Discuție Utilizator:Trooper1301

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Trooper1301) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 20 septembrie 2015 12:34 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Cropped-11900118 708348402604078 8154376126072252423 o.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Cropped-11900118 708348402604078 8154376126072252423 o.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 21 decembrie 2015 12:21 (EET)[răspunde]

Saveta Bogdan[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră recentă la articolul Saveta Bogdan, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată!  —Andreidiscuţie 10 februarie 2016 14:52 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Fameless[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Fameless creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fameless până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 decembrie 2016 16:38 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ioana Anuța[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ioana Anuța creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ioana Anuța până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 8 ianuarie 2017 02:26 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Saveta Bogdan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Saveta Bogdan creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Saveta Bogdan până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 8 ianuarie 2017 02:26 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Selfish Murphy[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Selfish Murphy creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Selfish Murphy până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 31 ianuarie 2017 00:34 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Iuliana Pușchilă[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Iuliana Pușchilă creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Iuliana Pușchilă până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 februarie 2017 01:52 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Florin Răduță[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Florin Răduță creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Florin Răduță până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 februarie 2017 01:53 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Howard Dell[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Howard Dell creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Howard Dell până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Accipiter Q. Gentilis(D) 25 februarie 2017 01:59 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Andreea Ioncea[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Andreea Ioncea creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Andreea Ioncea până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 aprilie 2017 01:00 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Lili Sandu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Lili Sandu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Lili Sandu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎1 august 2017 13:50 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Rodica Olișevschi[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Rodica Olișevschi, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Rodica Olișevschi până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  17 octombrie 2017 12:36 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Exatlon România[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Exatlon România, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Exatlon România până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  27 februarie 2018 23:47 (EET)[răspunde]

Aceasta nu este Wikipedia Dvs.[modificare sursă]

Doi wikipediști cu experiență repară și îmbunătățesc articolul Exatlon România. Dvs. veniți, anulați toate îmbunătățirile și reveniți la o exprimare stâlcită, tabele cu sortare proastă, ștergeți întregi secțiuni precum Recenzii și Legături externe. V-am anulat toate modificările recente; vă rog să faceți actualizările așa cum arată în mod curent articolul și să nu uitați că Wikipedia nu e numai a Dvs. Dacă aveți probleme cu modificările mele și ale lui Strainu, expuneți-le la Discuție:Exatlon România și ajungem la un numitor comun. //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 13:28 (EEST)[răspunde]

  •  fapte , În ce sens "repară și îmbunătățesc"?? Mută scrisul din centru spre stânga?? + Faci trimiteri către pagini inexistente, iar Ionuț Sugacevshi nu a participat în Gala internațională. Astea sunt îmbunătățiri? Te rog să mă lași să-mi fac modificările!

Văd că nu sunteți tocmai deschis spre colaborare, așa că vă voi reclama la Wikipedia:Reclamații la următoarea anulare nejustificată a contribuțiilor colegilor. Ca să răspund scurt: da, alinierea pe stânga este o îmbunătățire pentru că acesta este formatul implicit al tabelelor în toate Wikipediile și da, trimiterea către pagini inexistente este necesară pentru a încuraja crearea lor; despre Ionuț nu știu la ce vă referiți pentru că am modificat doar formatarea tabelelor, nu și conținutul lor. //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 14:01 (EEST)[răspunde]

    •  fapte  De ce pui "peso"? Corect este "pesos", caută pe google, te rog! Și nu înțeleg care-i faza cu atac la persoană. Am scris doar că Ionuț nu a participat în Gala aia, Giani a participat. Mi se pare că exagerezi. Eu am creat această pagină, dar na, modifică tu...

Asta și încerc să vă spun: corectați peso, dacă am greșit, corectați chestia cu Ionuț, dar nu anulați tot... //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 14:26 (EEST)[răspunde]

      •  fapte  Și da, nu sunt deschis spre colaborare pentru că am muncit la tabele, format, la toată pagina asta des vandalizată și modificată de n utilizatori. De azi o să mă retrag de pe pagina asta. Mult spor!
      •  fapte  Nu mi se pare corect ca eu să creez o pagină, să muncesc la ea, iar apoi să vină alți utilizatori să facă modificări (care nu sunt neapărat necesare, iar unele sunt eronate), iar când eu încerc să modific așa cu era, să mi se spună că voi fi reclamat. E foarte nasol și te rog să te mai gândești la asta în viitor. Oricum, eu sunt sătul să tot corectez și să modific erori de genul ăsta, de asta te las pe tine și pe ceilalți să modificați ce vreți pe pagina asta. Cu asta am spus tot ceea ce am avut de spus. O zi faină!
Vă rog să-mi răspundeți simplu, făcând abstracție de tot ce s-a scris mai sus: când ați făcut această modificare, ați realizat că anulați modificările altor utilizatori? De exemplu ștergând secțiunile Recenzii și Legături externe. Voi aprecia un răspuns sincer. //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 15:03 (EEST)[răspunde]
    •  Gikü  vorbe  fapte  Sincer, nu am observat cele două secțiuni. Mie mi-au sărit în ochi informația eronată din tabelul cu Gala internațională, scrisul spre stânga și cuvântul "peso". Referitor la cele două secțiuni, sunt de acord cu secțiunea "Legături externe", aveam de gând s-o fac și eu. Referitor la secțiunea "Recenzii", mie mi se pare în plus.

Păi dacă nu ați observat, cred că înțelegeți frustrarea mea. Acum că ne-am înțeles cu asta, să luăm modificările mele și ale lui Strainu pe rând:

  1. Legăturile roșii sunt justificate, pentru că după cum spuneam încurajează crearea articolelor. De exemplu, Cosmin Cernat e o persoană destul de notabilă și probabil ar merita un articol, chiar dacă nu îl are acum.
  2. Prin reformulări de genul „unde vor concura în probe dificile, ce le vor pune la încercare” --> „unde concurează în probe de” se ameliorează tonul articolului, care era un pic cam părtinitor emisiunii, zici că era copiat de pe site-ul Kanal D.
  3. Dicționarele acceptă, ca plural al „peso”, și peso și pesos. Las la judecata Dvs. care variantă rămâne în articol.
  4. Afirmații precum „tabăra, plină de animale sălbatice, otrǎvitoare și insecte” sunt cam incredibile, ar fi bine să fie susținute de surse, de aceea a fost adăugată eticheta {{necesită citare}}.
  5. Au fost corectate ghilimelele: din "" în „”.
  6. În multe locuri verbele au fost trecute de la viitor la prezent, pentru că emisiunea este în desfășurare.
  7. La secțiunea Concurenți frazele erau repetitive, de aceea au fost transformate în listă.
  8. În tabele au fost făcute următoarele modificări:
    1. S-a trecut pe aliniere pe stânga acolo unde nu este absolut necesară centrarea, deoarece în toate Wikipediile alinierea implicită este pe stânga
    2. Au fost adăugate chei de sortare la:
      1. câmpurile cu prenume și nume, pentru a ordona după nume
      2. câmpurile cu dată calendaristică, acolo unde sortarea nu se făcea automat
      3. scorurile unde punctajul maxim era diferit de punctajul maxim obișnuit; de exemplu la Jocul pentru cazare punctajul maxim este 10, dar au fost jocuri unde punctajul maxim era 5; acolo am raportat scorul la 10 pentru a oferi cititorului o idee mai bună despre diferența de scor
    3. A fost scoasă sortarea de la coloanele Premii / Bonus, pentru că nu are sens să sortezi după ele
  9. În unele locuri era scris „Premiul l” cu L mic în loc de I mare.
  10. Tabelele în general nu trebuie centrate, de aceea am scos centrarea de la legende și tabelul cu ratings, lăsând doar tabelul cu participanți și eliminări, care are un aspect simetric
  11. Cifrele în tabele trebuie aliniate pe dreapta, ca să poți compara vizual numerele, acestea crescând de la dreapta spre stânga ca valoare.
  12. În română, separatorul zecimal este virgula, nu punctul.
  13. Au fost înlăturate majusculele inutile din tabele acolo unde ele nu sunt nume proprii și nu încep o propoziție.
  14. Secțiunea Recenzii oferă o perspectivă din afară asupra emisiunii și e absolut OK să incluzi așa ceva în articole. Aș fi adăugat și o secțiune cu controverse, dar deocamdată nu sunt controverse legate de emisiune în afara site-urilor de cancan.
  15. Referințele când apar ca
    <references/>
    se adaptează la mărimea ecranului; astfel pe un ecran foarte mare ele se vor aranja automat la 3 și mai multe coloane, iar pe un ecran foarte mic ele se vor aranja într-o coloană, nefiind constrânse de parametrul „2” de la {{listănote|2}}.
  16. Au fost adăugate legături externe la Kanal D și IMDb
  17. S-a făcut recategorizarea în Emisiuni, pentru că Exatlon e o emisiune, nu un serial.

Așadar, eu mi-am argumentat toate modificările. E rândul Dvs. să argumentați de ce ele nu vă plac. Apropo, observați că nu am umblat la Gala internațională. //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 22:17 (EEST)[răspunde]

 Gikü  vorbe  fapte  Acum că am citit ce ai scris, mi-am schimbat părerea. Trebuie să recunosc că de multe lucruri menționate de tine nici nu mi-am dat seama. O singură chestie, ai vrea să lași în tabelul cu concurenți scrisul pe centru, te rog? Mi se pare că arăta mai bine așa (vezi tabele de genul de pe paginile sezoanelor din Survivor sau a altor emisiuni de genul). În rest....Mulțumesc și ție și lui Straniu! M-am grăbit și îmi cer scuze!

Fug ochii când textul e centrat. Dar nu sunt principial, puteți și să centrați. Cu bine, //  Gikü  vorbe  fapte  23 aprilie 2018 23:28 (EEST)[răspunde]

 fapte  Deci chiar îmi pare rău, sincer! Numai după ce am citit tot ce ai scris acolo mi-am dat seama ce ai vrut să spui prin îmbunătățire. Vă mulțumesc!

E ok. Vă recomand să vă semnați mesajele chiar și atunci când scrieți pe propria pagină de discuții, iar atunci când vă adresați cuiva, nu-i copiați semnătura, dar folosiți formatul Ping, de exemplu: {{Ping|Gikü}}. Cu bine, //  Gikü  vorbe  fapte  24 aprilie 2018 16:00 (EEST)[răspunde]

Tabel exatlon[modificare sursă]

La tabelul cu concurenții e greșită ordinea, se vrea în ordine alfabetică dar Draghia trebuia să fie înaintea lui Stefan daca o luăm după ordinea alfabetică. Ionuț2341 (discuție) 24 aprilie 2018 19:37 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Dima Trofim[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dima Trofim, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dima Trofim până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  11 august 2018 18:57 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Yamato Zaharia[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Yamato Zaharia, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Yamato Zaharia până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  29 august 2018 00:59 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Mirel Drăgan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Mirel Drăgan, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mirel Drăgan până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. //  Gikü  vorbe  fapte  29 august 2018 01:00 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ciprian Silași[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ciprian Silași, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ciprian Silași până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎27 noiembrie 2018 11:38 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Mario Fresh[modificare sursă]

În urmă cu 3 luni, articolul Mario Fresh, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de 79.115.124.28 ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mario Fresh până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--PȘNBot (discuție) 18 iunie 2019 10:42 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Andrei Vitan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Andrei Vitan, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Andrei Vitan până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 februarie 2020 10:33 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Oana Radu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Oana Radu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Oana Radu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 februarie 2020 17:35 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Howard Dell[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Howard Dell, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Howard Dell (2) până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 februarie 2020 18:00 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Anthony Icuagu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Anthony Icuagu, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Anthony Icuagu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 februarie 2020 18:01 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Lucian Colareza[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Lucian Colareza, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Lucian Colareza până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎2 februarie 2020 22:54 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Roxana Vancea[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Roxana Vancea, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Roxana Vancea până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 februarie 2020 15:16 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Cristina Bălan[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Cristina Bălan, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Cristina Bălan până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎3 februarie 2020 16:41 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ștefan Roșcovan[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Ștefan Roșcovan, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Nyook ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ștefan Roșcovan până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 decembrie 2020 14:15 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Maria Constantin[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Maria Constantin, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Gikü ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Maria Constantin până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 6 octombrie 2022 15:12 (EEST)[răspunde]