Shane McMahon

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Shane McMahon
Shane McMahon November 2008.jpg
Shane McMahon
Date personale
Nume la naștere Shane Brandon McMahon
Născut (47 de ani) Modificați la Wikidata
New York, SUA Modificați la Wikidata
Părinți Vince McMahon
Linda McMahon Modificați la Wikidata
Frați și surori Stephanie McMahon Modificați la Wikidata
Căsătorit cu Marissa Mazzola-McMahon[*] (din ) Modificați la Wikidata
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Ocupație antreprenor
wrestler profesionist[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ring Boy Wonder

Creature of the Night Shane McMahon Shane-O-Mac The Money

Shane Stevens
Înălțime oficială 1,88m
Greutate oficială 108kg
Debut 26 octombrie 1998
Prezență online

Shane Brandon McMahon (n. 15 ianuarie 1970) este un luptător part-time de wrestling în cadrul circuitului WWE. Este fiul lui Vince McMahon și fratele lui Stephanie McMahon. A devenit celebru în WWE în 2009, după conflictul cu Randy Orton (ajutat de cei doi coechipieri din Legacy, Cody Rhodes și Ted DiBiase Jr.). Alături de tatăl său, Triple H și sora lui, Stephanie, au reușit să îl bată (însă și cu ajutorul lui Batista).

2006[modificare | modificare sursă]

În 2006 la Royal Rumble Shane McMahon îl scoate din Royal Rumble din cei 30 de luptători pt o șansă la Wrestlemania 22 Shane nu participă în acest meci de Royal Rumble.

2007[modificare | modificare sursă]

În 2007 Shane,Vince și Umaga se aliază să îl înfrunte pe Bobby Lashley unde cei trei îl distrug pe Lashley, unde aceștia au un lung feud unde aceștia Shane, Vince și Umaga câștigă la Backlash 2007 acest meci dar și Bobby Lashley reușește să câștige acest meci cu Umaga care este însoțit de Shane și Vince la Judgment Day 2007.

2009[modificare | modificare sursă]

Vince a fost lovit de un șut puternic în cap de Randy Orton și de aici pornește acest conflict.

  • În 2009 a fost un an foarte greu pt familia McMahon în care Randy Orton și moștenirea lui Ted Dibiase JR și Cody Rhodes iau umilit în nenumărate rânduri pe cei din familia McMahon.Înainte de No Way Out Shane îi atacă de unul singur pe cei 3 membri din Legacy (Randy Orton, Ted Dibiase JR și Cody Rhodes)unde acesta este dezlănțuit și îi spune lui Orton că la No Way Out va avea loc acest meci de tip fără descalificări
  • La No Way Out Shane se înfruntă cu Randy Orton unde acest meci este de tip de No Holds Barred adică fără descalificări, dar Shane pierde acest meci în care este aplicat un RKO de Randy Orton și este numărat prin pinfall
  • După No Way Out la RAW Shane este accidentat de Randy Orton unde este lovit cu un șut în craniu și chinuit de cei din Legacy,Ted și Cody.
  • Înainte de Wrestlemania Shane, Vince și Triple H se aliază și se duc să îi atace pe cei din Legacy unde aceștia îi măcelăresc pe cei din familia McMahon.

La Wrestlemania 25 HHH reușește să își păstreze titlul WWE unde se răzbună pe Orton, dar acest conflict parcă nu mai ia sfârșit.

  • LA RAW Randy Orton are un meci față în față cu Vince McMahon unde Vince este ajutat de ginerele lui Triple H și de fiul său Shane dar aceștia din familia McMahon sunt măcelăriți dar Batista se întoarce din nou în WWE după o accidentare pe care Orton i-a provocat-o dându-i un șut în cap lui Dave Batista dar acesta îi bate pe cei 2 membri din Legacy Ted și Cody pt că Randy fuge, iar Vince McMahon le dă un meci la Backlash în care Shane, Batista și campionul WWE Triple H se vor înfrunta în fața celor din Legacy (Randy Orton, Ted Dibiase și Cody Rhodes), dar Shane, Batista și HHH pierd acest meci unde este accidentat și pierde și centura WWE cei din Legacy ies învingători unde Randy Orton pleacă cu titlul WWE și îl accidentează și pe HHH.
Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de Shane McMahon