Brodus Clay

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Brodus Clay
G rilla.jpg
Wrestler profesionist
Nume real George Murdoch Statele Unite
Nume în ring Brodus Clay
Portis Clay
G-Rilla
George Murdoch
Înălțime oficială 2,01 m
Greutate oficială 180 kg.
Data nașterii 21 februarie 1980 (36 de ani)
Locul nașterii Pasadena, California, Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii
Reședință actuală Pasadena, California, Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii
Antrenat de Mike Quackenbush
Deep South Wrestling
Florida Championship
Wrestling
Debut 2006


George Murdoch, cunoscut ca Brodus Clay (născut pe 21 februarie 1980, Pasadena, California, Statele Unite ale Americii) este un wrestler american ce evoluează în prezent la RAW.

Viața[modificare | modificare sursă]

Înainte să devină wrestler profesionist,Murdoch a lucrat ca bodyguard pentru Snoop Dogg.

Cariera de wrestler profesionist[modificare | modificare sursă]

Deep South Wrestling (2006-2007)[modificare | modificare sursă]

După ce a semnat un contract cu World Wrestling Entertainment (WWE),Murdoch a fost repartizat la Deep South Wrestling (DSW),un teritoriu de dezvoltare WWE.El a debutat în septembrie 2006 și a început să folosească numele de G-Rilla,împreună cu adoptarea de puști gangster asasin.În primul său meci pentru promovare,la învins pe Big Bully Douglas într-un meci netelevizat pe 7 septembrie. Luna următoare,el a devenit Enforcer pentru Urban Assault,o echipă de tag compusă din Eric Pérez și Siaki Sonny.Pe 14 decembrie,Urb an Assault s-a alăturat AFA Jr.,și săptămâna următoare,Perez,Siaki și AFA Jr. l-au atacat pe Murdoch,dându-l afară din grup.

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !


REVENIREA ÎN WWE 2012

Brodus Clay s-a reîntors în wwe pe 9 ianuarie,2012 la un raw,spunându-și "The Funkasaurus" și fiind însoțit de Cameron și Naomi. A început bine.La Royal Rumble l-a învins pe Drew Mcentyre,însă la Elimination Chamber următorul ppv nu a participat.Nici la Wrestlemania XXVIII nu a participat.La Extreme Rules l-a bătut pe Dolph Ziggler.La Over the limit a avut un meci cu The Miz pe care l-a câștigat fără probleme. După Over the limit a început un conflict de scurtă durată cu The Big Show încheiat cu un meci între cei doi giganți la Raw Supershow încheiat cu victoria colosului Big Show și aducând prima înfrângere pentru Brodus Clay de la revenirea lui în wwe.Funkasaurul a început un feud cu David Otunga pe care la învins la următorul eveniment al wwe-ului No Way Out. La Money in the bank nu a participat.La Raw trebuia să aibă un meci cu Damien Sandow dar a fost atacat de acesta înainte de meci lucru care i-a adus o accidentare.Două săptămâni mai târziu sa reîntors și l-a bătut pe Sandow la Raw.Peste o săptămână a făcut echipă cu Sin Cara și i-au învins pe Damien Sandow și Cody Rhodes.