Discuție Utilizator:Шнгкф4нщг

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Шнгкф4нщг) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 22 mai 2012 10:51 (EEST)

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile de pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Simpals‎‎, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează, și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, și etichetele au fost restaurate. Mulțumesc.

Cum v-ar plăcea ca la un articol de la ru.wikipedia să aveți capitolul: Link-uri în altă limbă: și să fie cu caractere chinezești? (deși, pe de altă parte, la RO.wikipedia ar trebui să se numească Legături externe - vedeți Wikipedia:Manualul de stil ) _ Florinvorbărieisprăvi 6 iunie 2012 11:50 (EEST)[răspunde]

Daca am un link de referinta in limba rusa, cum pot sa fac referinta la el? de ex. www.mail.ru

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina Sms market. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 18 iunie 2012 11:01 (EEST)[răspunde]

■■■ Avertizare privitoare la spamul în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să folosiți Wikipedia ca mijloc de publicitate, așa cum ați făcut la pagina Simpals, vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. --Mycomp (discuție) 18 iunie 2012 17:14 (EEST)[răspunde]

Dar cum aș putea demonstra notabilitatea articolului dacă nu indic surse elocvente despre subiectul prezentat în articol? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Шнгкф4нщг (discuție • contribuții).

Notabilitatea se demonstrează citând surse de încredere. Sursele primare (cum ar fi propriul site, sau propriile creații) nu sunt surse de încredere. E nevoie de surse secundare, adică de ce au avut alții de spus despre subiectul articolului. Noțiunea de „sursă elocventă” nu există în politicile și îndrumările proiectului Wikipedia. -- Victor Blacus (discuție) 18 iunie 2012 17:41 (EEST)[răspunde]
(conflict de editare) Aici [1] găsiți toate răspunsurile. „Referințele” puse de dumneavoastră nu erau altceva decât niște legături externe generale către niște portaluri interconectate (probabil create de aceeași firmă, pentru care se pare că lucrați).--Mycomp (discuție) 18 iunie 2012 17:48 (EEST)[răspunde]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj.  Daniel  Mesaj  19 iunie 2012 15:19 (EEST)
[răspunde]

Sincer, nu înțeleg de ce mi-ați blocat accesul! În mesajul anterior mi-ați scris ca nu pot utiliza sursele primare, de aceea le-am șters pe toate, și le-am lăsat doar pe cele secundare, de pe site-uri ce nu aparțin companiei, dar fac referință la subiectul dat. Plus la asta, am introdus în locul linkurilor ce duc spre site-uri, linkuri interne ce duc spre articole despre proiectele în cauză. Consider actul Dvs. absolut nejustificat.

Întrebare[modificare sursă]

Aveți vreo legătură directă sau indirectă cu firma Simpals?--Mycomp (discuție) 19 iunie 2012 18:15 (EEST)[răspunde]

Nu, nu am vreo legatura directa sau indireta cu firma Simpals. Sunt fan al tehnologiilor IT iar aceasta este unica companie de acest gen din Republica Moldova. Intrebarea e: de ce mi-ati blocat contul daca am respectat regulile pe care mi le-ati punctat, si am modificat articolul tinand cont de acestea?

Întrebare[modificare sursă]

Am o întrebare! De ce pagina "Yandex" conține atît legături interne cît și externe, iar Dvs. mi-ați blocat și șters absolut toate link-urile din articolul "Simpals"?

O altă întrebare[modificare sursă]

Nu s-ar putea găsi un nume (alternativ) de utilizator mai pronunțabil (...mai cu vocale...), căci actualul cam scrântește limbile, chiar și rușilor (fără ironie)!? Baican BAICAN XXX (discuție) 24 iulie 2012 14:40 (EEST)[răspunde]

Iyura4you e destul de pronunțabil. //  Gikü  vorbe  fapte  joi, 26 iulie 2012, 02:38

Propunere pentru ștergere a paginii Forum.md[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Forum.md propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Forum.md până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 10 mai 2013 17:43 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Colegi.md[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Colegi.md propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Colegi.md până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 10 mai 2013 17:44 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Mafia (joc)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Mafia (joc) creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Mafia (joc) până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎15 martie 2016 23:07 (EET)[răspunde]