Discuție Utilizator:Alexandru M./Arhivă 2016

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

Modificare[modificare sursă]

Stimate Alexandru, poți să-mi explici de ce ai șters informațiile legate de Alina Mungiu și de România Curată din articolul Căsătorii între persoane de același sex în România? Dacă a fost o ștergere neintenționată, te rog să o remediezi. --Mihai Andrei (discuție) 28 februarie 2016 00:11 (EET)

SSM[modificare sursă]

Nu cred ca e oportuna mentionarea initiativei homofobe in introducerea articolului.--KeshetSven (talk) 28 februarie 2016 18:45 (EET)

Trebuie menționate și mișcările împotriva căsătoriei gay pentru a avea un punct de vedere neutru. Dacă dorești poți reformula, însă ideea ar trebui menținută. Alexandru M., 28 februarie 2016, 18:49 (EET)
Yes check.svg Realizat--KeshetSven (talk) 28 februarie 2016 19:02 (EET)

Westerwelle[modificare sursă]

Salut Alexandru! După ultima ta modificare îl avem pe Guido Westerwelle de două ori în lista de persoane LGBT, la litera W și la litera G. Te rog să urmărești istoricul paginii și să ordonezi lista respectivă. --Mihai Andrei (discuție) 25 martie 2016 12:05 (EET)

Mulțumesc de înștiințare. :D – Alexandru M. (discuție · contribuții), 25 martie 2016, 14:04 (EET)

Vezi te rog și pagina de discuții în legătură cu LGBTI și spune-mi ce crezi.--KeshetSven (talk) 25 martie 2016 14:11 (EET)

Părere[modificare sursă]

Bună seara,

La Biserica evanghelică din Săcădate ați putea eventual lăsa totuși un timp fragmentul în germană, etichetând corespunzător secțiunea (probabil Mihai Andrei are de gând să îl traducă). O alternativă, ar fi să lăsați textul în limba germană invizibil încadrat fiind de <!-- -->, pentru a facilita continuarea traducerii celui care știe că l-a pus acolo.

Este drept că acel fragment are legătură mai mult cu istoricul satului, dar are legătură și cu biserica respectivă mai mult sau mai puțin, explicând dinamica comunități care a fost asociată lăcașului de cult. Din acest punct de vedere poate ar fi bine ca acel fragment să fie sintetizat succint, pentru a face cititorii să înțeleagă contextul general. --Accipiter Q. Gentilis(D) 17 aprilie 2016 02:15 (EEST) P.S. E doar o idee...

De-acord cu tine. Cea mai convenabilă ar fi încadrarea "nowiki". Mulțumesc de propunere. – Alexandru M. (discuție · contribuții), 17 aprilie 2016, 02:33 (EEST)

AB[modificare sursă]

Articolele Simboluri LGBT și LGBT nominalizate de dvs. la AB necesită completări, vedeți discuțiile de aici și aici.— Ionutzmovie discută 29 aprilie 2016 13:35 (EEST)

![modificare sursă]

Revenire[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceți reveniri la versiuni anterioare fără a le discuta mai întâi! Această manieră de editare este considerată nerespectuoasă și neproductivă. Dacă veți continua, vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia, conform regulii celor trei reveniri, potrivit căreia nimeni nu poate efectua mai mult de trei reveniri la un articol într-un interval de 24 de ore. Vă mulțumim!  —Andreidiscuție 5 septembrie 2016 16:56 (EEST)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Alexandru M.. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Listă de zile internaționale.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 10 octombrie 2016 19:47 (EEST)

Referendumul pentru modificarea articolului 48 din Constituția României[modificare sursă]

Ați muncit la acest articol, dar acesta trebuie șters rapid deoarece wikipedia nu este un glob de cristal. --Silenzio (discuție) 22 octombrie 2016 18:05 (EEST)

Este un articol de maxim interes în zilele astea. Plus că, mai mult ca sigur, va avea loc, având în vedere că CCR a avizat pozitiv proiectul de modificare a Constituției. Același lucru s-a aplicat și în cazul referendumului pentru independența Cataloniei sau referendumul privind apartenența Marii Britanii la UE. Nimeni nu știa când o să aibă loc, dar până la urmă s-au întâmplat. – Alexandru M. (discuție · contribuții), 22 octombrie 2016, 18:26 (EEST)
Silenzio, oare să-i schimb denumirea în Inițiativa de modificare a articolului 48 din Constituția României? – Alexandru M. (discuție · contribuții), 22 octombrie 2016, 18:29 (EEST)
Da. La această dată nu se știe dacă va fi un referendum, deoarece referendumul nu a fost programat. Inițiativa, însă, există. --Silenzio (discuție) 22 octombrie 2016 18:39 (EEST)
Bun atunci. Mulțumesc, Silenzio! :D – Alexandru M. (discuție · contribuții), 22 octombrie 2016, 18:43 (EEST)