Discuție Utilizator:Razvi73

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Razvi73) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 5 august 2016 00:32 (EEST)

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nicio scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: jignirea de pe pagina Discuție:Virgil Lupescu. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim. Bătrânul (discuție) 27 martie 2022 17:27 (EEST)[răspunde]

Nu e nicio jignire si cu atat mai putin o amenintare. Doresc sa sterg propria pagina creata de mine. Contine lucruri care apartin familiei mele.
E culmea sa nu pot sterge o pagina creata de mine. De asemenea doresc sa sterg si contul acesta Razvi73. Nu mai doresc sa am mail, date personale pe Wikipedia.
Interesant ca ati sarit imediat dar timp de un an de zile m-am tot chinuit sa va vorbesc.
Cum sa stergi articolul creat de mine cu biuografia strabunicului meu pe motiv ca e copiat de pe everybodywiki? Cand cel de pe everybodywiki era salvat automat? Nu a observat niciun voluntar ce azi s-a simtit jignit ca e acelasi autor?
Bun. Ajunge, n-am timp de povesti.
Nu doresc sa mai am de a face cu wikipedia romaneasca. < tentativă de intimidare > Nu sunteti profesionisti.
Daca pagina nu e stearsa si datele personale inclusiv fotografia nu sunt sterse, < tentativă de intimidare > incalcarea drepturilor de autor.
Pe fiecare voluntar ce s-a ocupat de pagina si pe Wikipedia inclusiv.
Nu mai doresc sa am nicio legatura nu acest site. Numele familiei mele nu doresc sa fie implicat in acest site. Punct. Razvi73 (discuție) 27 martie 2022 20:29 (EEST)[răspunde]
Citez din ce ati scris dvs ca ati considera intimidare.
''Nu doresc sa mai am de a face cu wikipedia romaneasca. < tentativă de intimidare > Nu sunteti profesionisti.''
Care e intimidarea? Faptul ca am spus ca nu sunteti profesionisti? Asta e intimidare? Dvs nu cunoasteti sensul cuvintelor limbii romane. Iertati-ma, poate ca si asta o fi in viziunea dvs tot intimidare.
Dar cum sa nu te enervezi cand creezi o pagina de aproape doi ani de zile. Ti se pune notificarea ca ai fi incalcat drepturile de autor, vin cu explicatii cum ca acel articol din everybodywiki este tot al meu, ca e autosalvat si cineva, dupa luni de zile, raspunde cu totul altceva. Apoi nimic.
Vine acum altcineva si imi spune ca poza nu are drept de autor. Cum sa aiba o poza de 121 de ani? Poza de familie repet.
Bun, inteleg toate astea. Am renuntat. Am cerut sa fie stearsa pagina. Si contul sau numele asta de utilizator.
Nu, tot nu e bine. Nu se mai sterge pagina. Acum e buna poza? Ca o vad acolo.
Tot eu sunt acuzat ca intimidez. Serios? Nu mai putem purta o discutie in contradictoriu mai aprinsa ca gata e intimidare? Razvi73 (discuție) 27 martie 2022 23:04 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: 24 de ore. Justificare: Tentative de intimidare: Amenințare cu trimiterea în judecată: WP:ATJ.
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Victor Blacus (discuție) 27 martie 2022 21:57 (EEST)[răspunde]

Judecata nu este o amenintare. Cand persoanele nu se inteleg in anumite privinte, judecata este singura solutie civilizata de a rezolva diferendele.
Am creat o pagina, a fost sters din continut pe motivul ca e copiat din alta parte. Dar asa cum am si explicat everybodywiki era tot articolul meu salvat automat.
Mi s-a spus ca nu mi se accepta nici poza, desi e o poza de familie mai veche de 120 de ani. Drepturile de autor sunt valabile 70 de ani in UE.
Ca atare am cerut ca pagina sa fie stearsa. Constat cu uimire ca unii se ambitioneaza sa o pastreze acum. E ridicol.
Nu doresc ca poza, ce imi apartine si asupra carora am drepturi de autor si le voi prezenta in instanta la nevoie, sa fie folosita pe acest site.
Blocarea mea imi arata ca cei ce se ocupa de wikipedia in limba romana nu au argumente.
Nu am avut nicio problema cu wikipedia in limba engleza, oamenii sunt politicosi, profesionisti, isi fac treaba asa cum trebuie desi functioneaza pe exact aceleasi principii ca si wikipedia in limba romana.
Voi discuta cu cei ce se ocupa de Wikipedia pentru ca nu e normal asa ceva. Unul vine si spune ceva, renunta, altul vine si modifica desi nu are habar despre ce e vorba si omul care a creat pagina nu poate face nimic. Razvi73 (discuție) 27 martie 2022 22:57 (EEST)[răspunde]

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Mentionearea sistemului juridic nu este intimidare. Judecata in general, e folosita in democratie pentru a rezolva diverse probleme intre diverse persoane. De asemenea, a spune ca cineva nu e profesionist nu este o amenintare. Nici faptul ca nu doresc sa mai am de a face cu un site anume sau cu o persoana anume, nu este intimidare. Razvi73 (discuție) 27 martie 2022 23:08 (EEST)[răspunde]


Motivul refuzului: „Wikipedia are anumite reguli care trebuie respectate. Faptul că nu le-ați înțeles nu vă dă dreptul să amenințați alți utilizatori. Dacă doriți să nu mai contribuiți vă puteți opri oricând.--Strainu (دسستي‎27 martie 2022 23:18 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Cunosc regulile wikipedia. Ele insa nu pot incalca legile nationale. Nici ale Romaniei si nici ale SUA unde isi are sediul compania ce detine site-ul wikipedia. Acest aspect insa va fi transat in alt fel, nu tine de competenta dvs. Pagina creata vad ca a fost stearsa, atat mi-am si dorit. Voi urmari sa si ramana asa. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Razvi73 (discuție • contribuții).

Legea încălcată (sau legile încălcate) fiind... ? --NGC 54 (discuțiecontribuții) 27 martie 2022 23:48 (EEST)[răspunde]

Un drept elementar, cel la liberul acces la justitie. Acest drept e consacrat in Conventia Europeana a Drepturilor Omului art 6 alin 1 dar si in Constitutia Romaniei art 21 si Conventia Universala a Drepturilor Omului art 10. Ce face Wikipedia cu acel regulament e bine pana la un anumit punct. Hai sa ne rezolvam diferendele in propria ograda, spun ei. Mai departe insa, ei te penalizeaza daca ii spui unuia ca apelezi la justitie. Uneori nu te intelegi si unica solutie ramane sistemul judiciar. Ce sa faci altceva? Sa iti faci dreptate singur? Nu se poate. Wikipedia insa te penalizeaza daca spui ca vrei sa apelezi la justitie, considera asta amenintare. E un drept insa elementar in orice stat democrat. Drept pe care Wikipedia il neaga. Eu ii inteleg. NU poti avea voluntari care sa vina si sa faca diverse modificari sau adaugiri, daca stau tot timpul cu teama ca cineva se supara si ii da in judecata pentru orice mica modificare. Dar asta nu justifica acel regulament. Nu poti avea regulamente interne chiar firma privata, online, care sa incalce cele mai elementare drepturi. Nu voi lasa lucrurile asa. Chiar si firmele mari ce functioneaza doar online trebuie sa respecte legile si drepturile cetatenilor.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Razvi73 (discuție • contribuții).

Wikipedia nu vă îngrădește niciun drept legal. Nici măcar nu are asemenea puteri polițienești. Ați fost blocat pe Wikipedia pentru că ați amenințat cu judecata. Rămâneți în continuare liber să dați în judecată pe cine vreți și unde vreți. Wikipedia nu vă poate răpi acest drept. Dar... rămâneți blocat, conform regulilor Wikipediei. tgeorgescu (discuție) 28 martie 2022 17:37 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia. Termen: nelimitat. Justificare: amenințări cu trimiterea în judecată continuate după prima blocare. Pe Wikipedia nu aveți dreptul să amenințați alți editori. Ce faceți în altă parte nu ne privește..
Dacă credeți că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Strainu (دسستي‎28 martie 2022 00:38 (EEST)[răspunde]