Drew McIntyre

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Drew McIntyre
Date personale
Nume la naștereAndrew Drew Galloway
Născut (38 de ani) Modificați la Wikidata
Ayr, Scoția, Regatul Unit Modificați la Wikidata
Căsătorit cu Taryn Terrell[*][[Taryn Terrell (American professional wrestler and model)|​]] () Modificați la Wikidata
Cetățenie Regatul Unit Modificați la Wikidata
Ocupațiewrestler profesionist[*] Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba engleză Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ringDrew McIntyre
Drew Galloway
Înălțime oficială1,96 m
Greutate oficială115 kg.
Reședință actualăAyr, Scoţia Scoția
Antrenat deJustin Richards
James Tighe
Mark Sloan
Colin McKay
Spinner McKenzie
Debut2001
Prezență online

Andrew Drew Galloway (n. 6 iunie 1985, Ayr, Scoția), cunoscut ca Drew McIntyre, este un wrestler scoțian care este sub contract cu WWE evoluând în prezent în RAW, unde deține Campionatul WWE. A fost Campion Intercontinental luând Centura de la John Morrison la TLC 2009 și a pierdut-o la Over the Limit 2010 în fața lui Kofi Kingston . La sfârșitul anului 2010 a deținut titlul WWE Tag Team împreună cu Cody Rhodes și au pierdut aceste titluri împotriva lui John Cena & David Otunga.

Carieră[modificare | modificare sursă]

World Wrestling Entertainment/WWE[modificare | modificare sursă]

Apariții sporadice[modificare | modificare sursă]

Galloway a semnat cu WWE la sfârșitul anului 2007 și și-a făcut debutul oficial în WWE la ediția din 12 octombrie 2007 a SmackDown! sub numele de ring Drew McIntyre. În meciul său de debut, McIntyre, însoțit de mentorul său de pe ecran Dave Taylor, l-a învins pe Brett Major cu un roll-up, stabilindu-se ca personaj heel. Săptămâna următoare, l-a învins pe Brian Major cu ajutorul lui Taylor. La începutul anului 2008, McIntyre s-a separat de Taylor și s-a mutat la marca Raw, făcându-și debutul oficial în episodul din 6 ianuarie al lui Heat cu un personaj face, învingându-l pe Charlie Haas.

Florida Championship Wrestling (2008–2009)[modificare | modificare sursă]

După câteva apariții în rosterul principal al WWE, McIntyre a fost mutat în teritoriul de dezvoltare din WWE Florida Championship Wrestling (FCW). Și-a reformat echipa cu Stu Sanders, care a fost numită The Empire. În aprilie, i-au învins pe The Puerto Rican Nightmares (Eric Pérez și Eddie Colón), câștigând o șansă pentru campionatele pe echipe FCW Florida Tag Team Championship. Odată ce The Nightmares au câștigat campionatele, The Empire au primit două șanse consecutive de a câștiga Campionatele Florida Tag Team Championship pe 6 mai. The Empire au pierdut campionatele la 17 iulie în față lui Joe Hennig și Gabe Tuft. La 16 august, The Empire a fost dizolvat atunci când McIntyre s-a confruntat cu Sanders într-un meci care s-a încheiat într-o dublă numărare și revanșarea lor la sfârșitul lunii septembrie s-a încheiat într-o remiză.

La 7 octombrie, McIntyre a fost introdus într-un turneu pentru FCW Florida Heavyweight Championship și l-a învins pe Tuft pentru a ajunge în finală, dar a pierdut împotriva lui Eric Escobar (fostul Eric Peréz). McIntyre a închis anul cu o încercare nereușită de a câștiga Campionatul FCW Florida Heavyweight Championship într-un four-way match, dar Escobar a câștigat titlul de la O'Shaunessy.

În 2009, McIntyre a intrat într-o rivalitate cu Joe Hennig, dar primul lor meci din februarie s-a încheiat într-o dublă numărare. McIntyre a intervenit în meciul lui Hennig săptămâna următoare, costându-l meciul. Pe 26 februarie, Hennig l-a învins pe McIntyre și a participat în noaptea aceea pentru a câștiga FCW Florida Heavyweight Championship de la Escobar. Feudul lor s-a încheiat brusc atunci când Hennig a abandonat titlul după o accidentare, determinând ca McIntyre să fie favorit în concurența pentru campionat, învingându-l pe Escobar pentru campionatul vacant pe 19 martie. McIntyre a apărat regulat titlul până pe 11 iunie, când Tyler Reks (fostul Gabe Tuft) a câștigat titlul în a doua sa încercare. Mai târziu în acea lună, McIntyre nu a reușit să câștige un 14-man battle royal pentru o șansă de a-și recâștiga titlul. La 25 iunie, McIntyre a fost echipat cu O'Shaunessy împotriva lui Hennig și DJ Gabriel care s-a întors (mai sus menționat "Sterling Jack" Gabriel), dar atunci când niciuna dintre echipe nu au putut lucra împreună, a fost făcut un four-way (în 4), pe care O'Shaunessy l-a câștigat. Nici McIntyre și nici O'Shaunessy nu au reușit să recupereze campionatul FCW Florida Heavyweight Championship la jumătatea lunii iulie de la Reks. McIntyre a primit încă o șansă a doua zi, dar cu același rezultat.

Titluri în WWE[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de Drew McIntyre


Referințe[modificare | modificare sursă]

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !
  1. ^ „WWE Championship”. WWE. Accesat în . 
  2. ^ „NXT Championship”. WWE. Accesat în . 
  3. ^ „Intercontinental Championship - Drew McIntyre”. Arhivat din original la . 
  4. ^ „WWE World Tag Team Championships - Drew McIntyre & "Dashing" Cody Rhodes”. Arhivat din original la .