Wikipedia:Filtrarea modificărilor/Erori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Această subpagină este folosită pentru raportarea de erori ale filtrelor de modificări. Introduceți un nou subiect pentru a anunța dacă un filtru v-a împiedicat să faceți o modificare într-un articol.

Atenție! Mesajele care nu au legătură cu filtrarea modificărilor vor fi șterse! Pentru întrebări legate strict de Wikipedia, folosiți Wikipedia:Cafenea.

Nu pot arhiva Cafenea iunie 2012[modificare sursă]

Filtrul nu-mi permite să salvez pagina arhivată. -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2012 14:04 (EEST)

Cu puțin înainte, testasem filtrul pe o subpagină de utilizator a mea. Am fost cumva trecut pe o listă neagră? Dacă da, consider că e un bug. -- Victor Blacus (discuție) 18 iulie 2012 14:13 (EEST)
Am rezolvat problema. Pusesem „|” (sau) înainte de instrucțiunea care căuta „protejat” și nu mai lua în considerare „{{” de la început. Astfel filtra orice modificare care conținea cuvântul „protejat”, nu formatul {{protejat}}.  Daniel  Mesaj  18 iulie 2012 14:17 (EEST)

Ajutor la erori[modificare sursă]

Nu am inteles...daca descrierea are continut este considerata "reclama" "autopromovare", daca este scurta (ciot) este "periculoasa" "vandalism" Sunt o persoana de buna credinta, care nu doreste reclama sau sa aduca prejudicii comunitatii wiki, dar nu inteleg si vreau sa invat unde gresesc. Am creat un cont (pt a demonstra seriozitate - nu anonim) la care am fost informat ca va fi utilizat de mai multe persoane (trageti concluzii fara nici o baza). Nu pot alege orice nume de utilizator? este mai bine anonim sau un nume fals? Alegerea numelui de utilizator si e-mailul (confirmat) consider ca ofera corectitudine si buna credinta. Doresc sa-mi aduc contributia la diverse proiecte, trebuie sa incep de undeva, sunt incepator (nou venit in comunitate), daca totul este cenzurat si toti sunt "raufacatori" doar analizand contul de utilizator Consider ca nu trebuie sa fiu blocat sau sa imi fie sterse paginile (contributiile), nu am incalcat regulamentul si politica wiki, am fost pertinent in proiectul meu Daca am gresit indrumati-ma, si nu considerati ca toti romanii sunt "infractori"

Va multumesc si astept raspuns

Lucian R Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Anuntulimobiliar (discuție • contribuții) la 12 august 2012 10:15 (EEST).

Nu, nu puteţi folosi orice nume de utilizator și nici nu puteţi scrie orice. —Andreidiscuţie 12 august 2012 10:15 (EEST)

Eu n-am moodificat. Am vrut doar să fac o pagină cu un om biblic care n-a vea pagină în română. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.113.160.176 (discuție • contribuții).

Conform bibliei Sala a fost fiu al lui Cainan si tată al lui Eber. Conform evangheli după Luca, Sala apare în genealogia lui Iisus.
Acesta este un text prea scurt ca să poată fi numit articol (ca să nu mai vorbim de greșeli). Limita minimă impusă este de 200 de octeți.  Daniel  Mesaj  8 septembrie 2012 15:23 (EEST)

Stergerea paginii Fares[modificare sursă]

Buna ziua,

Ma numesc Alexandru Dan si incerc sa construiesc o pagina Wikipedia pentru compania Fares din Orastie. Nu am avut intentia de a promova compania Fares pe Wikipedia, ci vreau sa grupez cele mai importante informatii aici. Intentiile mele sunt strict informative. Fares este un brand romanesc cu o istorie de peste 80 de ani, care merita sa fie prezent pe wikipedia, ca orice alt brand.

Multumesc. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Fares1929 (discuție • contribuții).

De ce filtru este legată problema asta? —Andreidiscuţie 20 septembrie 2012 18:02 (EEST)
[1]  Daniel  Mesaj  20 septembrie 2012 19:03 (EEST)
A, vechiul articol prea scurt. S-a discutat limita asta, și pare de bun simț din ce văd. —Andreidiscuţie 21 septembrie 2012 11:08 (EEST)

Grupul Carpatin Făgărășan[modificare sursă]

Am eliminat pasajele considerate a fi preluate de pe http://ogoranu.ro/lupta-anticomunista. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bogdan Uleia (discuție • contribuții).

Ce filtru a comis o eroare? În ce constă ea? —Andreidiscuţie 21 ianuarie 2013 11:25 (EET)

Lista conducatorilor de stat In anul 2013[modificare sursă]

Nu am terminat de adapatat articolul din franceza la care am contribuit si am vrut sa-l salvez. A parut un filtru pentru termeni licentiosi si nu inteleg de ce. Poate subnt cuvinte in franceza care nu le-am tradus inca. Articolul mi se pare util pentru ca apare cam in toate limbile importante europene si, odata edita, modificarea lui de le un an la ltul e foarte simpla Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Bogdan Uleia (discuție • contribuții).

Se poate să existe termeni în franceză care ar putea fi licențioși în română. Dacă pagina nu e terminată, dar vreți să vedeți cum arată, nu o salvați, faceți previzualizare. —Andreidiscuţie 21 ianuarie 2013 11:25 (EET)
Cred că e vorba de cuvântul fut, care în franceză este „a fi” la perfect simplu, persoana a III-a, singular. Oricum, rămâne valabil sfatul de a evita plasarea de texte în limbi străine în spațiul de lucru principal. —Andreidiscuţie 22 ianuarie 2013 14:31 (EET)

Iluminismului- iluminism[modificare sursă]

La click-ul pe cuvantul linckat "Iluminismului" (http://ro.wikipedia.org/wiki/Romantism) se ajunge la pagina "http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Iluminismului&action=edit&redlink=1" in care se spune <<Nu există o pagină cu acest titlu. O puteți crea introducând conținutul în caseta de mai jos și apăsând apoi butonul „salvează pagina”...>>

Si totusi o astfel de pagina exista aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Iluminism Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.25.253.155 (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat -- Victor Blacus (discuție) 6 iunie 2013 10:35 (EEST)

Adăugarea formatului de protejare[modificare sursă]

Filtrul insistă să nu mă lase să adaug formatul {{Pp-template}} la un format protejat. Cum el a fost scris înainte să existe noțiunea de protejare a formatelor, se vede treaba că trebuie revizitat codul pentru a-l învăța cum e cu protejarea formatelor. Nu am timp să mă uit acum, dar las mesajul ca să-l revizitez sau poate repară altcineva între timp. —Andreidiscuţie 2 mai 2014 11:16 (EEST)

Rezolvat Rezolvat —Andreidiscuţie 14 mai 2014 13:04 (EEST)

Eliminare de note de subsol[modificare sursă]

În modificarea asta anonimul doar a adăugat text, iar filtrul de abuz spune că dânsul ar fi șters note de subsol, în timp ce cea mai apropiată notă de subsol este la două propoziții distanță și utilizatorul nici nu s-a atins de ea. --XXN (discuție) 28 septembrie 2014 01:04 (EEST)

În schimb în această modificare (+1) a fost ștearsă o referință dar filtrul de abuz nu a anunțat asta. --XXN (discuție) 1 octombrie 2014 01:04 (EEST)
Se pare că originalul lui nu mai există/nu mai e activ la en.wp. Pe de altă parte e doar la nivel de etichetare, deci nu încurcă utilizatorii. —Andreidiscuţie 28 ianuarie 2015 13:51 (EET)

Etichete[modificare sursă]

Nu e chiar eroare, dar unele etichete ale filtrului de abuz conțin diacritice greșite. Ar trebui corectate. --XXN 26 decembrie 2014 15:47 (EET)

Eroare[modificare sursă]

În modificare asta filtrul avertizează: Ștergerea etichetelor șr sau șterge, dar așa ceva nu a avut loc și în genere nu a fost ștearsă sau măcar atinsă nici o etichetă. --XXN 8 ianuarie 2015 17:26 (EET)

Uitându-mă pe istoricul filtrului, văd că utilizatorul a încercat să șteargă și eticheta {{copyvio}}, a fost avertizat de filtru și a renunțat la idee. Se pare că filtrul aplică eticheta oricum dacă tentativa a existat de la început. —Andreidiscuţie 28 ianuarie 2015 13:56 (EET)

cei cu asta?[modificare sursă]

nu doreste sa accepte ceea ce scriu eu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Mihai zmeu (discuție • contribuții).

NU pot scrie ce inseamna rekt[modificare sursă]

nu pot scrie ce inseamna rekt Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.117.132.32 (discuție • contribuții).

Eroare Ciot[modificare sursă]

Bună, Recent am dat peste o eroare, spunand că articolul meu este prea scurt și periculos, indiferent dacă am adaugat ciotferoviar. Se poate rezolva? --TrainSimFan (discuție) 6 mai 2015 00:50 (EEST)

Articolele noi prea scurte sunt respinse de filtru. Dacă aveți referințe destule pentru un articol nou, completați-l până devine puțin mai consistent. Dacă nu, atunci poate că materialul își are locul în alt articol. —Andreidiscuţie 6 mai 2015 10:38 (EEST)

nu ma laasa sa modific[modificare sursă]

e ceva gresit la Mihai Eminescu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 95.77.153.237 (discuție • contribuții).

Dacă nu ne spuneți ce e greșit (ce încercați să editați) și ce eroare primiți, nu vă putem ajuta--Strainu (دسستي‎)  25 mai 2016 13:41 (EEST)
N-are nicio legătură cu Eminescu. A încercat să creeze un articol nou intitulat Groapa cu nisip și conținând o definiție tautologică. Articolul a fost respins de filtrul 16 pentru că era prea scurt. —Andreidiscuţie 25 mai 2016 13:46 (EEST)

Articolul Șorban.[modificare sursă]

Bună ziua, am dorit să creez un articol, intitulat Șorban, cu mai mulți membri care au articole individuale pe Wikipedia, după modelul unor articole similare. Conținutul nu a fost acceptat. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cornelia Nistor (discuție • contribuții).

De care filtru nu a fost acceptat? Presupun că de cel de pagină scurtă. Două lucruri puteți face: scrieți introducerea mai amplă, gen: „Denumirea Șorban se poate referi la:...”; celălalt e să urmați până la capăt modelul acelor pagini similare și să includeți formatul {{dezambiguizare}}. —Andreidiscuţie 17 august 2016 15:19 (EEST)

Data nastere corecta Grig Chiroiu: 7 februarie 1970[modificare sursă]

Data nastere: 7 februarie 1970 Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de GRIG CHIROIU (discuție • contribuții).

Modificare pagina ANSVSA[modificare sursă]

Buna ziua,

Am incercat sa aducem ceva completari la pagina oficiala a Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor si am intampinat aceasta eroare. Mentionam ca ne dorim sa aducem si pe viitor completari privind activitatea curenta a institutiei noastre. Va multumim

Serviciul Comunicare Autoritatea Natională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor


office@ansvsa.ro; www.ansvsa.ro;


Piața Presei Libere nr. 1, Corp D1, Sector 1, Cod Poștal 013701; București, România

Filtru obscenități - REM[modificare sursă]

Vreau să modific pagina R.E.M. cu textul de aici, dar primesc eroare cu filtrul de obscenități. Am încercat să șterg Cans of Piss și Negro Wives, dar n-a ajutat. Care-i faza? Am I missing something? --MouseyN1 (discuție) 24 noiembrie 2016 13:47 (EET)

Am adăugat textul de la pastebin în articol. Voi verifica să văd ce anume a declanșat filtrul.— Ionutzmovie discută 24 noiembrie 2016 14:05 (EET)
Merci! --MouseyN1 (discuție) 24 noiembrie 2016 14:08 (EET)
Era de la cuvântul prost. L-am scos din filtru.— Ionutzmovie discută 24 noiembrie 2016 14:22 (EET)

Termeni licențioși - Obscenități[modificare sursă]

Nu reușesc să creez pagină (Miloș Dumbraci) pe motiv că ”este periculoasă”, ar cuprinde termeni licențioși/obsceni. În realitate, nu există astfel de termeni! Rog vizualizare

E false positive de la Philip K. Dick. Încercați fără menționarea autorului, o voi adăuga ulterior, avem zilnic zeci de anonimi care introduc obscenități și se mai întâmplă să scape și câte o contribuție pozitivă.— Ionutzmovie discută 25 noiembrie 2016 19:01 (EET)

Acceptarea articolor mici[modificare sursă]

Va rugam, in privirea voastra sa accepti in regula Wikipedia, sa acceptati articolele mici. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.85.137.19 (discuție • contribuții).

Nu se poate, limita de 200 de octeți este una rezonabilă pentru orice subiect, fiind testată de-a lungul mai multor ani. Articolul dvs., Foresta Vidra, era agramat, iar subiectul acestuia este nenotabil, astfel că nu ar fi fost păstrat nici dacă îndeplinea regula.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2016 19:13 (EET)

Foresta Fălticeni[modificare sursă]

Am corectat anii retrogradării și promovării Forestei în liga I, dar nu știu de ce wiki îmi zice că am introdus termeni obsceni. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 109.103.78.151 (discuție • contribuții).

Încercați acum, am revenit la o versiune mai veche a filtrului.— Ionutzmovie discută 7 decembrie 2016 23:31 (EET)

Revista Muzica[modificare sursă]

Despre revista Muzica scrie ca a fost editata in Olanda in 1921. Nu este adevarat. A fost Bucuresti, 1908. Am postat un studiu, extras din propria mea carte. Daca se poate afisa, ar fi minunat. Va multumesc!

Eroare in salvarea informatiei[modificare sursă]

Modificarea nu merge a fi salvata/afisata. Linkurile la aceasta sectiune nu functioneaza. Sectiunea trebuie ori stearsa in lipsa informatiilor or linkurile updatate Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 77.233.250.50 (discuție • contribuții).

Linkurile moarte nu se marchează cum ați făcut-o dvs, cu (Linkul nu mai este bun), ci cu {{lnf}}.— Ionutzmovie discută 5 ianuarie 2017 15:13 (EET)

Schimbare poza[modificare sursă]

Schimbarea pozei este imposibila datorita erorii + ca pagina a fost putin deterioarata. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vasikp1 (discuție • contribuții).

Concret: care poză și care pagină? --Bătrânul (discuție) 21 ianuarie 2017 20:50 (EET)

Am primit o eroare la modificarile aduse paginii Ioana Ciolacu. Va rog sa acceptati aceste modificari deaorece exista niste coduri care trebuie scoase, plus dorim sa modificam sectiunea Premii intr un alt format. Multumim!

Am dublat infocaseta din greseala, as dori sa sterg una dintre ele. Multumesc!

Update[modificare sursă]

Buna ziua,

Am facut un update al celor mai inalte cladiri. Am sters cateva informatii vechi, care nu mai sunt relevante.

Multumesc

Hello,

I made an update of the tallest buildings in Bucharest. I've deleted some old info, not relevant any more.

Thank you Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.247.226.197 (discuție • contribuții).

Nu este o eroare a filtrului. Pur și simplu, filtrul este pus acolo pentru a împiedica modificări atât de drastice ale unor articole din partea noilor utilizatori, deoarece în 99% din cazuri aceste modificări sunt distructive. Vă recomandăm să vă înregistrați un cont pentru a aduce contribuții ca acestea, mai complexe, în paginile Wikipediei. —Andreidiscuție 14 februarie 2017 10:19 (EET)

Intrebare[modificare sursă]

Bogdana provine de la doctorul Bogdan care a facut acest experiment pe o femeie batrina .

Dece acest text este catalogat ca

obscen ? 

Ceva este dubios . E trist ca se intimpla asa ceva . Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Dumitrescu SufarStar (discuție • contribuții).

Vreau sa contribui la o pagina, iar eroarea spune ca a gasit obscenitati[modificare sursă]

Pagina pe care vreau sa o adaug la legaturi externe NU contine obscenitati! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.121.147.115 (discuție • contribuții).

Pagina de la legături externe nu. Cuvântul din introducere căruia i se corectează automat diacriticele, da. Oricum, însă, legătura nu trece WP:LE și nu e cazul să fie adăugată. —Andreidiscuție 16 mai 2017 09:30 (EEST)

Am incercat sa fac o pagina pe tema unui obiect popular(Caganer) ce estee foare putin vulgar dar mesajele automate si protocoalele de securitate sunt prea stricte , si nu am absolut nici o modalitate de a revizui exact "Obsceniatile" Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de AlexandruBraescu (discuție • contribuții).

AlexandruBraescu, am preluat pagina pe care ați încercat să o salvați și am introdus-o eu la Caganer. Bănuiesc că e de la textul care scrie „cacone sau pastore de caca”. În tot cazul, puteți edita mai departe, iar după încă puține editări și câteva zile de la înregistrare, filtrul nu vi se va mai aplica dumneavoastră. Dacă mai aveți probleme, vă sfătuiesc să salvați incremental (câte un paragraf, în timp ce restul îl păstrați într-un editor extern), apoi veți putea vedea mai exact din ce paragraf vine. S-ar putea să vă atragă notificarea de {{Previzualizare}} din partea cuiva, dar nu ar fi cel mai rău lucru.
Ionutzmovie, în continuare și mai ales din cauza celor două reclamații de aici, sunt ambivalent privind beneficiile interzicerii abrupte practicate de filtru (pe celălalt taler al balanței stau totuși mii de editări malițioase care au fost preîntâmpinate). Îmi vine să zic că am putea avea două, unul care avertizează/etichetează, pentru utilizatori autentificați, și unul care interzice, pentru utilizatori neautentificați; eventual am putea rafina cu ajutorul opțiunilor privind vârsta contului și numărul de editări (care ne permite control mai fin decât apartenența la grupul autoconfirmed). —Andreidiscuție 17 mai 2017 20:08 (EEST)
Sunt de acord cu rafinarea propusă mai sus.— Ionutzmovie discută 18 mai 2017 01:45 (EEST)
Am incercat sa editez iar protocolul nu m a lasat pana nu am eliminat termenii defecare si pastore de caca , primul termen este singura modalitate elevata de exprimare iar a doua e o expresie portugheza , in mesajul generat automat mi se cere sa contactez un admin , ceea ce nu stiu sa fac , pagina - Caganer va rog modificati dumneavoastra termenii deoarece eu nu pot sa depasesc aceste protocoale EXTREM de putin gandite, va rog.--AlexandruBraescu (discuție) 18 mai 2017 22:10 (EEST)
Dacă ați vedea cât de complicată e expresia regulată din filtrul 4, n-ați mai zice că e extrem de puțin gândită. Ce cred eu că n-a fost foarte bine gândit este faptul că filtrul interzice editarea. Cum spuneam, în curând (după datele contului dumneavoastră, chiar din seara aceasta) veți fi autoconfirmat și filtrul nu vi se va mai aplica. —Andreidiscuție 19 mai 2017 10:22 (EEST)
Fiecare se gândește numai la modificările sale, nu ține cont că sunt sute de utilizatori care vandalizează zilnic Wikipedia și nimeni nu este obligat să facă curat după ei, administratorii fiind voluntari neplătiți. Cine este bine intenționat (filtrul are mult prea puține false positive) să salveze codul sursă într-un fișier .doc și să-mi lase linkul pe pagina de discuție.— Ionutzmovie discută 19 mai 2017 11:00 (EEST)
Eu unul înțeleg perfect asta. Pentru o discuție echilibrată trebuie adus și argumentul ăsta. Sunt cam 5000 de vandalisme pe care le-a preîntâmpinat și, la o medie de 10 secunde pe vandalism (anulare, avertizare), ne-a scutit până acum în total de peste 800 de ore de muncă, adică circa 34 de zile, non-stop. —Andreidiscuție 19 mai 2017 11:09 (EEST)
Da , in cazuri de vandalizare filtrul este complet bine intenționat însă nu este destul de avansat încât să poată prelua contextul ci doar caută anumite cuvinte , altfel nu îmi explic , iar faptul că admini sunt voluntari este admirabil dar aducerea ca argument a acestui caracter de voluntar obstrucționează ideea in sine limitad o .--AlexandruBraescu (discuție) 21 mai 2017 23:28 (EEST)
EXTRAORDINAR , am făcut un edit care nici măcar nu modifica termenii cu caracter obscen și nu am putut modifica , am adăugat doar niste linkuri interne și mi a zis că este o editare ce nu e benefică și că se poate să mă blocheze ....... --AlexandruBraescu (discuție) 21 mai 2017 23:28 (EEST)

Chavit Singson Ilocos Triad[modificare sursă]

Can you blank and request CSD been added by Applegate sock mentioned in and delete the attack page 2602:306:36D5:5690:24AA:CA92:341B:E97 (discuție) 12 iunie 2017 01:51 (EEST)

Schimbare data nasterii[modificare sursă]

Buna ziua. CL (https://ro.m.wikipedia.org/wiki/CL_(cântăreață)) este nascuta pe 26 februarie, nu 25. Nu pot sa editez, desi incerc.

Rezolvat Rezolvat--Strainu (دسستي‎)  18 iunie 2017 01:26 (EEST)

Postare de articol[modificare sursă]

Nu am putut sa postez un articol din cauza ca nu m-ati lasat din cauza numelui Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Eu Singur (discuție • contribuții).

Este filtrul 44, care a funcționat corect. Scopul lui este să împiedice crearea de pagini de utilizator cu reclame. —Andreidiscuție 12 iulie 2017 12:18 (EEST)

sesizare[modificare sursă]

De ce nu ma lasati sa public despre proanimatie.ro? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Daniel Todoran-Rares (discuție • contribuții).

Filtrul a funcționat corect. Pagina de discuții a utilizatorului nu este pentru ce încercați dumneavoastră să o folosiți. —Andreidiscuție 11 august 2017 11:16 (EEST)

modificari[modificare sursă]

Am incercat sa fac cateva modificari la modul de exprimare, corectii ortografice si gramaticale, dar acestea sunt detectate ca fiind de natura ”Obscenitati”, desi nu este cazul Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 92.82.137.7 (discuție • contribuții).

Am aplicat eu modificările; nu înțeleg exact de ce le blochează, expresia filtrului nu se potrivește deloc cu modificările efectuate. Vă sfătuiesc cu căldură să vă înregistrați un cont; în scurt timp nu veți mai avea asemenea probleme. —Andreidiscuție 11 august 2017 11:15 (EEST)
added_lines conține numele lui Suge Knigt care declanșează filtrul. Se poate afla cu orice editor mai deștept, căutând expresia regulată din filtru.--Strainu (دسستي‎)  11 august 2017 12:33 (EEST)
Mda. Am umblat cu https://regex101.com/ dar am omis să fac căutarea case insensitive și nu-mi găsea match-ul. —Andreidiscuție 11 august 2017 12:57 (EEST)

Data de nastere a artistei[modificare sursă]

Artista e născută pe 22 august!!! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Cos3005 (discuție • contribuții).

@Cos3005: Care artistă? //  Gikü  vorbe  fapte  22 august 2017 19:04 (EEST)
E vorba de Irina Rimes. Vezi aici ce-a încercat să facă. Filtrul e pentru vandalul cu datele biografice. Poate vreun patrulator ne poate spune dacă a mai fost activ recent.--Strainu (دسستي‎)  22 august 2017 19:20 (EEST)
Da, l-am tot blocat și săptămâna asta. —Andreidiscuție 22 august 2017 19:44 (EEST)

Am o problema la o pagina.[modificare sursă]

Buna ziua, am o problema la o pagina, care o vreau sa o creez, dar nu imi da voie. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de BoyShock (discuție • contribuții) la 9 septembrie 2017 15:53‎ (EEST).

Ați reușit să o creați, dar a fost ștearsă pentru că nu este despre un subiect notabil. —Andreidiscuție 11 septembrie 2017 10:27 (EEST)

modificare nepermisă[modificare sursă]

Bună ziua,

Nu mi se permite mutarea traducerii din spațiul utilizator în spațiul public. Este vorba de această pagină https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:IerdnA/Dumnezeu:_o_am%C4%83gire pe care nu o pot redenumi în Dumnezeu: o amăgire. Mulțumesc. --IerdnA (discuție) 13 septembrie 2017 22:02 (EEST)

V-am mutat eu pagina. După ce veți mai acumula editări, filtrul nu vă va mai deranja.
În ce privește filtrul, îmi vine să zic că limita numărului de editări e cam mare. —Andreidiscuție 14 septembrie 2017 12:29 (EEST)

redenumire periculoasă[modificare sursă]

Bună ziua,

Nu pot redenumi pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:IerdnA/Dawkins:_o_am%C4%83gire%3F în Dawkins: o amăgire.

Mulțumesc anticipat --IerdnA (discuție) 18 septembrie 2017 18:20 (EEST)

Yes check.svg Realizat --Bătrânul (discuție) 18 septembrie 2017 19:18 (EEST)

Crearea paginii „Academia Leopoldină”[modificare sursă]

Scuzați deranjarea, dar am o problemă și nu știu ce ași fi făcut greșit…:

Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare. O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Adăugarea de elemente HTML greșite.

Dacă apăs „raportați această eroare”, trebuie să ies, dar și legătura este pierdută. Puteți sä mă ajutați? Cu bine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 14:02 (EEST)

Renunțați la elementul HTML center. Este depășit și se elimină din toate paginile. —Andreidiscuție 20 septembrie 2017 14:49 (EEST)
[conflict de editare] Sacha47, pe scurt, ați introdus în articol tagurile center sau font. Ele sunt considerate învechite și la un moment în viitorul destul de apropiat vor cauza probleme de afișare. Găsiți lista completă a tagurilor învechite, precum și sugestii de înlocuire la mw:Help:Extension:Linter/obsolete-tag. Dacă aveți nevoie de textul articolului, el a fost salvat de filtru și se poate recupera. Pentru a apăsa pe un link fără a părăsi pagina curentă puteți apăsa pe tasta Ctrl în timp ce dați clic pentru a vi se deschide o filă nouă cu respectiva legătură.--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 14:50 (EEST)

Vă mulțumesc mult, domnilor. Foarte păcat, cä nu se mai poate centraliza. Cu bine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 14:57 (EEST)

Ba se poate, citiți pagina recomandată de Strainu – sugestiile de înlocuire se găsesc în primul tabel. //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2017 15:13 (EEST)
[conflict de editare] Se poate, doar că cu CSS, nu cu tagul center. Vedeți sugestiile de la legătura dată de Strainu.
...dar e important să ne punem și noi problema și să nu abuzăm: centrarea unor elemente ar trebui lăsată la latitudinea cititorului, care o poate schimba unitar în toate paginile prin modificarea stilurilor. —Andreidiscuție 20 septembrie 2017 15:14 (EEST)
!!!!! //  Gikü  vorbe  fapte  20 septembrie 2017 15:23 (EEST)
Dacă e vorba de libertatea cititorului, se poate folosi clasa center, așa cum am făcut eu aici. Dar cred că intrăm în prea multe detalii tehnice...--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 15:49 (EEST)

Poate m-am exprimat incorect. Problema mea este, că nu izbutesc. Ați puteam să-mi dați un exemplu acolo? Ar fi un mare ajutor pentru mine.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 16:03 (EEST)

Pentru tabele varianta e puțin diferită aparent. Am făcut eu modificarea--Strainu (دسستي‎)  20 septembrie 2017 16:17 (EEST)
Vă mulțumesc foarte mult.--Sacha47 (discuție) 20 septembrie 2017 16:28 (EEST)

Ciuperci comestibile[modificare sursă]

Cine poate să ajută?--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 16:17 (EEST)

E exact aceeași problemă ca la articolul anterior. În plus, nici nu închideți tagurile pe care le deschideți. Sfatul meu ar fi să folosiți editorul vizual, care rezolvă el aceste probleme.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 16:25 (EEST)
V-am înlocuit eu cu robotul tagul center. Puteți folosi copy-paste mai departe, dar vă rog să adăugați tagul de închidere (</div>) acolo unde se termină textul centrat. Din nou, editorul vizual v-ar scuti de aceste probleme tehnice.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 16:53 (EEST)
Asta nu înțeleg și nu accept astfel. Știu cum merge la text (datorită Dvs.). M-am lămurit cum merge la imagini. Însă aici! Ei bine, atunci nu o să mai edit aici nimic în consecință. Probabil sunt mii de editori afectați cu această problemă.--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 17:57 (EEST)
Vai, acum am văzut! E o nebunie! Vă mulțumesc foarte mult! Restul il fac eu cu timpul pe paginile de ciuperci.--Sacha47 (discuție) 28 septembrie 2017 18:02 (EEST)
@Sacha47: Cu plăcere. Înțeleg perfect că acest filtru vă afectează, dar e un rău necesar pe termen lung. Nu trebuie să vă faceți griji decât pentru liniile pe care le modificați, restul pot fi lăsate în pace. De asemenea, dacă adăugați în viitor linii noi, puteți încerca să declarați textul centrat o singură dată pe linie, ca aici. În acest fel nu mai trebuie să centrați fiecare celulă.--Strainu (دسستي‎)  28 septembrie 2017 17:11 (EEST)
Ceva mai puțin tehnic care are același rezultat este formatul {{centrat}}. Are un singur parametru, textul de afișat centrat--Strainu (دسستي‎)  29 septembrie 2017 01:48 (EEST)
Încă odată vă mulțumesc mult. Ce ași face fără ajutorul Dv.?--Sacha47 (discuție) 29 septembrie 2017 08:55 (EEST)

Utilizator:Albacore60/Rezistența_anticomunistă_din_România_Essai[modificare sursă]

Crearea unui proiect de lucru. Vă mulțumim că ați permis această creație. => problema este legată de acest tabel, dar trebuie să pot să o modific, astfel încât modificările să poată fi aplicate pe articolul publicat. A fost refuzat pe Utilizator:Albacore60/Rezistența_anticomunistă_din_România_Essai. Este absurdu.. QCand am vrut sa creaza pagina am primit acest mesaj :

"Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată." Dacă într-adevăr credeți că modificarea dumneavoastră a fost constructivă, vă rugăm să raportați această eroare. O descriere sumară a regulii abuzului care se potrivește acțiunii dumneavoastră este: Adăugarea de elemente HTML greșite"

Cu stima. --Albacore60 (discuție) 2 octombrie 2017 12:54 (EEST)

@Albacore60: Mulțumesc că ați menționat și textul pe care încercați să-l introduceți. Filtrul este făcut să împiedice introducerea de taguri HTML învechite. În cazul dvs. nu articolul în sine e problema, ci antentul, care conținea tagul center. În locul acestuia, folosiți <div style="text-align:center">, iar pentru sfârșitul părții centrate folosiți </div>.---Strainu (دسستي‎)  2 octombrie 2017 13:57 (EEST)
Mulțumesc! Voi încerca să modific acest lucru și la articol publicat. :) --Albacore60 (discuție) 2 octombrie 2017 14:39 (EEST)

Petre Sergescu[modificare sursă]

Modificare refuzată fiindcă ar fi periculoasă – tag greșit. Nu am introdus niciun tag nou, probabil e de vină unul din tagurile vechi. -- Victor Blacus (discuție) 2 octombrie 2017 20:49 (EEST)

Hmmm, interesant, vede linia ca ștearsă și readăugată, nu modificată. Andrei Stroe, Gikü, aveți idee de ce se comportă așa și dacă putem să identificăm cumva aceste cazuri?--Strainu (دسستي‎)  3 octombrie 2017 00:23 (EEST)

Nu[modificare sursă]

Nu ma lăsa sa scriu articolul Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.112.5.67 (discuție • contribuții).

modificare pagina Yale Law School[modificare sursă]

Incerc sa modific pagina in romana pentru Yale Law School, initial nu era nimic pe pagina, dar atunci cand am incercat diferite tool-uri din Wikipedia a ramas salvat ce am incercat si nu este varianta finala la ce doresc sa predau. A inceput ca o tema pentru facultate aceasta modificare. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Iorgoni.cosmina (discuție • contribuții).

Vă mulțumim pentru raportarea acestei probleme. Modificarea a fost blocată deoarece ați scos formatul {{Infobox law school}}. Utilizatorilor noi nu le este permisă ștergerea formatelor de tip infocasetă, chiar dacă ele nu există în realitate la noi. Am șters eu formatul pentru dvs.--Strainu (دسستي‎)  16 octombrie 2017 22:08 (EEST)

Cetățianu[modificare sursă]

Ioan Cetățianu s-a născut în anul 1840. Am mai menționat acest lucru. Este menționat în volumul memorial scris în 1928 la 60 de ani de la înființarea Liceului Vasile Alecsandri. Este menționat în ultimul volum cu caracter de studiu, apărut în 2015, este înscris pe bustul din curtea liceului Alecsandri. Nu înțeleg de ce trebuie să pierd 1 oră de muncă la aranjat articolul în întregime și să aduc atâtea argumente pentru a combate o eroare pe care au recunoscut-o cei care au făcut-o. Las articolul nesalvat până la prânz și am rugămintea să deblocați posibilitatea de modificare pentru a-mi salva astfel munca. 2A02:168:64BC:0:7879:658E:6F90:20B1 (discuție) 4 noiembrie 2017 03:56 (EET)

Eroare modificare[modificare sursă]

Când încerc să editez pagina Sergiu Hanca îmi dă acea eroare " Această acțiune a fost identificată în mod automat ca fiind periculoasă, din acest motiv fiind refuzată. ". Ce pot face? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de XHutson (discuție • contribuții).

Semnături[modificare sursă]

Semnăturile în casetele info apar mereu duble. Ce se poate face?--Sacha47 (discuție) 06 noiembrie 2017 14:24 (EST)

Link gresit, imposibil de corectat[modificare sursă]

Am incercat sa inlocuiesc Vlad Nistor cu Vlad Nistor (sportiv) in pagina Echipa națională de rugby a României dar modificarea mi-a fost refuzata, fiind considerata periculoasa. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.117.19.228 (discuție • contribuții).

Rezolvat Rezolvat. --Bătrânul (discuție) 29 noiembrie 2017 08:23 (EET)

text lipsit de context cu subiectul[modificare sursă]

Articolul cibernetică a fost introdus de un text gen TF (theory finding) de gen esoteric fără relație cu subiectul de cibernetică științifică. Nici linkul respectiv nu corespunde regulilor WP.

ERUARE ADAUGARE POZA[modificare sursă]

Buna seara, am incercat sa pun o poza paginii politicianului Daniel Chitoiu si nu mi-a fost permis. Daca s-ar putea remedia. Aici este poza https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daniel_Chi%C8%9Boiu_Politician.jpg Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Victor oraseanu (discuție • contribuții).

Yes check.svg Realizat. Dar atenție: s-ar putea ca fișierul-imagine să fie în curând șters de la Commons, pe motiv de licențiere incorectă (persoana indicată drept autor este alta decât cea care a încărcat fișierul la Commons).--Bătrânul (discuție) 21 decembrie 2017 09:20 (EET)

Modificare esuata[modificare sursă]

In incercarea de a modifica textul paginii am intampinat dificultati. Rog verificarea textului si inlocuirea acestuia cu noul text, respectiv: "Viorel Ilie (n. 19 martie 1965) este senator în Senatul României din 21 decembrie 2016 din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, reprezentând județul Bacău. În perioada 2008-2016, acesta a îndeplinit funcția de primar al municipiului Moinești, județul Bacău. Pe 3 aprilie 2017, Viorel Ilie devine ministru, preluând portofoliul de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Grindeanu, păstrându-ți funcția și în mandatul premierului Mihai Tudose." Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudorulea (discuție • contribuții).

Viorel Ilie (n. 19 martie 1965) este senator în Senatul României din 21 decembrie 2016 din partea Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, reprezentând județul Bacău. În perioada 2008-2016, acesta a îndeplinit funcția de primar al municipiului Moinești, județul Bacău. Pe 3 aprilie 2017, Viorel Ilie devine ministru, preluând portofoliul de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Grindeanu, păstrându-ți funcția și în mandatul premierului Mihai Tudose. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tudorulea (discuție • contribuții).

Raportarea unei erori[modificare sursă]

Buna ziua. Am observat ca o parte din articolul despre drepturile femeilor din Arabia Saudita este invechit, intrucat in 2017 femeile au obtinut dreptul de a conduce, ceea ce nu este mentionat in articol. Va rog sa remediati eroarea sau sa completati cu aceasta informatie articolul. Va multumesc.