Booker Huffman

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Booker T

Robert Booker Tio Huffman (n. 1 martie 1965) este un wrestler american, mai cunoscut sub numele de ring Booker T.Este un wrestler american și comentator ,în prezent lucrând pentru WWE în brand-ul SmackDown.

Booker este bine cunoscut datorită timpului petrecut în WCW ,WWE și TNA.Boker a deținut în toate aceste promoții mai bine de 35 de titluri majore.Este cel mai decorat wrestler din fostul WCW unde a deținut 20 de titluri. În 2007 Booker T a semnat un contract cu TNA pe 3 ani.Unde a deținut titlul TNA Legends Championship și titlul la echipe.La finalul lui 2009 Booker T la înfruntat pe Rob Van Dam pentru titlul mondial , dar a fost învins. În 2009 Booker a semnat un contract pe 2 ani cu International Wrestling Association. Pe data de 30 ianuarie 2011 el s-a întors în WWE la Royal Rumble dar nu a reușit să câștige.În decursul anului 2011 Booker la înfruntat de mai multe ori pe Campionul Intercontinental Cody Rhodes pentru titlul acestuia ,însă nu a reușit să îl câștige de la acesta.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Booker s-a căsătorit cu prima lui soție Levestia în 1996.Booker a divorțat de Levestia în 1996 și s-a căsătorit cu Sharmell în 2005.

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !