Discuție Utilizator:Ervinhoo

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
  • Discutii


Cuprins

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ervinhoo) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! -- Comunitatea utilizatorilor 2 august 2009 20:50 (EEST)

Cupa Cupelor UEFA 1998-99[modificare sursă]

Buna ziua! Va multumim ca ati decis sa ajutati wikipedia cu un articol referitor la Cupa Cupelor (editia 1998-1999). In cazul in care doriti sa mai scrieti articole legate de competitii intercluburi, consider ca va poate fi de folos linkul alaturat: [1]. Este cel al Fundatiei de Istorie si Statistica a Fotbalului, ce cuprinde rezultatele competitiilor inter-cluburi de la inceputul istoriei.

Succes! O zi excelenta! Compactforever Talk mortal! 4 august 2009 12:19 (EEST)

Info[modificare sursă]

Te rog să parcurgi următoarele pagini înainte de a adăuga informaţii noi:

Mulţumesc. --Rebel 4 august 2009 22:25 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. --Cezarika1 5 august 2009 19:25 (EEST)

■■ Notificare[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi groapa cu nisip. Vă mulţumim. --Cezarika1 5 august 2009 19:34 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 ore.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Cezarika1 5 august 2009 20:05 (EEST)

Motivul blocării. Jignirea scrisă aici http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:Restaureaz%C4%83&target=Ma&timestamp=20090805165923&diff=prev. --Cezarika1 8 august 2009 06:42 (EEST)

P.S. Modul în care te adresezi îşi dovedeşte nivelul de inteligenţă şi de înţelegere a unui text. Şi ca să nu rămân dator: cine spune ăla este. --Cezarika1 5 august 2009 20:05 (EEST)

Echipe de fotbal[modificare sursă]

Bună seara, Ervinhoo. Am observat că aţi copiat două articole de pe en.wp, şi anume Sheffield Wednesday şi Budapest Honvéd FC. Înainte de a mai face copy-paste şi la alte cluburi de fotbal, vă propun să le traduceţi pe acestea două. Oricum, dacă în următoarele şapte zile ne se avansează cu traducerea, ele vor fi şterse fără drept de apel. Numai bine,--ZOLTAN (discuţie) 7 august 2009 21:58 (EEST)

Ar fi bine să ascultaţi de sfatul prietenesc de mai sus. Vă rog nu mai continuaţi generarea de articole scrise integral în limbi străine!--ZOLTAN (discuţie) 7 august 2009 22:01 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului 612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului 612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 8 august 2009 01:19 (EEST)

Blocat[modificare sursă]

Octagon-warning.svg
V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 48 ore.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Cezarika1 8 august 2009 06:39 (EEST)

Aţi fost blocat pentru mesajul jignitor adăugat. Vezi şi http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator:Ervinhoo&diff=prev&oldid=3114940. --Cezarika1 8 august 2009 06:39 (EEST)


mai de ce mai blocat ca nu am facut nimic,ai o problema cu mine sau ce?

Eu trebuia sa traduc 2 pagini. nu iti mai bate joc de mine ca te denunt de calomnie!

--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 11:04 (EEST)

Ai pauză de memorie de nu-ţi aminteşti că ai zis de mine că "tu esti un gay.cu penisu de 1 cm"? Şi încă ceva, eu nu sunt mă cu tine. Cu mă să vorbeşti cu cine vrei tu, dar eu nu-ţi permit, ai înţeles? Când ai să-ţi ceri scuze şi nu ai să mai vorbeşti prostii, o să mai ai dreptul să mai scrii un rând pe aici. Până atunci nu eşti binevenit. Şi dacă mai îndrăzneşti să mă mai ameninţi că mă urmăreşti cu băieţii prin cartier, atunci voi transforma blocarea temporară într-una definitivă. --Cezarika1 8 august 2009 11:28 (EEST)Ok!imi cer scuze,dar asta a fost mai demult,nu vreau ca --Zoltan sa imi spuna ca am spus ca:"Am sa termin in minimum 2 zile".si daca consideri ca vocabularul meu este vulgar,poti sa crezi ce vrei tu, si daca iti aduci aminte am spus clar la Cafenea ca "imi cer scuze" . Daca vrei,pana la urma tu esti administrator,poti sa ma dai afara. Chiar daca o sa ma doara sa ma despart de cea mai buna enciclopedie din lume,trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.

--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 13:35 (EEST)


Dami un raspuns!--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 20:49 (EEST)


Apropo ,nu am fost eu ci sora mea,nu am vrut sa o supsar pentru ca mar fi ciuruit de aici!--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 20:51 (EEST)


Potisa ma uiti,am trecut testul wikipedia.en.asa ca adio pentru totdeauna.pa!


Diacritice şi ortografie[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele şi au câte un spaţiu în afara lor. După punct, virgulă, punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spaţiu (deci şi între propoziţii). Între text şi punct, virgulă punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spaţiu. Numele proprii se scriu cu majusculă.

Mi-am permis să corectez prima frază din "prezentarea" dumneavoastră:

Eu sunt Constantin Ervin din Reşiţa. Şi vreau să încerc să contribui şi eu la articole. Aş vrea să facem împreună o brigadă de redactori cea mai bună din toată Europa. Dacă încercăm să facem articole nescrise.

Doar aici am găsit 30 de erori.

Din ultima frază aflu că vă găsiţi în wikicacat, probabil cu ă la mijloc. Vă informez că de acolo nu vă poate lua nimeni. Puteţi ieşi singur dacă puneţi mâna pe carte şi învăţaţi să scrieţi în limba română. Şi dacă vă veţi exprima coerent. Cum să facem articole nescrise? Le vreţi orale?

Nu se spune: vreu, contricui, ieu, ce mai buna, din caua unei. Un minim respect pentru cititori vă obligă să recitiţi şi să corectaţi ceea ce aţi scris.

Vă sfătuiesc să citiţi şi recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 10 august 2009 10:19 (EEST)


Am inteles!--Ervinhoo (discuţie) 10 august 2009 11:32 (EEST)

Articole in limba engleza[modificare sursă]

Te rog, nu mai lasa articolele scrise in engleza. Nu e nimeni obligat sa stea sa le traduca dupa tine, sau sa corecteze ce ai inceput tu. Odata deschis un articol, stai pe el si termina ce ai inceput, nu mai deschide si alte articole. Nu e nimeni platit la bucata.Eddie Nixon (discuţie) 10 august 2009 16:07 (EEST)

Pagina utilizator[modificare sursă]

Ce înseamnă „articolele mele care au fost promovate”? Conţinutul Wikipediei, fiind eliberat sub licenţele CC şi GFDL, nu este proprietarea nimănui. În plus, Sporting Clube de Portugal şi R.S.C. Anderlecht chiar nu au fost modificate de dvs. La ce au fost promovate?  Remigiu  discută  12 august 2009 01:21 (EEST)


eu le am inceput.cu stima--Ervinhoo (discuţie) 13 august 2009 16:26 (EEST)

Nici aici, nici acolo nu apare numele dvs. de utilizator.  Remigiu  discută  13 august 2009 17:17 (EEST)


Ma rog.......pa!--Ervinhoo (discuţie) 14 august 2009 14:13 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului T.S.K.A Moscova logo.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului T.S.K.A Moscova logo.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 16 august 2009, 11:20 (EET)

Ervinhoo[modificare sursă]

Salut Ervinhoo.Acum o săptămână ai scris nişte articole cu fotbal.Am corectat greşelile de la draperuli.Dar,te rog,chiar dacă nu sunt administrator,fă un efort şi scrie corect.Teo (discuţie) 17 august 2009 16:26 (EEST)


Teo,nu e ca nu stiu sa scriu dar sunt cateodata stresat si mintea mi se face praf.Cu stima--Ervinhoo (discuţie) 17 august 2009 18:04 (EEST)

■ Pagina creată a fost ştearsă sau va fi ştearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine aţi venit la Wikipedia. Pagina Red Star Belgrade, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu regulile de la Wikipedia şi va fi ştearsă în curând (dacă nu a fost ştearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim.  —Andreidiscuţie 18 august 2009 14:58 (EEST)

Te rog, nu mai insista să creezi articolul ăsta. Titlul corect este Steaua Roşie Belgrad şi articolul există. Completează-l pe ăla, dar ai grijă ce scrii acolo să fie corect şi în română. De asemenea, ai grijă cu fişierele pe care le-ai încărcat. Logourile nu îţi aparţin, ele aparţin cluburilor care le-au înregistrat, şi nu reprezintă conţinut liber, de aceea utilizarea lor trebuie să nu creeze confuzii, să nu permită altora să le copieze şi să fabrice obiecte contrafăcute şi să se justifice lucrul ăsta. —Andreidiscuţie 18 august 2009 15:03 (EEST)

--Ervinhoo (discuţie) 18 august 2009 15:17 (EEST).a mea pagina este mai frumoasa decat calalta si punct.daca nu vreti sa intelegeti asta atunci nicioadata nu vom face mai multe rezultate si bune.cealalta are continut pustiu.

Nu merge aşa. Tu, Ervinhoo, trebuie să înţelegi că aici nu lucrăm fiecare pe cont propriu şi pe urmă vedem care a făcut ceva mai frumos–aşa chiar nu ajungem nicăieri. Dezvoltăm un singur articol pe fiecare subiect, şi nu şapte. Dacă e pustiu, completează-l pe ăla, nu începe ceva separat doar de dragul de a începe alt articol. Şi apoi... rezultate bune nu vom putea avea dacă facem judecăţi de valoare de genul „cea mai iubită echipă din (...)” şi ne exprimăm ca la colţul blocului („rivala de moarte”); rezultate bune nu avem copiind conţinut în altă limbă şi trântind tabele neformatate în pagini—oamenii vin la ro.wp ca să citească conţinut în română, dacă vor să citească în engleză en.wp are tot ce trebuie. —Andreidiscuţie 18 august 2009 15:27 (EEST)


Iarta-ma,nu o sa se mai intample .--Ervinhoo (discuţie) 18 august 2009 15:28 (EEST)

Vezi că există articolul Standard Liège, nu are rost crearea de articole cu denumiri diferite pentru acelaşi lucru. --Cezarika1 21 august 2009 13:19 (EEST)


Stiu acum dar in unele articole utilizatori gresesc numele si dupa acea se intampla sa existe 2 articole la fel.--Ervinhoo (discuţie) 21 august 2009 14:23 (EEST)

Salut[modificare sursă]

Ai chef de discuţii, povestiri şi alte detalii din viaţa ta, du-te pe hi5, facebook sau alte site-uri de prietenii. Aici e wikipedia, aici este o enciclopedie, nu un site de banalităţi.Eddie Nixon (discuţie) 20 august 2009 13:08 (EEST)


Este doar un cadran cu detalii despre mine.o zi buna--Ervinhoo (discuţie) 20 august 2009 13:10 (EEST) si apropo tu nu esti decat un dinamovist care nu esti administrator.

De ce insisti sa ne chinui cu prezenta ta aici? Nu ai vazut ca mai toate paginile pe care le-ai creat au fost sterse pentru ca erau proaste?Eddie Nixon (discuţie) 20 august 2009 13:58 (EEST)


Stii ceva?Nu sunt bune pentru ca administratorii nu vor ceva bun.si te rog lasama in pace--Ervinhoo (discuţie) 20 august 2009 19:27 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Salutare!

Am o rugăminte: schimbă-ţi, te rog, culorile din semnătură căci se confundă cu semnătura mea.

Aici găseşti mai multe culori: Culori web. Mulţumesc.--Tudorτ 24 august 2009 17:41 (EEST)

Enciclopedie[modificare sursă]

Te rog să nu uiţi că Wikipedia este un proiect de enciclopedie, deci articolele nu trebuie scrise în stilul unei compuneri şcolare. Contribuţii ca aceasta, care nu aduc nici o informaţie propriu-zisă ci sînt doar vorbe goale, reduc din calitatea articolelor. — AdiJapan 26 august 2009 04:51 (EEST)


scuze.ErvinhooE 20 august 2009 02:25 (EEST)

Câteva observaţi[modificare sursă]

Salut!Am observat că pe pagina de utilizator ai experienţa de un an.Nu sunt administrator,dar tu te-ai înregistrat pe data de 2 august anul acesta.Dar,te rog,dacă nu te descurci la drapele să prescurtezi numele ţărilor,poţi să le scri numele întreg şi aşa eveţi astfel de probleme.Şi mai te rog ceva,care te-au rugat mulţi utilizatori,scrie corect gramatical.Plus că locuieşti în două ţări.Teo (discuţie) 26 august 2009 16:29 (EEST)

Eu sunt inregistrat din mai 2009 teo,nu te lua de mine.Chiar locuiesc in doua tari teo,si nu se scrie eveti ci eviti.ErvinhooE 26 august 2009 16:45 (EEST)

Namespaces[modificare sursă]

Ai grijă, te rog, şi în ce spaţiu de nume lucrezi. —Andreidiscuţie 27 august 2009 17:53 (EEST)


Cum adica?--Ervinhoo (discuţie) 27 august 2009 17:54 (EEST)

Evaluarea mucii mele[modificare sursă]

Am observat că, atunci când mai evaluat, la partea negativă a scris că nu m-am maturizat.Are vreo legătură cu cu munca depusă care nu a ajutat Wikipedia?Teo (discuţie) 29 august 2009 10:09 (EEST)


Nu,ai lucrat minunat pentru wikipedia,mai ales acel articol cu pes 2009.Ma refer ca ai doar 11 ani,o zi buna.--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 10:59 (EEST)

Aaaa,că am doar 11 ani!Această chestie nu are legătură cu Wikipedia Ervinhoo.Teo (discuţie) 29 august 2009 15:37 (EEST)


Ti-am dat un mesaj pe wikipedia commons,teo.--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 15:42 (EEST)

Îţi mulţumesc![modificare sursă]

Ervinhoo, îţi mulţumesc pentru ce ai făcut.Când o să fiu administrator la vreo Wikipedie,te voi face şi pe tine administrator la aceea Wikipedie.Mult succees!Teo (discuţie) 29 august 2009 21:51 (EEST)


Pentru nimic,vroiam sa te ajut sa promovezi la nivelul acesta,iti doresc sa lucrei perfect!--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 22:28 (EEST)

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul 200px-2006 UEFA Champions League Final logo.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul 200px-2006 UEFA Champions League Final logo.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 31 august 2009, 10:38 (EET)

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul 200px-Champions League Final 2003.jpg[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul 200px-Champions League Final 2003.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 31 august 2009, 10:52 (EET)

Explicaţia utilizării cinstite pentru fişierul 200px-Club Brugge KV.png[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat fişierul 200px-Club Brugge KV.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii şi în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeţi la pagina de descriere a fişierului şi modificaţi-o incluzând o explicaţie a utilizării cinstite.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificaţi dacă aţi completat şi explicaţiile privind utilizarea cinstită. Găsiţi o listă de pagini de descriere pentru fişiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuţii” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-aţi autentificat), şi alegând "Fişier" din meniu. Orice fişier care nu este sub licenţă liberă şi care nu are o asemenea explicaţie va fi şters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveţi întrebări, ni le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 31 august 2009, 10:57 (EET)

Cum ai putut să ai o semnătură ca a altor utilizatori?[modificare sursă]

Aş dori Ervinhoo să ştiu cum pot face o semnătură la fel ca ata.Teo (discuţie) 31 august 2009 11:46 (EEST)

Răspuns:Trebuie sa vezi prima data la "Culori Web",îţi alegi o culore si faci codul dorit,si urmatorul lucru:

Ben 150BAdica hexagimelErvinhooE

Dar cum pot face codul?Teo (discuţie) 31 august 2009 12:00 (EEST) Codul inseamna HTML-ul.

Cand modifici aceasta pagina poti sa vezi la semnatura mea .codul se face asa:#xxxxxx Plus restul calculului de sus sa scrii asa:Ben 150B

Toate indrumarile si codurile le gasesti la "culori Web".

plus ca cand nu poti sa faci semnatura,simplu faci copy-paste de pe pagina asta.ErvinhooE

Numele culorilor HTML[modificare sursă]

Specificaţiile HTML 4.01 definesc şaisprezece nume de culori, acestea fiind următoarele:

Nume Hexazecimal Nume Hexazecimal Nume Hexazecimal Nume Hexazecimal
aqua #00ffff black #000000 blue #0000ff fuchsia #ff00ff
gray #808080 green #008000 lime #00ff00 maroon #800000
navy #000080 olive #808000 purple #800080 red #ff0000
silver #c0c0c0 teal #008080 white #ffffff yellow #ffff00

Ai inteles?

Problemă cu sursa fişierului Gyorieto.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:Gyorieto.png. Am observat că pagina de descriere a fişierului nu specifică în acest moment cine a creat conţinutul, şi astfel situaţia drepturilor de autor este neclară. Dacă nu aţi creat dumneavoastră acest fişier, va trebui să specificaţi cine deţine drepturile de autor. Dacă l-aţi obţinut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condiţiile complete de utilizare a conţinutului acelui site. Dacă însă deţinătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat şi el în mod clar.

Dacă aţi mai încărcat şi alte fişiere, verificaţi dacă aţi specificat şi sursa şi licenţa acestora. Puteţi găsi o listă a fişierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fişierele a căror sursă şi licenţă nu sunt specificate vor fi şterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ştergere. De asemenea, fişierul va fi şters dacă este sub incidenţa drepturilor de autor şi sub o licenţă restrictivă. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Mulţumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 1 septembrie 2009, 15:13 (EET)

Problemă cu sursa fişierului 120px-UEFA Euro 1988 logo svg.png[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumim pentru că aţi încărcat Fişier:120px-UEFA Euro 1988 logo svg.png. Am observat că pagina de descriere a fişierului nu specifică în acest moment cine a creat conţinutul, şi astfel situaţia drepturilor de autor este neclară. Dacă nu aţi creat dumneavoastră acest fişier, va trebui să specificaţi cine deţine drepturile de autor. Dacă l-aţi obţinut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condiţiile complete de utilizare a conţinutului acelui site. Dacă însă deţinătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat şi el în mod clar.

Dacă aţi mai încărcat şi alte fişiere, verificaţi dacă aţi specificat şi sursa şi licenţa acestora. Puteţi găsi o listă a fişierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fişierele a căror sursă şi licenţă nu sunt specificate vor fi şterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ştergere. De asemenea, fişierul va fi şters dacă este sub incidenţa drepturilor de autor şi sub o licenţă restrictivă. Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Mulţumesc. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 1 septembrie 2009, 21:02 (EET)

Nu prosti utilizatorii[modificare sursă]

Nu mai prosti utilizatorii aşa cum ai făcut aici, unde i-ai spus lui Ben 150 că l-ai făcut este administrator la commons când nici măcar nici tu nu eşti admin acolo, iar Ben 150 chiar a crezut asta pentru că ţi-a scris un mesaj aici.--Bourgediscuţie

Descălecatul Ţării Româneşti[modificare sursă]

Aş aprecia dacă n-ai înlătura formate puse de alţi utilizatori. Mersi. --Rebel 8 septembrie 2009 17:20 (EEST)

Fişier:180PX-~11.PNG[modificare sursă]

Şi la fişierul 180PX-~11.PNG dar şi la celelalte, te rog să completezi la modul serios toate câmpurile formatului, nu cu aaaa bbbb sau alte şiruri la întâmplare. În momentul ăsta, imaginea e pasibilă de a fi ştearsă cât de curând dacă nu se specifică de unde vine, cine a făcut-o, iar dacă e un logo, aşa cum scrie în formatul din pagină, justificarea preluării imaginii protejate. Vezi de exemplu cum arată Fişier:FC Twente.svg. —Andreidiscuţie 9 septembrie 2009 14:45 (EEST)

Traduceri automate[modificare sursă]

Nu se înţelege nimic din nicio frază tradusă automat. Mai bine lasă traducerile automate şi tradu manual, o să iasă ceva mult mai clar. —Andreidiscuţie 9 septembrie 2009 16:44 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Hull City30s.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Hull City30s.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 10 septembrie 2009 14:25 (EEST)

Spaţiu de nume[modificare sursă]

Vezi că iar lucrezi în spaţiul de nume principal cu conţinut care intră poate doar în spaţiul tău de sandbox. —Andreidiscuţie 11 septembrie 2009 14:32 (EEST)

Dangerous Tour[modificare sursă]

Te-aş ruga, pe viitor, să scrii tu un articol, nu să copii ce scrie pe Wikipedia în engleză şi să treci prin Google Translate sau alt traducător automat, aşa cum ai făcut la Dangerous World Tour. Mulţumesc.--Aether (᾿Αιθήρ) 13 septembrie 2009 19:27 (EEST)

Limbi[modificare sursă]

Bună seara. Pe pagina dvs. la Wikipedia în limba română se poate vedea alte formate babel decât cele pe pagina dvs. la commons. Care sunt cele corecte? Formatele care indică nivelul de cunoaştere al unei limbii servează mai ales pentru utilizatorii străini care caut ajutor în limba lor nativă sau, prin extindere, nu în cea în care se contribuie pe proiectul. Între „nivel de bază în limba română” şi „vorbitor nativ al limbii române” e o distanţă mare. Vă rog, hotărâţi-vă ori ştergeţi toate formatele babel dacă nu vreţi să-l ajutaţi pe nimeni, căci acum paginile dvs. de utilizator pot să cauzeze confuzia.  Remigiu  discută  14 septembrie 2009 01:18 (EEST)

Când traduci numele echipelor de fotbal[modificare sursă]

Am văzut că, atunci când traduci articole despre fotbal nu uiţi să le traduci şi numele echipelor.De exemplu Dinamo Kiev era scris Dynamo Kyiv.Deci, la traducere trebuie să te concentrezi mai mult.Teo (discuţie) 15 septembrie 2009 09:59 (EEST)

Previzualizare[modificare sursă]

Info-pictogram.png Am observat că obişnuiţi să salvaţi în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucraţi, deşi aţi făcut numai mici modificări. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările făcute este suficient să folosiţi butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările. Mulţumesc! //  GikÜ  vorbe  fapte  / miercuri, 16 septembrie 2009, 22:03 (EET)


Scuza-ma dar mi-am facut o semnatura asremantoare cu a ta!uitate aici[modificare sursă]

Scuza-ma dar mi-am facut o semnatura asremantoare cu a ta!uitate aici

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Blondele.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Blondele.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Dragă Ervinhoo[modificare sursă]

Nu ştiu dacă ai observat că pagina ta de discuţii este plină de reclamaţii, avertizări, anunţuri de blocare şi aşa mai departe. Toate astea sînt dovezi de nemulţumire a comunităţii faţă de ceea ce faci. Cum te mişti, spargi ceva, de parcă ai fi un elefant într-un magazin de porţelanuri. Aşa nu se mai poate.

Iniţial am crezut că faci greşeli doar din cauză că eşti începător, dar văd că nu te „vindeci”. Creezi în continuare pagini traduse prost (automat), imaginile pe care le trimiţi nu au datele completate, iar lumea s-a săturat să tot repare după tine. Ce crezi, poţi face în aşa fel încît să nu mai fie toată lumea nemulţumită?

Aşa cum ţi-am scris mai sus, Wikipedia este o enciclopedie. Înţeleg că ai 15 ani. Crezi că poţi participa constructiv la scrierea unei enciclopedii? Presupun că la tine acasă, la bunici, la biblioteca şcolii sau la a oraşului ai văzut măcar o dată o enciclopedie, adică o carte din aceea groasă de abia o ţii în braţe. Crezi că poţi să fii coautor la aşa ceva? Din contribuţiile tale de pînă acum nu prea s-ar zice.

Deja există o propunere să fii blocat. Dacă în continuare mai mult vei încurca decît să ajuţi, atunci nu vom avea încotro şi va trebui să te blocăm. — AdiJapan 18 septembrie 2009 09:05 (EEST)


Promit ca nu voi mai face greseli.--Ervinhoo (discuţie) 18 septembrie 2009 12:37 (EEST)

Ervin, salutări din partea unui mai bătrân prieten! Este greu să mai adaug ceva la remarcile pertinente ale lui Adi. Totuşi, te rog să ai puţină răbdare pentru a lua aminte la câteva gânduri prieteneşti din partea subsemnatului.
  • A greşi este un lucru absolut uman, oricine, oricât de deştept sau de educat este poate greşi. Comunitatea noastră nu condamnă greşelile, încercă să le corecteaze!
  • Aici pe wp. nu contează cine eşti, câţi ani ai, ce culoare are pielea ta, ce limbi vorbeşti, de unde vii şi unde vrei să ajungi! Important însă este ceea ce faci! Lumea te judecă, te apreciază sau depreciază în funcţie de ce contribuţii ai avut. Să nu crezi că majoritatea colaboratorilor sunt aici pentru a se juca. (or fi şi din aceştia, dar crede-mă, ei sunt foarte puţini la număr) Cei mai mulţi contribuitori activi sunt oameni serioşi ce au intenţia de a face ceva bun şi folositor pentru semenii lor.
  • Dacă doreşti să faci parte dintr-o asemenea „echipă” filantropică nu trebuie decât să respecţi câteva reguli elementare: să ai contribuţii utile (de interes general), să nu distrugi munca altuia, să foloseşti un limbaj adecvat, în sfârşit, să fii civilizat cu toată lumea.
  • Nimeni nu-ţi impune sau cere să scrii un anume articol, dar dacă tot vrei să contribui cu ceva, alege un subiect şi scrie-o aşa cum ştii tu mai bine. Dacă ai probleme cu redactarea, stilul, etc, nu ezita să ceri ajutorul unor contribuitori mai experimentaţi, te asigur că mulţi te vor ajuta.
  • Dacă totuşi consideri că acest proiect nu-i pentru tine, cel mai bine este să-l părăseşti cu demnitate şi fără scandaluri.
Eu cred că tu vei putea deveni un membru valoros al comuntăţii wp., dacă vei avea capacitatea de a învăţa şi a asculta de sfaturile unor contribuitori ce cu siguranţă vor să-ţi dea o mână de ajutor.--ZOLTAN (discuţie) 18 septembrie 2009 20:10 (EEST)

Traduction[modificare sursă]

Parce que je peux voir que tu connais bien français, je veux te demander si tu peux m'aider un peu en traduction de quelques phrases en cette langue. S'il te plaît, répons-moi à ma page de discussions. Merci.  Remigiu  discută  18 septembrie 2009 16:40 (EEST)

Te rog să nu pui legături interwiki pe pag. ta de utilizator care duc spre paginile mele de utilizator în alte limbi sau spre pag. altor utilizatori în alte limbi, de asemenea încearcă să te corectezi, aici s-a propus blocarea ta din cauza contribuţiilor tale majoritar proaste.--Bourgediscuţie 18 septembrie 2009 17:27 (EEST)

Proiect:Şah[modificare sursă]

Salut! Dacă eşti interesat, mai ales că ai intrat în categoria wikipediştilor pasionaţi de şah, poţi participa la noul meu proiect, pentru început trebuie să te înscrii la membri şi poţi face propuneri în pagina de discuţie.--Bourgediscuţie 18 septembrie 2009 17:40 (EEST)

Baftă[modificare sursă]

Îţi mulţumesc pentru decizia de a te retrage de pe wikipedia, cel puţin pentru o perioadă. Nu am nimic cu tine, doar că mai ai multe de învăţat până să participi la o enciclopedie. Nu e suficient să fii pasionat de sport, trebuie să mai cunoşti gramatică, pentru redactarea corectă a informaţiilor, trebuie să înţelegi programul folosit pentru aşezarea în pagină a articolului, trebuie să cunoşti bine limbile străine pentru a te documenta cu privire la articole. Te aşteptăm înapoi peste câţiva ani, când vei fi mai mare şi ve stăpâni mai bine toate aceste noţiuni. Baftă. Eddie Nixon (discuţie) 18 septembrie 2009 18:16 (EEST)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. Pagina CS Ineu, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Silenzio (discuție) 13 februarie 2015 04:15 (EET)