Discuție Utilizator:Dopy37

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Dopy37) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 18 august 2020 14:30 (EEST)

UMF Târgu Mureș[modificare sursă]

Bună. Aș dori să-ți atrag atenția că articolul UMF(ST) nu este o pagină de promovare. Modificările trebuie în așa fel făcute încât să reiese istoricul universității/clădirii, fără ștergerea datelor. Încât a fost făcută o fuziune în urma căreia UPM-ul s-a desfințat, lista rectorilor de la UPM este binevenită în articolul Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș. Toate cele bune! --Kulja~rowiki (discuție) 1 octombrie 2020 14:46 (EEST)

Bafta

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information.svg Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.

Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi pagina de teste. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  9 octombrie 2020 23:43 (EEST)

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Information orange.svg Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile Wikipedia, cum ați făcut la pagina Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, iar etichetele au fost restaurate. Vă mulțumim! Bătrânul (discuție) 11 octombrie 2020 08:32 (EEST)

Multumesc pentru mesaj. Unificarea celor doua pagini nu cred ca este oportuna din mai multe motive si anume: denumirea corecta este cea a paginii mele, notorietatea paginii este reflectata prin oferta educationala, programele strategice novative de interes national si international, recunoasterea internationala prin rating-urile afisate si nu in ultimul rand prin personalitatile de marca enumerate si care vor fi completate in continuare cu cadre didactice de la linia romana si maghiara care au recunoastere mare nationala si internationala. Multumesc pentru ajutor. Bafta. Dopy37 (discuție) 11 octombrie 2020 09:08 (EEST)

Este împotriva cutumelor și chiar a îndrumărilor Wikipediei ca o entitate (în cazul acesta o universitate) să aibă două articole distincte. --Bătrânul (discuție) 11 octombrie 2020 15:57 (EEST)
Dopy37: dacă doriți ca opinia dumneavoastră să aibă impact, vă sfătuiesc să v-o exprimați pe pagina de discuție a articolului. Din experiență, vă spun că paginile ce dublează articole preexiste vor fi șterse mai devreme sau mai târziu. Unul dintre criteriile de ștergere rapidă se referă la „articole recent create pe un subiect deja tratat”. Este evident ca sunteți un bun cunoscător al realității locale, la fel ca și @Kulja~rowiki, o colaborare ar putea conduce la un articol cu statut calitativ special.--Nyook 11 octombrie 2020 17:57 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție:Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Signature icon april 2018.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! //  Gikü  vorbe  fapte  12 octombrie 2020 14:28 (EEST)

■ Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș[modificare sursă]

Information.svg Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră recentă la articolul Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale pentru care nu aveți drepturi de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sunteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată. NU copiați materiale de pe site-ul universității pentru a scrie articolul despre ea. Articolele de pe Wikipedia se scriu pe baza unor surse independente de subiect și doar pentru informații punctuale se pot folosi documente generate de universitate.. Strainu (دسستي‎)  12 octombrie 2020 17:18 (EEST)

■■■ Avertizare privitoare la crearea de pagini nepotrivite[modificare sursă]

Nuvola apps important.svg Vă rugăm să încetați. Dacă veți continua să creați pagini neadecvate pe Wikipedia, așa cum ați făcut la pagina Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  12 octombrie 2020 21:40 (EEST)

Nu inteleg ceea ce este neadecvat la paginile mele, in timp ce o parte din ceea ce postez este copiat in alte pagini, tot ceea ce postez este sters si considerat neadecvat. Cu respect, va rog sa permiteti libera exprimare la editare si sa nu ma mai blocati in mod sistematic. Wikipedia este o enciclopedie libera. Imi pare rau de tot efortul depus pentru crearea acestor pagini. Bafta. Dopy37 (discuție) 12 octombrie 2020 22:13 (EEST)

■■■■ Avertisment final[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți primi pentru crearea de pagini neadecvate la Wikipedia.
La următoarea astfel de pagină creată, ca Copotoiu Constantin, vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. //  Gikü  vorbe  fapte  14 octombrie 2020 17:29 (EEST)

Multumesc pentru consecventa dumneavostra de a bloca oprice pagina creata de mine. Prof. dr. Copotoiu Constantin este o mare personalitate, care ar fi avut un loc marcant in aceasta enciclopedie libera. Multa bafta.Dopy37 (discuție) 14 octombrie 2020 17:57 (EEST)

Îmi pare rău că după atâtea avertismente nu ați citit încă nimic din Wikipedia:Politica oficială sau paginile de ajutor, anume Wikipedia:Verificabilitate, Wikipedia:Notabilitate și mai ales Ajutor:Cum scriu un articol. //  Gikü  vorbe  fapte  14 octombrie 2020 18:51 (EEST)

Bafta. Dopy37 (discuție) 14 octombrie 2020 20:10 (EEST)

Leonard Azamfirei[modificare sursă]

Bună seara. Aș dori să atrag atenția Dvs. că articolul despre Leonard Azamfirei trebuie să respecte îndrumările referitoare la biografiile personalităților în viață. Structura articolului trebuie construită cu grijă pentru a asigura că prezentarea de ansamblu este una neutră; în particular, titlurile de secțiuni trebuie să reflecte aspecte importante ale notabilității subiectului și nu diverse puncte de vedere despre acesta. Publicitatea și laudele nu au loc în Wikipedia. --Kulja~rowiki (discuție) 26 octombrie 2020 21:22 (EET)