Cody Rhodes

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Cody Rhodes
Stardust (March 2015).jpg
Cody Rhodes ca Stardust în 2015
Nume la naștere Cody Garrett Runnels
Născut 30 iunie 1985 (30 de ani)[1]
Marietta, Georgia SUA[2]
Rezidență Lutz, Florida, SUA
Soț(ie) Brandi Reed (c. 2013)
Cariera de wrestler profesionist
Nume în ring Cody Rhodes
Cody Runnels
Stardust
Înălțime oficială 1,88 m[3]
Greutate oficială 100 kg[3]
Billed from Charlotte, North Carolina
Marietta, Georgia[4]
Stars of the Milky Way
The Fifth Dimension[3]
Antrenat de Al Snow[2]
Bruno Sassi[2]
Dusty Rhodes[2]
Glacier[2]
Debut 2006[2]

Cody Garrett Runnels (n. 30 iunie 1985) este un wrestler american profesionist, cunoscut mai mult după numele de ring Cody Rhodes. În prezent activează în WWE sub numele de ring Stardust. Este fiul wrestlerului Dusty Rhodes inclus în WWE Hall of Fame și fratele vitreg al lui wrestlerului coleg de WWE Goldust.

Cody Rhodes a debutat în World Wrestling Entertainment pe 02 iulie 2007 în timpul unui episod de RAW. Primul său meci a fost împotriva Randy Orton, după ce a lovit tatăl său Dusty Rhodes în față, dar a pierdut. Rhodes ar apărea din nou la The Great American Bash pentru a ajuta la salvarea tatălui său dintr-un beatdown post-meci de Orton. O săptămână mai târziu Orton ar punt Dusty Rhodes în cap, care se încheie sale apariții pe ecran pentru o perioadă de timp. Lui învrăjbire următoarea mare a fost cu Hardcore Holly. În ciuda eforturilor sale cele mai bune, Rhodes a pierdut la Holly în trei meciuri consecutive. Curând, el a câștigat respectul lui Holly cu persistența lui încearcă să-l bată, iar cei doi au format o echipă de tag. În decembrie 2007, ei au capturat World Team Tag Campionatul și câștigul salarial Rhodes campionat primul său în WWE. În mai 2008, o debutat Ted DiBiase contestat Cody Rhodes și Hardcore Holly pentru campionat lor la Noaptea Campionilor. Înainte de eveniment, nu DiBiase dezvăluit care a fost partenerul lui. Dar, așa cum a fost meciul pe cale să înceapă, Rodos dovedit a fi partenerul misterul și se întoarse pe Holly pentru a deveni un călcâi. Mai târziu, cei doi vor fi unite printr-Manu, un superstar nou și de un alt superstar a doua generație ca DiBiase și Rhodos au fost. Ei vor forma în curând o alianță cu Randy Orton, un superstar de generația a treia, și se numesc Legacy. Manu si Sim Snuka, un alt superstar care a aderat la grupul mai târziu, au fost atât dat afara din grup să părăsească un grup de trei membri. Legacy a ajutat Orton a câștiga în 2009 Royal Rumble Match și a ajutat-l câștige și păstreze Campionatul WWE în mai multe rânduri. Una dintre cele mai mari certuri ale lor cu D-Generation X membrii Triple H și Shawn Michaels.

Cody Rhodes în timpul lui "părăsirea" gimmick Trupa lor sa destrămat la începutul anului 2010, ceea ce a dus într-un meci Triple Threat la WrestleMania XXVI, care Randy Orton a câștigat. După aceasta, Rhodes a fost elaborat la SmackDown în 2010 Proiect de WWE. Curând, el a început să se pretindă ca fiind "părăsirea" Cody Rhodes, în mod constant cu manipularea psihologică și pronunțarea sa ca superstarul cele mai căutat în WWE. Cu toate acestea, în ianuarie 2011 el sa confruntat cu Rey Mysterio într-un meci în care Mysterio a lovit Rhodos în față cu bretelele lui genunchi expus, de rupere nasul. El a fost din acțiuni timp de o lună, dar la întoarcerea lui a început să poarte o mască de protecție clară. El acum se credea a fi hidoasă și acuzat Mysterio pentru ea. Aceasta a culminat într-un meci la Wrestlemania XXVII în care Rhodes a câștigat. Înainte de a se muta la Mysterio din cauza RAW la proiectul de 2011 WWE, s-au confruntat pe una mai mult timp la Regulamentul Extreme într-un Falls Count Anywhere Match. Mysterio a câștigat ca de rambursare pentru pierderea lui WrestleMania.

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Elliott, Brian. „Cody Rhodes”. Slam! Sports. Canadian Online Explorer. http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Bios/rhodes_cody.html. Accesat la 23 iunie 2009. 
  2. ^ a b c d e f Stardust”. Online World of Wrestling. http://www.onlineworldofwrestling.com/profiles/c/cody-rhodes.html. Accesat la 18 octombrie 2007. 
  3. ^ a b c Stardust bio”. WWE. http://www.wwe.com/superstars/stardust. Accesat la 27 aprilie 2010. 
  4. ^ Cody Rhodes bio”. WWE. Există o versiune arhivată la 6 iunie 2014. http://web.archive.org/web/20140606075037/http://www.wwe.com/superstars/codyrhodes/. Accesat la 28 august 2015. 

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de Cody Rhodes