificați; eventual am putea rafina cu ajutorul opțiunilor privind vârsta contului și numărul de editări (care ne permite control mai fin decât apartenența la grupul autoconfirmed). —Andreidiscuție 17 mai 2017 20:08 (EEST)
Sunt de acord cu rafinarea propusă mai sus.— Ionutzmovie discută 18 mai 2017 01:45 (EEST)
Am incercat sa editez iar protocolul nu m a lasat pana nu am eliminat termenii defecare si pastore de caca , primul termen este singura modalitate elevata de exprimare iar a doua e o expresie portugheza , in mesajul generat automat mi se cere sa contactez un admin , ceea ce nu stiu sa fac , pagina - Caganer va rog modificati dumneavoastra termenii deoarece eu nu pot sa depasesc aceste protocoale EXTREM de putin gandite, va rog.--AlexandruBraescu (discuție) 18 mai 2017 22:10 (EEST)
Dacă ați vedea cât de complicată e expresia regulată din filtrul 4, n-ați mai zice că e extrem de puțin gândită. Ce cred eu că n-a fost foarte bine gândit este faptul că filtrul interzice editarea. Cum spuneam, în curând (după datele contului dumneavoastră, chiar din seara aceasta) veți fi autoconfirmat și filtrul nu vi se va mai aplica. —Andreidiscuție 19 mai 2017 10:22 (EEST)
Fiecare se gândește numai la modificările sale, nu ține cont că sunt sute de utilizatori care vandalizează zilnic Wikipedia și nimeni nu este obligat să facă curat după ei, administratorii fiind voluntari neplătiți. Cine este bine intenționat (filtrul are mult prea puține false positive) să salveze codul sursă într-un fișier .doc și să-mi lase linkul pe pagina de discuție.— Ionutzmovie discută 19 mai 2017 11:00 (EEST)
Eu unul înțeleg perfect asta. Pentru o discuție echilibrată trebuie adus și argumentul ăsta. Sunt cam 5000 de vandalisme pe care le-a preîntâmpinat și, la o medie de 10 secunde pe vandalism (anulare, avertizare), ne-a scutit până acum în total de peste 800 de ore de muncă, adică circa 34 de zile, non-stop. —Andreidiscuție 19 mai 2017 11:09 (EEST)
Da , in cazuri de vandalizare filtrul este complet bine intenționat însă nu este destul de avansat încât să poată prelua contextul ci doar caută anumite cuvinte , altfel nu îmi explic , iar faptul că admini sunt voluntari este admirabil dar aducerea ca argument a acestui caracter de voluntar obstrucționează ideea in sine limitad o .--AlexandruBraescu (discuție) 21 mai 2017 23:28 (EEST)
EXTRAORDINAR , am făcut un edit care nici măcar nu modifica termenii cu caracter obscen și nu am putut modifica , am adăugat doar niste linkuri interne și mi a zis că este o editare ce nu e benefică și că se poate să mă blocheze ....... --AlexandruBraescu (discuție) 21 mai 2017 23:28 (EEST)

Chavit Singson Ilocos Triad[modificare sursă]

Can you blank and request CSD been added by Applegate sock mentioned in and delete the attack page 2602:306:36D5:5690:24AA:CA92:341B:E97 (discuție) 12 iunie 2017 01:51 (EEST)

Schimbare data nasterii[modificare sursă]

Buna ziua. CL (https://ro.m.wikipedia.org/wiki/CL_(cântăreață)) este nascuta pe 26 februarie, nu 25. Nu pot sa editez, desi incerc.

Rezolvat Rezolvat--Strainu (دسستي‎)  18 iunie 2017 01:26 (EEST)

Postare de articol[modificare sursă]

Nu am putut sa postez un articol din cauza ca nu m-ati lasat din cauza numelui Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Eu Singur (discuție • contribuții).

Este filtrul 44, care a funcționat corect. Scopul lui este să împiedice crearea de pagini de utilizator cu reclame. —Andreidiscuție 12 iulie 2017 12:18 (EEST)

sesizare[modificare sursă]

De ce nu ma lasati sa public despre proanimatie.ro?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Daniel Todoran-Rares (discuție • contribuții).

Filtrul a funcționat corect. Pagina de discuții a utilizatorului nu este pentru ce încercați dumneavoastră să o folosiți. —Andreidiscuție 11 august 2017 11:16 (EEST)

modificari[modificare sursă]

Am incercat sa fac cateva modificari la modul de exprimare, corectii ortografice si gramaticale, dar acestea sunt detectate ca fiind de natura ”Obscenitati”, desi nu este cazulAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.82.137.7 (discuție • contribuții).

Am aplicat eu modificările; nu înțeleg exact de ce le blochează, expresia filtrului nu se potrivește deloc cu modificările efectuate. Vă sfătuiesc cu căldură să vă înregistrați un cont; în scurt timp nu veți mai avea asemenea probleme. —Andreidiscuție 11 august 2017 11:15 (EEST)
added_lines conține numele lui Suge Knigt care declanșează filtrul. Se poate afla cu orice editor mai deștept, căutând expresia regulată din filtru.--Strainu (دسستي‎)  11 august 2017 12:33 (EEST)
Mda. Am umblat cu https://regex101.com/ dar am omis să fac căutarea case insensitive și nu-mi găsea match-ul. —Andreidiscuție 11 august 2017 12:57 (EEST)

Data de nastere a artistei[modificare sursă]

Artista e născută pe 22 august!!! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cos3005 (discuție • contribuții).

@Cos3005: Care artistă? //  Gikü  vorbe  fapte  22 august 2017 19:04 (EEST)
E vorba de Irina Rimes. Vezi aici ce-a încercat să facă. Filtrul e pentru vandalul cu datele biografice. Poate vreun patrulator ne poate spune dacă a mai fost activ recent.--Strainu (دسستي‎)  22 august 2017 19:20 (EEST)
Da, l-am tot blocat și săptămâna asta. —Andreidiscuție 22 august 2017 19:44 (EEST)

Am o problema la o pagina.[modificare sursă]

Buna ziua, am o problema la o pagina, care o vreau sa o creez, dar nu imi da voie.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de BoyShock (discuție • contribuții) la 9 septembrie 2017 15:53‎ (EEST).

Ați reușit să o creați, dar a fost ștearsă pentru că nu este despre un subiect notabil. —Andreidiscuție 11 septembrie 2017 10:27 (EEST)

modificare nepermisă[modificare sursă]

Bună ziua,

Nu mi se permite mutarea traducerii din spațiul utilizator în spațiul public. Este vorba de această pagină https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:IerdnA/Dumnezeu:_o_am%C4%83gire pe care nu o pot redenumi în Dumnezeu: o amăgire. Mulțumesc. --IerdnA (discuție) 13 septembrie 2017 22:02 (EEST)

V-am mutat eu pagina. După ce veți mai acumula editări, filtrul nu vă va mai deranja.
În ce privește filtrul, îmi vine să zic că limita numărului de editări e cam mare. —Andreidiscuție 14 septembrie 2017 12:29 (EEST)

redenumire periculoasă[modificare sursă]

Bună ziua,

Nu pot redenumi pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:IerdnA/Dawkins:_o_am%C4%83gire%3F în Dawkins: o amăgire.

Mulțumesc anticipat --IerdnA (discuție) 18 septembrie 2017 18:20 (EEST)

Yes check.svg Realizat --Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2017 19:18 (EEST)

Crearea paginii „Academia Leopoldină”[modificare sursă]

Scuzați deranjarea, dar am o problemă și nu știu ce ași fi făcut greșit…:

Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare. O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Adăugarea de elemente HTML greșite.

Dacă apăs „raportați această eroare”, trebuie să ies, dar și legătura este pierdută. Puteți sä mă ajutați? Cu bine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 14:02 (EEST)

Renunțați la elementul HTML center. Este depășit și se elimină din toate paginile. —Andreidiscuție 20 septembrie 2017 14:49 (EEST)
[conflict de editare] Sacha47, pe scurt, ați introdus în articol tagurile center sau font. Ele sunt considerate învechite și la un moment în viitorul destul de apropiat vor cauza probleme de afișare. Găsiți lista completă a tagurilor învechite, precum și sugestii de înlocuire la mw:Help:Extension:Linter/obsolete-tag. Dacă aveți nevoie de textul articolului, el a fost salvat de filtru și se poate recupera. Pentru a apăsa pe un link fără a părăsi pagina curentă puteți apăsa pe tasta Ctrl în timp ce dați clic pentru a vi se deschide o filă nouă cu respectiva legătură.--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 14:50 (EEST)

Vă mulțumesc mult, domnilor. Foarte păcat, cä nu se mai poate centraliza. Cu bine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 14:57 (EEST)

Ba se poate, citiți pagina recomandată de Strainu – sugestiile de înlocuire se găsesc în primul tabel. //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2017 15:13 (EEST)
[conflict de editare] Se poate, doar că cu CSS, nu cu tagul center. Vedeți sugestiile de la legătura dată de Strainu.
...dar e important să ne punem și noi problema și să nu abuzăm: centrarea unor elemente ar trebui lăsată la latitudinea cititorului, care o poate schimba unitar în toate paginile prin modificarea stilurilor. —Andreidiscuție 20 septembrie 2017 15:14 (EEST)
!!!!! //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2017 15:23 (EEST)
Dacă e vorba de libertatea cititorului, se poate folosi clasa center, așa cum am făcut eu aici. Dar cred că intrăm în prea multe detalii tehnice...--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 15:49 (EEST)

Poate m-am exprimat incorect. Problema mea este, că nu izbutesc. Ați puteam să-mi dați un exemplu acolo? Ar fi un mare ajutor pentru mine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 16:03 (EEST)

Pentru tabele varianta e puțin diferită aparent. Am făcut eu modificarea--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 16:17 (EEST)
Vă mulțumesc foarte mult.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 16:28 (EEST)

Ciuperci comestibile[modificare sursă]

Cine poate să ajută?--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 16:17 (EEST)

E exact aceeași problemă ca la articolul anterior. În plus, nici nu închideți tagurile pe care le deschideți. Sfatul meu ar fi să folosiți editorul vizual, care rezolvă el aceste probleme.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 16:25 (EEST)
V-am înlocuit eu cu robotul tagul center. Puteți folosi copy-paste mai departe, dar vă rog să adăugați tagul de închidere (</div>) acolo unde se termină textul centrat. Din nou, editorul vizual v-ar scuti de aceste probleme tehnice.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 16:53 (EEST)
Asta nu înțeleg și nu accept astfel. Știu cum merge la text (datorită Dvs.). M-am lămurit cum merge la imagini. Însă aici! Ei bine, atunci nu o să mai edit aici nimic în consecință. Probabil sunt mii de editori afectați cu această problemă.--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 17:57 (EEST)
Vai, acum am văzut! E o nebunie! Vă mulțumesc foarte mult! Restul il fac eu cu timpul pe paginile de ciuperci.--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 18:02 (EEST)
@Sacha47: Cu plăcere. Înțeleg perfect că acest filtru vă afectează, dar e un rău necesar pe termen lung. Nu trebuie să vă faceți griji decât pentru liniile pe care le modificați, restul pot fi lăsate în pace. De asemenea, dacă adăugați în viitor linii noi, puteți încerca să declarați textul centrat o singură dată pe linie, ca aici. În acest fel nu mai trebuie să centrați fiecare celulă.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 17:11 (EEST)
Ceva mai puțin tehnic care are același rezultat este formatul {{centrat}}. Are un singur parametru, textul de afișat centrat--Strainu (دسستي‎)  29 septembrie 2017 01:48 (EEST)
Încă odată vă mulțumesc mult. Ce ași face fără ajutorul Dv.?--Sacha47 (discuție) 29 septembrie 2017 08:55 (EEST)

Utilizator:Albacore60/Rezistența_anticomunistă_din_România_Essai[modificare sursă]

Crearea unui proiect de lucru. Vă mulțumim că ați permis această creație. => problema este legată de acest tabel, dar trebuie să pot să o modific, astfel încât modificările să poată fi aplicate pe articolul publicat. A fost refuzat pe Utilizator:Albacore60/Rezistența_anticomunistă_din_România_Essai. Este absurdu.. QCand am vrut sa creaza pagina am primit acest mesaj :

"Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată." Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare. O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Adăugarea de elemente HTML greșite"

Cu stima. --Albacore60 (discuție) 2 octombrie 2017 12:54 (EEST)

@Albacore60: Mulțumesc că ați menționat și textul pe care încercați să-l introduceți. Filtrul este făcut să împiedice introducerea de taguri HTML învechite. În cazul dvs. nu articolul în sine e problema, ci antentul, care conținea tagul center. În locul acestuia, folosiți <div style="text-align:center">, iar pentru sfârșitul părții centrate folosiți </div>.---Strainu (دسستي‎)  2 octombrie 2017 13:57 (EEST)
Mulțumesc! Voi încerca să modific acest lucru și la articol publicat. :) --Albacore60 (discuție) 2 octombrie 2017 14:39 (EEST)

Petre Sergescu[modificare sursă]

Modificare refuzată fiindcă ar fi periculoasă – tag greșit. Nu am introdus niciun tag nou, probabil e de vină unul din tagurile vechi. -- Victor Blacus (discuție) 2 octombrie 2017 20:49 (EEST)

Hmmm, interesant, vede linia ca ștearsă și readăugată, nu modificată. Andrei Stroe, Gikü, aveți idee de ce se comportă așa și dacă putem să identificăm cumva aceste cazuri?--Strainu (دسستي‎)  3 octombrie 2017 00:23 (EEST)

Nu[modificare sursă]

Nu ma lăsa sa scriu articolul Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.112.5.67 (discuție • contribuții).

modificare pagina Yale Law School[modificare sursă]

Incerc sa modific pagina in romana pentru Yale Law School, initial nu era nimic pe pagina, dar atunci cand am incercat diferite tool-uri din Wikipedia a ramas salvat ce am incercat si nu este varianta finala la ce doresc sa predau. A inceput ca o tema pentru facultate aceasta modificare.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iorgoni.cosmina (discuție • contribuții).

Vă mulțumim pentru raportarea acestei probleme. Modificarea a fost blocată deoarece ați scos formatul {{Infobox law school}}. Utilizatorilor noi nu le este permisă ștergerea formatelor de tip infocasetă, chiar dacă ele nu există în realitate la noi. Am șters eu formatul pentru dvs.--Strainu (دسستي‎)  16 octombrie 2017 22:08 (EEST)

Cetățianu[modificare sursă]

Ioan Cetățianu s-a născut în anul 1840. Am mai menționat acest lucru. Este menționat în volumul memorial scris în 1928 la 60 de ani de la înființarea Liceului Vasile Alecsandri. Este menționat în ultimul volum cu caracter de studiu, apărut în 2015, este înscris pe bustul din curtea liceului Alecsandri. Nu înțeleg de ce trebuie să pierd 1 oră de muncă la aranjat articolul în întregime și să aduc atâtea argumente pentru a combate o eroare pe care au recunoscut-o cei care au făcut-o. Las articolul nesalvat până la prânz și am rugămintea să deblocați posibilitatea de modificare pentru a-mi salva astfel munca. 2A02:168:64BC:0:7879:658E:6F90:20B1 (discuție) 4 noiembrie 2017 03:56 (EET)

Eroare modificare[modificare sursă]

Când încerc să editez pagina Sergiu Hanca îmi dă acea eroare " Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. ". Ce pot face?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de XHutson (discuție • contribuții).

Semnături[modificare sursă]

Semnăturile în casetele info apar mereu duble. Ce se poate face?--Sacha47 (discuție) 06 noiembrie 2017 14:24 (EST)

Link gresit, imposibil de corectat[modificare sursă]

Am incercat sa inlocuiesc Vlad Nistor cu Vlad Nistor (sportiv) in pagina Echipa națională de rugby a României dar modificarea mi-a fost refuzata, fiind considerata periculoasa.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.117.19.228 (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat. --Bătrânul (discuție) 29 noiembrie 2017 08:23 (EET)

text lipsit de context cu subiectul[modificare sursă]

Articolul cibernetică a fost introdus de un text gen TF (theory finding) de gen esoteric fără relație cu subiectul de cibernetică științifică. Nici linkul respectiv nu corespunde regulilor WP.

ERUARE ADAUGARE POZA[modificare sursă]

Buna seara, am incercat sa pun o poza paginii politicianului Daniel Chitoiu si nu mi-a fost permis. Daca s-ar putea remedia. Aici este poza https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daniel_Chi%C8%9Boiu_Politician.jpg Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Victor oraseanu (discuție • contribuții).

Yes check.svg Realizat. Dar atenție: s-ar putea ca fișierul-imagine să fie în curând șters de la Commons, pe motiv de licențiere incorectă (persoana indicată drept autor este alta decât cea care a încărcat fișierul la Commons).--Bătrânul (discuție) 21 decembrie 2017 09:20 (EET)

Modificare esuata[modificare sursă]

In incercarea de a modifica textul paginii am intampinat dificultati. Rog verificarea textului si inlocuirea acestuia cu noul text, respectiv: "Viorel Ilie (n. 19 martie 1965) este senator în Senatul României din 21 decembrie 2016 din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, reprezentând județul Bacău. În perioada 2008-2016, acesta a îndeplinit funcția de primar al municipiului Moinești, județul Bacău. Pe 3 aprilie 2017, Viorel Ilie devine ministru, preluând portofoliul de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Grindeanu, păstrându-ți funcția și în mandatul premierului Mihai Tudose." Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudorulea (discuție • contribuții).

Viorel Ilie (n. 19 martie 1965) este senator în Senatul României din 21 decembrie 2016 din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, reprezentând județul Bacău. În perioada 2008-2016, acesta a îndeplinit funcția de primar al municipiului Moinești, județul Bacău. Pe 3 aprilie 2017, Viorel Ilie devine ministru, preluând portofoliul de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Grindeanu, păstrându-ți funcția și în mandatul premierului Mihai Tudose.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudorulea (discuție • contribuții).

Raportarea unei erori[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Drepturile omului în Arabia Saudită

Permisiune modificări[modificare sursă]

Fiecare modificare pe care o efectuez pe pagina Pro 2 este cu privire la actualizarea listei producțiilor difuzate. Cine m-a raportat că aș aduce aici cuvinte obscene în engleză, i-aș fi recunoscător dacă și-ar reconsidera acțiunea. Mulțumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Swappyx (discuție • contribuții).

Cuvântul "Cum" îl declanșează. Ionutzmovie, Andrei Stroe, ce facem cu filtrul, îl păstrăm sau scoatem cuvintele care nu sunt obscene în română? Eu prefer varianta a doua.--Strainu (دسستي‎)  26 ianuarie 2018 16:22 (EET)
„Cum” este un cuvânt de bază în limba română, trebuie de scos din blacklist. //  Gikü  vorbe  fapte  26 ianuarie 2018 16:24 (EET)
Da, nu avem cum să facem altfel. Poate și „crap” dacă este. —Andreidiscuție 26 ianuarie 2018 16:27 (EET)
Și fag.--Strainu (دسستي‎)  26 ianuarie 2018 18:04 (EET)

Yes check.svg Realizat--Strainu (دسستي‎)  27 ianuarie 2018 18:54 (EET)

Modificare date biografice - Petre Roman[modificare sursă]

Am incercat sa sterg un element din lista de partide politice din infocaseta. Conform paginii in engleza, Petre Roman nu a fost membru PCR.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.26.94.111 (discuție • contribuții).

  1. În pagina de la en.Wikipedia nu scrie nicăieri că „Petre Roman nu a fost membru PCR”!
  2. Conform paginii de îndrumare Wikipedia:Surse de încredere: „Wikipedia nu poate fi considerată o sursă de încredere pentru ea însăși”.
  3. Nu cunosc nici un caz similar în deceniile '70 - '80 în care cineva să ajungă conferențiar universitar și șef de catedră fără să fie membru PCR (desigur, nici eu nu sunt sursă de încredere...)
  4. Consider că locul acestei discuții nu este aici, ci pe pagina Discuție:Petre Roman. --Bătrânul (discuție) 2 februarie 2018 21:02 (EET)

Exatlon sau Exatlon România?[modificare sursă]

Utilizatorul Wikipedia "Trooper1301" a redenumit pagina Exatlon în Exatlon România. Eu nu vreau sǎ se întâmple așa ceva. Vreau ca pagina sǎ rǎmânǎ numitǎ Exatlon. Mie nu îmi place titlul Exatlon România. De aceea am aplicat REDIRECT. Puteți sǎ faceți ca aceastǎ paginǎ sǎ fie iar redenumitǎ în Exatlon? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.78.75.123 (discuție • contribuții).

Endre Ady[modificare sursă]

Utilizarea formatului Date biografice în cuprinsul articolului conduce la o afișare complet neaspectuoasă. Atât în casetă, cât și la articol, se afișează un număr de 6-7 referințe, dublate/triplate/ ba chiar de 4 ori menționate, ca de niște bâlbâiți, ceea ce umple articolul de informație inutilă. Este evident că intenția, dacă a fost bună, a fost prost implementată. Pe de altă parte, formatul anterior menționa, cel puțin în plan secund (folosind formula "azi..." ), o legătură cu cultura română, cu locul unde se află azi acele localități. Oricine poate recunoaște că Ady Endre a fost o personalitate respectată în România. Este complet neadecvat ca, atât în corpul articolului, cât și în casetă, să dispară orice referire la teritoriul românesc, deși discutăm despre proiectul ro.wikipedia, deși discutăm de niște localități care se află pe teritoriul României și să fie preferate (promovate cu insistență) denumiri de mult timp apuse. Nu mă sfiesc să consider acest mod de abordare ca fiind revanșard. Și uzitat chiar cu riscul că rezultatul este prost. PheonixRo (discuție) 27 februarie 2018 21:27 (EET)

Prima parte ține strict de Modul:Wikidata. S-ar putea rezolva probabil, dacă își alocă cineva timpul. Referitor la tenta naționalistă a mesajului, nici măcar nu se bazează pe fapte: folosirea formatului a introdus denumirea în română din perioada respectivă, iar legătura a rămas către denumirea actuală. E discutabil dacă denumirea în română are vreo relevanță pentru un poet maghiar, dar ăsta e "dezavantajul" codului: nu prea-i pasă de susceptibilitățile etnice...--Strainu (دسستي‎)  28 februarie 2018 16:55 (EET)
La modul în care puneți problema se pare că rezolvarea este cât se poate de simplă! Și poate îmi confirmați!? Este posibil ca neînțelegerile să aibă la bază un abuz. Deci: la wikidata există posibilitatea să introduci informații conform limbii? Adică, poți introduce (spre exemplu) denumirea originală, în maghiară pentru proiectul hu.wiki, și traducerea denumirii (în limba română), pentru ro.wiki? În acest caz înseamnă că s-a introdus eronat textul în maghiară în câmpul corespunzător denumirii în română, acesta fiind abuzul! Ca să insist, dacă nu s-a înțeles: se folosește și London, și Londra, dar limba română folosește Londra. Dacă cineva s-a născut la London, noi vom spune că s-a născut la Londra, nu la London. Sau similar, cu Moszkva/Москва/Moskva/Moskova/Moscova. Lămuriți-mă vă rog, dacă este corectă logica mea. }n ceea ce privește "bogăția" de referințe, asta se poate rezolva simplu, tind în carne vie. Este inutilă asocierea a 6-7 referințe, unele din care nici nu înțelegi mare lucru. Este suficient să introduci o referință, corectă, recunoscută. Eventual o referință nouă pentru altă limbă. Adică, poți folosi o referință în limba română pentru ro.wiki, și una în rusă pentru ru.wiki, sau una în franceză pentru fr.wiki. Crezi că dacă aș băga o referință în română pentru vorbitorii de limbă engleză ar sta ăia cu mâinile în sân? Ar înțelege ceva?
PS. Inițial am intuit și apoi am observat/verificat un lucru. Pe coloana din stânga există secțiunea "În alte limbi" de unde poți selecta limba pe care dorești să o folosești. (Unele lucruri nu le cunosc; le descopăr pe rând) Deci, nu văd nici un motiv ca la Wikipedia în l. română să introduc explicații de genul (În limba germană..., în limba olandeză, ... în limba maghiară...). La limba română voi scrie doar în limba română. Aceasta este o regulă pe care cei ce administrează ro.wiki se pare că nu vor să o respecte. Au inițiative proaste, abuzive. Nu știu dacă este incompetență sau rea-intenție. Deci, cine vrea să citească în maghiară despre Endre Ady este suficient să selecteze din coloana din stânga versiunea în limba maghiară și este selectat imediat proiectul hu.wiki cu textul adecvat. Explicați-mi vă rog unde greșesc.
În ceea ce privește "codul", dacă rezolvă corect problema, este în regulă. Se poate folosi. Dacă nu rezolvă problema, atunci să se suspende folosirea lui până la noi ordine și nu să se blocheze eliminarea codului funcție de cât de administrator ești sau nu. În mod normal, el ar trebui să ia informația din wikidata, de la zona corespunzătoare limbii pe care am selectat-o! Iar zona respectivă să fie corect completată, nu discreționar. Să fiți convins că și eu aș fi mult mai rezonabil dacă nu ar apărea situații conflictuale de acest gen. De asemenea, ar fi bine și pentru ceilalți contributori, care și-ar îndrepta eforturile în direcția corectă. Cine dorește să scrie în rusă, o poate face pe ru.wiki. PheonixRo (discuție) 28 februarie 2018 19:51 (EET)
Fiți mai concret vă rog: ce cuvânt/nume/expresie e în limba maghiară? Puteți verifica ce scrie la Wikidata alegând "Element Wikidata" din coloana din stânga.--Strainu (دسستي‎)  28 februarie 2018 22:17 (EET)

Nu pot publica pagina AC HELCOR[modificare sursă]

Buna ziua,

Numele meu este Demian Maria si doresc sa creez o pagina pentru compania farmaceutica AC HELCOR. Doresc sa precizez ca prin acest articol nu vreau sa fac publicitate ci doar sa aduc la cunostiinta cititorilor informatii despre aceasta companie farmaceutica. Consider ca este bine ca oamenii sa afle istoricul acestei companii romanesti producatoare de medicamente. Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Noemi Maria 2018 (discuție • contribuții).

@Noemi Maria 2018: Pe pagina Dvs. de discuții, în mesajul de bun venit, aveți o legătură numită „Cum să creați un articol”. Urmați sfaturile de acolo. Vă previn, însă, că articolul trebuie să respecte criteriile de notabilitate a companiilor pentru a putea fi păstrat. De asemenea, dacă sunteți angajat/ă a companiei date, sunteți obligat/ă să declarați acest lucru în pagina de discuții a articolului și în descrierea modificărilor. //  Gikü  vorbe  fapte  14 martie 2018 16:03 (EET)

Schimbare fotografiei[modificare sursă]

(mesaj transferat la Discuție:Theodor Paleologu)

ERROR: Flag of Galicia-Lodomeria/Galizien und Lodomeria presented as Flag of Transilvania[modificare sursă]

A fraudulent and fake flag was presented as Flag of Transilvania.

IN FACT: - the coat of arms (7 towers under a black Hawk) never existed/ belonged to Transilvania ( it Is a recent fake) - the flag belonged to Kingdom of Galicia-Lodomeria https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Regatul_Gali%C8%9Biei_%C8%99i_Lodomeriei

The result: A double Fake (Hungarian irredentism?). Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.125.245.85 (discuție • contribuții).

Eroare[modificare sursă]

Nu ma lasa sa fac pagina! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Al!nL (discuție • contribuții).

Specificați pagina la care vă referiți. Dacă este vorba despre articolul Codrin bradea, acesta a fost șters de 9 (nouă) ori până acum, conform criteriului A7 de ștergere rapidă. --Bătrânul (discuție) 30 martie 2018 08:08 (EEST)

Eroare editare pagina Wikipedia Enrique Iglesias[modificare sursă]

Buna seara! Raportez o eroare ce a survenit in urma incercarii de a adauga date im caseta de infoartist pe pagina Wikipedia Enrique Iglesias. Precizez ca datele adaugate au fost: casa noua de discuri(Sony Music), alte nume (The king of Latin Pop) si interpreti asociati/ “interpretare cu”.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de MMN2001 (discuție • contribuții).

@Ionutzmovie: Special:Jurnal_abuzuri/118248. Plângerea pare întemeiată, nu au fost modificate datele biografice. Filtrul a fost probabil declanșat de modificarea spațiilor din infocasetă, generată de editorul vizual (phab:T179259).--Strainu (دسستي‎)  8 aprilie 2018 10:14 (EEST)
Dezactivat, trebuia să prindă doar schimbări în câmpul data_nașterii.— Ionutzmovie discută 8 aprilie 2018 10:32 (EEST)

Elemente HTML[modificare sursă]

Codul HTML pe care l-am folosit nu e deloc învechit Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 81.196.220.151 (discuție • contribuții).

Ați folosit tagul <center>, care este învechit: de fapt, în HTML 4.01 era marcat ca învechit, acum în HTML5 nu mai există. —Andreidiscuție 15 mai 2018 10:28 (EEST)
Am operat eu modificările pe care ați încercat să le faceți, și la {{Arta etnologică}}, și la {{Istoria artei (mic)}}, fără tagul center — pagina arată exact la fel și nici nu e expusă la stricarea de către parserul nou. Îmi pare că cele două formate sunt identice acum. Dacă vreți să renunțați la unul, puneți formatul {{Șr}} în pagina lui. —Andreidiscuție 15 mai 2018 10:36 (EEST)

actualizare date Transavia[modificare sursă]

actualizare date/informatii Transavia

ceva e gresit si am decis sa schimb.[modificare sursă]

e gresita informatia despre Marcelo.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Real Madrid My Life, Bernabeu My Home (discuție • contribuții).

Filtrul nu v-a lăsat să modificați pagina pentru că ați încercat să ștergeți toată infocaseta. —Andreidiscuție 27 mai 2018 16:43 (EEST)

Salutări[modificare sursă]

Modifică pagina de utilizator pentru a se potrivi limbii dvs. Naturista2018 (discuție) 28 mai 2018 15:30 (EEST)

Am vrut sa modific in dreapta paginii lui Marc Marquez si sa adaug performantele lui la MotoGP[modificare sursă]

Buna ziua,

Eu m-am ocupat in mare parte prin modificarile aduse paginii lui Marc si nu inteleg de ce nu sunt lasat sa mi se modifice astfel:

Marc Márquez
Date personale
Palmares în MotoGP
Echipa actualăRepsol Honda Team
Număr motocicletă93
Titluri de campion125cc - 2010
Moto2 - 2012
MotoGP - 2013, 2014, 2016, 2017
Curse disputate173
Victorii64
Podiumuri106
Pole position-uri74
Tururi rapide57
Puncte2675
20171 (298 puncte)
Prezență online

Am modificat si fara aceasta logare, cu ip-ul sau CompetitiiSporive1 si cer sa fiu lasat sa modiific acolo. Sunt fan Marc.

Astept un raspuns,

Multumesc!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de FanMotoGP (discuție • contribuții).

@FanMotoGP: Mulțumim pentru raport. Filtrul a fost derutat de numele infocasetei. Deoarece nu începea cu „Infobox” sau „Infocasetă”, el considera că infocaseta veche a fost ștearsă și nu a fost înlocuită cu una nouă. Am reorganizat și redenumit infocaseta în conformitate cu uzanțele proiectului Infocasete. Titlul actual este „Infocaseta Pilot motociclism”; dacă doriți să o mai introduceți în alt articol, ar trebui să nu mai aveți probleme din partea filtrului. Dacă aveți, scrieți aici și ne vom uita. —Andreidiscuție 4 iunie 2018 12:47 (EEST)

Vreau sa șterg infocastea[modificare sursă]

Bună Ziua, mi-aș dori să șterg infocaseta regalitate dacă se poate. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Salomeeaalexandru899 (discuție • contribuții).

Încercați din nou, ar trebui să meargă acum. —Andreidiscuție 2 iulie 2018 11:44 (EEST)

Imagine gresita[modificare sursă]

Imaginea e a unui episcop, nu a lui Ion Budai-Deleanu. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de PetrusdictusA (discuție • contribuții).

@PetrusdictusA: Vă mulțumim pentru semnalare! Vedeți acum dacă e bine. //  Gikü  vorbe  fapte  24 august 2018 19:18 (EEST)
Format:Gikü, Nu, Budai Deleanu a murit la 1820, ori aceasta este o poza, o fotografie, si cel din fotografie e matematicianul Georg Cantor.

Stergere lista prinsa de filtrul de modificari[modificare sursă]

Filtrul a prins o stergere de link-uri (nu o stergere de sectiune) - diff aici: https://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Lista_liceelor_din_Bucure%C8%99ti&type=revision&diff=12347252&oldid=12347048

Lista stearsa se regaseste mai jos in tabelul complet al liceelor din Bucuresti, informatia nu s-a pierdut si se regaseste intr-o alta forma in acelasi document.

De asemenea, am sters referintele la stiri online legate de licee, care nu au legatura cu subiectul paginii.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Silvia.stegaru (discuție • contribuții).

Ați declanșat filtrele care prind ștergerea referințelor de către utilizatorii noi. De multe ori aceste ștergeri sunt neintenționate (utilizatorul șterge mai mult decât intenționa pentru că nu înțelege ce sunt acele simboluri) sau vandalisme. Modificarea dvs. e OK, nu vă faceți probleme. După ce veți mai căpăta experiență, nu va mai apărea.--Strainu (دسستي‎)  30 august 2018 15:15 (EEST)

De ce am șters informația?[modificare sursă]

Pagina este despre mine, e scrisă de altcineva și nu mă reprezintă. De aceea am șters-o. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Sergiu Burca (discuție • contribuții).

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galati[modificare sursă]

Bună ziua,

Nu mi se permite modificarea titlului din Universitatea „Dunărea de Jos” în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Doresc să fac această modificare deoarece aceasta este noua denumire.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de UDJG (discuție • contribuții).

Sunteți un utilizator nou, iar schimbările de titlu sunt restricționate utilizatorilor noi, deoarece se pot face ușor niște greșeli care sunt mai greu de reparat. După un timp veți putea face și redenumiri. Pe moment, o puteți propune în pagina de discuții și un utilizator mai vechi vă poate ajuta. —Andreidiscuție 3 septembrie 2018 11:27 (EEST)

Problema infocaseta.[modificare sursă]

Incerc sa folosesc o infocaseta (YouTube personality) https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_YouTube_personality si pur si simplu nu ma lasa. in Sandbox functioneaza, dar pe pagina sub nici o forma. "Buclă de formate detectată:"Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de EpicShorty (discuție • contribuții).

Există Infocaseta YouTuber. Puteți să o folosiți. --Donarius (discuție) 16 septembrie 2018 07:26 (EEST)

editare continut[modificare sursă]

Textul care a fost afisat era tendentios si nu respecta carta CEDO. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.76.115.197 (discuție • contribuții).

Articol legat Mugurel Surupăceanu. Se încerca ștergerea secțiunii "Controverse".--Strainu (دسستي‎)  26 septembrie 2018 15:13 (EEST)

editare Mircea cel Batran[modificare sursă]

Din greseala au aparut 2 texte identice. S-a reparat greseala 79.112.118.213 (discuție) 7 octombrie 2018 15:16 (EEST)

Ilie Balaci[modificare sursă]

Am modificat (Cauza Decesului)Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Wikiminds34 (discuție • contribuții).

Ați încercat să ștergeți și infocaseta, de aceea v-a blocat filtrul. —Andreidiscuție 24 octombrie 2018 17:46 (EEST)

Nu pot sa sterg un format adaugat[modificare sursă]

Salutare, Am incercat sa sterg un format adaugat care-mi dadea eroare si nu-mi mai da voie. Am fost directionat aici. Din pacate nu a functionat infobox-ul pe care voiam sa-l adaug in dreapta paginii dar nici nu-l pot sterge. Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Daniel Sardan (discuție • contribuții).

@Daniel Sardan: Am eliminat formatul nefuncțional. Puteți încerca să folosiți {{Cursă de ciclism}} în locul aceluia. --Pafsanias (discuție) 3 noiembrie 2018 02:38 (EET) P.S. - Vă recomand să folosiție previzualizarea pentru a testa efectele modificărilor dumneavoastră, înainte de a le salva.

Ștergere Infocasetă[modificare sursă]

Am încercat să înlocui o infocasetă cu alta mai potrivită și nu reușesc. Acum sunt amândouă... Makoto Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Emil.alexe (discuție • contribuții).

Am rezolvat. Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Emil.alexe (discuție • contribuții).

Foto[modificare sursă]

Quello nella foto non è Borgese ma Guido Gozzano Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 78.13.173.57 (discuție • contribuții).

Ti riferisci alla foto in articolo Giuseppe Antonio Borgese? Infatti, la stessa foto appare anche nell'articolo Guido Gozzano. Qual è l'immagine giusta? --Bătrânul (discuție) 16 noiembrie 2018 09:04 (EET)
Anonimul din Italia zice că fotografia din articolul biografic Giuseppe Antonio Borgese nu este a acestuia, ci a lui Guido Gozzano.
Într-adevăr și mie cele două fișiere de la Commons (Fișier:Giuseppe Antonio Borgese.jpg și File:Guido-Gozzano.jpg) mi se par a fi identice, cu excepția rezoluției.
În urmă cu patru zile i-am trimis un mesaj utilizatorului care a încărcat la Commons Fișier:Giuseppe Antonio Borgese.jpg, dar nu a avut nicio reacție până acum.
Oricum, locul acestei discuții nu cred că ar fi aici; poate la Cafenea?--Bătrânul (discuție) 20 noiembrie 2018 08:31 (EET)

Filtrul șugubăț nu-mi permite să anulez adăugirile înșelătoare[modificare sursă]

Caut casă...

Motivul pentru care vreau să anulez modificările: articolele din Wikipedia nu sunt simple colecții de materiale originale care pot fi trimise la wikisursă.
Îl las pe autorul filtrului să patruleze celelalte corecturi pe care le puteam face în timpul afectat acestui raport.--86.123.41.207 (discuție) 3 decembrie 2018 01:59 (EET)

Unități de măsură[modificare sursă]

Am început o campanie de redenumiri a unor unități de măsură din „X (unitate)” în „X (unitate de măsură)”. După 3 astfel de acțiuni accesul îmi este refuzat. Rog un utilizator cu mai multe drepturi să finalizeze acest demers pentru Micrometru (unitate), Candelă (unitate) etc. Mulțumesc. --Looz O. Mim (discuție) 9 decembrie 2018 11:53 (EET)

Corectare erori făcute de roboți în texte vechi[modificare sursă]

La Discuție Wikipedia:Manual de stil am încercat să revin la forma „pentru că de fapt pronunț așează” din explicația lui AdiJapan de aici, „corectată” de robot în așază. Am încercat să pun acolo {{sic|așează}}, căci altfel n-are sens, dar nu pot din cauza tagurilor font din semnături. Se poate rezolva? Se poate corecta peste tot unde roboții au lucrat nesupravegheați? --Turbojet  13 ianuarie 2019 13:07 (EET)

In momentul de față mesajul respectiv e o avertizare. Apăsați din nou pe "Publicare" și ar trebui să meargă. Strainu (دسستي‎)  13 ianuarie 2019 13:20 (EET)

Infocaseta[modificare sursă]

Nu o pot introduce. Rog introducerea de către altcineva.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Selestion (discuție • contribuții).

Imediat și cu plăcere. Dar unde? la ce articol? --Bătrânul (discuție) 31 ianuarie 2019 22:21 (EET)
Posibil la Porțile Ciliciene.--Kunok Kipcsak (discuție) 31 ianuarie 2019 22:43 (EET)

modificare pagină ARBOmedia[modificare sursă]

Actualizarea paginii de Wikipedia care face referire la compania ARBOmedia.

Această modificare a fost efectuată pentru că informațiile conținute de pagină nu mai corespund realității: grupul german ARBOmedia AG nu mai există iar actuala companie ARBOmedia SRL înregistrată în România deține drepturile de utilizare a acestui nume.

Nu pot publica modificarea pentru că ștergerea infocasetei este considerată abuz.

Mulțumesc,Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ionutparjolescu (discuție • contribuții).

Da, ștergerea infocasetei este abuz. Filtrul s-a comportat corect, conform scopului său și intenției inițiale. Abuz este și ștergerea informațiilor referențiate și înlocuirea lor cu un text neverificabil. —Andreidiscuție 1 februarie 2019 15:34 (EET)

Nu mă lasa[modificare sursă]

Eu am scris lucruri care ar fi putut fibre ajutor altora dar nu mă lăsa să o public rezolvați MultumescAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de 37.251.222.94 (discuție • contribuții).

Nicio grijă, știm cu siguranță că nu ar fi fost utile acele modificări. Filtrul ne-a scutit de o serie de reveniri și avertizări. —Andreidiscuție 11 februarie 2019 16:07 (EET)