Discuție:Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

PDVN[modificare sursă]

Pe lângă faptul că articolul e promovare curată, din Discuție Utilizator:Dopy37#UMF Târgu Mureș reiese că autorul dorește să ilustreze subiectul în lumina unor sentimente anti-maghiare pe care dumnealui le are. Pagina ar trebui probabil aruncată în aer; articolul creat inițial Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu Mureș este destul de complet. //  Gikü  vorbe  fapte  9 octombrie 2020 23:47 (EEST)

Independent de conținut, ton și sentimente, nu trebuie să existe două articole care tratează același subiect. Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu Mureș are prioritate (cu schimbarea denumirii), iar eventuala informație utilă din articolul de față trebuie înglobată în acela. --Nyook 10 octombrie 2020 08:57 (EEST)

In opinia mea articolul are notorietatea ceruta de wikipedia si nu reflecta nici un sentiment anti-maghiar fiind scris dintr-un punct de vedere total neutru. Bafta. Kole. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.27.52.229 (discuție • contribuții).

Buna ziua. Ma suprinde faptul ca se insista pe afisarea mesaje de semnalizare. Prin crearea acestei pagini a UMFST G.E. Palade Tg. Mures am dorit sa scot in evidenta notorietatea acestei institutii nou create. Nimic din continutul pagini nu reflecta sentimente sau abordari anti-maghiare. Nu inteleg de ce se insista pe acest subiect. Notorietatea UMFST G.E. Palade din Tg. Mures este evidentiata in articolul meu prin urmatoarele aspecte relevante: este o structura noua universitara rezultata prin fuziunea celor doua universitati de renume din Targu Mures, reperele istorice relevante sunt expuse succint si clar, sunt prezentate principalele rating-uri de recunoastere internationale si nationale, sunt prezentate colaborarile si afilierile internationale ca repere esentiale privind vizibilitatea academica si stiintifica, sunt prezentate principalele personalitati care au o mare reputatie pe plan international si national etc. Consider ca aceste repere prezentate intr-o abordare neutra contribuie la conturarea notorietatii paginii denumita UMFST G.E. Palade Tg. Mures, conform cerintelor Wikipedia. Unificarea totala sau partiala cu cealalta pagina preexistenta o consider total inoportuna si irelevanta pentru ca cele doua pagini nu abordeaza acelasi continut si nici aceleasi realitati concrete ale actualei UMFST G.E. Palade Tg. Mures. Cu respect. Dopy37 (discuție) 12 octombrie 2020 17:03 (EEST) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Dopy37 (discuție • contribuții).

Regret faptul că refuzați să înțelegeți că abordarea expusă de către mine, @MSClaudiu:, @Sîmbotin: și @Gikü: are drept sursă îndrumările și politicile proiectului: atât timp cât este vorba de o singură instituție, este necesar ca „realitățile și conținutul” să fie atacate unitar, într-un singur articol. --Nyook 12 octombrie 2020 15:22 (EEST)

Cu respect pentru cei care doresc intradevar completarea acestei enciclopedii libere, totusi constat cu stupoare ca atacul la paginile create de mine continua sistematic. Nu inteleg cu ce deranjeaza faptul ca se expune adevarul desprefacultatile din cadrul UMFST G.E. Palade din Tg. Mures si despre liniile de predare. Principala si cea mai numeroasa ca numar de studenti este linie de predare in limba romana, la care sa adauga cea in limba maghiara si engleza. A-ti copiat de pe pagina mea nou creata si pe care v-ati grabit sa o stergeti faptul ca la Facultatea de Medicina exista o linie de predare in limba maghiara fara sa mentionati si celelalte linii de predare, acest fapt denota ca abordarea dumneavoastra nu este neutra asa cum cere Wikipedia. Sper ca la un moment dat sa va optiti si sa nu mai stergeti sau sa va insusiti doar ceea ce va convine din ceea ce postez. Wikipedia este o enciclopedie libera si fiecare are dreptul a-si exprima liber ideile. Constat ca in cazul meu libertatea de exprimare este ingradita in mod sistematic si nu inteleg care sunt motive reale. Faptul ca prezint paginile mele in complexitatea lor, vad ca deranjeaza extrem de tare pe unii care doresc sa se prezinte unele realitati concrete doar dintr-o perspectiva unidirectionala. Nu voi intra in polemica cu dumneavoastra, dar va solicit sa nu mai copiati si interpretati ceea ce postez eu si sa nu mai stergeti paginile mele. Bafta. Dopy37 (discuție) 12 octombrie 2020 21:44 (EEST)

@Dopy37: A se citi politicile ce nu este Wikipedia, verificabilitate, punct de vedere neutru și Wikipedia:Rezolvarea disputelor. Wikipedia este într-adevăr o enciclopedie liberă, dar există și niște politici care trebuie știute. Dumneavoastră ați fost avertizat cu scopul atenționări că ceea ce faceți contravine politicilor oficiale, deci nu este un "atac", ci doar o observație.--Coulibiac (parabole) 12 octombrie 2020 22:00 (EEST)
@Dopy37: Nu creați articole de dragul titlurilor. Dacă informația despre facultate este succintă, ea își are locul în interiorul articolului despre universitate.
În ce privește o presupusă cenzură legată de limbi, nu înțeleg de unde ați luat-o, or transferând informațiile eu am păstrat întocmai formularea în varianta Dvs., atât în cazul Facultății de Medicină (a fost „română, maghiară, engleză”, a rămas „română, maghiară, engleză”) cât și în cazul Facultății de Medicină Dentară (a fost „maghiară”, a rămas „maghiară”). //  Gikü  vorbe  fapte  12 octombrie 2020 22:14 (EEST)

Unire[modificare sursă]

Nu voi recupera istoricul pierdut în urma unirii pentru că era construit exclusiv pe bază de copy-paste cu reordonări (reformulări ar fi mult spus) minime din documente ale universității:

etc.--Strainu (دسستي‎)  12 octombrie 2020 17:28 (EEST)