Discuție Utilizator:Martin Uwe Lauer

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Martin Uwe Lauer) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 15 mai 2019 23:21 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Dragoș Alexandru Sândulache[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dragoș Alexandru Sândulache, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dragoș Alexandru Sândulache până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎16 mai 2019 01:46 (EEST)[răspunde]


Am correctat si modioficat totul nu mai stiu mai departe.
Nu mai exista alte surse, cum sa caut mai multe surse de incredere. Am cautat prin tot internet si clientul meu este deja foarte suparat.
Înțeleg că ați fost plătit să scrieți acest articol. În acest caz primul lucru pe care ar trebui să-l citiți este WP:CdI și să dezvăluiți public afilierea.
Referitor la surse, faptul că nu prea există surse e o indicație serioasă că subiectul nu ar trebui să aibă articol pe Wikipedia. Ce puteți face dvs. acum:
  • Reformulați articolul în așa fel încât să nu mai sune ca o reclamă. Chestii ca "Pentru mulți oameni, stilul poate sǎ parâ extravagant, dar tu trebuie să ai o anumită atitudine pentru ținuta Sprezza." sau "Despre noi vorbesc costumele făcute cu drag.". Dacă articolul este despre persoană, vorbiți despre persoană, nu despre stil sau compania pe care o conduce - o persoană poate fi notabilă chiar dacă conduce o companie nenotabilă și invers, compania poate fi notabilă, dar omul nu.
  • Susțineți afirmațiile (multe, puține, câte puteți) cu note din acele articole care există. Vedeți la Ajutor:Note cum se face acest lucru.
  • Participați activ la discuția de ștergere pe măsură ce rezolvați din problemele semnalate. Dacă aveți nevoie de mai mult timp cereți acest lucru, însă trebuie să se și vadă că lucrați la articol, nu s-o lăsați baltă în speranța că articolul va fi păstrat.--Strainu (دسستي‎16 mai 2019 13:42 (EEST)[răspunde]


am scos totu ce sa citit ca reclama
am correctat greșelile și orografia
acum este textul, articolul despre persoana
am întrodus și note
Nu aici trebuie să scrieți, ci în discuția de ștergere (←clic pe legătura asta). Nu uitati să vă semnați contribuțiile din paginile de discuție (nu în articole) cu 4 tilde (~~~~)--Strainu (دسستي‎16 mai 2019 15:38 (EEST)[răspunde]
Stimate coleg, am observat frustrarea Dvs. și vă înțeleg într-o oarecare măsură: doriți să contribuiți, dar feedback-ul este negativ. Cel mai probabil, acesta se datorează unui subiect chestionabil (chiar dacă drag Dumneavoastră), combinat cu o limbă română destul de chinuită. Sfatul meu este să perseverați (de preferință pe subiecte preexistente). De asemenea, fiți sigur că dacă veți alege subiecte notabile, alți contribuitori vor ajuta la corectarea exprimării și nu numai, beneficul fiind reciproc. Cu respect, --Looz O'Mimm (discuție) 16 mai 2019 16:44 (EEST)[răspunde]
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Martin Uwe Lauer. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Dragoș Alexandru Sândulache.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 16 mai 2019 18:10 (EEST)[răspunde]

Amenințări[modificare sursă]

Vă cer să încetați cu amenințările de genul „ne ducem la tribunal”. Vedeți și pagina de politică oficială WP:ATJ. --Bătrânul (discuție) 16 mai 2019 22:36 (EEST)[răspunde]

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

Vă informăm că la Wikipedia dorim să păstrăm o atmosferă civilizată și ca urmare nu tolerăm atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru a jigni, înjosi, amenința un utilizator sau a vă purta necuviincios. Mesajul de față v-a fost trimis pentru: „stergeti imediat sau ne ducem la tribunal”, din Wikipedia:Pagini de șters/Dragoș Alexandru Săndulache. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile proiectului. Vă mulțumim.

Mai exact, vedeți aici. -- Victor Blacus (discuție) 16 mai 2019 22:45 (EEST)[răspunde]

ok totul e ok, scuzatima :-( nu ma simt bine ma doare tare inima, nam vrut sa ranesc pe nimeni --Martin Uwe Lauer (discuție) 16 mai 2019 22:47 (EEST) 16.06.2019 21:47[răspunde]

■ Reclamă[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă rugăm să nu adăugați materiale promoționale în articole, așa cum ați procedat la pagina Sprezza. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. De asemenea, dacă aveți interes comercial în modificările dumneavoastră, aveți câteva obligații suplimentare. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 18 mai 2019 09:19 (EEST)[răspunde]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Karl Fritz Lauer a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia. Aceasta s-a făcut conform criteriului A7 de ştergere rapidă, deoarece fie nu are niciun fel de conținut, fie e compus doar din legături externe, o secțiune „Vezi și”, referințe la cărți, formate, categorii, legături interwiki, reformulări sau repetări ale titlului, sau tentative de a contacta subiectul articolului. Vă rugăm, vedeți Wikipedia:Ciot pentru standardele minimale pentru articole scurte. Țineți cont și că articolele trebuie scrise pe subiecte notabile și că trebuie să prezinte referințele bibliografice din sursele de încredere care confirmă conținutul informativ.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. Can you escape (discuție) 18 mai 2019 13:38 (EEST)[răspunde]

Va rog să ignorați propunerea de mai sus, a fost făcută de un utilizator fără experiență care a și retras-o între timp. Vă mulțumesc pentru traducerea articolului. Aș avea rugămintea ca în măsura timpului să mai lucrați un pic la formatare, conform celor prezentate în manualul de stil. În principiu sunt aceleași reguli ca în engleză sau germană - începutul articolului cu aldine, lunile in limba română cu litere mici etc. Mulțumesc. Strainu (دسستي‎18 mai 2019 19:07 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Sprezza[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Sprezza, creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Sprezza până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Can you escape (discuție) 19 mai 2019 12:24 (EEST)[răspunde]