Discuție:Simboluri LGBT/AB1

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Simboluri LGBT/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Observații:

  1. Sunt afirmații nereferențiate destul de multe
  2. Ar trebui extinsă introducerea
  3. Este inserată o legătură externă, dar capitolul corespunzător lipsește.
  4. Capitolul surse ar trebui redenumit în Note sau Referințe
  5. Există niște diferențe notabile față de articolul în engleză
  6. Există o ambiguitate rezultată din caracterul mixt, atât de articol cât și de listă. Ar trebui clarificată aceasta.--Accipiter Q. Gentilis(D) 5 aprilie 2016 00:19 (EEST)[răspunde]
  1. Nu am înțeles unde scrie că articolul trebuie redactat conform celui în engleză. E drept, marea sursă de inspirație e articolul în engleză.
  2. Articolul nu este o listă, nici nu arată ca una.
  3. Introducerea este cuprinzătoare pentru articol, consider că nu trebuie extinsă, însă o să fac cum zici tu.
  4. Te rog să marchezi "afirmațiile nereferențiate" pentru a le putea aduce referințe. Așa pot spune și eu despre fiecare articol în parte. Mulțumesc pentru îngăduința ta, Accipiter. – Alexandru M. (discuție · contribuții), 29 aprilie 2016, 19:45 (EEST)
Alex, ca principiu discuțile la AB nu sunt pe principiul eu/noi zic/zicem și voi faceți/ nu faceți...etc...., ci sunt niște discuții interactive. Sunt unele articole care la începutul discuției pornesc de la 15.000 octeți și la sfârșit ajung la 70.000-90.000. De multe ori chiar noi învățăm ceva din aceste discuții. Cel mai important lucru e ca cel/ cei de care depinde articolul să fie dispus/ dispuți să-l dezvolte, iar pe locul 2 - la egalitate, se află următoarele: cei care analizează să poată furniza sfaturi utile și să nu încurce prea mult pe autor/ autori. --Accipiter Q. Gentilis(D) 29 aprilie 2016 23:21 (EEST)[răspunde]

Să o luăm pe rând:

  1. Ideea e că nu poți să te pricepi la toate în lumea asta, ca atare informația pentru a putea fi ingurgitată de cei care nu se pricep în domeniul respectiv, trebuie prezentată acestora în anumite forme cât de cât standardizate. Ca atare avem aceste criterii. Vedeți în criteriile în cauză punctele 3 a și b. Nu vă obligă nimeni să respectați topica sau structura articolului din engleză, dar va trebui ca articolul să acopere problema în cauză suficient de bine.
  2. Unele date sunt mai sumare, ceea ce poate da naștere unei impresii de înșiruire.
  3. Introducerea trebuie să rezume conținutul articolului, pentru ca, după parcurgerea sa, cititorul să aibă informații generale despre ce conține fiecare secțiune a articolului.
  4. Sunt paragrafe care - de exemplu în propoziția/propozițiile fraza/ frazele de la sfârșit nu au referințe (ex.: paragraful 2 de la Steagul-curcubeu), sau care nu au de loc (cum e de exemplu primul de la Steagul-curcubeu). Dacă chiar țineți să vi le marchez eu, o voi face, dar cred că sunt foarte ușor de remarcat. Am marcat spre exemplificare doar bucățile de text din primul capitol „Steaguri”--Accipiter Q. Gentilis(D) 29 aprilie 2016 23:50 (EEST)[răspunde]
Îți mulțumesc, Accipiter, pentru sfaturi. Voi lua în considerare toate propunerile tale. – Alexandru M. (discuție · contribuții), 1 mai 2016, 01:09 (EEST)
@Alexandru M.:, , puteți rezolva articolul în următoarele 2 săptămâni ? Din motive administrative va trebui închisă actuala listă de nominalizări, pentru a face o mică reformă a procedurilor (în sensul simplificării lor), astfel că ar fi de dorit să încheiem actualul ciclu. Dacă nu se poate rezolva ceva relativ rapid, îl puteți renominaliza ulterior.--Accipiter Q. Gentilis(D) 23 mai 2016 21:06 (EEST)[răspunde]
V-aș ruga să-l eliminați din lista de nominalizări, o să mă ocup ulterior de articol, acum nu am timpul necesar. Mulțumesc pentru înștiințare și spor la munca tehnică. – Alexandru M. (discuție · contribuții), 23 mai 2015, 21:12 (EEST)
Ok, mulțam de înțelegere ! --Accipiter Q. Gentilis(D) 23 mai 2016 21:22 (EEST) P.S Respect pentru dv. ![răspunde]

Din 2016.08.20: Mutat la Discuție:Simboluri LGBT/AB2