Discuție Utilizator:Aviapassion

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Aviapassion) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 13 iulie 2019 02:38 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Wikipedia:Cafenea#Robert_Frimtzis. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Signature icon april 2018.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! Mishu57 14 iulie 2019 08:37 (EEST)

Citarea surselor[modificare sursă]

Information.svg Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Aviația la Bălți, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! --FonAfon (discuție | contribuții) 15 august 2019 13:44 (EEST)

Părere[modificare sursă]

Bună ziua,

Sper că sugestia făcută utilizatorului NGC 54 nu este de formă. Nu de alta, dar este ușor de presupus că este improbabil ca utilizatorul respectiv să știe limba rusă, astfel încât să "insereze linkurile în format wikiro" acolo unde trebuie. Altfel spus, cred că ar fi optim să faceți dv aceasta, odată cu traducerea. Știu însă, din proprie experiență, că este mult mai ușor să vă limitați la traducerea exclusivă a textului. Aceasta face însă ca respectivul text să fie puțin credibil și să devină susceptibil într-un grad ridicat, de a fi bănuit de promovarea unor informații nesusținute de surse de încredere.

Sunt conștient fără doar și poate că, traducerea unui text cu tot cu referințele care susțin informațiile din acel text este un obiectiv greu de urmărit, dar este cea mai bună soluție. Altfel, textul respectiv nu prea are valoare.--Accipiter Gentilis Q.(D) 15 august 2019 13:39 (EEST)

Ar fi util de asemenea să priviți un pic la Wikipedia:Note, Ajutor:Note și Wikipedia:Verificabilitate. Pe de altă parte, munca fiecăruia de pe aici e voluntară, astfel că este puțin probabil ca să facă altcineva, munca ce-i revine altcuiva. De obieci, persoana respectivă care ajută ar trebui să fie interesată de subiectul respectiv, ceea ce nu este un caz prea des întâlnit, astfel că după oferirea unui ajutor inițial de către cineva, pentru a-l lămuri pe cel ajutat ce trebuie făcut, fiecare se întoarce la articolele la care și-a propus să lucreze. Este foarte mare deci, riscul ca un articol odată început și scris într-o manieră lejeră, să rămână astfel pentru foarte multă vreme.--Accipiter Gentilis Q.(D) 15 august 2019 13:48 (EEST)

■■ Cercetare originală[modificare sursă]

Information.svg Vă rugăm să nu mai adăugați cercetare originală sau sinteze și concluzii personale nepublicate ale materialelor publicate în articolele de la Wikipedia, așa cum se pare că ați făcut în pagina Parcul Andrieș. Vă rugăm să citați surse de încredere pentru informațiile introduse. Vă mulțumim! //  Gikü  vorbe  fapte  22 noiembrie 2019 00:15 (EET)

■■■■ Ultimul avertisment[modificare sursă]

Stop hand nuvola.svg Acesta este ultimul avertisment pe care îl veți primi pentru modificări neconforme politicilor Wikipedia.
Data următoare când veți încălca politica Wikipedia „Fără cercetare originală” introducând informații nepublicate sau analizele dumneavoastră personale într-un articol, vi se va bloca contul de utilizator. //  Gikü  vorbe  fapte  22 noiembrie 2019 00:19 (EET)

Schimbările Dvs sint insasi cercetările originale. Nu ați prezentat nici un argument sau link valabil pentru a vă justifica modificările dorite, însă neîntemeiate.--Aviapassion (discuție) 22 noiembrie 2019 00:25 (EET)