Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Această subpagină este folosită pentru raportarea de erori ale filtrelor de modificări. Introduceți un nou subiect pentru a anunța dacă un filtru v-a împiedicat să faceți o modificare într-un articol.

Arhive: 2012-20162017201820192020


https://ro.wikipedia.org/wiki/Terente[modificare sursă]

La pagina mentionata in titlu, la sectiunea Memoria lui Terente in cultura, doresc sa transform propozitia "El este reținut ca un amant pasional, chiar un violator (imagine cultivată prin îngroșarea episodului răpirii celor două virgine) care a avut raporturi sexuale cu numeroase femei." in "El este reținut ca un amant pasional, un violator care a avut raporturi sexuale cu numeroase femei."

Motivul este ca, indiferent de ce se poate crede despre episodul cu fetele, Terente merita sa ii fie atribuita descrierea de violator din cauza episodului cu preoteasa.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Radu Oprina (discuție • contribuții).

Modificare link autor articole wikipedia[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Comunicarea mediată de calculator

Factor Von Willebrand[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Factor von Willebrand

Erori pagina Bosquito[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Bosquito

Modificare CV Alina Nelega[modificare sursă]

Buna ziua,

Am incercat ca ajustez CV-ul Alinei Nelega in conformitate cu un CV oferit de ea. Informatiile existente anterior sunt prea detaliate, dar limitate in timp.

Multumesc, Razvan Penescu

Nu înțeleg de ce a fost refuzat eu am luat aceasta informație dintr-o carte de istorie

Modificări activitatea politică[modificare sursă]

Modificări la „Activitatea politică” conform CV-ului oficial al lui Veaceslav Untila Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ValentinaViv (discuție • contribuții).

Eroare[modificare sursă]

Am încercat sa adaug niște informații, dar nu a mers asa ca am încercat sa le șterg. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de RaulFlorescu (discuție • contribuții).

Nu am folosit niciun termen licentios.[modificare sursă]

Tot primesc mesaj cum ca as fi folosit termeni licentiosi ceea ce nu este adevarat.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.120.190.103 (discuție • contribuții).

Pentru Pagina DASQ[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:DASQ

Corectarea a fost pentru formatul standard, pentru tonul nepotrivit și pentru notabilitatea sportivului[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:David Tarța

Laiotă Basarab[modificare sursă]

făcut clarificări la acest subiect bazat pe sursă citată (Rezachevici) dar nu mă lasă filtrul ?!!! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de LicaVlahul (discuție • contribuții).

Modificare Pagină Aeroclubul României[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Aeroclubul României

Editare articolului despre cainii de tip Pitbull[modificare sursă]

Am modificat si am adaugat unele informatii deoarece persoana care a construit fundatia acestui articol, nu avea chiar toate informatiile la indemana si punea cainii de rasa Pitbull intr-o lumina negativa, aproape rasista. Din experienta mea si a multor alti dresori/crescatori sunt niste caini periculosi pentru oameni daca stapanii ii invata sa fie agresivi cu oamenii, insa la animale sunt agresivi genetic si nu pot fii de incredere niciodata. Va rog mult sa imi verificati modificarile, nu am mintit cu nimic si am sters doar ca sa pot completa. Va multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 213.233.108.85 (discuție • contribuții).

(Fără titlu)[modificare sursă]

Nu am modificat nimic din ceea ce nu trebuia modificat. Am corectat greseli de ortografie si am adaugat lucruri care trebuiau, de asemenea, mentionate despre aceasta persoana publica. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Dianamoonx (discuție • contribuții).

nu pot sa sterg notele de subsol[modificare sursă]

notele de subsol au fost flaguite ca fiind reclama si dorim sa eliminam acest lucru Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Deci2312 (discuție • contribuții).

NOT FOUND[modificare sursă]

The link results in "NOT FOUND". It's a bad link. It's a bad reference.

http://librarie.bibliotecadigitala.ro/?p=62 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Strablet (discuție • contribuții).

Probleme de adaugat dublatoarele al Selena Gomez[modificare sursă]

Referinta este asta, si am probleme de adaugat la pagina Selena Gomez

In versiunea in romana al filmelor sale, Selena Gomez a fost dublata de:

Ca dublatoare a fost inlocuita de:

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.52.247.207 (discuție • contribuții).

Eroare la adaugarea personajelor dublate de Maria Obretin[modificare sursă]

Eroare al adaugari la sectiunea acrita de voce al paginii Mariei Obretin

2009 - Sonny și Steluța ei norocoasă -- personajul Sonny Munroe (versiunea română) dublaj al acritei Demi Lovato.

2008 - Camp Rock -- personajul Mitchie Torres (versiunea română) dublaj al acritei Demi Lovato.

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.52.247.207 (discuție • contribuții).

Note de subsol înlăturate[modificare sursă]

Am adaugat diacritice intregii pagini(modificare) insa nefiind experimentat am sters niste referinte insa le-am adaugat din nou dar acum mi se spune ca am eliminat niste note de subsol si nu stiu cum as putea sa le pun din nou ,am stat ceva sa adaug diacriticele si nu as vrea sa se piarda modificarile . As dori daca se poate se adaugati dvs acele note de subsol iar de acum nu voi mai sterge ,este prima oara cand fac modificari de genul acesta si nu am stiut . Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Necula George Cristian (discuție • contribuții).

Buna ziua![modificare sursă]

Numele meu este Vilcov Vlad. Nu m-am autentificat din cauza unei probleme cu parola. Articolul nu a fost modificat decat ca formatare. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.137.12.127 (discuție • contribuții).

completarea numelui de naștere al Gizelei Vass cat si faptul ca B. Olteanu este var cu Andreea Paul Vass a fost o operațiune considerata "periculoasa"[modificare sursă]

dacă este periculos sa aflam adevarul, ce rost mai are wikipedia? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.76.134.33 (discuție • contribuții).

Nu adevărul este periculos, ci faptul că nu avem cum verifica spusele dvs. Citați-vă sursele. Tgeorgescu (discuție) 27 august 2020 23:22 (EEST)

ovidiu burca[modificare sursă]

Am actualizat, cu referinte, faptul ca a demisionat de la Rapid si ca a avut un dosar penal Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.98.12.165 (discuție • contribuții).

Nu se vede nicio actualizare; ultima modificare la articolul Ovidiu Burcă datează din 5 aprilie a.c. --Bătrânul (discuție) 30 august 2020 12:03 (EEST)

pagina CSA Steaua București (fotbal)[modificare sursă]

Nu pot sa modific introducerea la aceasta pagina. Nici prin ,,Modificare", nici prin ,,Modificare sursa". Mi-a aparut acest text: ,,Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare.

O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Eliminare de cod ce invocă Wikidata de către utilizatorii noi"Dante4786 (discuție) 2 septembrie 2020 22:18 (EEST)

Modificare text Lavinia Sandru[modificare sursă]

Modificarile au vizat actualizarea informatiilor, din surse publice citate in articol. Toate au fost cu caracter constructiv. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Daniel Comanescu (discuție • contribuții).

Modificare necersara[modificare sursă]

Cine a efectuat modificarile in caseta a lasat sa se inteleaga ca in functia de Ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar a fost succedat de Gabriel Oprea. Ori aceasta informatie se refera la functia de Ministru al Internelor si Reformei Administrative (perioada 5 aprilie 2007-22 decembrie 2008). Am incercat sa pun informatia corecta, insa mi-a dat eroare. Va rog frumos sa imi permiteti aceasta modificare sau sa o realizati dumneavoastra. Va multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Secretariat carmen (discuție • contribuții).

Filtrul care vă împiedică s-ar putea să dea niște pozitive false. Am șters niște date din infocasetă ca să fie preluate din Wikidata, acum ar trebui să nu aveți probleme. Mai puteți încerca? —Andreidiscuție 3 septembrie 2020 16:40 (EEST)

Małgorzata Rejmer, 2018[modificare sursă]

Vrea sa postez cea mai recenta fotografie a autorei.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Marigoja (discuție • contribuții).

Nu ștergeți infocaseta. De fapt nici nu trebuie editat articolul de aici, doar mergeți la itemul de Wikidata al Małgorzatei Rejmer și modificați proprietatea imagine (P18). Imaginea se va regăsi și la noi și în alte câteva wikiuri.  —Andreidiscuție 3 septembrie 2020 16:36 (EEST)

Bogden Cotigă[modificare sursă]

Am gresit denumirea paginii In loc de Bogden Cotigă trebuie trecut Bogdan Cotigă Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.124.85.161 (discuție • contribuții).

Nu vă faceți griji, au fost șterse ambele variante. //  Gikü  vorbe  fapte  8 septembrie 2020 12:11 (EEST)

Refuz salvare Bancă de gene[modificare sursă]

Lucrez de mai mult timp la articolul Bancă de gene. Articolul a fost creat acum câteva ore și este rezervat de mine ca fiind în lucru. Nu pricep de ce mi se blochează posibilitatea de salvare. Deocamdată păstrez fereastra de modificare deschisă până îmi veți da permisiunea de a salva. Mi se transmite că eroarea ar fi: O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Caractere repetate

Nu poate nimeni să rezolve problema? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0b:4702:9600:48a:67a:9cd4:6d4b (discuție • contribuții).

Update/modificare pagina Electrica[modificare sursă]

Buna,

Vreau sa modific pagina Electrica pentru a aduce informatiile la zi si a curata formatul actual. Am sters o parte dintre referinte deoarece o parte dintre informatii nu mai erau de actualitate/nu mai erau relevante pentru brand. Am primit un mesaj de eroare cand am incercat sa sterg referintele. Exista o posibilitate prin care pot fi sterse? Nu toate sunt de actualitate.

Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Silvia Totu (discuție • contribuții).

@Silvia Totu: Păi, nu ștergeți referințele. Pentru o enciclopedie nu există informații „învechite”: există informații din istoric și, în unele cazuri, informații care între timp au fost demonstrate a fi false. În ambele cazuri se recomandă păstrarea informației vechi (prin extensie – a referințelor) cu reformularea ei la trecut și adăugarea noutăților. //  Gikü  vorbe  fapte  16 septembrie 2020 14:01 (EEST)

UrbanizeHub[modificare sursă]

Este aceeași sursă numerotată diferit în două părți ale articolului și vreau să îi pun același număr.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Săpunaru Delia (discuție • contribuții).

Nu văd de ce este un subiect nerelevant, organizația UrbanizeHub are acțiuni pentru România ce pot fi urmărite și pe link-urile puse ca surse. Doream doar să modific aspectul paginii așa încât să arate bine și terminasem modificările.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Săpunaru Delia (discuție • contribuții).

Etichetare gresita[modificare sursă]

Problemele de etichetare semnatale in 2016 au fost remediate

Data nașterii[modificare sursă]

Discuția a fost mutată la Discuție:Nicolae Paulescu

Romul Boilă - modificare[modificare sursă]

Bună ziua. Am făcut câteva modificări. Nu înțeleg de ce softul dvs îmi spune că nu e bine ... Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Octavian Vidican (discuție • contribuții).

Din păcate, într-un URL al unei surse pe care o citați apare cuvântul „prost” care face filtrul de obscenități să sară în sus. Puteți adăuga materialul fără acea referință, și o vom pune noi apoi. —Andreidiscuție 29 septembrie 2020 10:38 (EEST)

Holomodorul[modificare sursă]

Buna ziua! Ma numesc Lazar Avasilescu ,sunt membru al institutului de cercetare a crimelor capitalismului , membru al Academiei Romane si profesor al facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti. Observ ca informatiile existente pe Wikipedia ,referitoare la Holomodor sunt total eronate ,si am decis sa scriu adevarul despre acest eveniment major , adevar rezultat din cercetarile indelungate pe o perioada de 24 de ani impreuna cu colegii mei ,iar din cate observ ,dintr-un motiv necunoscut, editarile mele sunt respinse de catre Wikipedia! Sper ca aceasta problema sa fie remediata ! O zi buna! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.117.90.237 (discuție • contribuții).

Filtrul v-a împiedicat să editați deoarece ați înlăturat materiale referențiate prin note de subsol. Tot ce scriem aici trebuie să fie sprijinit de surse secundare, iar opiniile și cercetarea originală nu sunt permise. —Andreidiscuție 29 septembrie 2020 10:33 (EEST)

Eroare la pagina comunei Măicănești[modificare sursă]

Eroare prezentă la pagina Comuna Măicănești, secțiunea Politică și administrație. Am modificat primarul în funcție si numarul de mandate consilieri, însă am fost avertizat de vandalism. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Pydrooo (discuție • contribuții).

Datele acelea se vor modifica în toate comunele și orașele atunci când vor fi verificabile (publicate de BEC) și vor avea efect asupra administrației (noii primari și noile consilii locale vor prelua funcțiile). Niciuna dintre acestea nu s-au întâmplat încă. —Andreidiscuție 29 septembrie 2020 10:30 (EEST)

BUG.[modificare sursă]

Nu pot adauga numele de "Suge Knight" in topicul 2Pac deoarece "Suge" e considerat vulgaritate in limba română si este adaugat ca cuvânt cheie. Schimbați robotul sau sistemul de blocare al cuvintelor. E deranjat sa scrii 30 de minute informații si să fie pierdute din cauza sistemului prost. Incep să-mi pierd fidelitatea si increderea in Wiki.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0e:c70e:8400:a831:844b:4b7d:aba4 (discuție • contribuții).

Filtrul modificărilor funcționează corect în acest caz, nu e un bug. Filtrele nu vor face niciodată analiză semantică. Logurile filtrului arată că acel cuvânt este unul din favoriții vandalilor, și mult efort este scutit doar pentru că filtrul nu permite anonimilor să-l introducă oricând și oriunde. Pentru redactorii fideli, există posibilitatea înregistrării unui cont. Dacă aveți un cont, după o vreme filtrul vă va lăsa în pace. Când editați anonim (identificat după IP), nimeni nu-și poate da seama dacă sunteți la prima sau la a o mia editare; asta dincolo de faptul că vă expune niște informații ce pot fi sensibile. —Andreidiscuție 1 octombrie 2020 09:09 (EEST)

Actualizare fotografie de profil[modificare sursă]

Este necesara actualizarea fotografiei cu una mai recenta.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de LJ MAEIE (discuție • contribuții).

Nu ștergeți infocaseta. Adăugați imaginea nouă la itemul de Wikidata. —Andreidiscuție 2 octombrie 2020 16:29 (EEST)

Costinesti[modificare sursă]

Am incercat sa modific noua componenta a Consiliului Local Costinesti si numele noului primar, dar nu mi se permite.

Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0d:b07:e000:a8b3:a1b:f847:4fdf (discuție • contribuții).

Informația va fi actualizată după validarea rezultatelor alegerilor. //  Gikü  vorbe  fapte  5 octombrie 2020 16:51 (EEST)

Added updated text[modificare sursă]

I updated the text to the current year and made some small changes. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de PSK1456 (discuție • contribuții).

Notă: este vorba de articolul Imperia Online, iar jurnalul de abuzare e aici. //  Gikü  vorbe  fapte  6 octombrie 2020 14:23 (EEST)

Am adăugat încă o persoana cu care Smiley a colaborat[modificare sursă]

Am adăugat încă o persoana cu care Smiley a colaborat.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Havdhejdm (discuție • contribuții).

Încercați din nou, ar trebui să meargă acum. —Andreidiscuție 6 octombrie 2020 18:25 (EEST)

Referințe la Listă de teatre din România[modificare sursă]

Nu are rost să fie păstrate referințele la elemente de tabel care au deja articol în Wikipedia. Acele referințe au fost incluse în articolele respective, deci aici ar trebui să rămână lista curată. Adică, doar cu referințele de la denumirile cărora nu le corespund articole wiki. (PS. blocajele pe care le faceți vor conduce pe viitor la diminuarea disponibilității unor posibili contributori de a mai sprijini proiectul. Și poate că nu ar fi chiar rău!)2A02:2F0B:4702:9600:48A:67A:9CD4:6D4B (discuție) 13 octombrie 2020 01:40 (EEST)

Încerc de luni de zile să înlocuiesc caricatura cu o fotografie a mea, normală.[modificare sursă]

Încerc de luni de zile să înlocuiesc caricatura cu o fotografie a mea, normală. Chiar nu înțelegeți că imaginea pe care vreau să o înlocuiesc violeaza legea?! Aceasta este imaginea mea reală. Cea pe care încerc să o postez. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cristiana Anghel (discuție • contribuții).

Uz de fals[modificare sursă]

În articolul despre răzeși sunt 2 paragrafe despre comunism. Este dezinformare și fals istoric. Comunismul este un curent din altă perioadă istorică. Cineva a scris intenționat aceste paragrafe pentru a dezinforma și denigra istoria românilor din Basarabia. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0a:b208:9f00:5511:5d0:f2cb:d27d (discuție • contribuții).