Matt Hardy

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Matt Hardy
TNA Live! Matt Hardy.jpg
Matt Hardy
Date personale
Nume la naștere Matthew Moore Hardy Statele Unite
Născut (42 de ani)
Cameron, North Carolina, SUA
Căsătorit cu Reby Sky[*] (din )
Cetățenie Statele Unite ale Americii
Ocupație wrestler profesionist[*]
scriitor
Activitate
Nume în ring Matt Hardy
High Voltage
Surge
The Angelic Diablo
Wildo Jinx
Matt Hardy Version 1.0
Înălțime oficială 188 cm (6 ft 2 in)
Greutate oficială 107 kg (236lbs)
Reședință actuală Cameron, North Carolina
Antrenat de Dory Funk, Jr.
Debut 15 octombrie 1993

Matthew (Matt) Moore Hardy (n. 23 septembrie 1974) este un wrestler american ce evoluează în prezent în TOTAL NONSTOP ACTION WRESTLING. Este fratele wrestlerului Jeff Hardy. El a câștigat numeroase titluri cum ar fi cele pe echipe(atât în WWE cat și în WCW), a fost campion european și hardcore (în WCW) și campion cruiserweight(în WWE).

În prezent el este în recuperare fizică și va sta afară din ring între 3, 6 și 9 luni datorită atacului foarte periculos "pe la spate" a lui montel vontavious porter când au pierdut titlurile pe echipe în fața lui John Morrison și The Miz.

La SummerSlam 2008 Matt Hardy reușește să câștige meciul cu Mark Henry with Tony Atlas unde îi face un twisted of fate.

În 2009 la Royal Rumble fratele său Jeff Hardy are un meci împotriva lui Edge acest meci este de tip EXTREME RULES Matt Hardy intervine iar Jeff îi zice lui Matt să îl ajute dar se pare că Matt Hardy îl trădează pe Jeff Hardy și îl lovește cu scaunul în cap iar Edge devine din nou campion WWE cu ajutorul lui Matt Hardy.

La Wrestlemania 25 Matt Hardy începe un nou feud cu fratele său Jeff Hardy este un meci fără descalificări dar se pare că fratele mai mare Matt reușește să câștige acest meci unde îi bagă capul între scaun și îi face un TWISTED OF FATE,Matt Hardy pleacă învingător de la WRESTLEMANIA 25.

După Wrestlemania la SmackDown Matt Hardy îi spune lui Jeff că este invidios că este campion mondial și Jeff Hardy îi spune că Matt nu mai este fratele lui se înfurie și îl ia la pumni pe Matt Hardy dar Matt fuge până la urmă.

La Backlash 2009 Matt Hardy se înfruntă din nou cu fratele său Jeff unde acest meci este de tip I Quit Match,Jeff face sărituri spectaculoase și foarte uluitoare,Matt este legat cu o sfoară pe masă de Jeff unde Matt îi spune că cedează și că îi pare rău pt ce ia făcut lui Jeff,dar Jeff Hardy sare de pe corzi și rupe masa cu Matt Hardy.

La SmackDown Matt și Jeff se împacă Matt,Jeff și Hurricane fac echipă pt a se înfrunta cu The Miz și Morisson și Hardy Boys și Hurricane câștigă acest meci.

La Extreme Rules 2009 Matt Hardy este implicat într-un meci Fatal Four Way unde mai sunt implicați William Regal ,Montel Vontavious Porter și campionul Statelor Unite Kofi Kingston se pare că Matt Hardy nu reușește să devină campion al Statelor Unite și Kofi Kingston își păstrează acest titlu.

La noul PPV din acest an Hell in A Cell 2009 Matt Hardy se înfruntă cu Mike Knox unde Matt Hardy iese învingător din acest meci unde îi face un Twisted of fate și îl numără până la 3.

La Bragging Rights 2009 Matt Hardy face parte din echipa SMACKDOWN și se înfruntă cu echipa RAW-ULUI unde din Echipa SmackDown mai fac parte căpitanii Kane și Chris Jericho mai fac parte Finlay,R-Truth,Dinastia Hart(Tyson Kid și David Hart Smith) și se înfruntă cu Echipa RAW care fac parte căpitanii DX(Triple H și Shawn Michaels) mai fac parte Jack Swagger,Kofi Kingston,The Big Show,Cody Rhodes și Mark Henry se pare că Echipa Smackdown câștigă acest meci și este superior RAW-ului.

La Survivor Series 2009 Matt Hardy face parte din echipa lui John Morrisson care mai fac parte Evan Bourne,Shelton Benjamin și Finlay și se înfruntă cu echipa lui The Miz care fac parte Drew McYntire,Sheamus,Dolph Ziggler și Jack Swagger..Team Morison vs Team Miz,echipa lui The Miz reușește să câștige acest meci.

În viața reală, Matt preferă să își petreacă timul cu fratele său Jeff și cu restul familiei Hardy (care are totuși un membru important lipsă, mama lui Matt și lui Jeff a murit acum câțiva ani, iar cei doi luptă și petrec fericiți în mare parte pentru a o face fericită pe mama lor).

El, împreună cu fratele său Jeff Hardy, și alți oameni cum ar fi Gregory Helms , Shannon Moore și alții au înființat OMEGA (Organization of Modern Extreme Grappling Arts) și a fost o perioadă când O.M.E.G.A. a avut un succes mai mare decât TWF-ul (Trampoline Wrestling Federation), înființată de Jeff Hardy.

Primul debut în ring al lui Matt a fost chiar când era copil , între 9-12 ani când părinții lor buni și darnici le-au cumpărat un ring de wrestling pe care l-au montat în gradină și se antrenau, încă de atunci erau "Team Xtreme",copii făceau salturi uluitoare, cum ar fi hurricanrana, swanton bomb, moonsault și altele. El a adaptat o mulțime de nume și porecle cum ar fi: -The Angelic Diablo -Wolverinee -Matt Hardy version 1.0 -High voltage -Wildo

 Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !

Manevra de final-twist of fate

Manevre caracteristice:

Moonsault, Leg Drop, Twist of Fate, Rope Twist of Fate, Poetry in Motion, Gesturi:Ridică degetul mic,cel mijlociu,și arătătorul,inelarul ținându-l cu degetul mare,acest semn însemnând V1

Matt Hardy l-a lovit în cap cu un scaun pe Jeff Hardy. A mărturisit că este gelos pe el. După care a continuat să îl lovească pe la spate pe Jeff în mod repetat.Matt a mărturisit și că el este responsabil de majoritatea accidentelor fratelui său. Matt a devenit Face dupä ce l-a salvat pe Jeff din atacul lui Punk. The Hardys coming soon!Matt Hardy are în continuare o carieră mai mult de jobber,având parte de puține apariții la PPV,acestea fiind neaccentuate.Se spune că va avea un push la Royal Rumble 2010,poate chiar o victorie.

D-Generația X ar avea un pact cu Matt Hardy.Shawn Michaels și Triple H l-ar băga pe Matt Hardy în DX cu o condiție.Ca în următorul meci să câștige...