Bobby Lashley

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bobby Lashley
BobbyLashleyAFL.jpg
Lashley in 2008
Date personale
Nume la naștere Franklin Robert Lashley
Născut (41 de ani)[1]
Junction City, Kansas, Statele Unite[1]
Copii 3
Cetățenie Flag of the United States.svg SUA Modificați la Wikidata
Etnie afro-american Modificați la Wikidata
Ocupație actor
wrestler profesionist[*]
luptător MMA[*]
actor de film[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ring Blaster Lashley[2]
Bobby Lashley[2]
Lashley
Înălțime oficială 1.91 m
Greutate oficială 126 kg
Antrenat de Ohio Valley Wrestling[2]
Debut 1999[2]
Prezență online
Bobby Lashley.jpg

Franklin Roberto (Bobby) Lashley născut la 16 iulie 1976 este un wrestler american, mai cunoscut sub numele de ring Bobby Lashley. În prezent activează în TNA (Total National Action).

Manevra lui de final se numește The Dominator. A deținut centura ECW, centura Statelor Unite, a câștigat meciul Bătălia Miliardarilor de la WrestleMania 23, a participat la meciul Money in the Bank la WrestleMania 22. La WWE The Great American Bash a participat în main event împotriva lui John Cena, meci pentru centura WWE, dar nu a reușit să-i facă față campionului WWE, acesta terminând cu un F.U. de pe corzi.

La WrestlerMania 23 în lupta milionarilor Bobby Lashley l-a reprezentat pe Donald Trump, iar Umaga pe Vince McMahon,iar cel care pierdea era ras în cap.Lashley l-a bătut pe Umaga și l-a ras în cap pe McMahon.

Manevra care îl și caracterizează este Spear.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Lashley a absolvit facultatea din Missouri Valley în 1999 cu specializare în Human Service Agency Management. Lashley are și o fiică, care s-a născut în 2005. În 2007 Lashley a deschis un magazin de băuturi răcoritoare.Fiind cel mai bun luptător din wrestling nu va renunța la obținerea unui titlu,raw sau cel mondial. Bobby Lashley mai e numit ucigașul cu față de copil.

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !
  1. ^ a b c Bobby Lashley profile”. Bobby Lashley Online. http://www.bobbylashleyline.com/bio.html. Accesat la 6 aprilie 2007. 
  2. ^ a b c d bobby-lashley.html Bobby Lashley profile”. Online World of Wrestling. http://www.onlineworldofwrestling.com/profiles/b/bobby-lashley.html. Accesat la 8 septembrie 2008.